BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var endelig blevet lørdag og jeg skulle hjem til min kusine og sove, det havde jeg glædet mig til hele ugen, for det var lang tid siden jeg havde været sammen med min kusine. Jeg pakkede mine ting og sagde farvel til mine forældre, jeg tog bussen ind til Kbh hvor hun bor, jeg kom der ud gik op af trappen og bankede på døren det var min moster der åbnede døren. Min moster er en dame på 34 år hun har en god røv og nogle faste bryster, jeg gav hende et kram og snakkede lidt med hende og efter noget tid kom min kusine op fra sit værelse, min kusine er 15 hun har også en god røv og nogle virkelig store bryster.

Vi sad og snakkede lidt og jeg fik at vide at min fætter på 11 var på ferie og min onkel var taget til Jylland for at lave noget arbejde og at han ville være væk i 5 dage. Da klokken var 19.00 gik min kusine og jeg ved for at købe noget mad og imens gik min moster i bad. Da vi kom op igen var min moster stadigvæk ikke kommet ud af badet så vi satte tingene på bordet og så lidt tv mens min moster gjorde sig færdig, jeg hørte døren gå op ude til badeværelset jeg kiggede der ud og der så jeg min moster helt nøgne hun så ikke mig fordi hun havde travlt med at sætte sit hår hun tog noget tøj på og kom ind i stuen derefter begyndte vi at spise, min moster og kusine sad og snakkede imens var jeg helt optaget af at sidde og se på deres store bryster og det endte også med at jeg fik en stiv pik.

Tiden gik og klokken var blevet 01.00 så min kusine og jeg gik i seng men min moster ville lige se en FILM også ville hun gå i seng. Vi gik ned af trapperne hun gik forrest jeg kunne ikke lade vær med at kigge på hende's perfekte røv vi kom ind på hende's værelse og jeg smed mit tøj så at jeg kun stod tilbage i underbusker, jeg gik op i sengen (Det skal lige siges at min kusine har en dobbeltseng) og min kusine tog sit tøj af så hun til sidst stod i g-streng og en bh. Da klokken var 02.00 var min kusine faldt i søgn og jeg lå at tænkte på min moster som var nøgne, jeg bliv helt liderlig af tanken så jeg tænkt hvordan mon min kusine's fisse ville smage, jeg kunne ikke modstå fristelsen så jeg tog hende's dyne af og begyndte at kæle med hende's fisse uden på g-strengen jeg blive mere og mere liderlig så til sidst tog jeg den af hende, hun var helt glat jeg kunne lugte hende's saft jeg stak en finger op i hende hun stønnede lidt men det var i søvne. At imens jeg var optaget af hende's fisse åben's døren det var min moster som stod i dør åbenigen " Hvad fanden laver du" spurgt hun mig "Ja Åhh" jeg kunne se på hende at hun faktisk ikke var rigtig sur " må jeg være med" spurgte hun mig, det kom som et chok min egen moster ville slikke hende's egen datter det var for godt til at være sandt det her.

Hun kom hen til mig tog sit tøj af og kyssede mig hun stak tungen ind i min mund derefter satte hun sig ned og stak tungen ud og slikkede min kusine, nu kunne jeg ikke klare det mere jeg tog min pik frem og stak op i røven på min moster "Åhhhh" skrig hun "Knep mig i røven dreng knep mig hårdt" min kusine vågnede og så os " hvad fanden laver i" sprugt hun "Kom du skal være med" sagde min moster "nej det skal jeg ikke" sagde hun men efter noget tid alt imens hun havde siddet og set på os, kom hun hen til os og hun begyndte at kæle med min moster bryster "det er godt bare bliv ved i 2" sagde min moster efter noget tid begyndte jeg at kneppe min kusine jeg stak min pik op i hende's fisse og hun skrig " Kom så knep mig fætter" råbte hun "JA knep min datter din lille liderlig dreng" jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne og hun kom i en voldsom orgasme så var turen kommet til min moster, jeg tog min pik og stak den så langt op jeg kunne i hende's fisse "Kom så knep min mor" skrig min kusine "Ja knep mig knep så hårdt du kan" jeg kneppede hende for livet løs og den endte også med at hun kom til sidst satte de sig begge ned foran min pik og begyndt at sutte den og jeg kom lige i afsigtede på dem begge 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 78 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.