Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I Kender det sikker. Mor skal i bad men glemmer at lukke døren inden hun smider håndklædet.. Det var sådan det hele startede for mig…

Det var en sommer for et par år tilbage. Det havde været varmt hele dagen og sveden piblede frem alle steder. Min mor stod ude i haven og ordnede Jordbær bedet i en kort nederdel og hvid T-shirt og da det som sagt var ret varmt havde hun svedt den del og T-shirten var blevet temmelig gennemsigtig. Min mor brugte som regel aldrig BH og det gjorde hun heller ikke den dag.. Jeg lå og slikkede sol da jeg fik øje på min mors bryster gennem den våde T-shirt og jeg kunne se det hele. De dejlig store brystvorter strittede lige ud i luften og jeg kunne ane de store runde former af min mors modne meloner. Nu skal det lige siges at min mor er den flot kvinde på 41 (den gang 39) men hun har nogle dejlige ungpige former. En stram lille pariser røv, Store runde bryster og en smal talje. Jeg sad og lurede på min mor i et godt stykke tid og jeg sad faktisk og blev temmelig liderlig da hun for øje på mig. Først så hun sur ud, men griner så og siger “Har du fået glo suppe til middag??” Mega flov og rødmende til op over begge øre skynder jeg mig ind i huset hvor jeg sætter mig foran tv’et. Lidt efter kommer min mor ind, stadig med et smil på læben siger hun at hun vil tage et bad og om jeg ikk’ gad lave noget mad imens. Jo siger jeg og går ud i køkkenet og mor går i bad, men glemmer at lukke døren til badeværelset og derfra hvor jag står har jeg frit udsyn. Jeg s er min mor klæde sig og jeg jeg kan mærke at jeg tænder vildt på synet… Mor lægger heldigvis ikk mærke til at jeg står og belure hendes dejlige krop og jeg kan ugeneret beglo hendes smukke krop. Jeg lader mit blik vandre op og ned af hende og jeg får øje på hendes fuldstændig glatte fisse. Synet gør mig så liderlig at jeg bare MÅ onanere. Jeg hiver pikken frem og begynder at spille pik mens jeg følger min mors bevægelser med øjnene. Nu stiger hun ind i brusekabinen og lader det varme vand kærtegne hendes krop. Synet af Vandet der løber fra hendes hals og ned over den glatte fisse er næsten for meget for mig. Jeg lukker øjnene og fantasere om at være i bad med hende og vaske hende over hele kroppen. Jeg kommer i den vildeste orgasme og sprøjter ud over køkken gulvet….

Da min mor er færdig med sit bad og jeg med maden sætter vi os til bors. Der er en mærkelig stemning og min mor har et mystisk blink i øjet. Fortsættes.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 83 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.