Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej skat, jeg er hjemme, lød Pers glade stemme fra bryggerset.
"Jeg sidder herinde i stuen - kom du ind til mig!
Whau, sikken hun så ud. Kort sort stram læderjakke, hvid bluse, hvor han kunne se, at hun havde sort blonde-bh på. Stram sort nederdel og skinnede sorte lakstøvler, og om de knaldrøde læber spillede et listigt smil.
Pia sad i sofaen og klappede på sædet ved siden af sig.
"Har du hygget dig med gutterne?" Per nikkede og vidste ikke rigtigt, hvorfor hun så sådan på ham, han følte sig lidt utryg.
"Jeg har lyst til at æde dig med hud og hår i dag"... Pia gav ham et hurtigt kys på munden. Der gik et gys gennem kroppen på Per.
Pia lagde sin venstre hånd på Pers lår, men fjernede den pludselig og lagde sin venstre arm over hans nakke. Han måtte vippe hovedet lidt forover.
"Ryk tættere på mig", hviskede hun i hans højre øre. Per rykkede helt ind til Pia. Hun sad næsten helt op ad armlænet. Hendes venstre hånd fandt ned til Pers brystvorte. Han kunne mærke læderet fra hendes jakke mod sit nakkeskind. Pia tog fat i Pers venstre brystvorte. Det gav et spjæt i ham. Hun vidste udmærket, at hans brystvorter er ekstremt erogene. Hun begyndte at masere den. Først blidt, men lidt efter lidt blev det hårdere og hårdere.
Smerten fik ham til at rykke lidt på overkroppen og når han bevægede mig flyttede hun blot med. Hendes læderjakke knirkede ved bevægelserne. Hun gnubbede efterhånden så hårdt, at Per havde svært ved at holde en lyd tilbage. Per åbnede munden lidt, men Pia var det med det samme. Hun lagde sin mund ind til hans øre:
"Sssssshhhhh", kom det stille fra hende. Pers underliv var begyndt at bevæge sig refleksivt frem og tilbage..... smerterne fra brystvorterne overdøvede ikke ophidselsen. Tværtimod bidrog de blot. Per drejede sit hoved mod Pia og kiggede hende fortvivlet i øjnene. Hun klemte virkeligt hårdt nu. Hun rystede let på hovedet og lavede trutmund for at signalere, at han skulle være stille.
Så skiftede hun fingerstilling over brystvorten og satte tommel- og pegefingerneglene ind mod den.
Per lagde sit hovede ned på hendes skulder i afmagt og smerte. Hun lagde sin højre hånd på hans venstre kind og pressede hans hoved blidt ind til sin skulder, så næsen ramte hendes hals og samtidig fortsatte hun sin hårdhændede behandling af hans brystvorte.
Pia kyssede ham blidt på panden, men hendes venstre hånd var ubønhørlig. Pers pik var på bristepunktet og kæmpede en ulig kamp for at komme ud i det fri.
En gang imellem kom der et sagte "Ssssssshhhhhh" fra Pia.
Det var en magtdemonstration fra hende.
"Du nyder vist at læse om dominerende kvinder. Jeg har fundet dine printede noveller!"
Per gyste.
Pia rejste sig og trak Per med op og stillede sig foran Per, tog hans hoved mellem sine hænder og gav ham et stort kys.
"Er du OK", spurgte hun. Per nikkede nervøst og hun smilede.
"Vil du ikke have lidt hvidvin", spurgte hun.
"Jo tak, det vil jeg meget gerne", svarede Per, selv om han hellere ville have en meget kold øl lige nu.
Med klikkende hæle gik Pia ud af stuen, og forsvandt ud i køkkenet. Der lød lidt skramlen fra skabe og lyden af to glas der klingede mod hinanden nåede ind i stuen. Per kunne høre hun at trak en flaske vin op.
Per trak lidt ud i sin skjorte. Måtte lige tjekke den venstre brystvorte. Hun havde haft så hårdt fat i den med neglene, at han troede den ville bløde. Det var dog ikke tilfældet, men for fanden hvor var den øm. Hvad havde hun i tankerne?
"Sidder den der endnu", kom det fra hende. Hun stod i døren og kiggede på ham. Han kiggede ned på hendes fødder. Hun havde taget støvlerne af, så han ikke havde ikke hørt hende komme.
Per smilede lidt forlegent.
"Ja, men den er sgu øm. Du tog godt fat i den". Pia kom over til bordet, satte to glas og hældte hvidvin op i dem begge. Hun rakte ham det ene glas og tog det anden. Forsigtigt satte hun sig overskrævs på ham.
"Skål min skat", sagde hun. Per tog et stort sip af glasset.
Pia tog glassene og stillede dem på bordet. Uden et ord, begyndte hun langsomt at knappe sin hvide bluse op...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.