Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hey alle. Her er lige en virkelig historie, som foregår på min skole. Jeg går på IT-Skolen et sted i DK. Denne dag kommer til at blive en af de bedste dage i min skoleperiode.

Min engelsk lærer, kommer ind af døren, som hun plejer om tirsdagen. Og så skal vi have 3½ times engelsk. Tænker ØV, gider ikke i dag.

SEX I DAG?

Da vi kun er mødt tre op til den dag, skal vi kun lige snakke lidt engelsk i en times tid. Den time går så langsom, men til sidst siger hun da at vi må gå. SKØNT.

Hun siger til mig, at jeg lige skal blive! tænker hvad har jeg nu gjort ..

Hun kommer over og sætter sig ved siden af mig. Hun sidder og snakker lidt om karakterer.

Jeg giver hende ret i det hele hun siger. 

Har siddet og kigget på hende i en periode, syntes godt om hende. Selv om hun er ca. 10-12år ældre end mig. Men lidt fakta om hende:

Det skal siges at hun har gode former, ca. 170cm høj, ca. 80d, og ca. 31-33år. Lidt mørkblond hår. Jeg er selv 21år, 180cm høj. 

Hun opdager at jeg sidder og skæver over til hendes bryster, hun spørger om jeg kan lide hvad jeg ser. Jeg bliver mundlam og rødmer lidt, ved ikke hvad jeg skal sige. Hun spørger om jeg ville se dem rigtig, jeg nikker bare ja.

Hun tager sin skjorte af, og der vises en fyldig barm i en blonde silke BH uden stropper. Det ser sku frækt ud. Hun tager den af og begynder at kæle for sine bryster. Hun spørger om jeg ikke kan hjælpe hende med at massere dem. Det behøves hun ikke og sige to gang .

Rækker hænderne over og begynder at massere stille og roligt, det kan hun lide for hendes brystvorter er stive nu.

Hun rejser sig op, og hiver mig med op. Hun tager om livet på mig, og trækker mig ind til sig. Hun begynder at kysse mig meget hårdt og intenst. Jeg tager mine hænder om på hendes baller, og trykker hende ind mod mit skød. Masserer hendes balder. De er dejlig bløde. Vi står og kæler lidt.

Jeg trækker mig væk fra hende, og tager min t-shirt af. Hun tager sine bukser af, og der kommer en lille g-string frem af silke. Jeg tager også mine bukser af, og det skal siges min pik har været stiv et stykke tid. Så der er kæmpe bule i mine boksershorts.

Jeg sætter mig ned på knæ foran hende, og kysser hendes inderlår blidt.

Tager hendes g-string, af og ser en helt glatbarberet fisse. Det er så smukt.

Begynder at kysse og slikke på skamlæberne. Hun stønner stille. Hun presser let mit hoved ind i skødet på hende. Hun sætter sig ned på en stol, og min tunge følger med. Hun har nu spredt sine ben så meget hun kan, og er nu helt blottet.

Det er et frækt syn. Jeg slikker hendes fisse i et stykke tid, og fingerknepper hende først med en, så to, så tre, så fire finger. Til sidst hele hånden kører ind og ud af hende fisse. Det ser sku mega frækt ud.

Hun kommer i en meget kraftig orgasme. Hun gisper efter været i et par minutter. Jeg kravler op til hendes og kysser hendes intenst og frækt.

Hun siger så må jeg jo hellere få din pik at se. Hun skubber mig op, og tager mine boksershorts af i et snuptag. Min pik springer frem.

Hun kysser den nænsomt op af skaftet og på mine glatte nosser. Hun smilede frækt, og sagde: Det tænder mig vildt når en fyr er glat.

Hun tog hånden om min pik, og trak forhuden tilbage. Hun tog pikhoved i munden og suttede kun på det, og spillede med tungen på det. Det var fantastisk skønt, det havde jeg aldrig oplevet før at en pige gjorde det på den måde.. Det var vildt ophidsende.

Hun begyndte at sutte min pik af helt ned til roden, uhmm det var så skøønt. Hun blev ved til jeg kom i munden på hende. Hun slugte hver en dråbe. Og slikkede sig om munden bagefter.

Jeg spurgte hende om hun ikke havde lyst til en 69, for sådan en havde jeg ikke prøvet før. Hun sagde selvfølgelig. Læg dig op på bordet, det gjorde jeg så.

Hun stillede sig overskrævs over mit hoved og lagde sig ned over mig.

Jeg lå med en våd fisse lige over munden. Det dryppede lidt fra den. Hun var begyndt at sutte igen, jeg begyndte at slikke hende klit med lange bløde støj.

Hun havde svært ved at ligge stille. Sådan lå vi i et kvarters tid, indtil først hun kom i et brag af en rystelse af en orgasme. Lidt efter suttede hun mig færdig til en orgasme.

Hun vendte sig om til mig, hvor vi så lå og kyssede og kælede for hinanden.

Hun spurgte om jeg kunne igen, jeg smilede og kiggede ned. Det gjorde hun også, der fik vi svaret den rejste sig op med det samme igen. Så grinede vi lidt af det.

Hun spurgte om hun skulle ride mig lidt, jeg sagde ja det må du meget gerne.

Med et snuptag sank hun stille og roligt ned over min pik. Det føltes fantastisk stramt. Hun begyndte stille, og bevæges sig op og ned på min pik. Tempoet blev øget stille og roligt.

Med den ene hånd kælede jeg for hendes bryster, og den anden kælede for hendes klit.

Hendes smukke bryster hoppede op og ned i takt med kneppebevægelserne.

Vi kysses heftigt en gang i mellem.

Efter ca. 10 minutter sagde jeg, at nu ville jeg gerne kneppe hende. Vi vendte os om, og jeg begyndte at kneppe hende. Det var skønt at se min lære ligge og stønne stille og roligt, og bare nyde det. Vi lå og kyssede stille og roligt, imens min pik kørte ind og ud af hende våde fisse.

Efter lidt tid kom hun i sin 3. orgasme, hende fisse trak sig meget hårdt samen omkring min pik: Og malkede den med sine fissemuskler. Det var bare så frækt, det udløste at jeg sprøjte også for 3. gang.

Vi faldt udmattede sammen i hinandens arme. Vi lå og kyssede og snakkede sammen i ca. 10 minutter, hvor efter vi tog tøj på og kyssede hinanden farvel.

Hun skrev en sms om aftenen, hvori de stod: Hej Smukke. Tak for i dag, det var en fantastisk oplevelse. Sidder her og kæler for mig selv til jeg kommer.: -D. Håber vi kan finde en anden gang, og hygge os. Ses næste uge. Kys fra Mette.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.