Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej med jer, lige lidt om mig selv, jeg er 44 år og blevet skilt for 1 år siden. Jeg bor i dyrt hus i Svendborg, så hvad gør man så. jo man laver nogen hurtige penge.. man tager penge for at bolle kvinder (der er penge i det) jeg oprettede en annonce i ekstrabladet.

Det går ikke mere end en dag før telefonen ringer, kvinden hedder Hanne, hun vil gerne bolles og så har hun lige et spørgsmål til mig efter vi har bollet.

Hanne er en 64 årige kvinde fra Odense. hun elsker sex og hun for alt hvad jeg kan på den time hun har betalt for, hun spørg mig om jeg vil tjene mange penge og jeg siger ja. Opgaven går ud på at jeg skal opvarte 5 kvinder, som hun skal holde selskab for, jeg siger ja til opgaven, skal møde kl. 23 på en adresse i Odense.

Jeg møder den aftalte dag og tid, for min sikkerhed vil jeg have en maske på så de ikke kan se hvem jeg er. Jeg kommer ind i stuen og der sidder 5 kvinder og snakker og griner, jeg hilser på dem og siger jeg hedder mads.

Men det går ikke efter planen en af gæsterne er min mor! Jeg bliver nød til at opføre mig prof. Hanne starter med at trække mine underbukser af og leger med min pik, hun sutter mig stiv og 1-2-3 så er alle kvinder af tøjet også min mor. kvinderne leger med mig og med hinanden, lige pludselig er det min mor som kysser mig, rigtige lange tungekys, Hun sutter min pik, til den sprøjter og hvisker i mit øre, voldtag mig. Der for en djævel i mig og jeg røvpuler hende hårdt og længe, selvom hun skriger. Da vi var færdig sagde hun det var dejlig og hun gerne vil møde mig alene...

Jeg får mine penge og køre hjem.

Da jeg en uge efter var på besøg hos min mor, gik hun rundt i badekåbe, på et tidspunkt voldtog jeg hende da hun stod med røvet lige i vejret. Hun råbte og skreg som en vild, men efter 2-3 min. stønnede hun som en gal og hun fik en mega orgasme samtidig med jeg fik min udløsning. Efter 5 min var hun meget sur og skældte mig ud indtil jeg spurte hende om hun ikke havde været far utro. hun blev underlig... og hun sagde boller du kvinder for penge????

Ja det gør jeg..!

Denne historie er sand og ja jeg har boller min mor mange gange siden og hendes veninde Hanne.

Jeg er stoppet med at søge efter kvinder på nettet og i avisen. jeg har en fast kundekreds nu, den består af 7 modne kvinder i alderen 60-68 år og så lige en på 28 år (kommer til sidst i historien)

Hanne som er 60 år kommer 2 gange om måneden, hun vil bare slikkes og have noget pik, jeg har ikke tid på så det bliver omkring 3 timer.

Else er 68 år hun kommer kun får at få massage (krop)kommer hver mandag og torsdag.

Karina er 68 år, hun kommer for at blive slikket, efter jeg har barberet hende, kommer kun den 1 i måneden.

Eva er 62,hun kommer når hun trænger til sex og det er tit.

Bente er 67,hun kommer også bare for at få massage.

Gitte er 65 hun kommer når hun trænger til sex, 3 -4 gange om måneden.

Ulla er 66 år hun er en frækkert, sidste gang have hun sit banebarn på 28 år med, jeg gik med til at hun måtte se på. jeg slikkede og bollede Ulla, da jeg havde hende oven på og jeg slikkede hende kryb, den 28 årige skønhed på min store stive pik. siden den dag har jeg været forelsket i den dejlig 28 årige kvinde, som gør at jeg ikke tilfredsstiller nogen kvinder mere. jo en med det ved min kæreste ikke og det er fordi hun ikke er til hård sex. min mor vil stadig gerne tages hårdt og voldsomt og det bliver hun tit da hun bor hos mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.