Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil lige gøre det 100% klart at dele af følgende novelle er opdigtet. Dog er camsexen mellem pigen og jeg korrekt. Men delen med min søster ER ALTSÅ OPDIGTET!

Det hele startede som en en ganske almindelig lørdag. Jeg var 17 og vågnede med stiv pik efter en våd drøm om min kusine.

SEX I DAG?

Jeg startede computeren op og gik på MSN Messenger, hvor jeg skrev med nogle søde unge piger. Jeg loggede også på et par datingsider for, at få flere "veninder". :)

Efter at have skrevet og camet almindeligt med nogle piger, fandt jeg en fræk ung pige. Det var hende der spurgte om jeg var fræk. Hun var 17 ligesom mig. Jeg svarede hende, som jeg altid gør, at jeg er fræk hvis modparten også er det. Det var hun sagde hun og startede sit cam og ansøgte om at se mit også. Jeg fortalte hende at jeg kun havde underbukser på, fordi det havde været så varmt om natten. Det gjorde intet sagde hun og da jeg så hende på cam fandt jeg ud af hvorfor. Hun havde kun BH og G-streng på. Jeg accepterede cam og efter at have leget med min pik i lidt tid (uden på bukserne) spurgte hun om hun måtte se mere. Jeg svarede at hvis jeg måtte se hende nøgen måtte hun se mig nøgen.

Hun svarede mig ikke i et stykke tid, så jeg troede egentlig ikke at hun gad. Men lige pludselig kunne jeg se hende begynde at låse hendes BH op. Hun tog den stile og roligt af og jeg spurgte hvad størrelse hun bruger. Hun svarede at hun bruger 80B. Jeg tog venstre hånd ned i mine underbukser, mens jeg langsomt tog dem af med højre hånd. Hun begynder ligeså, at tage hendes g-streng af. Idet jeg har fået mine underbukser ned omkring knæene går døren til mit værelse op og ind kommer én af mine søstre, der var 15. Hun stopper brat op i døren og kigger måbende på mig. Jeg peger hende hen til mig og beder hende sætte sig i min seng, så hun ikke vækker mine forældre eller min anden søster. Hun spørger hvad jeg har gang i. Jeg fortæller at det er meget normalt at drenge på min alder får sig en morgenspiller, men i samme øjeblik ser hun min computerskærm og spørger hvem det er på skærmen.

Jeg må gå til erkendelse og fortælle at man får den bedste spiller sammen med en pige. Pigen fra MSN skriver og spørger hvem det er der sidder ved siden af mig. Jeg må fortælle at det er min søster der har opdaget os. I samme øjeblik spørger min søster hvad det er pigen på MSN har gang i. Jeg forklarer hende at det er at tilfredsstille sig selv. Min søster spørger om hun også kan det. Jeg svarer, at det kan hun vel og hun spørger om hun må prøve nu. Jeg skriver til pigen på MSN og spørger om hun har noget imod, at min søster deltager. Det har hun ikke og min søster er meget hurtig til at få tøjet af.

Da min søster står nøgen ved siden af mig skriver hun til pigen på MSN og spørger hvordan hun kan tilfredsstille sig selv. Pigen på cam prøver at forklare det ved, at skrive at han skal se efter hvad hun gør. Pigen på MSN viser hendes pegefinger og langfinger og tager den ned mod sin fisse. Hun kører dem langsomt ind og ud og kigger efter på cam om min søster kan følge med. Det kan hun godt og er selv i gang med at tilfredsstille sig selv, imens jeg spiller pik.

Efter 3-4 minutter kan jeg se, at pigen på MSN får en orgasme. Min søster spørger hvad der skete med hende og jeg prøver at forklare at hun fik en orgasme fordi hun blev rigtig tilfredsstillet, men det er meget svært for min søster at forstå fordi hun ikke selv har prøvet det. Pigen på MSN spørger om jeg ikke kunne tænke mig at kneppe min søster, men jeg svarer nej og forklarer det med at det ikke er tilladt. Jeg ved jo ikke hvor meget min søster kan holde hemmeligt.

Efter nogle minutter mere, hvor jeg har kigget skiftevis på min søster der stadig tilfredsstillede sig selv og på pigen fra MSN der rørte sine flotte bryster, fik jeg en kraftig orgasme hvor jeg knapt kunne styre retningen på spermen, noget af spermen ramte også min søster på låret. Hun tog hånden ned til det og tog lidt på hånden. Hun spurgte hvad det var og jeg forklarer hende, at det er det der kommer ud af en mands pik når han er tilfredsstillet nok. med lidt sperm på sin hånd tager min søster hendes hånd tilbage ind i fissen. Jeg spørger om jeg må prøve at se hvor våd hun er. Hun reagerer ved at spørger, hvad det betyder. Jeg forklarer hende det og får lov at røre ved hendes fisse og kan mærke, at hun er meget liderlig, det er lige før der strømmer væske ud af fissen.

Mere når vi desværre ikke den morgen fordi vores mor kalder og spørger om vi er vågne. Min søster og jeg aftaler at vi ikke fortæller det videre, end ikke til vores anden søster, da vi ikke ved om hun kan holde tæt. Jeg skriver farvel til pigen på MSN og spørger om hun er frisk på noget igen senere.

Send evt. en mail eller kom på MSN og fortæl hvad du synes om historien, der som sagt er baseret på en reel hændelse. Hvis du har lyst kan du jo også fortælle om egne oplevelser eller oplevelser du har hørt om.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.