Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Plantagen er et bosted beliggende i det Nordlige Jylland, et sted, hvor vinden næsten altid er i vest, og der er rigeligt af den. Et skønt bosted opbygget i det fineste svenske tømmer som går i et med naturen, og er placeret i forreste klitrække og med direkte udsigt til det brusende Vesterhav.

Stedet opført i Maj 1966, i første omgang som et badehotel, men da det gik nedenom og hjem stod det først tomt i en lang årrække, men blev senere købt af en privat ejet fond, og gjort til et eksklusivt bosted for velhavende mænd.

SEX I DAG?

Og ja! Der er kun mænd på stedet, 10 stk. i alt faktisk, som har et fantastisk sammenhold, nogle gode stunder og ”fester” som vi nu engang kan have i vores alder. Forestil dig en stemning som i Badehotellet. Mange aftener når vi sidder i fællesrummet og ser fjernsyn, så griner vi lidt af Badehotellet og snakker om, at det minder meget om vores dagligdag på ”Plantagen”, bortset fra den her står på Cognac, Spil og Hor hver dag, og ikke kun om sommeren.

Ja Plantagen er et skønt sted. Og ikke mindst fordi personalet er unge kvinder i alderen 18 til 35 år, som har en hang og lyst til gamle mænd som os. Unge kvinder, som synes en tyk og måske behåret mave, samt en rynket tissemand ikke er ulækker, men derimod er så fræk, at man ofte kan antyde en fugtig plet i deres trusser, ja altså hvis de har dem på! For det meste af personalet ynder faktisk at være trusseløse under deres nederdele.

Nå men tilbage til mig, Marius. Jeg har efterhånden ramt de 64 år, og er faktisk ganske let til bens, og reelt set var det nok ikke nødvendigt jeg var her på bostedet, men jeg har midlerne til det, og da fonden som ejer stedet drives af en af mine gode venner, så blev vi enige om, at jeg nok kunne finde fornøjelse her.

Jeg har et flot stort indrettet værelse, og så går jeg en smule til hånde og hjælper med let vedligehold, og ikke mindst, så er jeg altid med til at ansætte nyt personale, og det er her første del af historien starter. 

Jeg flyttede ind på stedet i 2019 og kort efter havde vi 3 ansatte som blev 36 år, og dermed måtte forlade os. Min ven og jeg oprettede en ansøgning på diverse forummer, da den måske ikke helt var af en karakter som man blot sætter på job net. 

Bostedet Plantagen søger 3 unge kvinder til fast ansættelse

På bostedet kan du forvente at møde 10 velhavende mænd i alle størrelser og proportioner, hvor dit job bliver at sikre deres dagligdag er vidunderlig.

Krav til dig: Du er 18-28 år gammel. Du tænder på ældre mænd, og finder en dyd i at servicere dem uagtet, hvad deres ønske måtte være.

Du skal naturligvis være villig til at underskrive en fortroligheds erklæring.

Løn: Du kan forvente at være lønnet på direktør niveau imens du er ansat, samt en klækkelig bonus for hver års anciennitet du optjener. 

Få dage efter vi havde lavet jobopslaget var vi klar til at kalde den første ind til samtale.

Marie var 24 år, havde tidligere arbejdet som sygeplejerske. Ud fra billederne var hun en smuk almindelig kvinde, lidt rødlige og lange lokker, grønne øjne, et smukt, måske lidt skævt smil som gjorde hendes udseende meget tiltrækkende. 

Nå Marius sagde Jørgensen, er du klar til at se Marie an? – Det kan du tro svarede jeg! Jeg fik Karen til at give mig en ekstra af de blå vitamin piller her til morgen, hvis du forstår…. Jørgensen klukkede… Du bliver aldrig anderledes Marius! – Men Marius det bliver dit valg i dag. Jeg er nød til at lade dig tage samtalen alene da jeg har et ærinde jeg ikke kan sige nej til.

Nå da! Tror du jeg kan klare det alene Jørgensen? Han klukkede og sagde; Havde Karen ikke givet dig ekstra vitaminer i dag? Og så forlod han grinende kontoret.

Jeg satte mig over bag Jørgensens skrivebord, læste Maries ansøgning igennem endnu engang, og kort efter bankede det på døren.

Kom ind sagde jeg, og blev mødt af en smilende Marie, som kvikt sagde; Hej, jeg er Marie.

Luk du bare døren bag dig sagde jeg, og betragtede hendes figur. Billedet af Marie havde i hvert fald ikke løjet. Smuk ung kvinde, ikke for tynd, ikke for tyk. Henrivende kvindelige former, en betagende flot barm, og et ikke mindst lige så skønt bagparti. Marie havde løs nederdel på, og en let trøje, og begge dele fremhævede så smukt hendes kvindelighed.

Velkommen til sagde jeg, og værsgo at sætte dig ned. Mange tak sagde Marie og gav mig hånden.

Nå Marie, vi har jo modtaget en ansøgning fra dig, og jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om, hvad tankerne bag din ansøgning er. For det er jo ikke et normalt bosted du har ansøgt hos, og pligterne er også lidt anderledes end, hvad man normalt kan forvente, og det skal jeg jo sikre mig vi begge to er enige om! 

Marie grinede og kinderne rødmede lidt. Du kan være helt rolig, jeg er afklaret på, hvilken job det er jeg har ansøgt om. Jeg ved godt, hvad der foregår her, og hvad forventningerne er, og det er faktisk kun derfor jeg har ansøgt. Lønnen må man selvfølgelig heller ikke klage over, men det i ældre herrer kan tilbyde er nu også løn i sig selv.

Nå sagde jeg, det må du uddybe lidt? Det kan jeg sagtens gøre Marius, men jeg vil hellere vise dig hvad jeg mener, men det kræver du lige giver mig fyldepennen så jeg kan underskrive det fortrolighedsdokument jeg ved du har til mig.

Jeg klukkede, der er nok en som er fremme i skoene. Nuvel, du kan underskrive her.

Marie underskrev dokumentet, rejste sig op og begyndte langsomt at trække sin trøje og nederdel af.

Frem kom en lys smuk krop, fyldige brysterne og et nøgent skød. Ja jeg har ikke taget trusser på sagde Marie. Jeg har jo lavet lidt research og jeg har hørt i foretrækker personalet som værende ”let tilgængeligt” smilede hun frækt.

Du er vist af rette støbning svarede jeg imens Marie kom tættere på mig. Hun drejede Jørgensens direktør stol, og knælede foran mig. Kiggede mig i øjnene imens hun langsomt åbnede bæltet til mine bukser og fik dem trukket ned.

Her skylder jeg måske lige at berette, hvordan jeg selv er skabt. Jeg er 176 cm høj, vejer 82 kg og har en god bedstefar mave. I mine unge dage målte min manddom ca. 16 cm, men i takt med jeg er blevet ældre er den måske sunket et par centimeter, og er ofte gemt bag lidt forhud. Den er langsom til at komme i gang, men når først de blå vitaminer tager effekt, så arbejder den som Marius på 18 år og har en virilitet og en sprøjtekraft uden lige!. 

Marie kiggede på bulen i underbukserne, smilede frækt op til mig og spurgte om hendes frække ungpige krop, slet ikke havde nogen effekt på mig? Jeg gengældte smilet, og sagde, om et par minutter så virker vitaminerne helt, men indtil videre kan det være den bare har brug for lidt fugt og varme.

Din gamle frække mand sagde Marie og trak underbukserne ned. Hun udbrød et lille støn da hun så den halvstive/slappe pik stadig være gemt bag forhuden, og det var tydeligt Marie blev tændt af, hvad hun så. Hendes ene hård gled langsomt op af mit lår, ramte inderlåret, så kuglerne for derefter at tage fat om pikken. Langsomme faste bevægelserne, og et ansigt som flyttede sig tættere og tættere på min pik imens hendes øjne ofte søgte mine.

Hendes anden hånd var søgt ned i hendes varme skød og hun legede samtidig med hendes køn. Langsomt mærkede jeg Maries mund søge omkring min stadig halvstive pik. Følelsen af hendes varme, fugtige mund var fantastisk og jeg mærkede den velkendte følelse i kroppen når pikken langsomt begynder at vokse i en ung pige mund.

Små støn kom ud af mine læber, og jeg nød at se Marie behandle min pik med både munden og hånden. Vekslende mellem at slikke, sutte, suge og spille den. Samtidig intensiverede hun legen med sig selv, og hendes mund arbejde blev mere og mere krævende, og jeg kunne mærke det ikke ville vare længe, før jeg ville komme første gang.

Med ordene om jeg var ved at komme rejste Marie sig, lod sine våde klistrede fingre finde min mund så jeg kunne smage hendes safter. Som en skøn sød nektar, som man gerne bare vil have mere og mere af.

Marie satte sig overskrævs på mig, og førte langsomt min pik ind i hende og sank ned over mig. Stønnene af lyst og fryd hævede hun sit underliv op og ned over min nu meget stive pik, pressede sine bryster ind i mit ansigt, armene slynget om min hals og malkede min gamle pik med underlivet til den sprøjtede oppe i hende.

Marie blev siddende på min pik, kyssede mig dybt og længe før hun spurgte, om jeg troede hun var en god nok kandidat til at få jobbet?

Jeg grinede lidt lummert og sagde; Vi har vist et par ansøgere mere til de 3 stillinger, men mon ikke vi finder ud af noget.

Marie gengældte smilet og vidste godt jeg drillede hende. Din gamle gris sagde hun grinende……. 

Og sådan slutter indledningen, introen til Marius og den første jobsamtale på Bostedet Plantagen.

Der er stadig to ledige pladser, hvis der skulle være nogen som ønsker at ansøge, og måske være med til at have indflydelse på næste del af beretningerne om Bostedet Plantagen.  

Henvendelser modtages på følgende mail og med følgende muligheder: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Ansøgning - Plantagen:

Skriv ”Ansøgning – Plantagen” i emnefeltet og skriv lidt om dig selv.

Navn, Alder, former, lyster og input til, hvordan du gerne vil være som ansat. Billeder modtages meget gerne, men ikke et krav.

Input til beretning:

Har du forslag til videre udvikling, så skriver du ”input til beretning” i emne feltet og så er der ellers fri leg ift. Forslag. Dog kan jeg allerede afvise følgende: Incest, Børn osv. Beskæftiger jeg mig IKKE med, og vil aldrig blive en del af mine historier.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.