Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Konen og jeg havde lejet en feriehytte i Agger Tange i Nordjylland, og skulle holde en uges afslapningsferie. I tilknytning til hytterne ligger feriecentret med værelser, restaurant, swimmingpool og sauna.

Hytterne er A-huse som ligger side om side i rækker. Når man står i stuen kan man kigge over i værelset på hytten overfor og tilsvarende ind i stuen på hytten modsat. I huset er der stue og køkken ud i et så man kan lave mad i hytten hvis man gider.

SEX I DAG?

Vi fik indkvarteret os og gav os til at pakke ud. Min kone tog sig af køkkengrejet og jeg gik i gang med at rede op i værelset lægge sengetøj på og smide tøj i skabene.

Medens jeg er ved at lægge lagen på sengen kigger jeg ud ad vinduet og ser på hytten overfor. Til hytterne er der en lille terrasse og på terrassen ligger 2 kvinder i bikini. Det er svært at se hvor gamle de er da de ligger på græsset med hovedet op mod hytten. Den ene af dem er rødhåret kraftig bygget med sul på kroppen uden egentlig at være fed. Den anden er lysblond tydelig yngre og mindre i statur. Jeg fortsatte med at få redt op og gik ind til konen.

Det startede rigtigt godt med sol, sommer og varme så vi nød det på terrassen og de omgivelser der var omkring Agger by. Jeg så af og til genboerne uden at snakke med dem og bemærkede at de var alene når man så dem i dagtimerne men at der var en mand der om aftenen.

Solen og varmen fik lysterne frem i os begge og konen lå gerne og pillede ved mine brystvorter og strejfede mit skridt i badebukserne når vi lå på terrassen og slikkede sol. Når det blev for meget og min pik næsten truede med at sprænge badebukserne måtte jeg lige hive konen med ind i hytten og give hende en omgang. Hun kan godt lide at man er kontant og bare smider hende ind over spisebordet river bikinitrusserne af hende og hamrer pikken i bund på hendes gennemblødte fisse.

Midt på ugen fik jeg et anfald af migræne og sagde til konen at jeg ikke kunne tåle mere sol og gik ind i værelset for at få lur. Da jeg vil trække gardinerne for ser jeg igen genboerne ligge på terrassen og slikke sol. Da afstanden ikke er mere end godt 15-20 m. har man forholdsvis godt udsyn over til dem. Jeg trækker gardinerne for og lader dem gabe lidt i bunden midt på. Så kan jeg se over på dem uden at de kan se mig.

De ligger og læser og det må være mor og datter. Moderen omkring de 35-40 med gode former og som nævnt kraftig af bygning med nogle gode bryster og rødhåret. Hun ligger i en lyseblå bikini med snører i siderne.

Datteren ser ud til at være teenager lyshåret og spinkel af bygning med nogle små faste bryster.

Hun har en lysegrøn bikini på. Datteren ligger på siden vinkelret på moren og hviler sit hoved på morens mave og holder et blad i venstre hånd. Hun holdt sin højre hånd ved morens bagdel og det så næsten ud som om hun kørte sine fingre op og ned ad morens inderlår.

Det var svært ikke fantasere om de dejlige skabninger på terrassen overfor selv om jeg havde helvedes ondt i hovedet.

Dagen efter regnede det og var egentligt koldt i forhold til de tidligere dage. Efter morgenmaden ville konen til Thisted og kigge på butikker og gå i gågade så jeg fortalte at jeg ikke havde lyst til at køre så langt efter migrænen fra i går men at jeg ville gå over i centret og tage en dukkert og efterfølgende gå i sauna for at få varme i kroppen igen. Konen kørte og umiddelbart efter tog jeg mit badetøj og et håndklæde under armen og gik over til swimmingpoolen.

Efter at have svømmet lidt rundt blandt hujende børn og mødre med småbørn fik jeg nok og begav mig til omklædningsrummet for at skylle mig af og gå i sauna.

Da jeg kom til saunaen sad der et skilt på væggen med ordlyden ”saunaen må kun benyttes uden badebeklædning” skrevet på dansk, tysk og engelsk. Jeg afklædte mig mine badebukser og gik ind i saunaen hvor der i forvejen sad 2 andre, til min store overraskelse var det mine genboer. De lå på bænken på deres håndklæder. Moren lå med lukkede øjne som om hun sov og datteren smilte sødt til mig da jeg satte mig på den midterste bænk op ad væggen modsat dem. Det er den eneste sauna der er i feriecentret så det er en fællessauna hviskede datteren til mig på tysk og jeg nikkede tilbage. Jeg sad lidt og med halvt lukkede øjne og smugkiggede på de 2 tøser. Moren var ægte rødhåret og datteren ægte blondine.

Moren lå direkte modsat mig og jeg kunne kigge lige ind i hendes meget nydeligt trimmede kusse. Hun havde store skamlæber og venusbjerget ragede op som en forhøjning. Hendes bryster var store og fyldige og hang lidt ud til siden med store runde brystvorter. Datteren havde en tyndt behåret fisse med små skamlæber og små spidse bryster.

Datteren sad med armen lænet mod bænken hvor moren lå og kom af og til, tilfældigt, til at strejfe morens bryst når hun flyttede på armen. Det skete nogle gange med meget kort interval. Moren gav sig lidt og spredte benene en anelse. Jeg havde stadig ”lukkede” øjne og trak vejret dybt som om jeg sov.

Moren løftede kort hovedet og kiggede først på mig og derefter på datteren, så hviskede hun på tysk til datteren ”du må godt”. Datteren lagde nu hånden på morens svedige bryst og nulrede hendes brystvorte der blev stiv på rekord tid. Hun bøjede sig ind over moren og tog brystvorten i munden og suttede på den som om hun diede. Moren bøjede det højre ben og lænede det op ad bænken samtidig med at hun satte venstre fod på bænken neden under. Hun stønnede sagte og jeg kunne se hendes fisse skumme over af safter. Der hang en tråd af hvid fedtet kussesaft fra bunden af fissen og ned til hendes lyserøde røvhul.

Jeg kunne ikke sidde upåvirket og beskue de smukke piger og deres show så min pik rejste sig rykvis i takt med at væden drev ud af morens fisse. Datteren tog nu venstre hånd og placerede pegefingeren på toppen af moderens venusbjerg hvor hun begyndte at køre fingeren i cirkler rundt om morens klitoris, stadig slikkende, suttende og sugende på brystet. Moren tog nu sin højre hånd op og nulrede sit andet bryst hvor hun kneb vorten mellem tommel og pegefinger.

Datteren sad med det underste ben hvilende, bøjet på bænken og det andet oprejst, bøjet med foden på bænken. Hun masserede sin lillepigefisse med den anden hånd og hun var også tydeligt liderlig.

Moren hviskede kom jeg vil ha dine fingre nu og datteren rykkede tættere på mig så hun sad med skulderen ud for morens hofte. Hun kørte pegefinger og langemand op og ned i revnen så slimen fra morens fisse blev trukket ud over skamlæberne. Så førte hun 2 fingre ind i morens opsvulmede fisse og kørte frem og tilbage nogle gange for så at trække fingrene ud og langsomt løfte fingrene op i luften 10-15 cm over venusbjerget. Fra fingrene ned til fissen hang en tråd af slim fra morens kusse. Mere sagde moren nu uden at hviske og datteren førte fingrene ind i fissen igen og øgede antallet af fingre til nu 3 fingre der blev arbejdet ud og ind i roligt tempo.

Datteren kiggede mig dybt i øjnene og fortsatte sit håndarbejde så slimen sejlede ud på håndklædet, og førte så den 4 finger ind i morens hungrende kusse. Datteren hvilede albuen på bænken så hun kunne presse fingrene opad og massere morens indre samtidig med at moren selv kørte sine fingre rundt på sin meget opsvulmede klitoris og stønnede højlydt i takt til datterens bevægelser med hånden.

Jeg sad nu og gned lystigt på min pik, der nu var så hård at næsten gjorde ondt af påvirkningen fra det meget frække show mor og datter udførte. Der piblede væske ud på spidsen af min pik og jeg kunne godt mærke at det her ikke skulle fortsætte ret meget længere før jeg ville fyrede min ladning af ud i den varme saunaluft.

Gi mig resten nu sagde moren og datteren lagde tommelfingeren ind i hånden og skubbede nu hele hånden ind i morens hungrende lystgrotte. Hun skubbede tydeligt hånden helt ind til livmoren og trak den helt ud til der hvor knoerne masserede det ruflede stykke hud ved g-punktet. Hun kørte i roligt tempo og øgede stille rytmen samtidig med at hun drejede hånden når den var næsten ude af kussen. Safterne sejlede som en syndflod ud af kussen i en blanding af hvide, klare og skummende slimstrejf. Aldrig har set en kvinde afgive så meget væske det var vildt ophidsende at se på. Pludselig skreg moren ”NU-NU-NU” og datteren trak hånden ud af hendes fisse med et svup. Samtidig løftede moren underkroppen op i en bue og så skød hun en ladning af mælkehvid saft ud i en bue med en kraft så det ramte mig på benene og maven og så faldt hun sammen på bænken medens det stadig løb ud af fissen.

Må jeg mor, spurgte datteren og moren stønnede, ja. Datteren rejste sig og kom over til mig, steg hen over mig og førte min sprængfærdige pik ind i hendes lille snævre kusse. Hun sank ned over min manddom og red den i rolige strøg i starten for så at hamre kussen ned over pikken så jeg ramte i bund og ramte hendes livmor og hun kom i en klynkende orgasme hvor den lille kusse krampede om min pik. Hun steg af og jeg rev 4 gange i kalorius og sendte 4-5 sprøjt ud over moren som var kommet til sig selv igen. Mor og datter rejste sig smilede til mig og gik ud under bruseren. Jeg fulgte trop og gik derefter tilbage til hytten.

Fed oplevelse, bare ærgerligt at de rejste om aftenen så man ikke kunne få en gentagelse sammen med konen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 99 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.