Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev så gift som 24 årig, det var ikke noget særligt godt ægteskab, det var jo i den tid hvor kvinderne skulle være så frie, og i sengen duede det heller ikke, jeg fik fisse en gang om ugen, eller hvis jeg var heldig to gange, og det var under dynen og helst i mørke. Men da vi så havde været gift i 8 år, blev vi rygende uenige og jeg valgte at flytte hjem til min mor i hendes 2½ værelsers lejlighed, jeg prøvede så småt at nærme mig mor, men der nul at gøre, hullet er lukket sagde mor.

Men da jeg havde boet der en måned skete der noget en tirsdag aften. Mor havde været ude hos en veninde og tror nok de havde fået for mange likører til kaffen og samtidig havde jeg været en tur på den lokale Bodega, vi var ikke fulde, men jeg bliver altid liderlig af en 3-4 øl, jeg var ved at klæde mig af inde på mit værelse, da jeg hørte mor komme hjem og et øjeblik efter hørte jeg hun bandede og svor over et eller andet, jeg stod kun i underbukser men gik alligevel ind til mor og spurgte hvad er der i vejen, det var hendes bh hun ikke kunne få låst op, nu skal jeg sagde jeg og gik hen til hende, bare det at se hende stå med ryggen til mig i hendes lyserøde silkebukser, var nok til at jeg fik ståpik, jeg fik så løsnet bh'en og tog så lige fat i det ene bryst samtidig med at jeg lige hev ned i mine underbukser og lod dem falde og tog omkring mor så hun kunne mærke min stive pik, åh Jørgen sagde mor, du er gift, jamen mor jeg har ikke fået fisse i 6-7 uger og jeg er ved at sprænges, kom nu mor du trænger da også til det, gør du ikke, du har sikkert ikke fået pik siden jeg red dig for cirka 9 år siden, åh Jørgen sagde mor så kom da, lad os se om det er lige så dejligt som den gang, nu er du jo 32 og jeg er 60, ikke flere dikkedarer ned på ryggen op med knæene og lårene ud til siden og så mig ovenpå og ind med min pik bare ind i bund, vi elskede ikke vi kneppede som kaniner og vi kom samtidig.

Åh hvor var det skønt, det føltes som om min pik var hjemme igen, da vi så havde sundet os lidt, lå vi og snakkede og kælede for hinanden så varede det ikke ret længe før jeg var klar igen, og denne gang nød vi det meget mere, og de efterfølgende dage kunne ikke få nok af hinanden, kunne vi nå en ridetur om morgenen så gjorde vi det.

Cirka en måned senere kom min kone og spurgte om ikke vi kunne prøve igen, jeg flyttede så tilbage til hende, men efter 6 uger opgav vi begge, og vi fik en hurtig skilsmisse.

Nu boede jeg så permanent hjemme ved min mor, jeg flyttede ind en fredag eftermiddag og den weekend tror jeg jeg nok vi red 10 gange, søndag aften da var mors kusse så øm at jeg måtte holde en våd og kold vaskeklud på den, men min pik trængte faktisk heller ikke til mere fisse.

Et halvt år senere fik jeg tilbudt et godt job i en anden By, og samtidig kunne jeg købe et lille landbrug i yderkanten af Byen, jeg spurgte så mor om hun ville med, jamen hvad skal jeg lave sagde mor, du skal passe huset, lave mad og være parat til dagens stive og stående ret når jeg kommer hjem, skal jeg så ingen bukser have på, og ligge på ryggen med spredte ben sagde mor, nej dine dejlige silkebukser dem skal jeg nok selv tage af svarede jeg, det er i orden sagde mor, men jeg vil have den stive ret hver dag.

Mor døde her for nylig hun blev 94 år, vi havde en dejlig og lille stille ridetur ved 22 tiden om aftenen, og så sov hun stille ind om natten.

Vi havde et dejligt liv sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.