Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En uges tid efter den fantastiske lørdag i Lises seng ringede Lise til mig på vores fælles telefon i Kollegiet. Inden videns- og informationssamfundet for alvor slog igennem, havde vi jo hverken mobiltelefoner eller mails, så derfor måtte den slags altså dengang foregå i fællesrummet i vores kollegium, hvor vi var otte beboere, der delte et lille toplanshus med terrasse. Da jeg opdagede, det var Lise, blev jeg lidt forlegen, men der var heldigvis ikke nogen, der lige nu opholdt sig i fællesrummet og kunne lytte med. ”Tak for sidst, jeg længes efter at være sammen med dig!”, sagde Lise varmt. ”I lige måde”, svarede jeg lavmælt og tilføjede; ”Jeg kan ikke så godt snakke nu!”. Selvom der ikke var nogen i fællesrummet lige nu, så har væggene ører i sådan et hus, så jeg skulle ikke nyde noget af at være alt for bramfri. ”Nå, OK. Jamen jeg vil bare høre, om vi eventuelt kunne mødes på et tidspunkt inde hos dig, det er vist det eneste, der kan lade sig gøre til daglig, når mine børn er hjemme”, foreslog Lise. ”Jo, det skulle nok kunne lade sig gøre”, svarede jeg og granskede hurtigt mit skema efter i hukommelsen. ”På onsdag har jeg ingen forelæsninger på universitetet, så der kan jeg hele dagen. Hvordan passer det dig?”, foreslog jeg.

”Det passer bare perfekt! Jeg har skemafri fra middag, så jeg kan være hos dig lidt over middag”, svarede Lise forventningsfuldt, og tilføjede; ”Lad være med at have alt for meget tøj på, når jeg kommer, for det får du slet ikke brug for!”, hviskede hun sensuelt. I det samme kom et par af de andre beboere ud i køkkenet, og nu ville jeg meget gerne have den her aftale endeligt i hus og komme tilbage til mit værelse. Lises stemme gik nemlig direkte ned i min pik, som bulede bukserne godt ud. ”Jamen skal vi så ikke bare sige det er en aftale? Jeg bliver nødt til at løbe nu!”, sagde jeg. ”Åååå….åååå…..jaaaa Det er en aftale! Så vil jeg lege lidt med mig selv, indtil vi ses igen din dejlige tyr!…ååååååååå…….jaaaaaa……jaaaaa!”, hviskede Lise stønnende.

SEX I DAG?

Så snart jeg havde lagt røret på og var kommet op på mit værelse fiskede jeg min pik frem. Og der gik kun få sekunder inden jeg fik en rigtig lækker udløsning med dejlige Lise på nethinden.

Onsdagen var evigheder om at oprinde, og det var slet ikke til at forstå, at det ”kun” var elleve dage siden vi havde haft den vidunderlige eftermiddag i Lises seng. Men onsdagen kom altså, og Lise ankom som aftalt lidt over middag. Jeg havde forsigtigt spurgt lidt ind til de syv andre beboeres studier under et ”Husmøde” tidligere på ugen, og så vidt jeg havde forstået, så havde Lise og jeg huset for os selv til langt ud på eftermiddagen, fordi de andre var travlt optaget af diverse studier og arbejde. Det var jeg meget glad for. Tanken om at bare én af de andre var tilstede ville gøre Lises højlydte orgasmer til et stort problem, hvis de bare så meget som kom i nærheden af forrige lørdags niveau. Ja, det troede jeg i hvert fald dengang! Da Lise trådte ind ad døren kyssede hun mig hurtigt på munden og kiggede sig lige omkring. ”Dejligt at se dig. Her bor du hyggeligt!”, sagde hun og smøg sig ind til min nøgne krop. Jeg havde fulgt hendes råd om ”ikke at have for meget tøj på”, og det kunne hun vist godt lide. Jeg havde hurtigt en hånd oppe under hendes bluse og kærtegnede det ene bryst. Lise trak ud i mine boxershorts og kærtegnede min pik. ”Nåååå, er du også glad for at se mig”, sagde hun drillende.

Kort efter lå vi nøgne i min seng tæt omslyngede. Vi startede med ”en god lang snak”, som jeg hurtigt skulle lære at kende som en rigtig Lise-specialitet. ”Ved du hvad, der er noget, som jeg SKAL starte med at fortælle dig nu, og jeg vil gerne have, at du venter med at afbryde eller stille spørgsmål, til jeg har talt ud”, sagde Lise, og fortsatte; ”Du skal vide, at jeg er blevet helt vild med at være sammen med dig og dyrke sex med dig, og det vil jeg meget gerne have, at vi fortsætter med. Men jeg vil også være helt ærlig og sige, at vi skal være enige om, at det her er noget midlertidigt. Vi har det skønt sammen nu, og der er ikke noget i vejen for at vi kan have det længe endnu. Men jeg synes, det er vigtigt, vi er enige om fra nu af, at vi skal være sammen i diskretion, fordi vi begge leder efter noget andet her i livet. Du er en dejlig ung fyr, der har hele livet for dig. Det er jo ikke mig du engang skal have med hjem til Nordjylland og præsentere som dine forældres kommende svigerdatter. For jeg er jo en halvgammel kone med to børn og et forlist ægteskab bag mig. Og dybest set leder jeg jo også efter noget andet og mere

her i tilværelsen end skøn sex!”, sagde hun. Jeg kom uvilkårligt til at smile til Lise, og sagde, at ”det ville vist også blive årtiets skandale i min hjemby, hvis jeg kom hjem og præsenterede dig som min kommende hustru. Også selvom du er en lækker steg og ikke en halvgammel kone!” sagde jeg drillende og kyssede Lise på kinden. Lise blev meget glad for den udmelding, og vi fik hurtigt talt os til enighed om, at vi skulle mødes ”i hemmelighed og diskretion” og vi skulle kun være sammen, indtil én af os havde fundet en anden og ville ”videre med sit liv”. Jeg var et øjeblik bange for, at hun ville gøre det forbi nu alligevel, og derfor blev jeg meget lettet over, at hun ville have, vi skulle fortsætte som ”hemmelige elskere”. Lise kunne for den sags skyld have fået mig til at konvertere til en hvilken som helst anden religion eller trosretning, hvis det var dét, der skulle til, for at jeg fortsat kunne være sammen med hende.

”I dag skal vi prøve noget andet, som også er rigtig dejligt!”, hviskede Lise, da vi havde kysset og kælet. ”Bare bliv liggende på ryggen!”, sagde Lise og vendte sig om. Hun tog begærligt min pik i hånden og satte sig overskrævs, så hendes dejlige kusse og klitoris kom ned i mit ansigt. ”Du husker vel hvor og hvordan du skal slikke, ikke?”, sagde hun og tog min pik i munden. Min tunge fandt hurtigt hendes klit, og hun stønnede noget mere lavmælt end forrige lørdag. Nu havde hun selvfølgelig også munden fuld, mens hun blev slikket! Igen i dag holdt jeg ikke så længe og sendte en stor ladning sæd ned i halsen på Lise. ”Åååååå….uuuuummmm….hvor er det bare dejligt at slikke din store pik og sluge din sperm”, stønnede Lise, mens jeg grådigt slikkede videre på hendes klitoris i den drivvåde kusse. ”Jaaaaaa…..Jaaaaa……. Ååååååår ….Hvor har jeg savnet din dejlige tunge”, stønnede Lise. Jeg slikkede hende rigtigt længe, meget længere end i lørdags, inden hendes krop blev gennemrøstet af en dejlig orgasme. ”Ååårrrr….Ja, hvor var det bare skønt!”, stønnede hun, inden hun drejede sig rundt og lagde sig ind til mig igen. ”Og det var meget bedre end i morges, hvor jeg simpelthen ikke kunne vente længere og måtte tage håndbruseren til hjælp!”, fortalte Lise næsten tilstående.

Vi talte lidt videre om dét der med at være hemmelige elskende. Jeg syntes, det var en befrielse og samtidig en kulturkløft at møde et menneske, der i den grad var i balance med sig selv og i kontakt med sine følelser. Hun fik mig snart til at indse, at det hende og jeg havde sammen var noget godt, smukt og rigtigt, som ingen kunne tage fra os. Og ingen skulle blande sig i. Heller ikke selvom vi begge allerede vidste, at det ikke ville vare evigt.

Samtalen og de gensidige kærtegn førte selvfølgelig tilbage til noget seksuelt. Vi tungekyssede og dyrkede lidt gensidig petting, og så syntes Lise det var på tide, jeg stiftede bekendtskab med endnu et begreb fra erotikkens verden. ”Nu skal vi prøve et par andre ting, som også er dejlige”, sagde hun og lagde sig på siden foran mig. ”Du skal føre din pik ind i min kusse nu, stille og roligt”, instruerede hun, mens jeg som den dydige elev førte pikken ind mod hendes kusse.

”Jeg synes, det er helt vidunderligt at blive kneppet bagfra, og det tror jeg, der er rigtig mange andre kvinder, der også elsker, fordi man kan mærke pikken på en anden måde”, fortalte Lise med halvgrødet stemme. Nu var min spermglinsende pik næsten helt inde i hende. I starten løftede hun det ”frie ben” lidt, men nu, da pikken var langt inde, samlede hun dem igen.

”Nu skal du lægge dig helt tæt ind til mig og tage mig på brysterne. Kysse og kærtegne mig. Og du skal kneppe mig ganske langsomt med din lækre pik!”, stønnede hun begærligt. Mine hænder kærtegnede Lises dejlige bryster, mens jeg kyssede og slikkede hende i øreflippen, som jeg udmærket kunne huske, hun var helt vild med. Så gik jeg ganske langsomt i gang med at kneppe hende i lange seje tag. ”Jaaaaa…..Jaaaaaa……. Ååååååååååå …….. Hvor er det her bare for vidunderligt! Ååååååå….. Du skal blive ved lige så langsomt….. Det er helt …ååårrrrrr!”, stønnede Lise. ”Jaaaaa…. Det er bare så lækkert at være sammen med dig ….åååååårrrrrr…….. Jeg tror snart, jeg kommer igen!”, stønnede jeg. Følelsen var helt fantastisk, fordi hendes kusse strammede meget mere omkring min pik, end den gjorde, da vi bollede forrige lørdag. ”Jaaaaa….. Du skal komme oppe i mig igen…..ååårrrrrr hvor er det skønt!”, halvskreg Lise og fik en orgasme nærmest samtidig med at jeg kom i hendes dejlige kusse.

Da vi igen havde ligget og småsnakket, råhygget og kærtegnet lidt sagde Lise, at hun meget gerne ville prøve noget lidt mere specielt sammen med mig, som mange kvinder elsker. ”Ja! Hvad er så det?”, spurgte jeg forventningsfuldt. ”Jo, altså. Du har nok opdaget, at jeg er helt vild med at sutte din pik og bolle med dig, og jeg synes det er vidunderligt, når vi boller!”, startede Lise. ”Men jeg synes også, det er skønt at blive bollet i begge huller på én gang, og det vil jeg gerne prøve sammen med dig!”, fortalte Lise. Igen var det næsten med det her neutrale tonefald, som om det var et helt almindeligt indslag i seksualundervisningen ude i Tilst.

”Jamen…… Hvordan det?”, spurgte jeg forvirret og skeptisk.

Lise kiggede drillende på mig, mens hun uden at fortrække en mine trak en stor DILDO op af sin nye håndtaske, der i parentes bemærket var en tro kopi af den jeg fandt nede ved biblioteket for noget, der syntes som lysår siden. ”Jeg vil gerne have, at du boller mig i røven, mens min lille ven her tager sig af min kusse! Har du lyst til at prøve det?”, spurgte Lise og kiggede undersøgende på mig. Det var der ikke noget at sige til. Alt, hvad Lise havde foreslået indtil nu, var jo noget, som jeg dybest set havde fantaseret og drømt om –men at bolle i røven!!! Derfra hvor jeg kom, hvor sex jo ikke ligefrem var noget, man talte åbent og naturligt om, der var analsex betragtet som noget ulækkert svineri, som slet og ret var noget, kun bøsser dyrkede. ”Jamen….. Er det ikke noget, kun bøsser dyrker?”, spurgte jeg forvirret.

”Nej, der er også mange kvinder, der godt kan lide det. Det skal bare gøres rigtigt, ellers gør det ondt. Men hvis det bliver gjort rigtigt, så er det helt fantastisk!”, fortalte Lise, som 100% sikkert heller ikke var uerfaren inden for den del af erotikkens verden. Jeg fortalte om mine forbehold og reservationer over for analsex, og vi fik endnu en god lang snak, hvor ”der blev sat ord på følelser”. Til sidst var jeg med på den. Lise kælede for min stadig spermslimede pik, der hurtigt blev stiv igen. ”Det er vigtigt, at din pik er rigtig godt smurt ind. Ellers ville det gøre ondt på mig at få sådan en kæmpepik op i røven!”, fortalte Lise, mens hun også smurte safter omkring kransen til sit røvhul. ”Læg dig på ryggen og nyd det!”, hviskede hun, samtidig med at hendes røvhul kærtegnede mit pikhoved. Lise slikkede på dildoen til den var helt våd, samtidig med at hendes røvhul efterhånden havde lukket sig sammen om mit pikhoved.

”Åååååårrrr!”, stønnede Lise og førte dildoen ind i kussen. Dildoen gik snart ind og ud af kussen og nu kom min pik også langt op i røven på hende. Jeg husker det som en dejlig oplevelse. Men jeg var meget usikker ved situationen, og jeg nød det ikke i fulde drag, især fordi jeg synes hendes røvhul var lidt for stramt omkring min pik. Men det talte vi også om bagefter, og hun fik mig beroliget så meget, at jeg siden hen godt ville være med til analsex igen.

Sådan forløb den onsdag eftermiddag, og det skulle vise sig at blive den første elskovsstund af mange på en onsdag eftermiddag. Vores aftale om at være ”hemmelige elskende” fungerede fint i cirka seks måneder. Næsten hver onsdag mødtes vi hos mig og kneppede som kaniner til langt ud på eftermiddagen. Lise lærte mig utrolig meget om kvinder og sex, og blandt andet blev jeg helt vild med analsex. I det hele taget var det en fantastisk tid! Jeg havde siden indflytningen til min store overraskelse opdaget, at der bliver kneppet en hel del på sådan nogle kollegieværelser, og det er der ikke nogen, der blander sig i. Så det var ikke engang et problem, at jeg og især Lise havde det med at få højlydte orgasmer!

Få sex i dag

I weekenderne sås vi sommetider ude hos Lise, men det skete ikke ret mange gange. Dels var naboerne derude noget mere nysgerrige end de høje hække ellers indikerede, så det var Lise ikke helt vild med. Og dels havde både Lise og jeg ofte mange andre gøremål i weekenderne.

Lise var ofte på veninde- eller familiebesøg i weekenderne, mens jeg levede det søde og vilde liv i studiemiljøet i de spæde 90’eres Århus. Blandt andet havde vi fester én gang om måneden i vores kollegium, og så var der selvfølgelig diverse fester på universitetet. Den dag i dag er jeg ikke i tvivl om, at elskovsstunderne med Lise udviklede mig helt enormt og på den måde fik en direkte og markant indflydelse på hele den periode. Netop fordi jeg var sammen med Lise udviklede jeg mig fra at være en seksuel novice og bonderøv fra det ydre Nordjylland til at være ”en rigtig sød og lækker fyr og en dejlig elsker!”, som Lise så malende kunne udtrykke det. Hun lærte mig også, hvor vigtige komplimenter er, og de virkede som et skud ren adrenalin af velvære i hele kroppen. I dag er jeg sikker på, at den selvsikkerhed og udstråling, det gav mig, var årsagen til, at de unge kvinder ofte flokkedes om mig til fester. Senere i livet har jeg i hvert fald ofte oplevet, at kvinder har det med at efterstræbe mænd, der virker perfekte, selvsikre og frem for alt optaget af en anden!

Nå, men tilbage til det vilde liv i studiemiljøet! Efter en lidt famlende start kom jeg hurtigt efter det. I det halve års tid, hvor vi havde ugentlige stævnemøder, der nåede jeg også at kneppe med en del piger. Men der var ikke nogen af dem, der sådan rigtig betød noget og gjorde stort indtryk på mig, menneskeligt set. Og det havde Lise jo fortalt mig, at det var meget vigtigt, for ”når man efter de første heftige måneder er blevet trætte af at kneppe hele tiden, så skal man jo også gerne være sammen med én, man kan tale med og har ting tilfælles med!”, som hun sagde.

Skæbnen ville, at jeg ved én af vores egne fester på kollegiet kom til at snakke med en sød pige, der hed Tina. Tinas tilknytning til huset var, at hendes veninde boede over for mig. Jeg kunne meget hurtigt mærke, at det var ”Kærlighed ved første blik” i mødet med Tina. Hun var ikke billedskøn, men hun var smuk på en naturlig og dejlig måde. Hun udstrålede, at hun hvilede i sig selv, og frem for alt, så kunne vi bare tale sammen om alle mulige emner, som vi begge interesserede os for.

Jeg var helt i vildrede! Hvordan skulle jeg gribe det her an? Hvad hvis hendes veninde fortalte, at jeg ”havde en anden”? For der var ingen tvivl om, at hun havde hørt Lise og mig bolle igennem! Jeg valgte at gå fra festen hen på natten, ”fordi det var ved at være sent”. Som søndagen og mandagen skred frem kunne jeg mærke, at jeg tænkte mere på Tina og chancerne for at møde hende igen, end jeg glædede mig til at bolle med Lise om onsdagen. Med andre ord var tiden kommet, hvor jeg skulle ”være ærlig” og sige til Lise, at jeg havde fundet en anden og ville ”videre i livet”.

Efter mange svære overvejelser ringede jeg til Lise om tirsdagen. ”Hej!”, svarede hun og fortsatte hurtigt; ”Ved du hvad, jeg har et lidt presset program i morgen med møder oppe på skolen og sådan, så jeg tænkte, om ikke vi i stedet for kunne mødes på en café nede i byen?”, foreslog Lise. ”Jo…”, svarede jeg tøvende. Heldigvis greb jeg den i luften; ”Det lyder perfekt, for jeg bliver faktisk også nødt til at tage på Uni i morgen, så det kunne passe meget godt omkring middagstid.

Vi small-talkede lidt men endte altså med aftalen på en café. Egentlig kunne jeg ikke udstå de cafeer og hele det miljø, der omgav dem. Dengang var der et skær af storby-arrogance over hele det jet-set, der hang ud på de århusianske cafeer. Eller –det syntes jeg i hvert fald dengang, hvor jeg stadig følte mig som en nordjyde, der var gæst i et fremmed land. I dag elsker jeg Århus og især netop cafelivet, men sådan er der jo så meget, og det er igen en helt anden historie! Her og nu var jeg dengang lettet over, at Lise og jeg skulle mødes på en café. Det var helt perfekt, for jeg vidste, at jeg skulle fortælle hende om mødet med Tina, og at jeg ville gøre det forbi med hende, fordi jeg håbede på at drive det til noget mere med Tina.

Onsdag middag sad vi så på en cafe i den indre by mens århusianerne hastede gennem gågaderne. Jeg famlede mere end nogensinde, og det tog kun Lise få sekunder at ”læse mig”. ”Hvad er der galt? Er der noget, du gerne vil fortælle mig?”, spurgte hun imødekommende og kiggede spørgende på mig. Jeg famlede lidt ved kaffekoppen, inden jeg tog tilløb. ”Jeg….. Ja, jeg har noget, jeg vil fortælle dig, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal få det sagt”, stammede jeg og kiggede lidt rådvild på hende. ”Jeg synes, vi skal gøre, som vi plejer. Sige sandheden, ikk!”, sagde hun skævt smilende. ”Jo, selvfølgelig!”, smilede jeg forlegent. ”Jamen så kan jeg jo lige så godt sige det ligeud, selvom det nok ikke er særlig pænt gjort…”, svarede jeg og kiggede igen lidt søgende på hende. Lise tog det helt cool og lænede sig lidt frem. ”Har vi ikke talt om, at det aldrig er forkert at sige sandheden!”, mindede hun mig om. ”Jo”, svarede jeg tøvende, og så kunne jeg ikke længere holde bomben i hånden; ”Sandheden er den, at jeg har mødt en pige, som jeg er blevet forelsket i og gerne vil forsøge mig hos. Og derfor vil jeg slå op med dig nu, og derfor ville jeg mødes med dig her nede i byen. Og…”, jeg talte som et brusende vandfald, indtil jeg opdagede, Lise smilede over hele ansigtet.

”Er du klar over, hvor glad jeg er for at høre det her! Jeg havde faktisk også tænkt mig at sige til dig, at vi ikke skulle ses mere, og det har jeg bare haft det så dårligt med!”, sagde Lise med et smil. ”Nå, har du da også mødt en anden?”, spurgte jeg på én gang overrasket og lettet. ”Nej, det har jeg ikke. Men jeg tror og håber snart, jeg møder en anden. Og jeg er nået frem til, at vi to er nødt til at stoppe, ellers kommer vi aldrig videre. Og det var derfor, jeg synes vi skulle stoppe i dag, -selvom jeg ved, jeg kommer til at savne vores onsdagsmøder!”, sagde Lise med et smil.

Alt det her var en kæmpelettelse, jeg følte en tung byrde forsvinde fra mine skuldre. Vi enedes om, at vi ikke skulle ses igen, medmindre vi løb ind i hinanden, selvfølgelig. Og jeg har faktisk aldrig set Lise igen siden hen –men Århus er jo også en stor by! De seks måneder sammen med Lise var fantastiske og helt afgørende for mit liv, både dengang og i dag. Jeg kan takke hende for mange ting. Hun lærte mig op fra bunden seksuelt og underviste mig i den kvindelige anatomi. Hun lærte mig at forstå betydningen af, at et godt forhold både skal bygge på hed sex og ærlighed og åbenhed. Samt at man er fælles om de helt grundlæggende ting her i tilværelsen. Og at man skal stole på sine følelser og give udtryk for dem, ikke mindst.

Da vi stod foran cafeen og havde givet hinanden et farvelknus, begyndte Lise pludselig at grine. ”Hvad nu?”, spurgte jeg lettere desorienteret. ”Farvel, kan du have det godt! Jeg skal lige ind i cafeen igen”, svarede hun underfundigt. ”Hvorfor?”.

”Joooo…. Jeg har glemt min håndtaske!”, svarede hun smilende, ”Og det er jo ikke sikkert, at alle er lige så ærlige som dig, så jeg må nok hellere selv hente den!”, sagde Lise og blinkede til mig.

Og så gik hun. Ud af mit liv. Tak, Lise!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.