Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Men min mor var ubøjelig "Peter, det var en fejl…en dejlig fejl, men en fejl, og det var min skyld, at jeg lod det ske. Bare det at du stadig vil, viser at det var en fejl. Du skal ud og finde en pige at gøre det med."Jeg var delt i to selvfølgelig havde hun ret, men hold kæft hvor jeg gerne ville mere. Resten af dagen hyggede vi som mor og søn eller det vil sige som mor og søn normalt hygger.

Vi gik en tur og købte lidt ind, og min mor trak mig ind i et par tøjbutikker og cashede ud for lidt bukser og T-shirts.

Jeg havde en aftale om at gå i byen med en kammerat om aftenen, så min mor havde givet mig et sæt nøgler, så jeg selv ku låse mig ind, hvis det blev sent.

SEX I DAG?

Vi mødtes på en pub, hvor vi havde startet mange byture før, og min kammerat var pænt oppe og køre. Forståeligt nok, for vi plejede at gå til stålet, når vi gik i byen.

…Men jeg var slet ikke i humør til at gå i byen mine tanker vendte hele tiden tilbage til natten før, og jeg havde mest lyst til bare at tage hjem til min mor igen. Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville sige undskyld og gi hende ret det var jo ret beset mig, der havde startet det hele…og så alligevel var der også det lille håb helt bagerst i hovedet på mig, om at det ku ske igen.

Vi spillede lidt pool og fik hældt pænt indenfor, som vi plejede, men jeg blev ved med at tænke på en undskyldning for at slippe af sted.

Det var lige meget, hvad jeg prøvede at finde på han ville vide, at der var noget galt, hvis jeg skred fra en bytur.

Men sådan som det sker nogen gange kom løsningen af sig selv.

Ved 11-tiden kom der et par tøser ind på pubben, og en af dem var hans gamle kæreste…hende han aldrig var kommet sig over, og lige så snart jeg så hende vidste jeg, at aftenen var slut.

Når hun viste sig, gik han helt i sort og ku ikke koncentrere sig om andet end at fedte sig ind i varmen igen. Hun kørte ham altid rundt i manegen, men han hoppede på hver gang, og det var ikke den første bytur han havde dumpet på den konto.

Ganske rigtigt – efter en halv time trak han mig lidt væk:"du ved hvordan jeg har det med hende – de vil ud og danse, så jeg hægter mig på. Tar du med, du ka jo prøve og se om der sker noget med hendes veninde ?"

"Nej, hun er sgu for kedelig til mig," svarede jeg, "jeg finder på noget andet."

Så kedelig var hun heller ikke, men indeni hoppede jeg af glæde.

Lige så snart de var ude af døren, tog jeg min jakke og satte mig i en taxa og 20 minutter senere låste jeg mig ind hos min mor.

Da jeg trådte ind af døren, sad hun i i sofaen i badekåbe, og min første tanke var, at hun havde taget et bad og stenet fjernsyn, men så lagde jeg mærke til, at hun havde fuld makeup på, og at der stod en tom flaske vin på bordet.

Nå, tænkte jeg, det ku jo være, hun var på vej ud, så jeg måtte hellere mase på og få sagt undskyld, inden hun skred.

Jeg smed jakken og dumpede ned i lænestolen.

"Mor" jeg så hende lige i øjnene, "jeg ved godt, det var forkert, og jeg skal nok la vær at spørge igen, men…." Længere nåede jeg ikke, for hun så på mig med et bedrøvet smil og sagde:"Nå, har du fortrudt ? Det er ok, skat, som jeg sagde, så var det mig, der begik en fejl. Jeg håber bare ikke, at jeg har gjort for stor skade du har sikkert en masse mærkelige tanker om mig nu."

Jeg så på hende:"Nej, nej jeg synes, du er pisselækker…og fræk….og det var jo mig, der begyndte…det var jo mig, der ville."

Hun stirrede mig dybt i øjnene:"har du det stadig sådan"?

Jeg gloede på hende, "ja" svarede jeg og nikkede.

Hun tog fat om bæltet på badekåben, og mens hun løsnede det, sagde hun:"jeg har tænkt på det hele dagen, og måske har du ret hvis du virkelig mener det, kan det vel ikke skade nogen af os…jeg mener, at vi nyder hinanden, indtil vi finder den rigtige."

Jeg sad med åben mund op polypper, mente hun at…ku det virkelig passe ?

Mens jeg sad der og gloede, havde hun taget badekåben af og mine øjne voksede og voksede.

Hun sad i hvid blonde BH, trusser og hofteholder. Stoffet var så tyndt, at det næsten var gennemsigtigt, så både hendes brystvorter og skamlæberne kunne ses tydeligt igennem.

Jeg var fuldstændigt paf var undertøjet og makeuppen for min skyld ?

Hun lagde en hånd på indersiden af hvert lår og spredte langsomt benene.

"Kan du godt li at se mig sådan her?" spurgte hun, mens hun lod hænderne glide op af lårene, op over maven til Bh’en.

Igen nikkede jeg bare.

Hun lod fingrene glide op og ned over brystvorterne til de rejste sig gennem stoffet, mens hun stirrede på mig langsomt skød hun røven frem på sofaen, mens hun fulgte mit blik, der havde bevæget sig ned til revnen i hendes trusser. Hendes fingre dansede stadig henover brystvorterne hun nød tilsyneladende sin egen berøring og det, det gjorde ved mig at se på det.

Den ene hånd forlod hendes bryst og bevægede sig nedover maven, og hun begyndte lige så langsomt at køre en finger op og ned i revnen uden på trusserne.

Jeg rejste mig halvt op af stolen, men hun skyndte sig at sige:"nej, bliv siddende, skat hvis du ka li det du ser, så er der mere endnu." Jeg dumpede tilbage i stolen, min pik ville rigtig gerne ud af bukserne sad min mor virkelig og lavede stripperfinten på mig ?

Hun rejste sig og satte sig på knæ i sofaen, bukkede sig fremover og gav mig udsigt til et par runde baller og midt imellem dem rundingen fra skamlæberne, der prøvede at kigge ud gennem trusserne.

Hendes hånd kom til syne mellem benene, og hun trak igen en finger gennem revnen.

"Ka du li, hvad du ser, skat ?" - hendes stemme lød lidt hæs hun nød helt klart situationen selv.

"J-ja" stammede jeg, min egen stemme var godt rusten, og jeg kæmpede med en overvældende trang til at knappe bukserne op og flå pikken frem.

Hun lirkede fingeren ind under trusserne og trak dem til side hvis jeg nogensinde fik stillet spørgsmålet, at jeg resten af livet kun kunne se på en eneste ting, så skulle det være en kvinde på knæ, for jeg kan totalt ærligt ikke komme i tanke om noget smukkere end en fisse, der titter frem mellem et par baller, og min mors var bestemt ingen undtagelse.

"Skal jeg røre mig selv for dig ?" spurgte hun, og inden jeg nåede at svare, spredte hun skamlæberne med at par fingre og begyndte at nulre sin klitoris.

Jeg ku høre hendes vejrtrækning blev tungere, og min hjerne nedsmeltede fuldstændigt mine hænder fløj ned og flåede bukserne op. "Mor" sagde jeg hæst hun vendte sig om med et blik fuldt af liderlighed, og så hvad jeg var i gang med.

"Hov-hov, unge mand, den klarer jeg" sagde hun, og kravlede henover gulvet på knæ til hun sad ud for mig.

 

Få sex i dag

Hun trak mine bukser af og forsatte med T-shirten, så jeg sad i bar røv og en dolk, der stod lige op.

Jeg rakte mine hænder frem og lagde dem på hendes bryster, men hun rejste sig og skrævede med et ben på hver side og satte sig på knæ henover mig, mens hun knappede Bh’en op.

Brysterne sprang lige ud i mit ansigt, og jeg begyndte at sutte på dem skiftevis.

Hun lavede en lapdance på mig og gned sit skød mod min pik jeg kunne mærke, hvordan hendes skamlæber lagde sig på hver side af den gennem trusserne. Til at starte med koncentrere hun sig om lapdancen, men hun blev tydeligt påvirket selv hun åndede tungere og tungere i mit øre og begyndte at klynke. Nu ku det fanme være nok jeg løftede hende af og kastede hende over i sofaen, så hun sad på hug med ryggen lænet mod sofaen og væltede henover hende, tvang hendes ben ud til hver side og pløjede pikken i hende. Fordi hun sad på hug, gyngede hun nærmest på min pik jeg kunne mærke hendes klitoris glide frem og tilbage på skaftet af den, mens jeg pumpede den ind og ud af hendes fisse.

Hun kastede hovedet tilbage og stønnede højt:"Åh, åh, åh ja, åh, åh" og så "Åhhhhhhhhhhhhhh, jeg kommer nu."

Hun klaskede sammen i sofaen, hendes hofter bevægede sig stadig frem og tilbage på min pik, som om hun var i kramper, indtil bevægelserne blev langsommere og langsommere og til sidst stoppede.

Så løftede hun hovedet og så på mig:"Undskyld, skat, men den ramte lige hvor den skulle. Aldrig har en mand fået mig til at komme så hurtigt før."

Jeg så på indrømmet en smule skuffet, men hun skubbede mig om på sofaen og sagde:" så,så du skal ikke være bange, jeg er ikke færdig med dig endnu."

 

Hun sank ned på knæ foran sofaen, spredte mine ben og så op på mig, "mon ikke du kommer til at ku li det her ?"

Jeg gloede på hende yes, please, vidste godt hvad der skulle ske nu. Hun sad stadig i trusser, så skamlæberne stak frem som en hvid trekant mellem benene og hendes bryster vuggede blidt, da hun lænede sig frem og lod sin mund synke ned over min pik.

Længere og længere indtil min pik var forsvundet i munden på hende og så helt ud igen.

Hun lagde hovedet på siden og lavede trutmund og strøg læberne ned langs skaftet.

Op igen ad skaftet og så stak hun stak tungen ud og lod den danse henover pikhovedet, lod den glide ned og svirpe på strengen og tilbage og danse henover hovedet.

Jeg lagde mig tilbage og begyndte at stønne yes, yes, yes, det ku ikke fås bedre.

Hun tog den i munden igen og samtidig lagde hun den ene hånd på nosserne helt omme ved røvhullet og kradsede blidt med neglene henover pungen til hun nåede pikken og tilbage igen.

Den anden hånd lagde hun om roden på pikken, og gned langsomt op og ned i takt med sin mund.

Når hun nåede op så læberne omsluttede pikhovedet sugede hun og huggede så hovedet fremover, så læberne nåede næsten ned til hendes hånd ved roden.

Der sku ikke mange minutters malkning af den kvalitet til, før jeg begyndte at hugge opad med hofterne, og så kom udløsningen.

Jeg gryntede som en orne, men min mor holdt pikken inde og bevægede læberne op og ned helt nede ved roden, så jeg pumpede spermen ned i halsen på hende.

Det føltes som om mine nosser ikke ku tømmes, blev bare ved og ved, et langt sprøjt, så et til og et til og et til, så et par mindre og stadig ku jeg mærke pik og nosser lave sammentrækninger, men til sidst faldt jeg samen helt og aldeles udmattet.

Tilbage på kasernen et par dage senere ringede min mor og spurgte, om jeg havde fri hver weekend.

Nej - det havde jeg jo så ikke, men jeg lovede hende, at alle min friweekender var hendes.

Hele min værnepligtstid gik faktisk med at kneppe min mor, men efter et par år fik både hun og jeg kærester, og så gik det ligesom over.

Selvom det er flere år siden nu, tænker jeg stadig tit på den tid, og når vi er sammen i dag, blinker vi altid lige til hinanden – hvem ved, måske det kan ske igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 104 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.