BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er sjovt hvad de unge mennesker kan fortælle om deres sexoplevelser, men når de altid opnår "fede orgasmer" for pigernes vedkommende, så må det skyldes visse erindringsforstyrrelser, for så nemt er det slet ikke.
Jeg har kendt mange piger, og det er de færreste, der ikke skal have en betydelig tilvænningsperiode.
Men her er den usminkede sandhed.
Jeg sad og drak te på et cafeteria, og foruden mig, var der en meget kraftig ung dame med sin datter på ca. fem år.
Den lille pige var meget optaget af omgivelserne, og ind imellem lukkede hun indgangsdøren op.
Pludselig rejste moderen sig og gav datteren nogle hårde klask på de bare lår.
Den lille begyndte at græde, men moderen fortsatte med at skælde ud.
Da hun bukkede sig ned for samle noget op fra gulvet, bemærkede jeg, at hun havde strømper på af den gammeldags type med strømpebånd, så jeg kunne se de bare fede lår.
Hendes trusser var hvide og meget gennemsigtige. Synet af hendes tykke bagdel satte liv i min ynglekæp, og jeg fik lyst til at straffe hende, fordi hun havde slået datteren.
Men da jeg ikke kendte hende, måtte jeg lægge en plan for gennemførelsen af straffeekspeditionen.
Ved hjælp af den traditionelle metode fik jeg kontakt med damen, og det endte med, at jeg måtte hente hende næste aften, for da kunne hendes mand være barnepige.
Da jeg havde hentet hende næste aften, kørte vi ud til en skov, hvor vi sad og talte om vind og vejr, og hun blev mere og mere tillidsfuld.
Hendes bryster var meget store, og hun var temmelig fast bygget, trods den betydelige overvægt. Hun kyssede som en våd gummisvamp, og ind imellem stønnede hun som et utæt oliefyr. Da tiden var inde, stak jeg hånden op under hendes kjole, og jeg må indrømme, at jeg fik et mindre chok, da jeg tog fat om hendes venusbjerg uden på trusserne, for hun var så våd, at det føltes som gearkasseolie, men da jeg fik hånden inden for de tynde trusser, kunne jeg mærke, at hullet var meget snævert. På grund af den gode oliepumpe var det let at få fingeren op i hende, men hendes skedemuskler kunne stramme om fingeren, og det havde nær fået mig til at glemme, at jeg egentlig ville straffe hende.
Efterhånden var jeg selv blevet enormt opvakt, så jeg besluttede, at jeg både ville straffe hende og tilfredsstille mine seksuelle lyster. Jeg fik lagt forsæderne ned ved hjælp af sovebeslagene, og hurtigt fik jeg damen til at ligge på knæ, så jeg havde udsigt til hendes tykke bagdel og de fede lår.
Det var et særdeles ophidsende syn, så da jeg havde fået ynglekæppen ud i det fri, krængede jeg hendes nylontrusser ned om hendes lår, og med kraftigt stød pressede jeg mig op i hende. Hun næsten sugede sig fast om mit stive jern, og det var så skønt, at jeg kun havde tanke for at få udløsning. I løbet af et halvt minut kom jeg. Da jeg selv var blevet tilfredsstillet, kunne jeg begynde afstraffelsen. Jeg greb fat om hendes hår, så jeg kunne holde fast liggende på maven, og derefter klaskede jeg hendes i hendes nøgne bagdel, så hun skreg...
Der var ingen der kunne høre hende, så efterhånden blev det kun til nogle gevaldige snøft, når jeg lod hånden klaske mod hendes bagdel og bare lår, og jeg lod hende klart forstå, at natten var lang. Afstraffelsen gav mig snart rejsning igen, så mens hun fik ballerne kølet af, lod jeg hende sutte mig til en ny udløsning, og straks efter fik hun atter en serie hårde klask i bagdelen. Ved den næste kølepause tog jeg hende atter bagfra, men denne gang begyndte hun at stønne højlydt, og da jeg kunne mærke, at hun begyndte at ryste over hele kroppen, trak jeg brutalt kæppen ud og fortsatte med afstraffelsen. Hun holdt pludselig op med at snøfte, og i stedet stønnede hun som et damplokomotiv og hele hendes tykke korpus skælvede. Så stødte jeg min tykke stive kæp helt op i hende og jeg pumpede af al min styrke. Lejlighedsvis trak jeg mig ud og lod mit lem banke mod hendes bageste hul. Disse manøvrer fik hende til at gispe efter vejret i nogle langtrukne og ubestemmelige lyde. Efter meget lang tid fik jeg mit livs skønneste udløsning, og næsten samtidig begyndte hun at skrige, hvorefter hun hulkende faldt sammen som en karklud. Da hun havde hvilet sig et kort øjeblik, rejste hun sig op, og gav mig et ordentlig knus og sagde: Det er første gang i mit liv jeg har fået udløsning. Jeg vil aldrig elske med andre end dig. Du må gøre hvad du vil, bare du aldrig forlader mig. Hun fortalte videre, at hun havde været gift i fem år, og før den tid havde hun kendt flere mænd, men hun havde aldrig fået nogen form for orgasme. Hun græd meget, da hun blev klar over, at jeg ikke kunne møde hende igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.