Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den historie jeg skriver om skete i vores lejlighed i Nielsebbesensgade i Ålborg, det var i slutningen af januar 1970. Jeg har fødselsdag midt i januar og lørdagen efter inviterede min kone og jeg min broder og hans kone op at spise til aften, vi fik noget godt mad med rigelig vin til, da vi var færdig med at spise var vi i en god stemning. damerne tog ud af boret og vi mænd skulle gøre klar til kaffe og noget ekstra at drikke.

Da vi sad ved boret igen kiggede damerne på hinanden og sagde i munden på hinanden hvem skal sige det, min svigerinde tog ordet og sagde at de var blevet enig om da de stod ude i køkkenet at jeg skulle have en gave, og den skulle bestå af sex med min svigerinde, min bror og jeg blev noget overrasket, men da vi var noget fulde syntes vi begge to at det var ok. Min svigerinde satte sig over ved siden af mig i sofaen og begyndte at kæle for mig imens min kone og bror var tilskuer, hun åbnede mine bukser tog min allerede stangstive pik ud og begyndte at køre på den, straks efter tog hun den i munden og gav den en ordentlig tur, Det blev for meget for min kone og bror, de blev godt liderlig af synet og havde problemer med at holde fingrene fra hinanden, efter nogen tid stoppede min svigerinde med at slikke mig og kiggede over på hendes mand og sagde jeg synes du skal tag og kneppe din svigerinde, jeg kiggede over på dem og nikkede og straks gik de i gang med at flå tøjet af hinanden, et øjeblik  efter lå de på et tæppe på gulvet og var i gang med at kneppe. Jeg overtog styringen og sagde til min svigerinde at hun skulle lægge sig på alle fire og så stødte jeg min stive pik op i hendes smaskvåde fisse og bankede den nogle gange ud og ind til vi kom i en samlet orgasme da jeg trak min pik ud så jeg at min bror også var færdig og trak sin pik ud af min kone...

Vi satte os op og jeg sagde mange tak for gaven og min bror sagde tak for lån .Vi drak et par ekstra glas vin imens vi talte om oplevelsen, vi syntes alle fire det var alle tiders aften vi havde haft og aftalte at det ikke var sidste gang det skulle prøves og det blev det mange gange siden, men mere om det en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.