Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Et tilbageblik til da jeg var 17år. Det var en almindelig fredag i juli måned, havde lige fået fri fra skole og kom ind i gangen derhjemme, råbte mor, ingen svar, hun lå sikkert i haven og solede sig igen, boede alene med min mor, havde jeg gjort siden jeg var 4år, så vi havde et super forhold til hinanden, hun var single og 42år med en solbrun krop, let overvægtig, en tung D-skål og en str. Large i trusser, aner ikke om hun er glat, hun går altid i bikini og almindelige trusser, og siger mig ikke så meget.

Men går ind i stuen, ingen mor, kigger ud i haven og der ligger hun på maven og soler sig i sine bikinitrusser, en nydelig kvinde, siger til hende at jeg smutter i bad og over til Kasper min gode ven, vi skal drikke og hygge med nogle fra klassen, hun siger tag 100kr i hendes taske og hyg dig skat! tak mor råber jeg og løber ovenpå.

SEX I DAG?

Efter en kanon sjov aften hos Kasper springer jeg på min cykel og kører hjem, temmelig stiv, fik nok hældt 15 øl ned, og lidt rødvin, men sjovt var det. Låser mig ind i og går ind i stuen, alt er mørkt og hele huset er stille, tager en øl i køleskabet og går ovenpå til mit værelse, som ligger overfor min mors, på vej ind, kan jeg se i mørket at hun ligger og sover endnu, stadig i sine bikinitrusser med dynen halvt over sig med ryggen til, klokken er lidt over tre og jeg smutter i på værelset, smider skoene og og går over imod sengen, sætter mig på sengen og drikker min øl og falder i seng med Mtv kørende.

Vågner halvt op ved at jeg kan høre min mor lige har slukket mit tv og spørger om jeg er vågen, svarer ikke, vil bare sove videre, kan høre hun kommer over til sengen og står, jeg ligger på ryggen med fødderne på gulvet, sko og det hele, efter et minuts tid føltes det som om, begynder hun at tage mine sko af og mumler noget om at jeg nok har drukket for meget igen, hun tror jeg sover, ligger også med lukkede øjne og lytter, kan skimte hende i mørket. da hun har sat mine sko til side, løfter hun mine ben op i sengen og hiver mine sokker af mig, hun står med sin røv tæt ved mit ansigt bukket let forover, hun har faktisk en flot røv opdager jeg har aldrig kigget sådan på hende, men er åbenbart lidt fuld end jeg troede, og jeg kan mærke min pik blive lidt stiv, men prøver at slappe af, hun skal jo ikke opdage det, godt lyset er slukket, hun vender sig lidt om imod mig og jeg kan sen hendes flotte tunge bryster i mørket, ser frækt ud, hun kigger på mig kan jeg mærke, der går lidt tid og jeg får slappet lidt af, så tager hun fat i mit bælte og siger at jeg jo ikke kan ligge der med tøj på, og åbner mine bukser, og tager fat i kanten og trækker dem ned, men hun får fat i mine boxershorts også og de ryger med ned til knæene, hun stopper op og er helt stille, fortsætter så med at tage begge dele af mig, jeg, ligger nu kun i T-shirt nu og min mor står der ved siden af mig, og kigger på mig, efter lidt tid kan jeg se at hun tager en hånd ned i sine trusser og kæler for hendes fisse, og kan høre at der er godt vådt dernede, hun bukker sig forover og tager sine bikinitrusser af og og sætter sig ned på mit skød, med sin fisse ovenpå på mine lår og begynder at rykke sig fra side til side hen ad min pik som rejser sig meget hurtigt, med en forsigtig hånd løfter hun den lidt, så den står lige op og rykker sin fisse hen til den så jeg kan mærke varmen og hor våd den er, efter lidt tid hvor hun kan mærke at jeg stadig "sover" lader hun den glide forsigtigt ind, kun hovedet og gisper lidt, og tager en dyb indånding, og lader sig glide helt ned over min pik, aner ikke hvad jeg skal gøre, så bliver liggende og nyder det, hun er bare så varm og dejlig, hun begynder at rykke op og ned af den, kan høre den smasker godt og grundigt i hendes fisse, tror hun er glat, kan ikke mærke noget hår, efter lidt tid er hun ved at komme kan jeg mærke og hun prøver at holde sig tilbage, har en meget dyb vejrtrækning, og hun løfter sig af min pik og sætter sig på knæ ved min seng og onanere til hun kommer i et tungt suk. hun sutter min pik lidt og giver mig dyne på og smutter ind i sin egen seng, med begge vores døre åbne, kan se hendes røv i mørket, bliver liggende i mørket helt stille for at være helt sikker på at hun ikke høre mig og at jeg var vågen, falder hurtigt i søvn igen.

Vågner dagen efter uden at hun er hjemme, ligger bare en seddel om at hun er ude og handle og kommer sent hjem fra en veninde bagefter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 100 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.