BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En dag som sædvanlig var vi uden og køre en tur, min kone Charlotte s lillesøster Majbritt sad bagi bilen og sang og pjattede; men da vi har et stykke tid, varede det ikke længe, før vi kunne høre en sagte snorken fra bagsædet.

“Sku’ vi ikke køre denne vej?” spurgte Charlotte det var en vej da af en gammel Landevej, “Mjaa det kan vi godt” svarede jeg og begyndte at forestille mig, hvad vi nu skulle køre ad den meget mindre befærdede vej for. Mit underliv føltes varmt og meget levende, og da Charlotte s hænder “tilfældigt” faldt ned på mine inderlår efter et gearskift, vidste jeg, at vi som sædvanlig havde haft den samme tanke, og hendes hånd fandt hurtigt frem til min pik, hvor hun kunne mærke, at bare tanken om, hvad vi nu skulle lave, havde virket ganske ophidsende.

SEX I DAG?

Gennem Sindal med gadelys og trafiklys måtte vi tage os sammen for ikke at blive alt for tændte på hinanden, jeg skulle jo også køre forsvarligt, og det kan og er svært, når konen sidder og nulrer ens stive lem imens, men det holdt os ikke fra hinanden så længe.

Efter Sindal var der fred igen, og Charlotte tog min hånd og den blev dristigere. Hun spredte benene, så jeg bedre kunne komme til, og sukkede saligt, da min hånd endelig kravlede så langt op ad hendes inderlår, at jeg kunne føle vibrationerne fra den. “Hva F……!” udbrød jeg.

Hun havde nemlig for at glæde mig barberet sig helt glat i skridtet, (det elsker jeg), og trusserne havde hun for en sikkerheds skyld taget af, inden vi kørte, og da det var et godt stykke tid siden sidst, fik min hånd travlt med at føle efter, om det var rigtigt. Imens havde Charlotte også travlt, for hende hånd, der nu længe havde kælet for min hårde lem udenpå bukserne, fandt frem til lynlåsen, og med et saligt “Ååhhh” fra mig gled den ned og gav plads til noget, der i et godt stykke tid havde varet lidt indeklemt, og så kunne hun komme til, for er der noget hun tænder på, er det at mærke en stiv pik i sinev hænder. Den fornemmelse er simpelthen …………………..!

Det så ud til Majbritt sov tungt, og ikke vågner, selvom vi ikke ligefrem er stille, jeg fandt en af de små rastepladser lige ud til vejen. Jeg standsede bilen “Sut min pik” sagde jeg, og kørte sit sæde tilbage så hun kunne komme til, og Charlotte efterkom hurtigt og gerne mine ordre. Det var enormt ophidsende, at sidde i bilen lige ud til trafikken med et stift lem i munden på Charlotte imens hendes lillesøster sad på bagsædet og vide, at jeg havde tænkt dig og kneppe charlotte.og slikke hende.

Som skrevet.Da Charlotte havde suttet og nuller lidt stønnede jeg “Nu er det din tur” og skubbede mit hoved tilbage. Min hænder skubbede Charlotte s nederdel op om enden, og for at kunne komme endnu bedre til, jeg satte mig over foran hende. Min tunge fandt lynhurtigt sit mål og hun næsten skreg, da den ramte klitoris. Den var bare SÅ øm af ophidselse. Er der noget jeg kan, så er det at slikke fisse.

Jeg ved, at Charlotte ikke er så meget for at blive sjasket ind i spyt, men slikker med tungespidsen hurtigt og pirrende, rundt om klitoris, rundt om vagina, lidt ud på skamlæberne og så pludselig rammer jeg klitoris så præcist som var det en amerikansk jager på bombetogt over Irak.

“kom så!! Jeg vil have PIK” skreg Charlotte halvkvalt, mens den første orgasme gennem rystede hende krop. “Herop med dig” og hun nærmest trak mig op over sig. Med et fast greb i min kæp førte hun den i mål. Ooohhh det gjorde godt. En stiv tissemand i skeden er nu engang noget ganske særligt.

Bilen gyngede sagte, da jeg med seje hug begyndte at arbejde mig længere og længere op i Charlotte. (Jeg kunne ikke komme længere op, men det gjorde ikke noget, det er forsøget, der gør arbejdet.)

Pludselig lød der en lyd fra bagsædet. Vi kiggede på hinanden og kiggede vi hvade helt glemte Majbritt, jeg kiggede på hende og hun smilte bare og sad der og legede med sin fisse,

Jeg kiggede på Charlotte og sagde hun sidder og leger med sig selv,

Vi satte os og så på hinanden. “Vi må også hellere se at komme videre” sagde jeg, og uden et ord satte jeg bilen i gang og kørte.

Var hun nu sur? Jeg kunne ikke altid greje Charlotte s humør, og lige nu var det godt nok svært. Hendes fisse var stadig i hopla, og hvordan kunne hun få gjort mig opmærksom på det uden at tabe ansigt, hvis hun VAR sur over afbrydelsen. Ligeså stille gled min hånd atter over på hans lår. “Oppe i skoven” mumlede jeg.. hun kunne næsten ikke høre det, men da det gik op for Charlotte, hvad jeg mente, flød hende s fisse over af saft.

Charlotte kiggede på Majbritt og sagde vil du med i skoven, ja sagde Majbritt.

Ved synet af konturerne af Tolne Skov blev hendes underliv om muligt endnu mere levende, og hun nulrede atter mit ’s lem, der frejdigt strittede ud af gylpen, med den største entusiasme. Jeg stønnede, og hun slap lidt af taget, det var jo ikke meningen, den skulle gå på mig endnu.jeg drejede bilen ind på en af de små skovveje og fandt hendes nu helt åbne fisse med “gearhånden”. Hun var sjaskvåd.

Dér var den mulighed for holde som, vi havde ledt efter. Bilen blev parkeret, og vi kastede os mod hinanden i afsindig liderlighed. Min hånd kørte ud og ind af Charlotte s fjams, og hun gned mit lem efter bedste evne. “kom herover ” hviske skreg Charlotte, og jeg entrede pladsen foran hende s fødder.

Ihærdigt begyndte jeg igen af slikke, mens mine hænder gled op ad Charlotte s krop – fandt hendes bryster, løsnede hende s BH, så brysterne kom ud i fri dressur, gled opover til hende s nøgleben – helt ovenud af kjolen – nulrede hendes øreflipper – og begyndte en retræte – standsede atter ved hendes bryster, der fik en kærlig omgang, – for at ende ved Charlotte kønslæber, hvor min tunge i forvejen gjorde livet hedt for hende. Da Charlotte ikke kunne komme til at kæle for mig, som jeg lå der, kunne hun koncentrere sig 100% om hende egen orgasme, og den kom selvfølgelig inden for ganske kort tid.

“Hvad nu?” spurgte jeg stille. “læg dig henover mig” svarede Charlotte og lagde mit sæde så meget ned jeg kunne, imens jeg kiggede på Majbritt på bagsædet. Hun hvade smidt alt tøjet.jeg fattede meningen og førte stille min stang ind i Charlotte drivvåde fisse og begyndte at køre frem og tilbage, jeg hviskede, Majbritt er nøgen og vil være med, Charlotte sagde så lad hende være med,hvor dejligt det var frækt, og jeg sagde hvor højt jeg elskede hende. Det var dejligt, men der manglede noget.så jeg begyndte og kysse Majbritt, Charlotte plejer ikke ligefrem at være lydløs, når hun kommer, og det ikke at kunne sige en lyd, blev for meget for hende.

Blidt skubbede hun mig tilbage. “Kom lad os gå udenfor”, åbnede bildøren og kravlede ud.vi fulgte hurtigt efter, jeg hvade huskede og ta et tæppe med, ellers lå der altid et i bilen i tilfælde af nødsituationer. Vi noterede os, der ingen var omkring os så fandt vi hinandens hænder og gik ind for at lede efter et godt sted ikke langt fra pigerne lagde ned da Charlotte sagde til mig du må hvis eller være sød ved Majbritt,

Jeg stille mig i mellem dem,og de begyndte og slikke og sutte på min pik, jeg kunne virkelig godt li og se min pik i munden på Majbritt, jeg stod der og tog på deres bryster, og må indrømme at jeg rigtig godt kunne li Majbritt små gajoler,

Lidt efter fik jeg besked på og kneppede hendes dejlige stramme fisse der gik ikke langt til før hun fik en ogasme,

Og jeg trak mig ud og kneppe Charlotte, der også fik en orgasme og jeg kunne mærke jeg snart kom og Charlotte viskede at jeg skulle sprøjte oppe i Majbritt, så jeg lagde mig igen hen over hende og min pik kørte jeg op i Majbritt og lidt efter sende jeg min ladning sæd op i hendes fisse.

vi kyssede og kørte hjem

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.