BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Per var kørt for at aflevere børnene hos farfar og farmor, de skulle i Tivoli.

Først badeværelset, så soveværelset. Rent sengetøj på, det kunne jo være..., det var trods alt weekend!

SEX I DAG?

Pers natbordsskab stod halvt åbent. Da Pia ville lukke skabet gled flere papirer ud. Udprintede sider fra noget der hed "Gratissexnoveller.dk". Pia satte sig på sengekanten, bladrede, smålæste. Hvad var det, hun blev hed i kinderne og mærkede brystvorterne blive hårde og fik en underlig fornemmelse i underlivet.

Pia læste med større og større interesse. Glemt var rengøringsdagen. Stort set alle noveller handlede om mænd, der blev ydmyget og misbrugt af kvinder. Eller om mænd, der frivilligt lod andre mænd kneppe deres kone, mens de blev tvunget til at se på. Havde Per virkelig de lyster/fantasier? Pia syntes, at de havde et pænt spændende og varieret sexliv, de så da en PORNOFILM sammen i ny og næ og hun vidste da godt at Per tændte meget, når hun nev og bed i hans brystvorter. At påføre ham lidt smerte tændte faktisk også hende.

"Hej skat , jeg er hjemme". Pia fik travlt med at putte papirerne tilbage og gik lidt hed i kinderne ned for at tage imod Per. Han stod smilende i entréen med en flot buket røde roser i favnen, noget han sjældent gjorde!

"Tak skat" Pia gav Per et stort smækkys og puttede sig ind til ham. Hun fornemmede, at der var noget der voksede i bukserne på Per og trykkede sig lidt mere ind til ham.

"Klarer du lige opvasken, mens jeg bliver færdig i soveværelset. Så kan vi slappe af sammen?"

Per skumlede lidt fordi han vidste, at der var opvask fra både morgenmad og frokost, men sagde: "OK"

Pia gjorde sig hurtigt færdig og smuttede i bad. Smurte sig med velduftende creme og tog det sorte lingeri på, en hvid skjorte og en superkort sort nederdel.

Hun listede stille ind i køkkenet og stillede sig bag Per, der stadig var i gang med opvasken. Hun tog om ham bagfra og nussede ham i nakken, mens hun lod sine fingre kradse hans brystvorter uden på skjorten. Han stivnede og havde svært ved at koncentrere sig op opvasken. Pia lod sine fingre nappe i hans stive brystvorter. Hun fornemmede, at han trak vejret stødvis.

Bagfra begyndte hun at knappe hans skjorte op og hendes fingre fandt hans meget stive brystvorter, som hun begyndte at nive i.

"Vend dig om" Per vendte sig og Pia kyssede hans brystvorter, der om muligt blev endnu mere strittende. Hun bed forsigtigt i begge vorter efter tur. Per greb ud efter Pia.

"Nix, stå stille!"

Pia satte sig på en yderst på en køkkenstol med front mod Per. Langsomt knappede hun sin hvide skjortebluse op og åbenbarede den sorte kniplings-bh, hvor Per kunne se, at Pias brystvorter strittede lige så meget som hans egne.

Pia krængede bh-skålene ned så brysterne stod frem. Hun førte en finger til læberne og gjorde den våd, hvorefter hun lod fingeren lege med brystvorterne. Per stirrede og nærmede sig.

"Stå stille, du har ikke fået lov til at bevæge dig. Du har været uartig, så nu må jeg straffe dig. Du har læst erotiske noveller og garanteret leget med dig selv. Rigtigt/forkert?"

Per rødmede og nikkede spagfærdigt.

"Lad mig så se, hvordan du leger med dig selv!"

"Det mener du ikke!"

"Jo, kom så i gang ellers bliver det værst for dig selv!"

Per begyndte at nive i sine brystvorter og blev mere og mere ophidset. Han gned uden på sine bukser, hvor Pia kunne ane at pikken stod strunk og stiv.

"Af med bukserne, jeg vil se din uartige pik!"

Per krængede bukser og boxershorts af og stod nu kun iført sorte sokker. Han greb fat i pikken med højre hånd, mens den venstre fortsatte med nive i hans brystvorter. Pia kunne se at pikhovedet glinsede af præsperm.

"Stop. Tag fat i stoleryggen og hold fast."

Pia rejste sig og stillede sig bag Per. Hev fat i hans pik gned frem og tilbage. Tog fat i nosserne og trak til".

"Av for satan"

"Stå stille, du har været uartig, så nu skal du have smæk".

Pia fandt en træslev og begyndte at varme hans uartige bagdel.

"Kan du så lære ikke at lege med MIN pik?"

"Ja, frue"

"Se så, hvad du er gået glib af!"

Pia satte sig igen yderst på en stol lige foran Per, der stadig stod og holdt fast på ryglænet. Hun krængede op i nederdelen, så Per kunne se den lille sorte g-streng, der havde fået en våd plet. Pia lod sine fingre lege uden på g-strengen og lod dem finde ind under stoffet. Tog stoffet til side, så de glinsende opsvulmede skamlæber blev synlige. Fingeren fandt klitten og nulrede den. Hun var helt i sin egen verden. Pludselig kunne Per se at en orgasme rullede igennem hende.

"Kom så, slik mig uartige dreng!"

Per knælede foran Pia og hans lange tunge fandt hendes knop og slikkede og suttede. Pia fik hurtigt endnu en orgasme.

"Læg dig ned på gulvet, jeg vil ha' MIN pik i min våde fisse og du understår dig i at komme, jeg bestemmer når og hvis du må komme!"

Pia satte sig med opkrænget nederdel og struttende bryster på Per stive pik.

"Åh den fylder mig godt, MIN pik!"

Hun red ham vildere og vildere, mens hun nev i hans brystvorter. Per havde stort besvær med ikke at give sig hen. Han tænkte på opvask og rengøring, men mærkede at det strammede mere og mere.

"Du understår dig i at sprøjte"

Pludselig hoppede hun af og satte sig med sin våde fisse på hans ansigt, borede fissen ned i ansigtet og sprøjtede sin fissesaft ned i ansigtet på ham. Hun klaskede næsten helt sammen, men kom hurtigt til sig selv, rejste sig og stod over ham med dryppende fisse.

"Kan du så lære ikke at lege med MIN pik?"

"Ja frue!"

Pia forbarmede sig over ham.

"Lad mig så se dig sprøjte med MIN pik"

Hun tog sin g-streng af, gav den til ham.

"Sprøjt i din frues trusse, lad mig se MIN pik sprøjte"

Der gik et splitsekund så vældede spermen ud og farvede trussen helt hvid.

"Tak frue!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.