Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hvad sker der når ens seksuelle lyster og drifter overtager ens krop i tide og utide?

Den der følelse... Man falder et kort stop, som om gulvet bliver revet væk under benene på en og man havner i et dybt, mørkt basin fyldt med vand.
Den eneste grund til at jeg ved jeg drømmer er fordi jeg ikke kan drukne i dette basin, så længe jeg ikke er her for længe.
Jeg kan dog ikke stige op af det endnu. Jeg kan blot ligge i vandet med knap en lyd omkring mig og kigge op mod overfladen. En lysende overflade af bomstille vand, der efterhånden slog ringe i sig selv, indtil bølger og skygger efterhånden tog form af billeder. En drøm i en drøm?
Ligemeget hvad det var, var det så sandelig lige så livagtigt som enhver anden virkelighed. Og lige netop denne drøm i en drøm, eller hvad det var, bar en historie med sig, som så sandelig skabte støj i vandene omkring mig.

Jeg har haft en tilbagevendende drøm om en kvinde. Hendes tilstedeværelse er efterhånden så hyppig at jeg kan genkende hende og beskrive hende for enhver der måtte have interesse.
En streng men smuk gudinde i lak og læder! Her i mine drømme lægger jeg ikke så mange finere ord imellem, selvom hendes skønhed, absolut er mange flere detaljer værdig.
Jeg kunne naturligvis komme med en 50 øres værd af oplysninger, såsom at hun er lyseblond, lige så høj som mine 182 cm med de gevaldigt høje hæle hendes sorte støvler skinner med. Åleslank og flot figur i sit læderkorset der løfter hendes store bryster op i en indbydende kavalergang. Alt det kunne jeg beskrive hende med. Men for virkelig at yde denne fyrstinde af mine mørke fantasier retfærdighed, så må jeg hellere fortælle hvad der virkelig gør hende til den hun er.

Det er mig. Jeg gør noget ved hende, når jeg viser hende mine håndflader og roser hende. Tilbeder hende nærmest. Når jeg knæler og bøjer mig for denne ubestridte skønhed - denne feminine dronning der enerådigt hersker over den mørke del af mit erotiske univers... Ja det glæder hende. Det får tankerne i gang hos hende omkring alt det hun vil have mig til og gøre ved mig. Ting som vi begge ved det er ligegyldigt om jeg kan lide eller ej. Jeg kommer til det og hun vil få mig til at kunne lide det.
Hun tvinger mig ikke på nogen måde. Hun er selv ude på noget jeg i mine vågne øjeblikke ville kalde et skråplan rent seksuelt. Hun er til nogle af de mest diabolske kinks og nyder den erotiske rutsjebanetur hun er ude i. Og den tager hun mig med på.

Som jeg sidder der og får ondt af at sidde på knæ på hendes gulv, løfter hun min hage med en enkelt finger. Jeg ser hendes røde læber skilles i et smil, lige inden hun bukker sig ned og kysser mig. Ikke overfladisk eller hurtigt og ligegyldigt. Hun kan lide mig og hun viser det gerne på mange måder - dette er blot et af dem. Når hun suger blidt på mine læber og vådt leger med min tunge, er det som om hun suger alt presset ved at være i hendes tilstedeværelse ud af mig gennem munden. Mine skuldre falder, jeg føler jeg kan trække vejret og mit hjerte slår knapt så hårdt.
Og så snart hendes lange øjenvipper slår smut en gang og hendes flotte, dybblå øjne borer sig ind i mine, så jeg kan mærke det helt nede i maven er jeg solgt til stanglakrids.
Med et smask og et kærligt, men alligevel overlegent smil, forlader hendes læber mine. Bare fra den smule er jeg helt salig og ør. Jeg kunne lægge mig ned og kigge op i loftet og på hende der står og slikker sig om munden. Ja, hun ved udemærket hvor god hun er.
Hendes langfingrede hænder kærtegner mig på hver side af mit hoved. Massere mig på en måde der får mig til at føle mig som modellervoks imellem dem.
"Sig du elsker mig," ånder hun stille.
"Jeg elsker dig," siger jeg og lukker næsten øjnene af at hendes tommelfingre glider hen over min pande. "Jeg elsker dig meget højt,"
"Jeg kan mærke at du mener det, når du siger det... men er du parat til at bevise det?" spørger hun så og slipper mit hoved. Jeg længtes allerede efter at hun rører ved mig igen og roder mig i håret.
"Ja..." svarer jeg og hun tager mig i hånden og fører mig ud igennem gangen. Et øjeblik tror jeg at hun vil føre mig til hendes soveværelse. Der har jeg aldrig været endnu og jeg slår genert blikket ned, da vi passerer døren og jeg kigger på hende. Hun ser mit blik og hun ved hvad jeg tænkte, det kunne jeg se på hende i det splitsekund.
Hun trækker mig ud på badeværelset og beder mig smide alt tøjet. Jeg adlyder med det samme og specielt da jeg ser hun rækker om og løsner sin læderdragt.
Forventningen må have lyst ud af den måde jeg hurtigt fik smidt kludene. Hun bed sig i læben for jeg var allerede megahård af tanken om hende og hun nød det.
"Kom og hjælp mig af med den her," sagde hun og vendte ryggen til. Hun trak håret om foran sig og afslørede det øverste af sin ryg, samt lynlåsen til hendes dragt som hun gerne ville have mig til at hjælpe hende med.
Mere og mere af hendes skønne, fejlfrie hud kom til syne da jeg lynede hende ned. Jeg fik endda et glimt af hendes smukke, runde numse da hun trådte ud af sin læderdragt, men kun flygtigt.
For lige så let og elegant, dansede hun væk fra mig, med hænderne om sine nøgne bryster. Hun smilte drillende til mig og nikkede ind mod brusekabinen.
"Ind med dig og vask dig grundigt... og lad være med at vende dig om eller kigge på mig" befalede hun i en sød men bestemt tone.
"Så sætter jeg mig her lidt," grinte hun næsten og jeg hørte et par stoleben larme hen over gulvet. Jeg gik i gang med at vaske mig. Intet forhæng blev trukket for. Hun ville se mig vaske mig og sæbe mig ind for hende, hvilket jeg gjorde. Jeg havde ikke de store problemer med at være nøgen foran hende, da jeg faktisk gerne ville have hun så mig. Men alligevel var det lidt pirrende og pinligt at stå her og vaske sig.
Jeg kunne dog fornemme hendes tunge åndedræt. Hun blev tændt af at se vandet løbe ned over min våde krop. Sad hun mon ligefrem og legede mig sig selv.
"Jeg smider lige trusserne her... Ville du ønske du kunne kigge?" spurgte hun og jeg kunne ikke lade være med at smile.
"Ja jeg gør,"
"Kunne du lide min røv...?" spurgte hun så. "Ville du ønske jeg havde ladet dig røre ved mig?"
"Ja..." svarede jeg og drejede prøvende hovedet en anelse.
"Ikke kigge, sagde jeg... fortsæt" sagde hun og jeg adlød. "Husk også at give din skønne pik en omgang"
"Du må ikke slippe den" sagde hun så da jeg var igang med at skylle sæben af min stive pik. "Leg med den. Luk øjnene og vend dig om..."
Jeg gjorde det, men langsomt. Jeg var stadig ret genert, men tanken om at hun så mig med med stiv pik i hånden tændte mig også meget.
"Jeg synes vi skal indføre en regel," hørte jeg hun sagde, højt så det overdøvede det løbende vand. "En regel der hedder at jeg bestemmer over din pik."

Jeg har altid haft et lettere klaustrofobisk forhold til når folk siger de vil bestemme over mig, men inden ubehaget ved tanken om at ville sige fra skyllede ind over mig, døde ordene i halsen på mig. Hun stod nu lige foran mig, kunne jeg mærke.
"Åbn øjnene," sagde hun og det gjorde jeg. Hun stod ganske rigtigt der, med hænderne dækkende for så meget af sine bryster hun kunne. Hendes ben var let krydsede for den g-streng hun havde på.
"Kan du lide dem," sagde hun og kiggede ned på sin imponerende og faste barm.
"Ja, meget" svarede jeg.
"Ville du ønske du kunne se mere af dem... og røre ved dem?" spurgte hun og bevægede hænderne rundt på dem, så mine øjne sad klinet fuldstændig. Bare for at få et glimt af hendes brystvorter. Jeg var som hypnotiseret og hun grinte fornøjet over at hendes tease havde sådan en tryllebindende effekt på mig.
"Sig din pik tilhører mig," sagde hun og klemte sine flotte jader for øjnene af mig. Hun tog endda et lille skridt tættere på mig. Jeg kunne næsten røre hende.
"Min pik tilhører dig" Jeg overgav mig.
"Sig jeg kan gøre med den hvad jeg har lyst til... når end jeg har lyst til det" smilte hun frækt og kiggede nede fra mit hårde jern, op til mine øjne.
"Min pik er din... og du kan gøre lige hvad du vil med den, når end du har lyst" og når jeg kiggede op ned ad hende. Når jeg tænkte på hvor dejlig en kvinde hun var og hvor meget jeg gerne ville have hende... Ja. Jeg var mere end villig til at lade hende bestemme over min pik.
"God dreng... Træd lige til side, sexy" grinte hun og smed trusserne for øjnene af mig. Så trådte hun ind i brusekabinen hos mig og lod det varme vand skylle ned over hendes smalle skuldre.
"Du må ikke røre... men blot se på dem" smilte hun og afslørede sine flotte bryster for mig. De var fantastiske og meget indbydende... og lige nu uden for min rækkevidde. Jeg havde ikke fået lov og jeg ville BARE ikke gøre hende sur på mig, ved at trodse hendes ord. Men for pokker det var svært, når min pik dunkede på denne måde.
"De er dejlige, ikke? De er endda helt mine egne" smilte hun, mens hun trykkede på hovedet af sæbetuben. Den ene hvide klat sæbe efter den anden sprøjtede ud på dem. Det lignede næsten...
Hun slog mine hænder væk, da jeg skulle til ubevidst at røre mig selv. "Ikke røre, søde. Det har jeg ikke givet dig lov til..." og jeg huskede den nye regel.
"Hvad vil du gøre for at få lov til at røre ved dem?" spurgte hun så og drejede om med front mod mig, så jeg kunne se vandet fra bruseren skylle alt den hvide sæbe af hendes nøgne krop. Mit hjerte bankede næsten oppe i halsen på mig.
"Alt..." røg det ud af munden på mig. Det var løgn, eller det troede jeg det var. Før jeg fik set mig om, satte hun hænderne i siden på sig selv og trådte helt op og pressede mig op ad væggen i kabinen, med sine store bryster. De var så store, flotte og bløde og jeg havde ikke en chance. Jeg stirrede ind i hendes øjne.
"Du skal nok komme til at give mig alt, smukke. Men alting til sin tid... nu har jeg allerede taget kontrol over din skønne pik. Hvad skal jeg tage for at du må røre mine bryster, synes du?"
Jeg solgte mega meget ud for mega lidt, men jeg kunne ikke stoppe. Jeg var alt for tændt.
"Hvad vil du gerne have...?" spurgte jeg så.
Et øjeblik svarede hun ikke. Hun holdt mig bare naglet til væggen med sine bryster, hvis stive vorter kildede mig let. Hun så mig dybt ind i øjnene på en måde, så jeg slet ikke var i tvivl om at jeg var helt ude hvor jeg ikke kunne bunde.
"Jeg vil have endnu en regel... Den skal hedde at jeg bestemmer over din frække tunge," og jeg blinkede en gang. "Ned på knæ," befalede hun og førte sit våde hår om bag sig.
Jeg adlød, selvom de hårde fliser var ubehagelige. Jeg kiggede op på hende, som den nøgne sex-gudinde hun var. Hun kørte en kærlig hånd igennem mit hår og smilte til mig. Jeg var dybest set ikke andet end hendes lille, nye legeting lige nu og hun kunne få mig til hvad som helst, for bare at lade mig røre hendes prægtige fordele.
Hun satte sig ned på hug og lagde den ene underarm under sine bryster og løftede dem lidt. Så tog hendes hånd bag mit hoved fat og trak mig tættere på.
"Kys dem..." sagde hun og åbnede munden i et let suk, da mine læber ramte hendes stive brystvorte. "Mmmh, sig du elsker mine bryster" befalede hun.
"Jeg elsker dine bryster... de er så dejlige" sagde jeg og lukkede læberne om den anden brystvorte. Endelig, sad jeg her og nød dem. Kyssede dem. Suttede på dem og...
"Uhh, vent" smilte hun frækt og trak mig tilbage ved nakkehåret. "Sig din tunge tilhører mig"
"Min tunge tilhører dig," sagde jeg.
"Og...?" ventede hun.
"Du kan få den lige så meget og lige når end du har lyst til den," tilføjede jeg og hun smilte veltilfreds. "Jeg har lyst til den nu," Så rejste hun sig. Måtte jeg ikke nyde hendes skønne bryster mere?
Hun hev mig ud af brusekabinen og fik mig et med par ord til at stå og tørre hende med et håndklæde. Hun tog det derefter fra mig og tørrede mig også. Hun undgik behændigt at røre min pik, der stadig stod ud imellem mine ben. Til gengæld var hun ikke bleg for at stå og røre mig lidt uden håndklædet.
det var underligt at længtes efter en andens berøring på den måde og være så ivrig efter at tilfredsstille hende på en hver måde. Hun var så smuk og dejlig og hendes bryster strejfede mig flere gange. Jeg blev nærmest ked af det indeni, da det var slut.
Det var dog kun for at gribe fat om min stivert og trække mig med ud af badeværelset med de smilende ord: "Mmmh og den tilhører suverænt mig,"
Vi passerede det endnu mystiske soveværelse igen og gik tilbage i stuen, nøgne og liderlige begge to.
Hun satte sig på sofaen og vinkede mig tættere på. Så tog hun fat om min pik igen og begyndte at lege med den. Nu havde hendes leg med mig efterhånden stået på så længe så jeg var værdigt trængende... og hendes hånd føltes så dejlig.
"Du er utæt," grinte hun og smurte min præsperm rundt på det store, blottede pikhoved. "Mmmh er vild med din pik... den skal jeg nok få meget glæde af på et tidspunkt," og så kiggede hun op på mig. "Men først skal du få lov at bevise yderligere at du elsker mig... For du elsker mig da, gør du ikke?" smilte hun og kendte udemærket godt svaret, men fik vist et lille kick ud af at høre mig sige det.
"Ned," beordrede hun mig og trak ned i mine nosser. Effektiv taktik, men det gjorde ondt. Men smerten blev erstattet med dejlighed, så snart hendes læber og tunge invaderede min mund igen. Mine knæ lod på en eller anden måde være med at gøre ondt, så snart denne dejlige kvinde tog mig i sine hænder. Så koncentrede jeg mig mere om at gengælde hendes kys og hendes tungeleg.
"Uhmm, jeg kan altså virkelig godt lide den tunge... Nu må vi se om du også kan finde ud af at bruge den andre steder," smilte hun og kyssede mig på panden. Ville hun mon virkelig...? Noget brusede op i mig dybt indefra ved tanken om det, samt det at hun satte sig tilbage i sofaen og langsomt spredte sine pragtfulde ben for mig, afslørende en lille glatbarberet kusse, der allerede efterlod en plet på stoffet.
"Er den ikke sød..?" spurgte hun og rakte ned, så hun kunne sprede skamlæberne fra hinanden. Den var glinsende våd og mine tænder løb allerede i vand.
"Du savler... Du er måske en af dem der elsker at slikke en kvinde?" og hun kunne ikke have gættet mere rigtigt. Jeg slikkede mig om munden.
"Mmmh, du kan vist godt lide min fisse," konstaterede hun. "Se hvor våd den er. Våd og klar til din tunge... Du vil elske den. Den er våd og for det meste hårfri og den elsker at blive forkælet. Særligt af en tunge der ved hvad den laver... gør din det?" spurgte hun og rynkede på panden. "Har du lyst til at slikke mig?"
"Jeg har Sååå meget lyst til at slikke dig... må jeg?" spurgte jeg og nærmede mig langsomt hendes åbne skød.
"Det må du... men du skal vide at hun er en krævende en" smilte hun frækt og nulrede nede omkring sit våde hul, der glinsede så smukt i lampens skær. Nøj hvor ville jeg gerne smage.
"Slik mig, din frækkert. Lad mig mærke min nye tunge arbejde" befalede hun og åbnede sig helt for mig. Jeg var der hurtigt og lappede hendes skønne safter i mig.
"Åååh ja" var det første hun sagde, da jeg var gået igang.

Min tunge indtog hendes våde hul langsomt men sikkert. Jeg ville så gerne gøre hende glad og lod hende tage bag om mit hoved og styre mig fulstændig som hun ville have det. Som det var nu, havde jeg intet imod at være hendes legeting, som hun kunne bruge som hun havde lyst.
Hvad enten hun ville have ømme, søde slik og kys på sin lille hårde klit, eller om hun ville tungekneppes vildt og inderligt så gav jeg hende det.
Imens jeg masserede hendes folder, fik hun de mest liderlige og himmelvendte øjne. Hun var helt tabt for omverdenen og tog fat om mit hoved med begge hænder. Så bevægede hun sine stærke, flotte ben og fik vendt både sig selv og mig med, så jeg lå med hovedet på puden, med næsen lige op. Min mund slap aldrig hendes fisse og nu skulle jeg rigtig misbruges. Med et ben på hver side af mig, begyndte hun effektivt at ride min tunge, uden omtanke for de gange jeg ikke kunne få luft eller om jeg lå behageligt med hovedet.
Det var lidt ydmygende, både positionen og at jeg bare var en tunge for hende lige nu og ikke andet. Hendes ridt hen over min mund og næse blev vildere og jeg fik hendes safter smurt ind i hele ansigtet.
"Mmmmh... åååårh!" stønnede hun og klemte lårene sammen om mit hoved. Jeg kunne næsten ikke høre hendes orgasme, men jeg fik den så sandelig at føle, da hendes nedre læber kyssede mig og jeg mærkede hendes indre trække sig sammen. Hun kom og kom. Forbarmede sig til sidst over mig og hævede sig, så jeg kunne få en god mundfuld luft. Men så sænkede hun sig ned igen og med lukkede øjne benyttede hun sig af efterveerne fra orgasmen til at gnubbe sit køn mod min mund. Hun huggede frem og tilbage med underlivet og kneppede sig selv på min tunge.
Jeg var totalt underlagt hende og hendes lyst, men på den anden side fik jeg masser af hendes velsmagende safter i min mund.
Da hun var færdig grinte hun lidt og kørte underlivet helt op på panden af mig og ned til min hage. Afmærkede mig som var jeg hendes territorie.

"Mmmmh, mors lille fisseslikker... Hey det var faktisk en god ide" smilte hun og satte sig i sofaen ved siden af mit hoved. "Vi kunne lege at vi er mor og søn. Kunne det ikke være frækt?"
Jeg satte mig på knæ foran hende og gloede nok lidt. Jeg kunne ikke rigtig lade være med at få associationer med min egen mor, som jeg aldrig har og aldrig har haft tanker om at gøre sådan noget her med. Desuden var det jo ulovligt! For mig var ideen mere pervers end fræk - endda underlig fordi hun slet ikke var gammel nok til at kunne være min mor.
Jeg var dog en anelse imponeret over hendes tankegang og blot ved at tage blidt fat i mine kinder og se mig dybt ind i øjnene begyndte hun igen at bruge sin magi på mig.
"Det er jo kun en leg og jeg ville faktisk ikke have noget imod det. Jeg har det som om jeg ville have mere autoritet over dig, hvis jeg var din mor" og hendes øjne lyste helt op, efterhånden som ideerne til et sådant forhold strømmede ind.
"jeg skulle bestemme over dig som jeg gør nu... måske endda i et meget større omfang. Så skulle du gøre hvad jeg sagde og jeg skulle opdrage på dig, hvis du efter min bedømmelse ikke har været en god dreng" blinkede hun frækt til mig. Hun var så smuk og hun så så sød ud... men ordene der kom ud af hendes mund bar en giftig undertone af sadistiske planer.
"Hmmm ja lidt ligesom du gør nu... jeg tror ikke jeg bryder mig om de der rynker du laver på din pande. Det virker som om du vil til at sige nej" sagde hun og rejste sig. Hendes smil var ikke længere sødt og kærligt. Det var ildevarslende og fik mig til at spørge mig selv om hvad det dog var jeg gik og rodede mig ud i.
"Vent lige der... skat? - Ja det ville en mor nok kalde sit barn" sagde hun for sig selv og gik over til sin kommode. Hun bøjede sig let forover og gav mig godt udsyn til hendes formidable røv.
Men lige så fortryllende og erektionsfremprovokerende hendes bagside var, lige så skrækindjagende var hendes front da hun drejede om og afslørede et spanskrør og et halsbånd og nogle manchetter, som hun holdt ud for sig.
"Som din mor er det jo mit ansvar at sørge for at du lærer at opføre dig ordentligt" smilte hun. "Det er min fornemme opgave at måtte forberede dig på livet og den virkelige verden og jeg glæder mig så meget til at gå igang" grinte hun diabolsk. Jeg rystede i røven over hvor tændt hun var på den her leg!
"Kunne du lide at slikke mors fisse, lille skat?" spurgte hun og nærmede sig.
"J-ja..." sagde jeg efter at have sunket en klump.
"Mor kunne også godt lide det... Du har en god tunge - eller rettere jeg har en god tunge - men den kan blive bedre, med den rette vejledning og en masse træning" sagde hun og lagde tingene fra sig på sofabordet.
Måske var hun kun ude på at skræmme mig, tænkte jeg. Måske var det bare for en vis effekt at hun havde taget det frem og lagt så jeg kunne se det. Jeg skulle nok ikke være i tvivl om at hun ville tage det i brug, hvis hun ikke var tilfreds med mig. Just for show. Jeps...
"Nu får du lige dem her på, lille skat" sagde hun så. Pokkers også!
Før jeg fik set mig om havde hun slynget halsbåndet på mig og strammede til. Så smilte hun til mig som om det bare var for sjov og løsnede det lidt, så jeg kunne ånde forholdsvis frit. Manchetterne kom også på mine håndled.
"Sådan der... ved du hvad lille skat?" spurgte hun og lænede sig ind tæt ved mit øre. Det gippede i min pik da jeg mærkede hendes tunge kærtegne min øreflip, inden hun blidt hviskede: "Jeg vil have endnu en regel..." og så trak hun sig tilbage og kyssede mig. Hun slikkede sine safter af mine læber og så ud til at nyde det. Så bed hun let i min anden øreflip og hviskede: "Hvad skal du have for den her...?" og hun ventede lige til det øjeblik jeg så hende spørgende øjeblik, inden jeg fik sådan et klask på min højre balle. Jeg bed smerten i mig.
"Nu har du jo nydt mine bryster og slikket min fisse... Det kan være du aldrig får lov til det igen. Du kunne købe dig selv til en omgang mere med en af dem, hvis jeg må eje din røv også," og hendes anden hånd klemte min venstre balle, mens hun lod den anden brænde lidt for sig selv.
"Mmmh god, tonet numse du har. Bare tanken om hvad jeg gerne vil gøre med den, gør mig våd helt ned ad benen. Kan du se?" og hun var ret fugtig om inderlårene. "Se hvor våd du gør mor, lille skat. Uhh jeg tror snart jeg må ha' mig noget pik... din pik måske?"
Nu var vi på vej ovre i noget af det rigtige. Et øjeblik troede jeg...Ja jeg ved ikke hvad.
"Ja gerne" nikkede jeg og skulle til at rejse mig, men hun stoppede mig. "Hvor tror du at du skal hen? Sæt dig lige ned, søde"
"Tror du at du bare sådan uden videre kan stikke pikken i din egen mor? Din slemme dreng," fortsatte hun med påtaget skuffelse.
"Undskyld..."
"Jeg tilgiver dig denne gang... Men vil du gerne have din mors stramme fisse omslutter din pik, skat?" spurgte hun så og trådte helt tæt på mig. Med et par fingre legede hun med sig selv lige foran mit ansigt.
"Ja det vil jeg" svarede jeg og var efterhånden så hård at det begyndte at gøre ondt.
"Du elsker min fisse, gør du ikke? Sig at du gør og læg mærke til hvor det løber fra den nu" og hun spredte sine skamlæber for mig.
"Jeg elsker din fisse... Jeg elsker den så højt" svarede jeg. Jeg var på vej ind i det underlige stadie igen. Jeg var så vildt tændt og ville bare have hende.
"Det ved jeg du gør... og jeg vil få dig til at elske den mere, kan du tro." og jeg mærkede hendes lange fingre ugle mig kærligt gennem håret igen. Jeg blev helt salig af hendes berøring og hendes ord. "Vil du gøre alt for at få lov til at mærke min fisse om pikken?"
Jeg var på vej ind i en verden meget ulig hvad jeg var vant til og jeg kunne mærke det. Jeg mærkede for sent enden af spanskrøret kilde om min stadig røde balle.
Jeg var fanget og selvom jeg havde lyst til at sige hvad hun ville have mig til at sige, var jeg bange for at gøre det. Jeg var bange for den vej hun var igang med at lede legen ned af. Dybt inde dog... var jeg nok mere bange for at jeg ville kunne lide det.
Hun kunne nok tydeligt se den indre konflikt på mig. Desværre for mig, vidste hun udemærket hvordan hun skulle få mig til at gøre hvad hun ville. Værre endnu, hun ville få mig til at smide den sidste smule værdighed jeg besad for hende og erkende hvad vi begge to allerede vidste. Jeg var færdig...

Fortsættes! :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.