Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og jeg, har tit forlystet os ude i det blå…for når man skal – så skal man!!
Denne oplevelse tog bare en meget overraskende og voldsom drejning. Jeg fortæller den, uden min kærestes samtykke/viden.

En varm dag var vi ude og gå tur, med picnickurv og tæppe. Vi var færdig med maden, og gik rundt om en sø/mose på vej mod vores bil, som stod ved udkanten af noget industriområde.
Min kæreste er en flot høj, slank langbenede pige, som er fræk og sexede, når hun går i sin hvide sommerkjole, som kun går hende til knæene. Bedst som vi gik der, fik jeg en enorm lyst, til sex…..det påvirkede mig så meget, at jeg spurgte, om vi ikke lige skulle finde et sted, og brede tæppet ud.
Hun var straks med på ideen – og vi spejdede et sted bag nogen gl. siloer. Her var vi helt alene og uforstyrret. Vi bredte tæppet ud, og begyndte at kysse og kramme. Hun var dejlig varm og jeg begyndte at slikke hendes lange ben…..pludselig kom en bil i høj fart, rundt om hjørnet ved den ene silo. Vi blev begge helt forskrækket og overrasket. Den standsede kun få meter fra os, og inden vi havde noget at gøre/sige noget – sprang 3 mænd ud af bilen. Når, her ligger man nok og hygger sig hva? Jeg begyndt at ryste, og min kæreste knugede min hånd.

På meget kort tid, var denne skønne sommerdag, forvandlet til et angstens øjeblik. De 3 mænd, kom over til os og sagde: Hvis i nu bare forholder jer i ro, så sker der ikke noget – men hvis I ikke gør det??? Ja! Så sker der noget. De var vel omkring 25 år – den ene stor og muskuløs, en anden havde karse klippet hår/lid rocker type, den sidste en mindre fyr, mere normalt udseende og det var ham der førte ordet.
Skal vi lige vise dem hvad vi kan…spurgte han de andre 2. Jaaaaa, sagde de dumt. Vi vidste ikke vores levende råd, nu førte de 2 af mændene, under kamp og protester, mig hen mod bilen. Jeg blev presset ind på førersædet, og fik håndjern på, sat fast på rattet, så jeg sad med front mod min kæreste. Hun var holdt i jerngreb, af den tredje.
Så sidde du her, og forholder dig i ro, også fik jeg tape for munden.
Nu gik de tilbage til min kæreste, som stod der forsvarsløs og forskræmt.
Du er godt nok, en lækkerbisken. Sagde de til min kæreste. Den ene holdt hendes arme fast bag på ryggen, mens de 2 andre, begyndte at tage hende på benene. Langsom begav de sig vej, op af hendes dejlige solbrune ben, på hver sit ben, mens de hele tiden kommenterede hende. Uhh nogen dejlige ben, sikke dejlig blød hud og hvor er de glatte. Nu var de nået helt op under kjolen. Wauww du har jo bare en skøn, lækker røv – og så i G-streng.
Jeg skummede i bilen, men kunne ikke gøre en skid. Jeg lukkede et øjeblik øjnene og håbede det var en drøm….men ak nej.
Nu lagde de hende ned på ryggen, og befølte hende alle 3. Over hele kroppen var de. De begyndte at tage hendes kjole af, og så gik den ene i gang, med at sutte og lege med hendes bryster. De er bare skønne og slikke på. Sagde nr. 2. Og nu var nr. 3 i gang med at slikke hende fra maven og ned af det ene ben, mens nr. 1, ham den lille fyr, tog sine bukser af. Nu skal du smage fars pik, sagde han. Han stillede sig op ved hendes hoved. De rejste hende op, så hun sad på hug – så nu kunne hun bedre slikke ham. Imens 2 nr. 2, ham den rocker typen, sit tøj af også. Nr. 3 begyndte langsomt, med munden/tænderne at pille hendes små g-strengstrusser af. Hold kæft en dejlig røv du har. Den glæder jeg mig til at ordne. Et gisp for endnu igennem min kæreste. Hun var ikke glad for at blive taget i røven. Nu stod hun halvt op, og blev beordret til, at sutte på de 2 samtidigt. Der stod hun med hendes røv, lige i vejret, foroverbøjet og med 2 fremmede pikke i hånden/munden skiftevis. Nr. 3 slikkede hende på benene op til balderne, og ned igen…sådan blev han ved – og til sidst stak han en finger i fissen. Nu var den lille fyr klar til mere. Stop sagde han. Jeg vil kneppe hende. Alle stoppede og lagde min kæreste om på ryggen.Nr. 2 puttede sin pik i hendes mund, mens den lille fyr spredte hendes ben, og begyndte at føre pikken op i hendes allerhelligste. Hun strittede imod, men fik så et par dask på kinden og skulle bare makke ret. Nu sagde nr. 2, til ham den store muskuløse fyr, at han lige skulle vise min kæreste, hvad han havde med til hende. Han tog sin jakke af, og t-shirten. Og begyndt nu at knappe sine bukser op. Jeg sad og vred mig i bilen, for jeg var helt ude af mig selv nu. Her få meter fra mig, lå min kæreste og blev voldbollet, helt forsvarsløst af 3 fremmede mænd, uden at jeg kunne gøre noget.
Nr. 3 var nu klar til at vise hvad han havde. Han stod med ryggen til mig, men vendte sig så om…..hold kæft en pik han havde. Den var i halvstiv tilstand: Ca. 25 – 30 cm lang og tyk som en spegepølse. Sikke et monster. Nu byttede de plads nr. 3 og 2 plads, mens de lagde min kæreste på knæ. Nr. 2 fyr, lagde sig på ryggen. Så satte de modvilligt min kæreste ned over hans kanon stive pik, og så beordrede de hende til at ride ham. Så gik den lille fyr om bag hende, og legede med hendes røv. Nu så hun for alvor, med mange kommentarer den muskuløse fyrs udstyr. Hendes øjne var rædselsslagne. Han hårdt fat i hendes ansigt, og åbnede modvilligt hendes mund, puttede kæmpepikken ind, og holdt hendes hoved fast. Nu sutter du bare søster, til jeg sprøjter dig langt nede i halsen. Hun var ved at blive kvalt. Sådan kæmpede hun på den fremmede pik i hendes fisse, mens nr. 1 var ved at støde hans pik i hendes røv. Han tog fat om hendes hofter, og holdt hende fast, og så stødte han pikken indenfor. Hun gispede og vred sig. Du er så pisse liderlig, sagde de alle i kor. Du kan jo godt lide pik i alle huller hva? Du er så våd, fræk og uimodståelig. Bare nyd det, så skal du se….Sådan blev de ved med at snakke. Nu pumpede de alle 3 løs på engang. Én i hendes mund, én i hendes fisse, og den sidste i hendes røv. Jeg sad og vred, sled og kæmpede i mine håndjern. Håbede på, at der kom nogen forbi…….men selvfølgelig kommer der ikke lige nogen forbi, på et efterladt industri område.
Nu var nr. 3 i munden helt vild og blodig. Han mumlede, stønnede og til sidst sagde han til de andre 2. Jeg vil ha’ hende….jeg vil ha hende. Flyt jer. Han svuppede pikken ud af hendes mund, og skubbede til ham den lille fyr, bag hende. Væk sagde han. Han var meget voldsom. Jeg kneppe hende. Hun skal mærke min pik. Han nærmest hev min kæreste op af nr. 2 ’s pik. Lagde hende om på ryggen. Hold hendes ben beordrede han de andre to. De løftede i hvert hendes ben, ud til siden og lidt op i luften. Så krøb nr. 3 op på hende, førte pikken hen til fissen, som nu var vidt åben og meget våd. Uhhh du er så lækker sagde han, giv hende så hele stangen, sagde de andre 2. Han førte pikhovedet inden for, det glinsede af min kærestes mundvand, og hans liderlighed. Han pressede til, og nu fik hun hans 30 cm spegepølse. Hun kneb øjnene sammen. Jeg kunne se på hende det gjorde ondt. Nu grinede de andre 2 bare. Se hende hun er helt vild med det. Hendes lange ben, strittede halvt op i luften, og bevægede sig, sammen med resten af hendes krop, i takt med hans stød. Nu slap de andre 2, og gik op til hendes ansigt. De stoppede på skift deres pikke i hendes mund, og til sidst spillede de pikken af, i hovedet på hende. Nr. 3 pulede løs, og holdt nu, hendes ben helt oppe mod hendes mave, godt spredte. Han skreg, stønnede helt vildt og prustede…..jeg kommer nu, jeg kommer nu. Sprøjt hende så fuld, sagde de andre 2. Og det gjorde han……..Han blev ved og ved og ved. Endelig faldt han slapt ind over hende. Nu lå hun med nr. 3’s pik, slapt i skeden. Han lå hen over hende, mens de 2 andre begyndte at tage deres tøj på. Det var vel nok en dejlig kæreste du har. Sagde de henvendt til mig. Nu kan du så selv forsætte, det du ikke blev færdig med. Den muskuløse gut, rejste sig, og sagde tak min skat. Og kyssede hende tungt og længe med tungen. Du skal bare sige til, hvis du vil have en omgang mere, din lækre, langbenede kneppe-maskine. Tak for det.
Så smuttede han også i tøjet og de andre 2 løste mig – og sagde hit med jeres mobiler. De tog dem og fjernede batterierne, som de tog med sig. Pas på en anden gang, når i bevæger jer ind, på andres område……..jeg for over til min kæreste, som lå der helt udmattet, og grådkvalt. Hun var svær at få samlet sammen. Men det lykkedes. I dag har vi det godt igen. Men der gik lang tid, oven på den oplevelse. Vi turde ikke anmelde det pga. vi ikke vidste hvad der så ville ske.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.