Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ved egentlig ikke, hvor jeg fik idéen fra. Vores samliv fungerede udmærket, selv om der ikke var så mange overraskelser længere. Når man kender hinanden ud og ind, bliver masser af ting mere eller mindre automatiseret. Man ved præcis, hvad den anden mener om alle ting og man ved, hvad man skal gøre for at opnå en god orgasme. Men en dag gik vi sammen ind i en af de der forretninger, hvor man ikke ønsker at møde nogen, man kender, og købte en DILDO
Vi var lidt uenige om, hvor stor den skulle være. Jeg syntes jo, at den skulle være noget større end min egen pik. Ja, vel faktisk betydeligt større, men Jane foretrak en størrelse, der var meget naturtro - sådan efter almindelig dansk standard. At den skulle være sort og af det bedste materiale, var vi begge enige om. Og jeg må sige, at pengene var givet godt ud. 

Denne dildo gjorde det efterhånden ud for min makker, der både kunne ophidse og aflaste mig. Men det var nok min kone, der nød den allermest - både sammen med mig, og når hun var alene. Når jeg var på forretningsrejser, kunne jeg se, at den var blevet brugt, mens jeg var væk, men det var ikke noget min kone havde lyst til at fortælle mig om. Vi talte i hvert fald aldrig om den. 
Senere tog jeg igen hen i denne eksklusive forretning og købte en meget stor dildo, og i første omgang skulle den forblive en hemmelighed, indtil min kone var blevet mere vant til at bruge dildoer af normal størrelse. 

Den idé, jeg havde fået, var at lade min kone gennemvoldtage af to af mine kolleger. Ikke at der skulle være noget med vold i den forstand, men kun at de skulle misbruge min kone seksuelt. Bare tanken om at se min kone blive voldtaget af to mænd gjorde mig voldsomt ophidset.

Aftenen kom, hvor planen skulle føres ud i livet. Det var fredag, og jeg havde sagt til min kone, at jeg skulle på forretningsrejse hele weekenden. 

På vej hen til mit hus gav jeg mine kolleger nøjagtige instrukser for, hvordan aftenen skulle forløbe: De fik to snore til armene og to snore til benene. I hvert hjørne af sengen var der sengestolper, som ville være velegnede til at fastgøre ben og arme til. Herudover fik de et sort stykke stof til at binde foran hendes øjne, så min kone ikke ville kunne se, hvem der voldtog hende. De måtte selv sørge for ikke at bruge stemmerne for at undgå senere at blive afsløret. Ingen af os vidste jo, om min kone ville melde "voldtægten" til politiet.

Ude fra haven kunne vi se gennem vinduerne, at Jane sad og døsede foran fjernsynet. Vi låste os meget stille ind, og jeg lod mine kolleger gå foran, så de kunne overmande min kone. 
De listede sig ind på hende bagfra og holdt hende for munden. De sagde ikke et ord. Det eneste man kunne høre var fjernsynet. De fik hurtigt givet hende bind for øjnene og førte hende ind i soveværelset. Hun var bange. Meget bange. Sådan havde jeg aldrig set hende før, og jeg fik det dårligt, med det jeg havde startet. Det virkede underligt, at hun ikke engang skreg eller råbte efter hjælp. Og at hun overhovedet ikke gjorde fysisk modstand.

Jeg fulgte stille med i alt, hvad der foregik. De lagde hende i sengen og bandt hendes arme og ben fast til sengestolperne. Så klippede de hendes tøj af, stykke for stykke. De tog sig god tid og nød dels afklædningen, men også at en dejlig krop bare stod til rådighed. 
Da bh’en blev fjernet, var begge mine kolleger meget ivrige efter at befamle hendes temmelig store bryster. 
Jeg fik det underligt, da jeg så min kone ligge der splitternøgen, fastbundet til sengen og med to lystne mænd, der helt tydeligt glædede sig over at kunne bruge den lækre kvindekrop.
De fandt en stor tyk pude og pressede den ind under min kones bagdel, så hendes kusse lå udspændt op i luften. Jeg kunne ikke undgå at lægge mærke til, at min kone gispede lidt ved at blive anbragt i denne stilling. 

Nu gik der en rum tid, hvor mine kolleger bare sad på sengekanten og tog på Janes krop, som lå udspændt til fire hjørnestolper og med en kusse, der strittede udspændt op i luften. Det var især bryster og kusse, der blev taget på. Meget forsigtigt og kærligt. De havde vist glemt, at det var en voldtægt, eller også havde de det svært med at voldtage, når jeg sad og så på.
Selv om min kone stadig virkede skræmt, kunne hun helt tydeligt lide at blive "voldtaget". Også da den ene begyndte at hive temmelig kraftigt i Janes brystvorter, så det ud til, at hun nød det. Det måtte jeg huske.

De klædte sig nu af og lod min kone føle deres stive pikke. De gik rundt omkring hende og gned deres pikke op ad hendes ben, arme, bryster og især mod hendes ansigt. De pressede pikkene ind i hendes mund, stødte frem og tilbage et par gange og tog den så ud igen. Og det var nu, at forestillingen først rigtigt begyndte. De gjorde virkelig et godt stykke arbejde, mine to kolleger, og min kone lå og vred sig i ekstase. Var det ikke den ene, der kneppede hende, så var det den anden - alt imens de på skift nærmest skambed hendes bryster. 
Den hårde behandling, som hendes bryster blev udsat for, fik hendes brystvorter til at stritte større og rødere, end jeg før havde set det. Og samtidig blev de masseret og æltet, af hænder og stive pikke, som de aldrig var blevet før. 

De lagde sig på hver side af hende og dækkede hendes krop med hårde kærtegn og bidende kys. Og jeg må nok sige, at hun fik prøvet at slikke pik. Hver gang den ene pik var begravet i Janes kusse, blev den anden straks efter placeret i hendes mund. Og sådan blev det skiftevis ved og ved i et par timer, og jeg tror nok, at min kone opnåede et utal af orgasmer, selv om hun prøvede at skjule sin lystfølelse. Det var jo trods alt voldtægt.
Jeg var blevet så ophidset, at jeg havde svært ved at nøjes med at se på, og da de begge var ved at være udkørte, gjorde jeg tegn til dem om at liste af.

Min kone lå nu helt livløs på sengen - stadig med kussen hævet op på den tykke pude.
Jeg nærmede mig sengen og begyndte nænsomt at tage på hende. Det gav et sæt i hende, da hun troede, at det hele var forbi. Jeg kærtegnede hendes våde kusse og bed blidt i hendes bryster. Det var meget ophidsende og mere frækt end normalt, nu da hun troede, at det stadig var fremmede mænd og ikke mig, der var på færde. Hun nærmest skød sin kusse op imod mig, mens hun stønnede voldsomt. Jeg tror næsten jeg blev lidt jaloux. Tænk, at hun lå der og troede hun var sammen med andre mænd - og nød det i den grad.

Jeg tog mine bukser af og stak pikken op i hendes kusse. Åh, hvor var den dejlig! Jeg stødte langsomt frem og tilbage, fra den ene side til anden samtidig med, at jeg legede lidt med klitten.
Men jeg trak mig dog hurtigt tilbage igen, for jeg havde bestemt, at jeg ville have den samme omgang, som mine kolleger havde fået. 
Efter at jeg havde leget lidt med at lægge pikken mod hendes øjne og næse, og gnedet den mod hendes ører og rodet rundt i hende hår med den, stak jeg den halvhårdt ind i hendes mund. Hun begyndte at sutte. Det var vidunderligt - jeg kunne næsten ikke klare det. 

Jeg tog på hendes store bryster og hev i de hårde vorter. Med pikken langt inde i hendes mund greb jeg fat i hendes ører og trak hendes hoved frem og tilbage over min pik. Og så kom jeg. 
Det væltede ud af mig, ind i Janes mund og ud over hendes ansigt. Det var lige før, at jeg havde afsløret mig selv, da jeg havde meget svært ved at kontrollere og undertrykke min orgasme. Jeg måtte jo for alt i verden ikke sige noget som helst, så min stemme kunne røbe mig.

Jeg havde aldrig vidst, at min kone brød sig om sperm i det hele taget - hverken på lagnet eller i munden - men nu gik hun i hvert fald i gang med at sutte min pik ren. Og det var noget af det mest vidunderlige, jeg nogen sinde havde prøvet. 
Egentlig var jeg jo mæt. Min pik havde fået nok og var lidt øm og havde faktisk ikke lyst til mere sex. Men da jeg stod der med pikken i en dejlig mund og kiggede ned på en meget brugt kvindekrop, med en udspændt kusse, måtte jeg overgive mig.

Jeg lagde mig nu oven på min kone, som jeg havde gjort tusind gange før, og gennempulede hende. Hun fik orgasme med det samme - hvad hun ellers ikke plejer - og efter nok et par stykker kom jeg igen. 

Nu rejste jeg mig og tog mit tøj på. Min kone lå, som jeg havde forladt hende. Hun sagde intet, spurgte ikke om noget. Hun lå bare der foran mig. Så fik jeg en vanvittig tanke. 
Jeg vidste med mig selv, at jeg ikke kunne mere. Men måske skulle jeg prøve at se, hvor meget min kone egentlig kunne holde til.

Jeg hentede den store dildo, som jeg i al hemmelighed havde købt og endnu ikke afprøvet, og kørte den rundt på min kones krop, så hun kunne føle den, før hun skulle have den. 
Hvis hun havde signaleret, at hun absolut ikke var klar til mere, havde jeg respekteret hendes afvisning. Men selv om hun var lidt nervøs for den store dildo, kunne jeg klart se, at hun blev enormt tændt.

Efter at have sørget for lidt naturlig smørelse begyndte jeg at presse den op min kones kusse. Det gik forbavsende hurtigt med at presse den op, selv om den var på tykkelse med en underarm. 
Jeg kørte den nu meget langsomt frem og tilbage, ud og ind, og nød min kones skælvende ophidselse. Jeg trak den næsten helt ud - denne kæmpemæssige sorte gummistav - og pressede den roligt og stille helt op til skaftet.
Endnu engang fik min kone en vældig orgasme - for gud ved hvilken gang - men også jeg måtte nu for tredje gang overgive mig. Jeg skulle bare en gang til. 

Jeg lagde mig ned ved siden af min kone og gned min pik roligt og nænsomt op ad hendes ene bryst. Dette store, bløde bryst var tilpas blid mod min pik, og jeg nød en meget stille orgasme. Min tredje denne aften. 
Det var første gang nogensinde, at jeg i det hele taget havde haft lyst til at få mere end én orgasme.

Jeg lod min kone ligge, indtil hun begyndte at trække vejret i regelmæssige lyde og løsnede så forsigtigt hendes reb omkring ben og hænder og listede ud.

Da jeg vendte hjem fra "forretningsrejse", var tørrestativet fyldt med vasketøj. Det plejede jeg ellers ikke at lægge mærke til, men denne gang kunne jeg ikke undgå at se både lagner og dynebetræk flagre i vinden. Inde i huset så alt ud, som det plejer. Ingen spor af noget usædvanligt. 
Min kone havde bare brugt weekenden med at hænge ud foran fjernsynet. Havde brugt noget tid på en kedelig FILM og havde ellers ikke lavet noget særligt, sagde hun. 
Da vi kom i seng, lagde jeg en hånd på hendes bryster, men hun tog den hurtigt væk igen.
– Mine bryster er så ømme. Det er nok noget præmenstruelt, sagde hun. 
Jeg rullede over til min egen sengeside, smilte for mig selv og faldt i søvn, mens jeg tænkte på alle de erfaringer, jeg havde høstet til at hidse vores dejlige samliv op.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.