BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min hustru og jeg har i mange år haft et fantastisk forhold bygget på gensidig respekt og kærlighed. Imidlertid ændrede det sig den dag, hvor min hustru kom uventet hjem og tog mig på fersk gerning, hvor jeg havde bundet mig selv i en stram hogtie og lå i ført hendes sorte skindkjole på i vores dobbeltseng. 

Jeg havde længe fantaseret om hvordan det ville være, hvis min elskede og smukke hustru ville binde mig stramt i en hogtie med en ballgag i munden og en stor buttplug i røven.  Tænkte det ville være vildt frækt, hvis jeg samtidig var bundet iført hendes lækre sorte skindkjole. Da min hustru på det tidspunkt ikke vidste jeg havde disse perverse fantasier og da jeg ikke ville fortælle hende det af angst for hun ville tro jeg var transvestit og derfor forlade mig, fandt jeg en dag på at tage tøjet af, iføre mig hendes læderkjole, stikke en buttplug op i røven og binde mig selv. Jeg havde på nettet læst om hvordan man kan binde sig selv i en hogtie, som er næsten umulig at få op igen (https://www.selfbound.net/tech/superhogtie.html).

SEX I DAG?

Som sagt så gjort – min hustru var kørt til København om eftermiddagen med sit arbejde og skulle efter planen først vende hjem et par dage efter. Fint, tænkte jeg, så har jeg tid til at lege med mig selv uden hun opdager det. Jeg tog mig god tid til at gå i bad, barberede mig i skridtet og i røven, cremede mig ind, så min hud var blød og lækker, hvorefter jeg listede op i soveværelset og tog min hustrus sorte skindkjole ud af skabet. Duften af det handskebløde læder slog mig i ansigtet og straks begyndte min pik at røre på sig.   
Jeg fandt remedierne frem og lagde det hele på sengen, hvorefter jeg smurte mit stramme røvhul ind i glidecreme og baksede dernæst med møje og besvær den store buttplug godt på plads. Den havde en ’modhage’ på, så den blev siddende, da den først var på plads. Dernæst tog jeg tre kondomer og rullede dem på min erigerede pik, der allerede var begyndt at små-dryppe af præsperm. Formålet med de tre kondomer var todelt. 1. så behøvede jeg ikke at være bange for at efterlade afslørende spor på min hustrus skindkjole og 2. tykkelsen af de tre kondomer omkring min pik ville gøre at jeg ikke havde mulighed for at sprøjte og dermed tilfredsstille mig selv. Dernæst blev min hustrus silkestrømper trukket nænsomt op ad mine ben og op til livet. De skulle jo nødig ’løbe’. Så var turen kommet til den store sorte ballgag, som jeg uden min hustrus vidende havde købt på nettet. Kuglen var tilpas stor til at den lige præcis kunne lukke kæften på mig og jeg spændte den brede læderrem rundt om nakken, så den sad fast. Så kom turen til den fantastisk lækre og skinnende sorte skindkjole, som jeg forsigtigt trak ned over hovedet og stak armene igennem de korte ærmer. Dernæst blev kjolen forsigtigt krænget ned over mine hofter, ned over min baller og udover pikken, som jeg lige måtte dreje lidt til side, for at få plads til den bag det bløde læder.

Hold kæft hvor var det dog lækkert, det her, tænkte jeg.

Så var det eller at gå i gang med rebene. Først bandt jeg mine fødder stramt sammen omkring anklerne. Dernæst bandt jeg et reb rundt under og over mine knæ, så disse også var bundet stramt sammen. Så lagde jeg mig ned på siden i sengen og fik med møje og besvær krænget et bredt læderbælte ned over mine skuldre, hvorefter det blev spændt til, så mine arme blev tvunget bagud. Nu var det så tid at bruge den forud lavede dødemands-løkke, som jeg bandt fast til opbindingen af mine ankler. Forinden havde jeg monteret en løbegang med to metalringe på, der bevirkede at når jeg strammede løkken til rundt om mine håndled, så blev mine ben tvunget op bagtil, så mine fødder til sidst næsten røret ved mine fastbundne håndled i den opbundne løkke.
Spoing! sagde det med høj lyd, da rebene blev spændt ud, hvorefter jeg var hjælpeløst bundet i en stram og herlig hogtie.     

Uheldigvis kom min hustru hjem kort efter, jeg havde fået bundet mig selv. Hun fandt mig således bundet liggende midt på vores dobbeltseng med hendes nye skindkjole på, i ført et par af hendes silkestrømper, en stor ballgag i kæften og med stor buttplug monteret i røven. Jeg havde hørt en nøgle blive sat i døren, men kunne ikke få de stramme reb op, så jeg var fuldstændig ydmyget og lamslået, da min hustru stak hovedet ind af soveværelsesdøren og fandt mig liggende med strittende pik.

’Halløjsa, ligger du her?’ udbrød hun chokeret

Jeg kiggede væk i skam og turde ikke se min hustru i øjnene. Hun tog sin mobiltelefon frem og begyndte at tage billeder af mig i den højest prekære situation.
Hun gik dernæst hen til mig og strammede rebene endnu mere ligesom ballgaggen blev strammet endnu to hakker ind. Hun gik nu hen til vores klædeskab, tog sit tøj af for derefter at trække sine sorte skindbukser på og en tilsvarende skindtop. Hvad skal der nu ske, tænkte jeg længselsfuldt? Hun hev også en lædernederdel ud af skabet og trak den ned over mit ansigt, så alt blev sort.

’Hvad fanden er meningen? Her kommer jeg hjem fordi mødet i København er blevet aflyst på grund af Corona og så finder jeg sgu’ dig her midt på sengen med min nye læderkjole på og silkestrømper. Er du en tøs eller transvestit? Måske er du bøsse? Kan se du også har en buttplug stoppet op i røven. Så måske du tænder på store sorte mænd med store pikke. Føj, for den lede. Nu kan du fandme blive liggende her, så tager jeg i byen med Per, som jeg tilfældigvis lige har mødt efter flere år’.

Per er min hustrus tidligere kæreste og jeg ved, hun tit har talt varmt om ham og hans store pik.   

’Slam’, sagde det da hun smækkede hoveddøren i efter sig og der lå jeg så, ydmyget, bundet og i min hustrus skindkjole og med hendes skindnederdel trukket ned over hovedet og bundet til, så jeg intet kunne se.

Jeg ved ikke hvornår min hustru kom hjem, men pludselig blev lædernederdelen trukket af mig og jeg kunne nu se, det var blevet lyst udenfor. Rebene strammede sindssygt om mine håndled og kroppen værkede efter at have ligget hele aftenen og natten med i den stramme hogtie med hænderne bundet på ryggen og med benene bundet sammen og trukket op til håndleddene. Jeg havde savlet bag ballgaggen og ud på hendes lædernederdel.

’Jeg har tænkt over det, sagde hun med et smil på læben. Jeg kan løsne dig nu og så lever vi et liv, hvor du er min usle slave, som jeg gør med, hvad jeg vil. Du skal stå til rådighed for mig og jeg vil tage de elskere som jeg vil og have sex med hvem jeg vil. Du skal hver dag være iført et stramt chastity og i det hele taget bare stå til rådighed for mig. Hvis vi kan aftale det, så søger jeg ikke skilsmisse og undlader et offentliggøre billederne af dig min kjole bundet på sengen. Hvad siger du til det? Nik, hvis du accepterer vilkårene.

Jeg turde ikke andet end at nikke. Havde været gennem en skilsmisse for nogle år siden, der havde ruineret mig i en sådan grad, at jeg var insolvent og derfor alene levede på min hustrus nåde. Udsigten til at billederne ville blive offentliggjort ville betyde et farvel til mit arbejde, familie og venner, så jeg accepterede blankt.

Fint, så kan du begynde dine duties, sagde hun, hvorefter jeg blev placeret på ryggen på sungen stadig med hænderne bundet på ryggen og med bøjede ben i den ubekvemme hogtie. Hun trak nu de stramme skindbukser ned om lårene og skrævede over mit ansigt. Hun løsnede ballgaggen og hev hendes g-strengtrusse til side, hvorefter hun sænkede sit underliv ned over mit ansigt.

Så kan du godt komme i gang med at slikke mit røvhul og du har sgu’ bare at gøre det grundigt, hvis ikke du vil blive liggende her resten af dagen. Du skal vide jeg havde den vildeste sex med Per i løbet af i nat og han har sprøjtet både op i mit stramme røvhul og i min fisse. Så der trænger sgu’ til at blive gjort ordentlig rent. Kom i gang!

Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og den salte smag af sperm løb ud af fissen og dernæst fik røvhullet en tur og den salte smag iblandet en liflig duft af lort ramte nu for alvor mine næsebor. Efterhånden som min tunge masserede hendes lille stjerne, åbnede hendes stramme røvhul sig op for mig som en blomst, det foldede sig ud og så løb Pers sperm bogstavelig talt ud af røven på hende og direkte ned i min mund. Nu synker du bare det hele, fordi du må jo tænde på pik og sperm, når jeg sådan finder dig klædt ud, da jeg kom hjem i går, triumferede hun og kørte hendes smaskvåde underliv rundt i mit ansigt.

Det endte selvfølgelig med at hun kom i en høj orgasme, hvorefter hun smed sig på sengen ved siden af mig.

Nu løsner jeg dig og så kan du passende gå ned i køkkenet og lave morgenmad til mig. Du kan lægge kjolen på sengen og tage mine strømper af, men synes du skal tage min lædernederdel på. Den klæder dig sgu’.

Siden da har min hustru haft en klemme på mig og haft en ubændig lyst til at udnytte mig og ’betale tilbage’. Derfor har hun også fået sig op til flere elskere på diverse datingsider, hvor det alt sammen handler om at hun skal tilfredsstilles seksuelt.
Det betyder at jeg i dag er 100 % underlagt min hustrus forgodtbefindende og er tvunget til at danse efter hendes luner, hvis jeg da ikke vil udsættes for en skilsmisse med alt hvad det indebærer.

Min rolle er blot at servicere hende, købe ind, gøre rent og sørge for rent vasketøj, da hun for længst har fortalt mig at jeg ikke egner mig til andet – bortset fra at blive udsat for diverse seksuelle ydmygelser.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.