BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Med denne fortælling vil jeg tage jer med tilbage i tiden, en tid hvor der blev lagt et fundament..

Jeg har vel altid været en tøsedreng. Lille diller, feminine træk, men høj og næsten hårløs fra naturens side. Det var da jeg var omkring de 15-16 stykker, at jeg mødte en der viste mig hvor meget tøs jeg i virkeligheden er! Jeg mødte ham over nettet. På en chat side.

SEX I DAG?

Han hentede mig i sin bil og vi kørte hjem til ham. Jeg kan huske at jeg blev temmelig overrasket over at han var en Arabisk mand. På chat siden havde han kaldt sig Per. Han så godt ud! Meget maskulin og rolig fremtoning. Så jeg satte mig ind med et sug i maven. Han forklarede, lettere beklagende, hvordan ingen gad at mødes med en Arabisk mand. Og at han derfor "snød lidt". Jeg havde ikke spor imod det! En stor, stærk, betydeligt ældre og mørk mand. Mums, hihi. Jeg kan huske hvordan jeg betragtede ham på turen til hans hus. En stærk og rolig højre hånd, bestyrede med lethed gear, når den ikke lå afslappet i hans skød og den venstre havde han godt fat i rattet med. Han var muskuløs og var iført en stram blå trøje, smøget op til albuerne så jeg kunne se hans muskuløse og behårede underarm. Hans brystkasse hævede og sænkede sig imens han talte. Jeg faldt helt i staver over hans krop og bevægelser og det lagde han mærke til. Han begyndte at hvile sin højre hånd i mit skød, imellem gerarskiftene, i stedet. Hurtigt fandt han spidsen af min diller og begyndte at gnubbe, uden på bukserne. Det kildede dejligt. Resten af køreturen sad vi og mærkede hinanden, indtil vi drejede ind ved en stor villa.

Da vi kom indenfor begyndte han at kæle for min numse. Først henkastet og så mere krævende. Han førte mig ind i hans soveværelse og jeg faldt på knæ. Jeg havde prøvet at sutte pik 3 gange før, fuldt påklædt. Og det var også hvad vi havde aftalt, men han bad mig tage tøjet af og gøre det nøgen! Mega nervøs begyndte jeg at tage tøjet af. Da jeg stod der foran ham følte jeg mig meget underdanig, kan jeg huske. Han var veludrustet, behåret og muskuløs. Mig med mine 11 cm. diller og  næsten hårløse drengekrop på blot 15 år, imod hans 35. Kontrasten tændte mig afsindigt meget og har gjort det siden!

Nu førte han mig, med en hånd på hver skulder, igen ned på knæ. En smule hårdt og brutalt, men jeg glædede mig bare til at se hans mandepik! Jeg kunne mærke i bilen at jeg ikke ville blive skuffet! Lige i det øjeblik jeg skal til at åbne hans bukser, griber han fat om mit ansigt med begge hænder og presser mit hoved bagover. Jeg stirrer dybt ind i hans mørke øjne og han spørger om jeg har tænkt mig at være en god tøs for ham i aften. Lettere overrasket og forbavset, svarer jeg efter lidt betænknigstid, ja! Han slipper sit greb og jeg slipper den lækreste omskårede pik fri!

Dejlig tyk, mørk og stenhård! Jeg begyndte med det samme at slikke ham på undersiden af hans flotte pikhoved. Han fulgte op og begyndte langsomt at køre den frem og tilbage. Jeg fugtede munden godt og vi fandt med det samme en lækker rytme. Lige så stille og roligt satte han tempoet op. Mere og mere pik fik han presset ind efterhånden og endte med at KNEPPE mig i munden! Han havde igen fat i mit hoved med begge hænder, nu med et stramt greb i mit hår! Jeg havde (og har stadig) skulderlangt, lysebrunt hår. Så der var noget at tage fat i og det nød han meget. Der var aldrig nogen der havde gjort sådan noget ved mig før, men jeg kunne mærke min diller dunke! Mine beskedne 11 cm strittede lige ud i luften og hans tykke 18-20 cm masede sig rundt i min mund og forsvandt mere og mere ned i min hals. Jeg forsøgte så godt jeg kunne at slikke og sutte og han virkede meget tilfreds. Jeg begyndte ubevidst og helt ligeså stille at gnide lidt på mig selv. Kunne pludselig høre mig selv småstønne imellem smaskelydene. Det reagerede han på og fik mig, i én bevægelse, trukket op og smidt ned på sengen! Det var vildt grænseoverskridende at ligge der, fuldstændig blottet og hamrende liderlig! Jeg kunne slet ikke lade være med at gnide videre, imens jeg forsøgte at tænke over hvad der mon nu skulle ske. Jeg havde jo selvfølgelig tænkt meget på at prøve at blive knaldet og havde da også fået et par nærgående tilbud, men det virkede som en stor ting. Ingen havde i hvertfald fået overtalt mig og nu lå jeg så her! På ryggen i en dobbeltseng med en muskuløs, maskulin og veludrustet mand stående med fuldt begær rettet imod mig! Bogstaveligt talt! Hans store, fyldige, Arabiske pik pegede lige imod mig! Det gjorde det jo så heller ikke ligefrem værre at han var Araber. Havde nok altid syntes de var lidt "seje" da jeg var yngre. Det var gået over i en mere fysisk tiltrækning, som jeg blev seksuel. Og nu var jeg så havnet her! Lige midt i en drengefantasi.

Nu var det som om alle mine hæmninger var fjernet!  og det kildede dejligt i maven. Han spurgte ikke rigtig om lov kan jeg huske. Kravlede bare langsomt længere op fra mine ben og endte med hans ansigt ud for mit og hans store pik der gned sig oven på min. Så begyndte han at kysse mig! Det havde jeg heller aldrig prøvet med en mand før. Det var dejligt! Anderledes. Hårdt og krævende! Men det passede perfekt til min bløde og modtagende mund. Det var SÅ dejligt at ligge der med en stærk mands opmærksomhed på sit højeste, rettet imod mig! Han begyndte at kysse og slikke mig på halsen. Så dejligt! Så tog han mine ben i knæhaserne og førte dem op, fik dem krydset ved knæene og jeg følte mig igen meget blottet! Hans ene hånd holdt mine ben imens den anden fiskede en tube glidecreme frem. Efter han havde fordelt ud over sin store pik, begyndte han nu at smøre mig ind. Først uden på ballerne, så længere ind i sprækken og det kildede dejligt! Han masserede mit mellemkød og hele vejen op til mine nosser. Så kom et par forsigtige fingre på skift indenfor i min jomfrunumse indtil jeg pludselig kunne mærke noget større! Imens han igen spreder mine ben, begynder han i et meget langsomt men sikkert pres at trænge indenfor! Jeg kommer helt automatisk til at spænde og SÅ gør det ondt!! Han trækker sig langsomt ud og jeg klynker. Så lægger han sig helt ned over mig og vi kysser igen. Fantastisk! Han gør klar til at erobre mig igen og får uden modstand mine ben ud til siden. Så stikker han sin store pik op i mig, denne gang hurtigere og dybere! Men smerten fra før var helt væk og jeg prøvede forgæves at bearbejde alle de tanker og følelser der fløj rundt i hovedet. Det var umuligt! Alene følelsen af hans krop og pik der ejede mig så meget lige der! Jeg blev holdt ned i madrassen og slikkede og suttede på hans tunge der kørte rundt i munden på mig, imens hans store pik invaderede min unge krop!

Pludselig trak han sig væk og rettede sig op, stadig med sin pik indenfor. Han holdt mine knæhaser i et fast greb med hans hænder og pressede mine ben ned imod mig. Så kneppede han mig! Han kørte den hårdt opad, så han masserede mig så vildt indefra! Og til sidst hamrede han igennem! Helt i bund, så hans mandeunderliv klaskede imod min numse! Jeg var SÅ liderlig!! Og det kildede så sindsygt meget overalt forneden! Langsomt gik han ned i tempo og vi lå igen tæt og mærkede hinanden. Kyssede dybt og mine hænder gik rigtig på opdagelse. Havde for længst besluttet mig for at få det hele ud af det og nu kørte mine hænder rundt på hans overkrop, ned over numsen og op af ryggen og tilbage.igen. Følte mig så sexet og eftertragtet som jeg lå der! Med min maskuline, Arabiske, mand med stort M, med hans muskuløse og behårede krop der omsluttede mig! Imens han var fuldstændig optaget af mig og hvad jeg gav til ham, eller rettere lod ham tage!

Igen i én bevægelse svingede han mig rundt og jeg sad nu ovenpå ham! Jeg forsøgte at finde ud af hvordan jeg skulle bevæge mig med så stor en pik begravet i mig. Min tyr kom mig til undsætning og fik mig lænet fremover, så vi kunne kysse igen. Min numse løftede sig fra ham og hans pik gled et stykke ud. Så begyndte han at bolle mig! Først langsomt, men hurtigt lå han igen og pulede min unge numse! Jeg stønnede højt! Mine kinder var brandvarme og jeg havde ingen kontrol! Fokuserede på at tage imod hans kæmpe stivert! Igen og igen! Og den følelse af at være helt åben og modtagende skulle vise sig at være noget jeg ikke kunne leve uden!

Han satte igen tempoet ned og vi kyssede dejligt imens jeg langsomt tog over. Vi fandt sammen en lækker rytme og han stoppede mig pludselig! Han fortalte mig at han ikke ville komme endnu, han ville gerne tage mig bagfra også! Jeg blev bare mega stolt over at jeg havde den virkning på ham og hoppede med glæde om på alle fire! Det føltes slet ikke godt at mærke hans pik forsvinde! Jeg manglede den i mig! Strittede godt med numsen, så han måske ville skynde sig. Han tog fat om mine hofter og trængte op i ét langt stød og jeg pressede imod! Jeg var ivrig efter at få ham til at komme så blev endnu mere liderlig! Begyndte at støde imod og han smækkede mine baller og mumlede at jeg vist var lidt slem. Nu kneppede han mig virkelig brutalt!! Hamrede sin store pik ind og ud, så det kildede overalt forneden! Foran, bagved og helt op i maven! Den kildende fornemmelse bredte sig som en snurren i hele min krop. Det var SÅ dejligt!! Pludselig støder han virkelig til! Og begraver sin pik dybt i min drengenumse! Et højt Ååhhh Undslipper mine læber og så kan jeg mærke at han pumper dernede! Han tømmer sin mandlige pik i mig og jeg nyder den nye fornemmelse!

Herefter sank han ned over mig og vi lå et stykke tid i ske, med ham stadig inde i mig. Det var en fantastisk fornemmelse! Langsomt kunne jeg mærke hans pik dunke, mindre og mindre. Indtil den var blevet helt blød. Han holdt om mig og jeg nød det enormt meget! Følelsen af at blive værdsat på den måde og beskyttet, skulle vise sig også at være noget jeg ville jagte fremover.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.