Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det jeg fortæller nu skete i uge fem da jeg var på skiferie med min familie.. jeg skulle dele værelse med min søster på 16år jeg er også 16 vi er tvillinger.. men aften hvor vi havde lagt os til at sove, vågnede jeg om natten og tændte lyset, det jeg kunne se var min søsters dejlige stramme numse i g-streng jeg lod lyset være tændt så jeg kunne studer den, jeg lå og fantaserede om min søster som jeg har gjort før, jeg tænkte hvordan det ville at kneppe hende, og det er der jo kun en måde at finde ud af, jeg smid mine underbukser og der kom den stiveste pik frem jeg kravlede tættere på min søster, hvor jeg hiv hendes trusser til side og langsomt trængte jeg op i hende hun var dejlige stram og sådan forsatte det til jeg kom i en kæmpe udløsning jeg nåde at trække mig ud og kom i stedet ud over hendes numse... hun var slet ikke vågnet.

Næste morgen da jeg vågnede så jeg min søster stå op og tog sig på numsen, så hørte jeg hende sige, bror du har vidst rigtigt hyggede dig i nat også vendte hun sig om, mens hun suttede sine fingre. så lagde hun sig ned igen og da sagde hun at næste gang skulle jeg vække hende.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.