BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi sidder og spiller et spil efter en god middag, da du spørger: "hvad skal vi spille om" ?
"Vi kan spille om hvem der tager opvasken" svarer jeg. "Nej det er for kedeligt. Hvad med at vinderen bestemmer over taberen indtil i morgen ?"
siger du."Hvad mener du med bestemmer ?" spørger jeg.

Jeg kan se du får et frækt blik i øjnene og du smiler lidt underfundigt.
"Jeg mener at taberen gør alt hvad vinderen siger uden protester". Jeg er lidt nervøs over forslaget, men også lidt nysgerrig. Jeg ved du har en kinky fantasi og kan have småsadistiske tendenser, men det er jo ikke sikkert du vinder.
"OK jeg er med. Vinderen bestemmer" svarer jeg.

SEX I DAG?

Vi spiller videre og kampen bølger lidt frem og tilbage, men til sidst trækker du det længste strå og vinder. "Nu bestemmer jeg" siger du. "Du kan starte med at tage alt dit tøj af og tage opvasken mens jeg ordner et par ting".

Jeg afklæder mig mit tøj og går ud i køkkenet og begynder at tage opvasken, mens jeg kan høre du går og nynner i baggrunden.
Da jeg er ved at være færdig kommer du ind i køkkenet kun iklædt trusser samt lange sorte støvler med stilleter. Du har også en pose fyldt med ting. Du trækker en ridepisk op af posen og siger: "Jeg synes ikke du har været sød ved mig i denne uge,
så jeg vil starte med at straffe dig for det". Hvor mange slag synes du at du har fortjent ?"."Fem" svarer jeg forsigtigt mens jeg kigger nervøst på pisken.

"Jeg synes 10 er mere passende. Bøj dig ind over køkkenbordet". Jeg adlyder.
Du tager dine trusser og putter dem over mit hoved og mund. Jeg kan lugte at du har gået med dem hele dage og duften gør mig opstemt.

"Nu begynder jeg at slå og jeg vil ikke høre den mindste lyd fra dig. Er det forstået ?" "Javel" svarer jeg men styrken i dit første slag som rammer mine baller
overrasker mig alligevel og jeg kan ikke lade være med at komme med et lille skrig.

"Det gider jeg ikke at høre på" siger du og tager fat i trusserne og siger: "åbn munden" hvorefter du putter trusserne i min mund.
Du genoptager piskningen af min ryg og baller, mens jeg laver lyde i dine trusser. Jeg kan ikke tilbageholde en lille tåre som løber i øjenkrogen. "Hvad hedder det så" spørger du. "Tak Frue" svarer jeg.

Du fisker din mobil frem og tager et billede af min ryg og viser det til mig. Jeg kan se 10 tydelige striber på min ryg.
"Uhm hvor lækkert" siger du mens du lader dine fingrespidser løbe ned af min ryg.

"Det er så dejligt at straffe dig når du ikke har været sød, men jeg føler at for at det skal være en rigtig straf skal jeg også besidde din krop. Jeg har en drøm om at tage dig med en strapon mens du ligger på alle fire eller du er bundet forsvarsløst til dette køkkenbord". "Shit" tænker jeg, kan hun finde på det ?

"Desværre har jeg ikke fået købt den endnu men jeg tænker at vi godt kan begynde at træne dit hul i aften".

Du skænker dig selv et glas vin og sætter dig i en lænestol og siger jeg skal lægge mig på knæ for dine fødder. Jeg tager trusserne ud af munden og lægger mig foran dine fødder. "Begynd at slikke mine støvler" siger du. Jeg læner mig længere frem
og begynder at slikke dine støvler. Jeg slikker grundigt op af siderne så de begynder at skinne af mit spyt. Du kigger opmærksomt på mig mens du nyder din vin. "Tag stilletten i munden" siger du og løfter den ene støvle. Jeg åbner munden og du begynder at lave små stød nærmest som om du knepper min mund. "Ja det er flot kom godt med spyt på, forestil dig det er en rigtigt pik du slikker".

Efter et stykke tid siger du "læg dig på alle fire med røven til". Jeg vender mig om. "Spred dine baller så meget du kan". Jeg tager fat i mine baller mens mit hoved hviler på gulvet og spreder dem så du kan kigge lige op i mig.
Jeg mærker nu din ene stillet forsigtigt gennembore min ringmuskel og trænge op i mit indre. Jeg kan ikke tilbageholde et lille støn.

Du begynder nu at kneppe min røv med stilletten. Stille og roligt frem og tilbage, mens jeg ligger ydmyget på gulvet. Dette fortsætter et stykke tid, mens jeg kan høre du tager nye billeder. "Stop" siger du pludselig og beder mig vende mig om.
"Åbn munden, nu skal du smage din egen røv". Jeg tager stilletten i munden og slikker den, mens jeg kan se dine kinder er begyndt at blive røde af ophidselse. På trods af at den lige har været i min røv nyder jeg øjeblikket og ydmygelsen.

"Jeg har planer med din pik senere i aften, men for at du ikke skal komme for hurtigt synes jeg du skal have lov til at komme nu. Så spil din pik for mig. Men ikke noget med at komme før du har fået lov"

Jeg nikker og tager fat i min pik og begynder at onanere mens du kigger på.
Det varer ikke længe før jeg kan mærke at jeg er ved at komme, så jeg beder om tilladelse til at komme.

"Et øjeblik" siger du mens du forsvinder ud i køkkenet hvorefter du vender tilbage med et cocktailglas. "Jeg vil have du skal komme i dette glas". Jeg tager glasset og holder det foran min stive pik, mens jeg venter på din tilladelse. Du nikker og jeg kommer med det samme i kraftige sprøjt ned i glasset, så det hænger op af kanterne. Det er en pæn portion. Jeg skæver nervøst til glasset usikker på hvad dine videre planer er.

DU tager glasset og stiller det på et sofabord. Jeg kan se spermen begynder at løbe ned af kanterne og samler sig som en væske i bunden.

Du tager nu en køkkenstol og stiller den ude på gulvet, hvorefter du hiver en naturtro DILDO op af posen. Den er med sugekop så du kan fastgøre den på stolen. "Inden aftenen er gået skal denne dildo være helt oppe i din røv" siger du. Jeg kigger nervøst på dildoen. Den er ca 18 cm lang og har en pæn tykkelse.
"Du kan starte med at slikke den" siger du,- "vis mig hvordan du vil slikke en pik"

Jeg tager forsigtigt dildoen i munden og begynder at slikke den. "Det er flot" siger du ,-"prøv at se hvor langt du kan tage den ind i munden"
Jeg adlyder og tager den så langt ind jeg kan. "Det var ikke langt du kunne få den ind. Måske skal der lidt hjælp til" ?!

Du tager cocktailglasset og hælder noget af indholdet ud på spidsen af dildoen. spermen begynder at løbe ned af skaftet.
"Værsgo" siger du ,-"Det gør det mere autentisk. Nyd det".
Jeg slikker min egen sperm op fra dildoen mens jeg igen tager den i halsen. Smøringen gør at jeg kan presse den endnu længere ned i halsen.
Det virker som om du er tilfreds. Ihverttilfælde er du begyndt at røre ved dig selv.

Du siger at det nu er tid til at træne min røv. "Begynd at ride den med ryggen til".
"Må jeg få noget olie ?" spørger jeg. "Nej" svarer du "men du må godt bruge mere af din opsparede sperm, bare ikke det hele.

Du stikker et par fingre ned i glasset og tager lidt sperm som du putter på mit hul. "Værsgo" siger du. "Nu er du vist klar"
Jeg tager dildoen med den ene hånd og forsøger med den anden at sprede ballerne. Jeg presser på og dildoens hoved glider indenfor.
Det er lækkert og jeg kan ikke tilbageholde en stønnen. "Det er flot" siger du. "Begynd så at ride den for mig".

Jeg begynder at ride dildoen mens du igen er begyndt at filme. "Det ser lækkert ud skat" siger du "bare fortsæt". Jeg rider videre og langsomt cm for cm kommer den længere og længere op i min røv.

"Du skal tage den helt til roden skat. Jeg vil se dine baller hvile på stolen"
Jeg arbejder koncentreret videre mens du kigger på. "Nu mangler du kun 4 cm skat....3 nu".

Til sidst mangler jeg kun 2 cm men hvor meget jeg end forsøger kan jeg ikke tage de sidste 2 cm. Du kigger skuffet på mig.
"Vil du bilde mig ind du ikke kan tage sølle 18 cm ? Jeg er skuffet over dig"

Pludselig sætter du overkors på mit skød med hele din vægt. Jeg skriger da de sidste 2 cm trænger op i min røv og mine balder endelig hviler på stolen. Aldrig har jeg fyldt mig så meget ud. "Se !! du skal bare motiveres lidt, så går det nok" siger du.

Du hopper af mit skød og binder mine fødder til hvert stoleben og lænker mine hænder på ryggen med håndjern. Du henter vinglasset og cocktailglasset og siger "nu skal vi skåle for at jeg har indtaget din røv". Du sætter dig overkors på mit skød igen og kysser mig. "Skål skat" siger du og slår glassene mod hinanden. "Læn hovedet tilbage og stik tungen ud" siger du. Jeg adlyder velvidende hvad der nu skal ske. Du tager cocktailglasset og hælder resten af indholdet ud på min tunge så det løber ned i min åbne mund mens du siger "skål". Jeg nyder den varme salte smag og synker mens jeg kigger dig i øjnene. Du smiler tilfreds.

Du springer af mig igen og henter en madras som du lægger bag stolen hvorefter du vipper den bagover så jeg bundet til stolen kommer til at ligge på ryggen. Du lægger dig ved knæ ved mit hoved og hvisker at nu skal jeg smage alle dine huller.

Du tager et par fingre i din mund og væder dem med spyt og stikker den ned i min mund. "slik" siger du. Jeg begynder at sutte dine fingre rene
for spyt.

Du tager to klemmer og sætter dem i min brystvorter inden du sætter dig over mit hoved så dit skød er få cm fra mit ansigt.
Din fisse er allerede meget våd og det drypper ned på mit hoved. Du stikker to fingre i din våde fisse og kører dem rundt inden du stikker dem i min mund og lader mig slikke dem rene.

"Du skal også smage min røv" siger du og stikker de to fingre op i din røv. Du tager dem ud og holder dem foran min næse så jeg kan lugte til dem, hvorefter du stikker dem i min mund. Jeg slikker velvilligt dine fingre rene.

"Nu skal du give mig en ordentlig slikke tur" siger du og sænker skødet ned over mit hoved. Du tager hårdt fat i mit hår og jeg begynder at slikke det bedste jeg har lært. Du gnider heftigt dit skød på mit hoved, så jeg har svært ved at slikke ordenligt.
Du rider faktisk mit hoved mens du masserer din klit. Det løber ud af din fisse og safterne spreder sig i mit hoved som nu er drivvådt.
Jeg kan høre på din stønnen at du snart kommer og ganske rigtigt går der ikke lang tid før du kommer i en sprøjteorgasme ud over mit hoved.
Jeg åbner munden på vid gab og forsøger at fange så meget jeg kan.

Du bliver siddende lidt endnu mens du kommer til dig selv. Du rejser dig op og løfter stolen igen.

"Nu vil jeg ride dig" siger du. Du tager min stive pik sætter dig på den. Endnu engang stønner jeg af smerte da dildoen presset helt op.
Du begynder nu at ride min pik kraftigt. Da jeg er bundet er jeg forsvarsløs. Hver gang du lander på mit skød mærker jeg dildoen støde i mit inde. Jeg bliver bogstaveligt talt selv kneppet mens du rider min pik. Du rider så hurtigt du kan. Jeg begynder at se sol og stjerne primært på grund af dildoen i mit indre. Du begynder nu at komme i serier mens du rider. Du sprøjter kraftigt hver gang og stolen er sølet
ind i safter. Jeg kan mærke at jeg også er tæt på og fortæller dig at jeg er ved at komme. "Jaaaa du skal komme i mig" skriger du mens du med to slag slår klemmerne af mine brystvorter. Jeg skriger af smerte samtidig med at jeg kommer i en voldsom udløsning i dit indre da du lander med hele din kropsvægt på mit skød. Jeg føler jeg næsten er ved at besvime...

Du bliver siddende lidt på mit skød mens vi puster ud. Du kysser mig blidt på munden.
"Nu er jeg træt" siger du mens du åbner mine håndjern. "Jeg går i seng".

Det drypper fra dit skød mens du går mod soveværelset
"Kom ind til mig når du har ryddet alt rodet op. Der er sperm på gulvet. Jeg forventer du slikker det op"
Du går og jeg sidder forpustet tilbage på stolen :-)

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.