Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dine øjne skinner med den der magiske blanding af kærlighed, forventning og ængstelighed, da jeg rækker ud og tager din hånd og fører dig hen mod stuen. Du er ubegribeligt smuk, som du står der foran mig – splitternøgen, kun iført den fine guldkæde, du altid har om anklen.

Jeg går baglæns mod stuen, mens jeg holder din hånd i min. Mine øjne spiller af lystfyldt glæde over den katteagtige graciøsitet i dine bevægelser, som du går oppe på dine fodbalder. Dine fantastiske bryster, store, formfuldendte, faste i kødet.  Opstoppere, der stadig rækker tydeligt opad. Stik i modstrid med din alder har tyngdekraften ikke fået fat i dem endnu. 

SEX I DAG?

Du er skøn. Guddommeligt smuk. Så smuk, at de fleste selv 20 år yngre piger ligner selvdøde strandvaskere i sammenligning. Du er slank og veltrænet, men med skønne bløde feminine former. En graciøs elegance som man kun finder i asiatiske kvinder.

Den gyldne glød i din silkebløde og helt perfekte hud får mit mundvand til at løbe. Dit lange sorte hår hænger løst ned foran din venstre skulder og når præcis til brystet – og indrammer derved din torso og dit ansigt med dets nuttede lille trutmund. Det er en gigantisk kamp for mig at undlade at trække dig ind til mig og kysse dig dybt og inderligt. Men jeg er nødt til det. Jeg har en helt anden agenda lige nu.

Jeg trækker dig hen til min lænestol – den uden armlæn – og sætter mig ned. Du står ved min venstre side og kigger ydmygt på gulvet lige foran mine fødder. Jeg kigger op på dig og går i stå igen – noget der minder om ærefrygt over din overjordiske skønhed. Det går op for mig, at jeg stadig holder din hånd i min. Jeg fører den til mine læber og kysser blidt din håndflade, mens jeg føler en let rystelse løbe gennem din krop og forplante sig til min.

Jeg er så fortabt i din ubeskrivelige skønhed, at jeg virkelig må kæmpe for at gå videre. Jeg trækker ganske let i din arm, og med guddommelig elegance glider du ned på plads i mit skød. Du smyger dig på plads, så din prægtige runde numse præsenterer sig i al deres gyldne perfektion for mine glubske øjne. Jeg stirrer lystigt, og gisper højt – mest af forbavselse over at jeg stadig ikke har vænnet mig til din skønhed efter alle disse mange år.

Den vidunderligt afrundede kontur af dine balder og lår er mig fuldstændigt uimodståelig. Nærmest bange for at forstyrre dette billede af fuldstændig perfektion, glider mine fingre blidt op over bagsiden af dine slanke lår til de rammer baldernes perfekte gyldne runding. Gåsehud rejser sig over hele dine lår, numse og ryg; mens mine fingres fjerlette kærtegn bliver til de noget mere håndfaste ditto af mine hænder, der ganske langsomt kæler for den usigeligt lækre skulptur, jeg har foran mig.

Min højre hånd planter sig nærmest af sig selv mellem dine skulderblade, hvor den begynder sin kærtegnende rejse nedad din ryg. Små blide kærtegn udvikler sig umærkeligt til ganske let massage, og et sagte lykkeligt suk undslipper dine læber. Min hånd vandrer rundt over hele din ryg, fra din nakkes slanke kurver, via de spændstige muskler i din ryg, over de faste rundinger af din dejlige numse til de slanke kurver på dine lår.

De smukke kurver om dine hofter understreger sig selv, da de løfter sig ganske let for at møde mine kærtegn. Min vilje eksisterer ikke længere. Jeg har intet andet valg end at bøje mig ned og placere et blidt kys med bløde læber på dine vidunderlige balder, netop som de når toppen af deres bevægelse. Endnu et lykkeligt suk af fuldstændig velvære undslipper dine smukke bløde læber, mens dine herlige kurver atter synker ned på plads i mit skød.

Du vrider dig en ganske lillebitte smule, da du lander igen. Den fuldstændige overgivelse hvormed du ofrer din værdighed, den sult og forventning jeg mærker i dig, og den måde hvorpå du fuldstændigt giver dig i min vold – så fuld af tillid til mig, ophidser mig mere end noget andet, og jeg står hård som granit mod dit maveskind. Men det bliver meget værre, ved jeg. Inden jeg er færdig med dig for i aften, vil jeg være så hård, at det gør rigtigt ondt. 

En lille kuldegysning løber gennem dig, da du fornemmer min beslutsomhed vende tilbage. Der er en kontakt mellem os på et plan meget få mennesker nogensinde kommer til at opleve. Tiden er kommet.

Begge mine hænder hviler på dine balder nu. Jeg fornemmer en ganske svag bevægelse og ser ud ad øjenkrogen, at du drejer dit ansigt, så jeg lige kan ane et udtryk af spændt forventning. Et smil fortæller mig, at du er rede – nærmest tigger mig om at begynde.

Få forstår at denne type magtspil går begge veje. Jeg er nøjagtigt ligeså meget i din magt, som du i min. Intet i denne verden kan afbryde os i dette øjeblik. Min håndflade lander med et smæld på din gyldne, perfekte runding for første gang i aften. Lyden af slaget kombineres med det korte hvæs af dit gisp, netop som dine forventninger bliver mødt til perfektion. Slaget var hårdt, men ikke for hårdt.

Jeg smækker dine prægtige balder lystigt i et stykke tid, så begynder jeg at massere dem fast. Du vrider dig en smule og spinder af vellyst. Jeg rammer intensiteten perfekt. Jeg begynder at smække dig igen. Lidt hårdere og lidt længere denne gang. Så får du lidt massage igen. Jeg bygger langsomt intensiteten op – mens jeg skubber din smertetærskel støt og roligt opad.

En sjælden gang i mellem får du et ekstra hårdt slag, som resulterer i et højlydt gisp hver eneste gang, hvorefter du atter spinder som en meget lykkelig kat. Så gnider og masserer jeg dine balder igen.

Du forsøger at holde dine bevægelser til et minimum – og med nogen succes – i begyndelsen. Men snart vrider du dig lystigt. Dit bløde maveskind med de faste muskler bag gnider sig vellystigt mod mit pikhovede, og jeg begynder snart at frygte, at jeg ikke kan holde igen til vi er færdige.

Den klippefaste rytme af min hånd der rammer dine dejlige balder stiger ganske langsomt i takt med vore hjerterytmer. Vi er een nu – forbindelsen mellem os vokser sig stadig stærkere mens min håndflade farver din fantastiske numse i den flotteste røde farve. Fornemmelsen af at være i fuldstændig kontrol over din passion, af at flytte dine grænser til hidtil ukendte højder, af at have muligheden for at give dig udløsning så det kan måles på richter-skalaen giver mig en rus, som forstærkes af synet af dine runde hofter og balder der løfter sig til mødet med min hånd i perfekt takt med mine slag. Fornemmelsen er den stærkeste jeg kender, og vanedannende hinsides beskrivelse.

Jeg stopper op igen – blot for at massere dine fantastiske rundinger igen og sprede deres varme ligeligt ud indtil den fylder dig helt. Din gispen og stønnen fortæller mig tydeligere end nogen ord, om din fornøjelse ved at give dig helt hen i min totale kontrol. Den lette rystelse af dine kuldegysninger og din katte-agtige spinden fortæller mig at der ikke er noget sted i denne verden, du hellere ville være lige nu.

Jeg begynder at smække dig igen. Et højlydt gisp efterfulgt af et lille klynk siger mig, at du havde troet vi var færdige nu. Du havde ikke regnet med endnu en runde. Denne gang stiger intensiteten noget hurtigere. Du vrider dig ganske meget nu, men jeg er meget stærk, og holder dig stadig fast. Jeg arbejder hårdt  på at farve dine balder dybt, dybt røde. De er så varme nu, at jeg forestiller mig, at man kan spejle æg på dem. Jeg slår meget hårdt nu, og jeg bliver ved meget længe denne gang.

De små trækninger, der løber gennem din krop, fortæller mig at du er i tårer nu. Dine balder har antaget en farve, der minder om en god gammel Bourgogne, og min hånd er efterhånden helt følelsesløs af de gentagne sammenstød med din faste runde numse. Det er næsten tid til at slutte for nu.

På en tallerken under min stol ligger dagens overraskelse. Et fugtigt håndklæde, der har tilbragt natten i fryseren. Jeg placerede det der, lige før jeg hentede dig i soveværelset. Det er tøet op; men stadig meget koldt. Nu rækker jeg ned efter det.

Jeg folder det ud en gang, så kulden kan blive frigivet, så dækker jeg din smukke røde numse med det. Et skrig runger ud i lejligheden, og fortoner sig mens smerten dæmpes og til sidst næsten forsvinder helt. Jeg fjerner håndklædet og løfter din bagdel op til mine læber kan nå den. Din vellystige knurren starter igen mens mine bløde læber dækker din maltrakterede numse med de blideste kys.

Du er en smule stiv i lemmerne, da jeg med at fast tag om dine hofter hjælper dig op at stå ved min venstre side igen. Jeg skubber mig en smule længere ned i stolen og rækker ud efter dig. Du træder henover mig og sætter dig overskrævs på mit skød og glider stille ned i min trøstende omfavnelse med en elegance, der atter gør mig fuldstændigt åndeløs.

Mine hænder glider blidt kærtegnende ned over dine brændende balder mens du stille læner dig mod mig for den trøst, der altid følger efter en god endefuld. Du kysser mig kærligt og takker mig for at tilfredsstille din sult. Mine kys begyder at vandre fra dine læber til dine øjenkroge og pande, mens de nyder den let salte smag efterladt af dine tårer.

Mine hænder glider op ad dine sider – fortsat let kærtegnende. Jeg føler din enestående skønhed og perfektion i mine fingerspidser. Til at begynde med holder du din smertende bagdel svævende over mit skød, tydeligt bange for at sidde på den; men efterhånden som mine hænder glider ned og kærtegner den læner du dig frem mod mig og presser dine formidable bryster fast mod mit bryst. Du kysser mig hårdt på munden igen.

Så glider dit ansigt hen ved siden af mit og dine arme glider rundt om min hals, mens du hviker i mit øre: "Ta' mig, Herre. Gør mig til din! For altid!"

Fortsættes... i din egen fantasi...

© Juni 2010, Rhett Buttox.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.