Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det ringede på døren. Per lukkede op, stadig kun iført forklæde og halsbånd. "Kom indenfor, min frue venter jer". John iført lyse cowboybukser og sort T-shirt, Lotte havde en frakke svøbt om sig. "Lad Per tage din frakke". Lotte afførte sig sin frakke, hun var nøgen bortset fra et tyndt læderhalsbånd magen til Pers. Velformede bryster og en god røv, der lyste lidt rød med striber. Begge var midt i 40'erne som Pia og Per.

Pia kom ud og tog imod sine gæster, gav John et knus og Lotte et slag på ballerne. Lotte ømmede sig, de var tydeligt ømme. "Ja hun har jo været noget uartig, så..."

"Kom med ind i stuen John, Lotte kan gå med Per i køkkenet og hjælpe med at lave en aperitif".

Lotte fulgte efter Per. "Har John været hård ved dig?" Per kunne se at det trak tårer i Lottes øjne, så han trak hende ind til sig og gav hende et kram og straks kunne han mærke at pikken rejste på sig bag forklædet. Lotte trykkede sig ind Per og lod sine hænder glide ned på hans ømme baller. "Av for satan, vær lige lidt forsigtig".

Lotte gik om bag Per og lagde sig knæ og kyssede hans ømme balder, mens hendes fingre fandt vej til nosser og pik. Hun gned og kærtegnede pikken der stadig ikke havde fået udløsning. "Stop, stop jeg må ikke komme!"

Per trak sig væk, selv om han af sit ganske hjerte ønskede at hun skulle blive ved. "Vi må hellere få lavet den drink".

Per lavede 2 gin og tonic til Pia og John og gik ind i stuen med bakken. "Det ser dejligt ud, lav du bare en til jer også men bliv ude i køkkenet".

John: "Jeg synes du ser lidt anspændt ud, har Lotte været i gang med dig?"

Per blussede og kunne ikke skjule sin forfjamskelse. "Den satans liderlige tøs, jeg skal lære hende". "Kom herind tøs", råbte John. Lotte kom ind. "Buk dig din liderlige tøs". John fingre fandt vej til fissen. "Du er jo våd". Han stak 2 fingre ind og lavede kneppebevægelser, Lottes fisse sejlede. "Har jeg ikke forbudt dig være liderlig?" Lotte nikkede.

John tog et par brystklemmer med kæder og satte en i hver brystvorte og fastgjorde kæderne til Lottes halsbånd, strammede til så brysterne blev hejst maximalt op.

"Og så synes jeg at du skal gøre det samme med Per. Jeg tror nemlig ikke han er helt uskyldig". Per kiggede ned, så Pia kunne se at John havde ramt plet.

Pia gik hen til Per, bad ham tage forklædet af og så ham dybt i øjnene, mens hun satte klemmerne fast i hans brystvorter. Hun tog et fast tag i hans rejste pik og slog så med flad hånd et par gange på det blåviolette pikhoved. "Og jeg som troede at vi skulle hygge os, så må jeg jo hygge mig med John"

John så smilende til og man kunne se en voksende bule i hans stramme cowboybukser. "Nå John, af med tøjet".

John så ud til at nyde det. "Ned på knæ og slik hans pik stiv til mig".

Per virrede med hovedet, mente hun virkelig det. Pia tog fat i kæderne og tvang Per ned på knæ. "Slik så!"

Per tog Johns halvstive pik i munden og mærkede, hvordan den voksede i munden på ham, så han næsten var ved at blive kvalt, men alligevel var det temmelig ophidsende. Hans egen pik var ved at sprænges af liderlighed.

Imens havde Pia taget corsagen af og sat sig i en lænestol med vidt spredte ben. "Kom så tøz og gør mig våd til Johns pik".

Lotte knælede og slikkede det bedste hun havde lært. Pia tog Lottes hoved og maste det ind i fissen. "Lad mig mærke din tunge, kom så tøz".

Pia skævede til John og Per. Johns pik stod mega stiv. Hun skubbede Lotte væk.

"Kom så John, vis dem hvordan en rigtig mand kan kneppe".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.