Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gut på 24, min svigerinde er 22. Min fortælling starter for 1 år siden.
Min svigerinde skulle ud at rejse, og havde i den anledning sagt sin lejlighed op, hun var derfor blevet boligløs i 3 uger, indtil hun skulle af sted. Min kone, hendes søster, arbejde. på det tidspunkt i den anden ende af landet, og var kun hjemme i weekenderne, derfor havde hun foreslået at hendes søster bare kunne flytte ind hos mig indtil hun skulle af sted.

Vi blev enige om at det var en rigtig go idé, min svigerinde og jeg har altid haft det godt sammen, så det skulle ikke blive noget problem.

SEX I DAG?

Som aftalt så gjort, hun kom med en kuffert og en sovepose, og så var hun ellers klar til at krache på sofaen.

De første dage gik rigtig fint, vi havde det skide skæg og hyggede os rigtig, men så begyndte det at gå skævt i mit hoved, jeg kunne ikke lade være med at kigge efter hende, og lure når hun vendte ryggen til. Det skal siges, at hun er en RIGTIG flot pige, med en RIGTIG go krop, hun har nogle store bryster, kiggede i hendes undertøj og der stod E, så det er slet ikke så dårligt. ;-)

I hvert fald, var det begyndt at gå mig lidt på, for jeg var liderlig hele tiden, af at gå at kigge på hende..

En dag hun var ude af huset, skulle jeg ordne noget af hendes vasketøj, der var et par brugte trusser imellem. Liderlig som jeg var, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at snuse lidt til dem. Og hvilken himmelsk duft, man kunne lugte at hun havde fugtet dem med hendes safter. jeg blev hel vild og onanerede mens jeg duftede til dem.

Efter den oplevelse, blev det ikke ligefrem bedre, jeg kunne slet ikke holde til at være i samme rum som hende, uden jeg blev stiv.

En aften vi sad i sofaen og så FILM, "kom jeg til" at ligge mine fødder over hendes, sad jeg "hel" ubevidst sad og nussede hendes tæer, med mine. Jeg blev rigtig glad, da jeg kunne mærke at hun nussede igen, men lige da jeg var klar til at nusse hende længere op ad benet, rejste hun sig op og sagde at hun lige ville snuppe et bad. Jeg kunne ha kommet med alverdens eder, for jeg var virkelig tændt, men i stedet for at sidde og mule, valgte jeg, da jeg kunne høre vandet til bruseren blive tændt, at liste ud og kigge ind ad nøglehullet. Det var første gang jeg så hende hel nøgen, og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet.

Jeg sad foran døren længe og kiggede ind på hende, hun var gudeskøn og jeg var så opstemt at jeg måtte onanere lidt, til dette vidunderlige scenarie..

Jeg havde lige nået at flytte mig fra døren, da hun kom ud, hun opdagede heldigvis ikke hvad jeg havde haft gang i.

Vi gik ind i stuen og så en film, og blev til sidst enige om at smutte i seng.

Hun sov på sofaen og jeg i soveværelset.

Da klokken var 2.00 om natten, blev jeg vækket af et KÆMPE brag, det tordnede og jeg vil tro at det var lige over os. I det samme blev døren rykket op, og min svigerinde kom hoppende op i sengen til mig.

Hun var hel forskrækket og kravlede hel ind under min dyne og holdt om mig. Jeg er bare så bange for tordenvejr, er det ok hvis jeg sover herinde i nat? Selvfølgelig er det det, sagde jeg og holdt ekstra godt om hende..

Lidt efter var det stoppet med at tordne og hun sov som et lam. Jeg derimod var lysvågen, og jeg var mere end klar. Jeg begyndte stille og roligt at udforske hendes ryg for at være hel sikker på at hun sov. Hun reagerede ikke, så jeg blev lidt mere modig. Jeg fik begge mine hænder fri og begyndte at røre ved hendes bryster. hun reagerede stadig ikke, så jeg løftede hendes trøje op til hendes bryster var hel fri. Hold kæft nogle gode patter hun havde, jeg blev mega liderlig, og kunne ikke lade være med at ælte hendes dejlige bryster. Da jeg havde leget lidt med dem, og hun stadig ikke havde givet lyd fra sig, begyndte jeg at udforske hendes nedre regioner. Jeg fik krænget hendes små trusser lidt ned, og kunne nu nærstudere den. Den var hel hårløs og rigtig flot lyserød, jeg skilte hendes skamlæber forsigtig og stak min tunge ned til den lækre fisse for at smage. Pludselig sagde hun. Så er det hvis min tur, jeg fik et chok og sprang tilbage. Det må du undskylde, jeg ved ikke hvad jeg tænkte på, hold kæft hvor er jeg dum, men hun tyssede på mig og bad mig ligge på ryggen. Jeg gjorde som hun sagde og lagde mig ned. Hun var bestemt ikke genert, og gik direkte efter min Enorm stive pik, hun befriede den fra mine underbukser, og begyndte langsomt at trække forhuden frem og tilbage..

Hun kiggede mig i øjnene og spurgte om jeg godt kunne lide hende og om jeg syntes hun var lækker. Det måtte jeg jo, lettere flov, indrømme at det syntes jeg. Hun gengældte ved at give min pik et kys. Det er en rigtig flot pik du har, sagde hun, mens hun startede med at sutte mig, jeg var så liderlig, at jeg kom i munden på hende, uden at nå at advare hende. Hun lavede en grim grimasse og lod sæden løbe ud af munde og ned af hendes krop.

Du er godt nok hurtig, men så let slipper du ikke, nu har jeg gjort dig en tjeneste, nu skal du gøre mig en.

Hun begyndte igen at sutte på min pik, og efter et par minutter, var den mere end beredskabsvillig igen.

Hun satte sig oven på mig og gled langsomt ned over min pik, det var den bedste fornemmelse jeg nogensinde havde haft, hun satte langsomt tempoet op, og efter ikke særlig lang tid, små klynkede hun sin første orgasme ud.

Hun lagde sig ned på ryggen, og trak knæene op til ørene. Tag mig hårdt, jeg vil mærke din dejlige pik langt oppe i mig. Jeg blev EKSTREM liderlig af at se hendes fisse blottet på den måde, og stødte min pik op i hende, så hun gav et hyl. Jeg bankede den i bund og hun skreg og vred sig af liderlighed, pludselig, fik hun nogle voldsomme spasmer og skreg sin orgasme ud, mens hun lå og rystede, fortsatte jeg med at kneppe hende så hårdt jeg kunne, og kom selv lige efter.

Vi faldt sammen i hinandens arme og begyndte at kysse og kæle for hinanden.

Jeg elsker dig sagde hun og jeg svarede tilbage at jeg også elskede hende. Vi faldt i søvn i hinandens arme.

Da vækkeuret ringede, stod hun op sammen med mig og spurgte om hun ikke måtte gå med mig i bad, det måtte hun selvfølgelig gerne. Da vi kom under bruseren, begyndte hun at kysse mig og reaktionen fra min pik kom prompte. Den kan du da ikke tage på arbejde. med, lad mig lige hjælpe dig.

Hun vendte sig med ryggen til mig, bøjede sig lidt og stak røven bagud, tag mig så, sagde hun.

Jeg trængte mig op i hende men kunne desværre ikke holde mere end 2 minutter. jeg undskyldte, men hun sagde at det ikke var noget problem, for vi kunne jo bare fortsætte når hun kom hjem.

Jeg var en meget glad mand da jeg tog på arbejde. og glædede mig enormt meget til at komme hjem.

Vi har siden den oplevelse haft sex en gang, og det udviklede sig meget mere end jeg nogensinde ville ha drømt om, men den historie kommer en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.