Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej med jer, Jeg er en mand på 52 år der altid har tændt på ældre kvinder, det startede da jeg var 15 år. Vi boede i en to værelses, min mor og far og tre børn, uden bad.

En gang om ugen kørte jeg ud til min farmor for at få et karbad, og min farmor skrubbede mig altid på ryggen, og sæbede mig ind, og vaskede mit hår. Hun var altid selv nøgen, når hun vaskede mig, og nogle gange voksede min tissemand meget, og jeg blev lidt flov, men farmor sagde, at det var meget naturligt i min alder, og jeg skulle nok lære at nyde det.

Jeg spurgte efter et par gange, hvordan man nyder det, og så blev hun lidt, forfjamsket, og spurgte om ikke jeg vidste noget om bierne og blomsterne. Hun fortalte mig så at manden puttede sin tissemand op i kvinden, og efter nogen tid fødte kvinden så et barn, der var lavet af mandens æg. Jeg sagde, at der ikke kunne være et æg inde i den, og hun lo, og sagde de var meget små, og der kom mange ud af gangen. Hvordan det, sagde jeg, og hun besluttede åbenbart så at vise mig det.

Da vi var færdige med badet, tørrede hun mig, og bad mig gå med ind i soveværelset, Vi kom ind i soveværelset, og lagde os i sengen, begge 2 nøgne, og jeg måtte love ikke at sige til nogen, det vi nu skulle lave. Det gjorde jeg, hun tog min hånd op til hendes bryst og bad mig kæle med det , og derefter ned i hendes skridt hvor jeg lærte ar rode ved en kvinde, som hun sagde. Hun blev hurtigt meget våd, og min tissemand blev meget stor, og min farmor onanerede mig, med det resultat at jeg sprøjtede ud over hendes mave, åhh det var dejligt. Hun sagde så, at det var alle æggene, og hun havde også æg ind i sig, og det ville hun vise mig næste gang det var badedag.

Næste fredag, kom jeg tidligt hos farmor, og hun drillede mig lidt, og sagde vi skulle først i bad, efter, jeg havde set hendes æg, og vi gik ind i soveværelset, og smed tøjet og gik i seng. Farmor bad mig kører fingeren op i hende, så hun blev våd, og på et tidspunkt bad hun mig stoppe, og satte sig op, og begyndte at lege med sig selv. Jeg sad med en stiv pik og nød synet, og pludselig rystede hun over det hele, og der blev plask vådt på lagnet, hvor hun sad . og hun fik et skønt udtryk i ansigtet. Hun sagde så det var hendes æg, og nu skulle de blandes med mine, så kunne der komme børn hvis det var inde i hendes mave, men jeg skulle selv få mine æg ud, så hun lærte mig at onanere , og hun så på imens. Pludselig sprøjtede det ud af min pik, og ud over den våde plet efter farmor, hun smilede nu og sagde, nu må vi hellere gå i bad, så kan du lære hvordan man blander det inde i maven næste gang.

Næste uge, gik vi i bad sammen, og hun vaskede mig grundigt , så den stod stiv hele tiden. Vi gik ind sengen, og hun bad mig ligge oven på hende, og komme min tissemand op i hendes tissekone. Jeg fik den derind, det var rart, og jeg kørte den ud og ind, og pludselig, kom jeg voldsomt, og jeg sprøjtede alle mine æg op i hende, og vi begge skreg af fryd. Sådan putter du dine æg op i kvinden, og de bliver blandet med hendes, og ud kommer der et barn efter 9 måneder. Farmor onanerede sig selv lidt, og kom lidt efter, og hun forklarede at det var vigtigt at både manden og kvinden kom af med deres æg, når de gik i seng sammen.

De Næste par gange lærte jeg flere måder at blande æg på, bl.a., sad farmor oppe på mig og vrikkede med kroppen, det var dejligt og hun vinede højt, jeg blev plask våd, når hun kom. Far mor var 59  og jeg var 15, og en tid onanerede vi sammen, og jeg elskede at sprøjte ud over hendes bryster.

Jeg fik efterhånden en kæreste, men alligevel kørte jeg nogle gange ud til farmor, for der fik man en anden orgasme, og jeg har siden den gang, været tændt på kvinder der var 30 – 40 år ældre end mig. Jeg fortalte det aldrig til nogen, hvad vi lavede, det var vores hemmelighed, og jeg er ikke tvivl om at hun også nød det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.