Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne oplevelse startede for nogle år siden. Jeg var dengang en ung knægt som var konstant liderlig som de fleste drenge i særhed er inden de bliver myndig. Der skal ikke meget til at sætte hormonerne i gang, det kan være en tvetydig sætning, det kan være et nøgent lår, den kan også bare være et par usandsynligt store bryster.

Min oplevelse bygger på sådan et par.

SEX I DAG?

Min familie og jeg var til familie fest med min fars side af familien, nærmere betegnet den ene af mine kusiners runde fødselsdag. Så der var rigtig mange indbudt til festen. Jeg kendte skam udmærket godt stort set alle til festen, da den anden side af familien havde man jo set til diverse fester osv. ved tidligere familie fester.

Men siden sidste fest havde jeg udviklet mig en del og var begyndt at gå i byen, tænke på piger og i det hele taget bare være ung. Det var her jeg fik øjnene op for mine kusiners kusiner som trods alt var nogle år ældre end mig. Den ene af dem som historien handler om har jeg valgt at kalde Tanja, både for hendes men ikke mindst min egen diskretion.

Tanja var en pige som er 6-7 år ældre end mig, kender rent faktisk ikke hendes nøjagtige alder, ved bare hun er i omegnen af 27-28 år i dag. Da dette startede var jeg ikke mere end 17 år, og var derfor meget optaget af piger. Tanja har derfor været en 23-24 år. Hun er en ikke tynd eller tyk eller noget, men sådan lige midt imellem. Lidt til gård og gade uden det er for meget, og så har hun et par rigtig store bryster som prikken over i’et. Til denne fest havde hun sin kæreste med, en rigtig stiv nakket kedelig tørvetriller som der er ingen i familien der fatter hvad hun ser i. Det var heller ikke fordi der som sådan skete noget denne dag, andet end jeg fik øjnene op for hendes store bryster, og derfor bevægede mig ind i en forelskelse i disse dejlige frækkerter i de kommende uger, ind til der var nået nyt der brændte sig fast på net hinden af mig, for en tid.

De næste uger gik med heftig pik spilning til tanken om hvor frækt det ville være at pille lidt ved Tanjas frække bryster. Jeg var konstant liderlig og der skulle ikke meget til for at jeg var nød til at finde et sted at få lettet trykket.

Men som så mange andre frække tanker blev de ikke umiddelbart til noget og derfor glemte jeg Tanja for en tid.

Næste gang jeg mødte Tanja var jeg blevet to år ældre og var ved at være en lille "mand". Tanja var ikke blevet mindre fræk imellem tiden, men jeg var til gengæld ikke så genert mere. Jeg var imellem tiden blevet mere erfaren med piger, jeg havde lært at styre min indtagelse af alkohol, så jeg ikke dummede mig, men jeg var også blevet mere fræk i munden.

Jeg var så at sige lige glad, og brugte derfor hver en chance til at komme med en provokerende eller en fræk bemærkning. Jeg elskede at være hurtig i replikken, så min mor og bedste forældre kunne blive helt forarget over mit sprogvalg.

Det skal lige siges at jeg er ikke nogen gave til kvinder hvis man tænker på skønhed. Jeg er en dreng med lidt ekstra på siden, men samtidig også høj og bred skuldret, med store overarme. Jeg har aldrig styrke trænet, men er bare bygget som en stor dreng der kan tage fat når der skal bruges muskler. Mit ansigt er kønt men bære præg af at jeg har rundet de 0,1 tons på badevægten og det kan derfor efter hånden godt ses at jeg ikke mere er i min livs form efter en del år med druk i weekenden sammen med gutterne.

Nå men anden gang jeg mødte Tanja blev min forelskelse endnu engang vækket til live. Jeg gav den gas til denne familie fest. Jeg var i højt humør og jeg fyrede den bare generelt af. Jeg var flere gange ude at danse med Tanja og jeg syntes det var skønt at danse med hende. For nu kunne jeg rigtig tage hendes bryster i besigtigelse uden at der var nogen der kunne ligge mærke til det. Det var også fedt bare at holde rundt om hende og mærke hendes talje, samtidig med at jeg forestillede mig hvordan det ville være at holde fast i hendes talje imens jeg bankede min pik op i hende, i en baghyler.

Min pik blev selvfølgelig ikke upåvirket af denne tanke og Tanja kunne udmærket mærke hvordan min bedste kammerat kæmpede for at komme ud og blive nusset. Tanja spurgte mig provokerende om jeg overhovedet vidste hvad der foregik i mine bukser, jeg valgte bare at svare hende om hun havde lyst til at finde ud af det, jeg fik intet svar retur. Da sangen var forbi sagde hun at det var ærgeligt jeg ikke var ældre og hendes kæreste var med til festen.

Fra den dag af var jeg konstant liderlig igen, og jeg tænkte konstant på hendes sidste kommentar. For nu vidste jeg at muligheden var der, hun var blevet tændt af situationen og det tændte mig bare endnu mere. Der skete som sagt ikke mere den dag men hun smilede flere gange til mig og jeg kunne se hun var smigret over min interesse.

De næste to år var der ingen fest og jeg havde på sin vis endnu engang fået slettet Tanjas figur fra nethinden.

Men så kom dagen hvor vi skulle til familie fest med familien endnu engang. Tanken om sidste fest vakte min drøm om at kneppe Tanja fra sans og samling endnu engang til live. Festen skulle holdes på et hotel, så vi gæster ikke var tvunget til at køre hjem om natten, hvis vi altså selv ønskede at betale for et værelse.

Da vi kom til festen viste det sig at jeg skulle have Tanjas søster til bords, og det passede mig udmærket til trods for jeg gerne havde siddet sammen med Tanja da hun havde en kjole på, hvor hendes bryster så ud til at have lidt svært ved at blive i. Kjolen var uden stropper og hun havde derfor ikke bh på, men der var indbygget en slags bh i kjolen. Den så ud som om den var en smule lille til hende.

Tanjas søster er et par år ældre end Tanja. Hun havde sin kæreste med og han skulle så have min kusine til bords, over for os. Tanjas søster er mega sjov og næsten lige så rapkæftet som jeg er. Vi morede os gevaldigt under maden, og man kunne tydeligt se på de andre borde at de ikke havde det nær så sjovt som vi havde det. Dette skyldtes bl.a. mine og Tanjas søsters konstant hurtige replikker der blev kastet igennem luften frem og tilbage imellem os.

Efter maden under kaffen blev der rigtig gang i festen og lige pludselig kom Tanja og hev mig op af stolen. Under dansen fortalte hun mig, at hun havde været mega misundelig over at se hvor sjovt vi havde haft det under maden. Hun havde bare siddet sammen med sin kedelige kæreste og nogle andre tørvetriller. Så hun mente nu var det hendes tur til at være i godt selskab i stedet for søsteren. Hun blev svinget godt og grundigt rundt under dansen, og hun var flere gange nød til at rette på kjolens overdel da hendes bryster simpelthen var på vej ud af hendes kjole. Jeg blev herre liderlig af dette syn.

Derfor havde jeg heller ikke noget imod hver gang Tanja ville danse med mig. Den ene gang nåde halvdelen af hendes ene store brystvorte at komme til syne inden hun fik kjolen op igen. Jeg morede mig godt og grundigt over dette, men blev samtidig jo liderlig.

Festen gik godt, for os. Men knap så godt for Tanjas kæreste, han havde været kedelig hele aftenen og han var vist ved at være godt og grunddigt træt af at se på hvordan Tanja udskejede sig, og hendes konstant rettelse på kjolen. Det endte med at han kørte hjem uden Tanja, for hun gad ikke følge med. Hun var til fest og derfor skulle der festes, sagde hun til mig.

Hen på natten lukkede hotellet festen da der var aftalt tidspunkt for festens afslutning, men vi var en 10 stk. af unge mennesker som tog ud i byen og fortsatte festen på et af byens diskoteker.

Tanja skulle selvfølgelig med for der skulle jo festes som hun sagde. På diskoteket fortsatte festen selvfølgelig. Tanja fik meget opmærksomhed fra flere mænd og der var endda nogen af dem der var rimelig påtrængende og ubehagelige. Det var også nok derfor hun opsøgte mig flere gange og spurgte om jeg ikke lige kunne "beskytte" hende lidt, som hun udtrykte det. Jeg er som sagt rimelig stor, men brugte nu alligevel chancen til at opfordre hende til at komme tættere på mig, så det så ud som om hun var optaget, som hun i virkeligheden også var.

Tanja og jeg snakkede gevaldigt og dansede lidt engang imellem men vi hang så at sige sammen hele tiden, fordi hun ikke gad have opmærksomhed fra alle de andre fyre på diskoteket. Vi var placeret oppe i baren og kunne derfor snakke rimelig ugeneret uden andres opmærksomhed.

Hun kom ind på sidste fest og provokerede mig lidt ved at spørge om jeg havde lært at styre min kammerat i bukserne siden sidst eller om han stadigvæk bare var en være frækkert. Jeg sagde lidt henkastet at selvfølgelig havde jeg lært det, og det der skete dengang bare var en lille drengs frække tanker om hans kusines, kusines frække frontparti. Jeg viste selvfølgelig godt at det var en være omgang løgn for jeg var pænt liderlig, men alligevel ikke så meget at jeg direkte havde en kæmpe bule i bukserne. Jeg ville bare spille lidt kostbar!

Tanja vente tilbage til hendes gamle sætning og spurgte om jeg kunne huske hvad hun havde sagt til mig dengang? Jeg dikterede hurtigt, om hun mente den om "at det var ærgerligt jeg ikke var ældre og hendes kæreste var med"

Hun sagde hurtigt ja og fortalte mig at det umiddelbart så ud som om jeg var blevet ældre, og hendes kæreste jo var der hjemme nu.

Jeg svarede hurtigt retur - lidt kostbart – at jeg dengang jo bare var en dreng og ikke kunne styre mine lyster men det mente jeg nu sagtens jeg kunne i dag. Jeg vidste ikke rigtig om jeg turde gøre noget ud af det, da en stor del af familien jo som sagt også var tilstede på diskoteket. Det var nok første gang i meget lang tid jeg virkelig tænkte over hvad jeg kunne tillade mig.

Tanja spurgte om jeg virkelig ikke var interesseret i hende mere? Jeg svarede hende ikke rigtigt for jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle sige. Lidt underligt for jeg plejede nu altid at kunne svare igen.

Der gik ikke lang tid før jeg mærkede en hånd i skridtet, og der fik hun så svaret om jeg var interesseret, for der gik ikke 5 sek. før min pik stod som en pæl.

"Nå jeg troede lige at jeg havde spildt min tid! Men den her ser da ud som noget man godt kunne nyde godt af" sagde hun.

Nu var jeg klar og nu var min eneste tanke resten af aftenen hvordan jeg kom i trusserne på Tanja.

Vi dansede et par gange mere, og jeg kunne mærke hvordan Tanja trykkede sig ind mod mig så hun kunne mærke min stive tilstand. "Tror du ikke vi kan finde ud af at bruge din tilstand til noget fornuftigt?" spurgte hun mig, jeg svarede hurtigt "JO, men HVOR?"

Det vidste hun ikke. På et tidspunkt havde de andre fået fat i et bord inde på diskoteket og vi gik derfor ned til dem. Der var ikke nok plads så Tanja satte sig bare oven på mig. Jeg nussede hende lidt på inderlåret oppe under kjolen og det kunne hun vidst lide, for hun flyttede ikke hånden. Jeg turde dog ikke trænge helt op til hendes trusser da de andre jo ikke skulle have nogen mistanke om hvad vi havde gang i.

Klokken blev fem om morgen og vi mente at det var på tide at futte hjem til hotellet og finde vores værelser. Den eneste der ikke havde værelse var Tanja, da hendes kæreste og hende ikke boede ret langt væk og derfor ville køre hjem til dem selv, men kæresten var jo kørt.

Min lillebror var imellem tiden smuttet med en pige hjem, som han havde fundet på diskoteket og derfor foreslog min kusine, at Tanja da bare kunne sove i min lillebrors seng i nat. Hun spurgte mig om det var i orden. Selvfølgelig var det det, for jeg kunne hurtigt se potentialet i denne situation. Tanja syntes også dette var en god idé, kunne jeg se på hendes smil for jeg var udmærket godt klar over hvor hendes tanker var på vej hen.

Da vi går tilbage til hotellet siger Tanja til mig, "i nat vil jeg mærke din stive pik oppe i mig, for det trænger jeg til". Jeg svarer hende kort igen "jeg vil kneppe dig fra sans og samling så længe du kan klare det." "Så kommer vi jo ikke til at sove de næste par timer" svarede hun igen.

Da vi kommer tilbage til hotellet sætter vi os på en bænk omme bagved imens Tanja ryger en godnat cigaret. Jeg står op og kigger på hende. De andre er gået ind på deres værelser.

Få sex i dag

Tanja spørger hvad jeg har i tankerne, jeg svarer hurtigt at jeg bare har lyst til at se hendes bryster i fri dressur. Hurtigt river hun ned i kjolen, så hendes ene bryst kommer frem og spørger om det var dem her jeg gerne ville se. Jeg bliver liderlig på sekundet og siger ja.

Jeg sætter mig ned på bænken og begynder at kysse med Tanja, samtidig med jeg tager uhæmmet på hendes fantastiske bryster. Hurtigt finder jeg frem til hendes trusser under kjolen, og jeg lyver ikke når jeg siger at hendes trusser var totalt gennemblødte. "Nå du er vist klar til lidt lir" sagde jeg. "Ja det har jeg været siden jeg fik øje på dig i dag, jeg har villet mærke din pik siden sidste fest. Du skal kneppe mig så jeg kan mærke at jeg lever."

Okay tænker jeg og snaver videre med hende imens mine fingre for trængt hendes trusser til side og begynder at give hende lidt finger.

Hun begynder at stønne og jeg kan tydeligt mærke på hendes krævende kys at hun ønsker mere.

Pludselig griber hun ufatteligt hårdt fast i min nakke imens hun beder mig fortsætte lidt endnu med min leg med hendes fisse. Hun stønner og kan slet ikke mere koncentrer sig om at kysse mig.

"Åhh ja, bliv ved, åh ja jeg kommer snart. Bliv ved din fingre føles så dejlige." "åh ja jeg kommer. Du må ikke stoppe, jeg kommer, åh ja, bliv ved," bliver hun ved med at stønne.

Og pludselig kommer hun i en orgasme, som jeg aldrig har set så kraftig, kun ved at en pige har fået finger. Imens orgasmen foretrækker begynder hun at kysse mig igen, imens hun rager på min pik uden på bukserne. "Jeg vil smage din pik" siger hun, imens hun roder med mit bælte. Endelig kommer han ud i det fri, hun griber om ham og køre et par gange frem og tilbage inden hun tager den i munden. Nøj hvor er det godt tænker jeg, imens jeg kan mærke hvordan hendes mund bearbejder min bedste ven. Efter et par minutter kan jeg ikke klare tanken om at skulle vente længere med at kneppe hende og det siger jeg til hende. Hun stiller sig op og trækker trusserne af og skal til at sætte sig ned over min stive pik med ansigtet imod mig. Men jeg stopper hende. "Lad os gå ind på værelset" siger jeg. "Nej jeg skal lige mærke dig først" siger hun samtidig med at hun tager fat i min pik og sætter den mod hendes fisse. Det skal lige siges at min pik ikke er lang - 16 cm kan det blive til - men til gengæld er den vist rimelig tyk. Den har lidt svært ved at komme ind og da jeg endelig trænger op i hende udbryder hun "nøj hvor er du tyk!" Hun sænker sig langsomt ned over min pik til jeg er i bund og hun begynder langsomt at hæve sig igen. Sådan fortsætter vi i et minuts tid, ind til jeg løfter hende op og knepper hende et par gange frem og tilbage stående. "Kom lad os gå ind på værelset så vi kan få sat lidt lyd på" siger jeg.

Så snart vi kommer ind på værelset river jeg bukserne og boxershortsene af i en fart, der kunne have slået verdens rekorden, hvis der fandtes en disciplin i denne kategori. Tanja for jeg hurtigt bukket ind over senge gæret imens jeg trækker hendes kjole op så hendes dejlige mås kommer til syne.

"Hurtigt, jeg vil mærke din pik igen" siger hun. Hurtigt og med langt mindre besvær end første gang føre jeg min pik ind i hendes dejlige fisse. I starten står jeg bare og nyder min pik forsvinde imellem hendes hvide baller. Det er et alt for frækt syn. Jeg griber ud efter hendes patter og for dem fundet frem fra kjolen. "Uha de er bare så dejlig store dine bryster og din fisse er alt for dejlig våd og snæver" stønner jeg. "Du skal kneppe mig imellem mine bryster når du kommer, jeg tager ikke noget imod graviditet" udbryder hun imellem hendes støn. "Jeg skal ikke kun komme imellem dine bryster jeg skal komme hvor det passer mig" stønnede jeg tilbage. "Du skal kneppes så meget nu, at der ikke er et sted du ikke har fået min sperm spredt ud over dig." "Nej du må ikke komme i mig" stønnede hun tilbage."

Vi stønnede videre og efter et par minutter og et tempo som efter hånden var meget højt kunne jeg mærke og høre hvordan hendes støn blev mere vilde og pludselig strammede hendes fisse sig om min pik. "Åh ja jeg kommer, du må ikke stoppe, knep mig hårdt. Jeg vil mærke dig helt oppe i mig, åh ja jeg kommer, åhhhhhh."

I et halvt minut blev hun ved med at komme i den kraftigste orgasme jeg nogen sinde har givet en pige. Det gik heller ikke upåvirket hen for mig selv, hendes sammentrækninger have påvirket min pik så den var på briste punktet. Jeg hev den ud af hende og bad hende lægge sig ned på sengen. Hurtigt satte jeg mig over hende og stak min pik imellem hendes fantastiske bryster, imens hun holdte dem sammen. Jeg begyndte at bryst kneppe hende, og der gik ikke et minut før jeg ikke kunne mere. Jeg lod min pik blive imellem hendes bryster imens jeg stønnede "åh ja jeg kommer."

Og med et kraftigt tryk kom den første stråle ud af min pik, en kæmp klat sperm som ramte hende på halsen. Et ryk mere og så kom det ellers flydende. Jeg hev pikken ud og spredte det ud over hendes bryster. "åh ja lad mig se dig komme ud over mine bryster, det elsker jeg" sagde Tanja.

Efter min orgasme havde aftaget hoppede jeg ned og gik ud efter et håndklæde, vi fik tørret spermen af og begyndte straks at kysse igen. "Tak for en fantastisk oplevelse" sagde Tanja. "Vi er slet ikke færdige endnu" svarede jeg. Tanja tog det som en opfordring og dykkede ned til min pik og begyndte at slikke den ren for sperm. Der gik ikke et halvt minut før den igen begyndte at røre på sig, og endnu et halvt minut efter stod den stiv igen. Tanja vente sig om og lagde sig så vi lå i en 69’er. Jeg begyndte at slikke hendes frække fisse. Hun smagte godt, og hun var bare våd, så det drev ud af hende. Hun slikkede også min pik himmelsk, det var næsten for meget. "Jeg vil mærke dig igen" sagde hun imens hun rejste sig op og satte sig ned over min pik, med ryggen til. Langsomt begyndte hun at ride på min pik men det blev langsomt hurtigere og hurtigere. Hendes bryster var så store at jeg kunne se dem selv om hun sad med ryggen til. Jeg fik hende op på benene og armene, imens hun var lændet bag over så jeg kunne tage hende på brysterne. Kort efter mente hun det var på tide hun vente sig, det var rigtig godt. Nu kunne jeg se hendes bryster hoppe op og ned imens hun malkede min pik med hendes dejlige fisse. "åhhhhh din pik fylder mig ud. Du er så dejlig tyk, det er så dejligt at blive fyldt ud." Råbte hun nærmest imens hun fortsatte hendes ridning på min stive pik.

"Jeg kommer igen" stønnede hun imens jeg kunne mærke hvordan hendes fisse spændtes om min pik. Hun sank sammen over mig imens hun trak efter vejret.

Hun hoppede af og lagde sig på sengen, men jeg var hurtigt over hende i missionær stillingen. "Nu skal du fandme kneppes fra sans og samling" sagde jeg hårdt og bestemt imens jeg styrede min pik op i hendes våde fisse.

"Ja kom så, vis mig hvad du kan" stønnede hun videre.

Jeg kneppede hende som en sindssyg, hun skulle virkelig have det hele nu tænkte jeg. "Åh ja jeg kommer igen" stønnede hun efter kort tid i dette sindsyge tempo. Jeg troede simpelthen det var løgn det her, jeg har aldrig fået en kvinde til at komme så mange gange på en sex akt.

Hun blev ved med at stønne "Jeg kommer, jeg kommer." Da jeg kunne mærke orgasmen havde fortrængt sig satte jeg tempoet ned og fortsatte. "Du knepper simpelthen fantastisk" udbrød hun da hun åbnede sine øjne efter et kort stykke tid med lukkede øjne. Jeg fortsatte og kunne godt mærke at jeg var godt på vej mod enden. "Hurtigere igen jeg vil mærke dig hårdt og godt" skreg Tanja ud i rummet. Jeg satte tempoet op og kørte på i 2 minutters tid. Tanja satte benene rundt om mig og bad mig kneppe hendes hjerne ud. "Jeg kommer snart" sagde jeg. "Det gør jeg også" stønnede Tanja. "åh ja bliv ved sådan det føles så dejligt." sagde hun. "Jeg kommer snart, hvor vil du have mig til at komme?" stønnede jeg. "Kom oppe i mig, jeg er ligeglad bare du knepper mig til jeg kommer. Du skal komme oppe i mig, jeg vil mærke dig komme oppe i mig!" skreg hun nærmest nu.

"Jeg kommer nu, åh ja, jeg kommer nu" stønnede jeg. Og med et sendte jeg min ladning op i Tanja. Da jeg kom begyndte Tanja at stønne igen" åh ja jeg kommer også, sprøjt mig fuld, du skal fylde mig med din sperm. Åh ja jeg kan mærke det" Jeg sank sammen over hende, og var helt udmattet inden jeg gav hende et ordentligt kys. "Så godt er jeg aldrig kommet før" udbrød hun, "der er aldrig nogen der har fået mig til at komme så mange gange" stønnede hun. "Du er fantastisk" sagde jeg som svar.

Vi lagde os til at sove arm i arm. Men der gik ikke mere end 2 timer før jeg vågnede ved at Tanja lå og snakkede i telefon. "Nej jeg har lånt et værelse hernede, for du var jo bare kørt hjem, og jeg kommer hjem når det passer mig. Du kunne bare have ladet hver med at køre uden mig." Sagde hun i samme sekund som hun lagde på. "Det var Thomas (hendes kæreste), den nar røv" sagde hun. "Han var sur over jeg ikke var kommet hjem endnu" sagde hun endnu engang. "Hvad er klokken?" spurgte jeg. "Halv 9!" sagde Tanja. Jeg havde fået morgen pik på, måske også lidt ved tanken om Tanja. "Skal vi sove igen" spurgte Tanja. "Nej vi har lige en der skal tilfreds stilles først" sagde jeg. "Kan du igen? Du er da godt nok en være frækkert" sagde hun. Hun slog dynen af mig og begyndte grådigt at slikke min pik. Det var fantastisk! Pikken var sådan let øm efter natten med var samtidig parat til lidt lir. Det føltes fantastisk når hun slikkede mit pik hoved. Jeg fik hende vendt med siden til så jeg kunne slikke hendes fisse og lege med den. Jeg kunne ikke dy mig fra hendes røvhul. Jeg pillede lidt ved det, og jeg kunne se hvordan der gik et stød igennem kroppen på hende ved berørelsen. Jeg fik hende op på alle 4 imens jeg styrede min pik ind i hende bag fra. Jeg kneppede hende roligt i lange langsomme stød. "åh ja det er godt" stønnede hun. Jeg var blevet liderlig af at se på hendes røvhul imens jeg kneppede hende i fissen, så jeg spyttede lidt spyt ud på min finger imens jeg kørte det rundt om hendes lille stjerne. Det skal måske lige siges at jeg aldrig havde prøvet analsex før, men havde altid haft lyst til at prøve det. "Vil du kneppe mig analt?" spurgte Tanja. "Ja hvis jeg må og du har lyst?" svarede jeg. "Du må godt prøve, men jeg har aldrig prøvet det før så hvis jeg siger stop så skal du stoppe. Jeg er ikke sikker på at du kan være der." Sagde hun. "Jeg har heller ikke prøvet det før men vil meget gerne, og jeg skal nok være forsigtig" sagde jeg til hende. Jeg trak mig ud og spyttede på hendes røvhul, hvorefter jeg satte min pegefinger mod stjernen. Den forsvandt ind i hende, så jeg trak den ud og spyttede på den sammen med min lange finger, også de gled let ind. "Har du ikke noget creme? Der tror jeg vi får brug for." "Jo, 2 sekunder" mig ud på badeværelset efter noget solcreme som jeg have i min tøjlet taske, og så tilbage til Tanjas røv. Jeg smurte hendes røvhul godt ind, imens jeg lige onanerede en smugle så min pik stod helt stiv igen, den fik også lige lidt creme også. "Er du klar?" spurgte jeg. "Ja lad mig mærke dig analt" sagde hun. Jeg satte min pik mod hendes stjerne, og langsomt trængte mit pikhoved indenfor. Da mit pikhoved var indenfor bad hun mig stoppe kort. Hun skulle lige vende sig til det. "Leg lidt med dig selv, så tror jeg det går nemmere" sagde jeg. Hun begyndte at massere hendes klit med den ene hånd imens hun bad mig om at fortsætte langsomt. Jeg pressede videre, og ind gled min pik cm for cm. Jeg var næsten helt inde nu og holdte derfor lige et par sekunders pause inden jeg trak mig ud igen. Frem og tilbage begyndte jeg langsomt. "åh hvor er det stramt" stønnede jeg. Tanja sagde ikke så meget men lå bare og onanerede så meget som hun kunne. "Du er virkelig en frækkert Tanja" stønnede jeg. "Ja det er du også, du må godt køre lidt hurtigere nu" sagde hun.

Som sagt så gjort, jeg hævede tempoet. Vi fortsatte i et par minutter inden jeg trak mig ud og vendte hende om. Herefter stak jeg pikken ind i hendes fisse i missionær stillingen, det kunne hun lide. "ja fortsæt bare lidt endnu" stønnede hun imens hun onanerede videre. Efter et kort stykke tid trak jeg mig ud igen og stak den igen ind i hendes røvhul. "Fuck hvor er du fræk" udbrød hun. Jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere, ind til jeg igen skiftede hul. Sådan fortsatte vi frem og tilbage et par gange ind til hun bad mig blive i hendes røvhul. "Knep mig nu, jeg vil mærke min røv være udblokket" skreg hun. Jeg kneppede som en sindssyg imens jeg kyssede med hende. Hun onanerede stadigvæk på sig selv, men pludselig stoppede hun for i stedet at række ned imellem pik, fisse og røvhul hvor hun fandt frem til mine kugler imens hun begyndte at massere dem. Kan jeg sige andet end det var hammer godt. Lige pludselig nærmede jeg mig klimaks utrolig hurtigt. Jeg begyndte at stønne meget kraftigt. "Jeg kommer snart i din røv" stønnede jeg. "åh ja lad mig mærke dig komme i min røv, jeg kommer også snart" stønnede hun igen. "jeg kommer, åh hvor er det godt, jeg kommer nu" stønnede jeg. Og med et sendt jeg min ladning op i hende. Jeg hev min pik ud af hende imens jeg stadigvæk sprøjtede og styrede den ind i hendes fisse igen, imens jeg kneppede hende det bedste jeg kunne, selvom jeg var kommet. Der gik ikke mange sekunder før hun begyndte at stønne at hun kom. "Åh ja jeg kommer også nu" skreg hun. Min pik faldt ikke mange centimeter under orgasmen og jeg fortsatte bare, jeg var så hammerne liderlig. Jeg kneppede videre, og 2 minutter efter var pikken kamp klar igen. Vi fortsatte i et par minutter inden hun stønnede hun ikke kunne mere. Jeg trak mig ud og hun begyndte at slikke min pik. "Må jeg komme i munden på dig?" spurgte jeg. "Ja lad mig smage din sperm, det har Thomas aldrig fået lov til skal du vide" sagde hun.

Der gik et halvt minut mere inden jeg fyrede de Aller sidste dråber af, inde i munden på hende. Der kom stort set ingen ting, jeg havde ikke mere i mig.

Vi faldt død om på sengen, imens vi lige fordøjede vores oplevelse.

Vi vågende 2 timer senere og mente det var på tide at stå op. Jeg fik hendes nummer og hun fik mit. Men fik af vide at hun skulle nok kontakte mig. Om aftenen fik jeg en besked om at hun lige havde kneppet med Thomas men hun savnede min tykke pik, så hun ville høre hvornår jeg havde mulighed for at gennem kneppe hende igen.

Siden denne familie fest har vi kneppet af og til når vi har kunnet se muligheden. Men det er vi nød til at stoppe med nu. Hun har netop fortalt mig at hun er gravid men hun tvivler på det er Thomas der er far, efter som han kun har kommet en gang oppe i hende på det sidste. Bare lige for at sikre sig mod at han evt. finder ud af at det evt. ikke er ham som er faren. Tanja er simpelthen den mest fantastiske jeg har knaldet. Jeg kunne gøre det konstant!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.