Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jo, det var fredag, Kenneth havde vidst det hele natten. Det var det sidste han havde tænkt på torsdag aften, mens han havde puttet katten godnat, i morgen er det fredag. Normalt sprang han ud af sengen, så såre han mærkede kl. 5.30 kravle hen over øjenlågene, men fredag morgen blev han altid liggende 5-10 minutter blot for at mærke glæden ved, at tanken var nok til at blodet kunne komprimere sig i hans pik. Jo, det var fredag.

Jo, det var fredag, Bente havde vidst det hele natten. Det var det sidste hun tænkte torsdag aften, mens hun gennemgik sit tøj, i morgen er det fredag. Normalt lå Bente altid og snuede 5-10 minutter inden hun stod op, men fredag morgen sprang hun ud af sengen blot for at mærke glæden ved, at tanken var nok til at få hende til at skælve og til at varme hendes skød. Jo, det var fredag.

Dagen var kort, inden det endelig blev fyraften. Kenneth følte en kølig varme risle op og ned langs siderne på kroppen. Fornemmelsen af fuld kontrol gav adrenalinet ekstra fart på alle steder, hvor det kunne kilde.

Bente brændte af NEJ. I aften ville hun ikke bøje sig. Hun ville klæde sig dejligt på, og de skulle elske blidt og lækkert sammen. Men i aften ville hun ikke indrømme. De små intime kælerier med sig selv og legen med massageapparatet som Kenneth havde foræret hende og forbudt hende at lege med. Hun ville fortælle, at hun havde været rigtig sød. Hvis hun spillede godt og var rigtig god ved ham, ville han måske ikke opdage noget, og hun ville ikke blive straffet.

Kenneth gik fornøjeligt fløjtende gennem centeret. Det passede ham fint at fiskehandleren og grønthandleren havde forretning i hver sin ende. Mennesker i alle størrelser myldrede med større eller mindre hast. Der var rig lejlighed til at associere over menneskerne, og han gjorde det. Nogen sagde hej, andre sagde intet og grønthandlerens persille, champignons og citroner var lige så friske som fiskehandlerens bækforeller. Solen skinnede og en svag brise fulgte små spredte skyer mod vest. Jo, det var en dejlig fredag.

Bente tog hjem og gik i bad. Hun var varm. Gik den eller gik den ikke? Hun måtte hellere være påpasselig med sin påklædning. Sorte mønstrede silkestrømper holdt oppe af røde strømpebånd og den halve BH, der lod brystvorterne kikke æggende frem. Hun skulle måske male brystvorterne og stramme BH´en en ekstra gang, så brysterne så større ud. Hun ville bruge den korte trapezformede nederdel, som lod lårene over strømpekanten være synlige, men dog lod numsen og fissen, der skulle være uden trusser, være skjult. Numsen og fissen - Bente fik en kuldegysning. Det var ikke bruserens varme vand, der gjorde hende våd mellem benene. Skulle hun kilde lidt - nej, det var for farligt, nu gjaldt det om ikke at komme for sent.

Give me your dirty love
like some tacky little pamflet
in your Daddys bottom drawer

Kenneth smilede uvilkårligt, mens han rørte persillesmøret sammen. Zappa var sgu god. Bente kom om et kvarter og maden var klar i passende tid. Han mærkede , hvordan tanken om Bente fik det til at rykke i pikken. Han tænkte videre på Bentes dejlige runde røv. Hun havde den allerfrækkeste måde at stå strambuks på, hendes velproportionerede balder næsten skreg på smæk, som han da også med fast arm gav dem. Hans pik stod lige i vejret under badekåben, nosserne var spændte og hårde. Det var vidst bedst at lade Bente sutte den af, mens fisken var i ovnen. Det ville være en sød begyndelse på en god aften.

Bente stod på måtten og ventede. Der var endnu to minutter til klokken var 18. Klokken 18 ville hun ringe på, og han ville komme og åbne døren, byde hende ind og kysse hende varmt og hedt, mens han kælent lod hænderne glide henover hendes krop, inden han stak hånden op under hendes nederdel for forsigtigt at åbne hendes kusse og mærke om hun var våd. Var hun våd var hun uartig. Var hun uartig, var hun hjemfalden til straf. Det rykkede i hende ved tanken, og en svag varme mærkedes i underlivet. Bente tænkte straks på svedskegrød. Det var svært nok ikke at blive våd, når han kyssede og kælede hende goddag. Klokken blev 18.

Det ringede på døren. Kenneth tog et sidste blik ud over bordet. Det så godt ud. Smørret stod i små skåle ved siden af de afkølede vinglas, servietterne lå perfekt foldede. Han satte fisken og flutes i ovnen, og gik ud og åbnede døren.

- Hej Bente, kom indenfor, sagde han og smilede.
Bente trådte ind i entreen og ventede til han havde lukket døren, inden hun kastede sig i armene på ham. Han tog hende under armene og klemte hende ind til sig, mens han kyssede hende dybt og hedt. Han kælede hende på ryggen inden han løftede hendes nederdel og holdt hende fast om balderne, mens han gned pikken op og ned af hendes mave. Han slap taget i hende. Bente gav et lettelsens suk fra sig. Han havde ikke mærket efter, om hun var våd. Heldigvis, for hans varme hænder, hede kys og især hans stive pik havde født gløden i hende. Så skulle hun ikke have smæk i dag.
- Kan Du mærke, hvor liderlig jeg er? Kenneth smilede og kyssede hendes venstre øre blidt. Han vidste aldeles udmærket, hvad hun tænkte lige nu.
- Du skal sutte den af på mig inden vi spiser.
- Det er vidst også det bedste, Du er jo lige ved at eksplodere.
Bente tænkte på senere, mens hun tog overtøjet af. De skulle elske hele aftenen og natten med, og hendes numse ville være fin og hvid i morgen tidlig, hun ville kun være lidt øm i fissen. Den behagelige ømhed, der fik hende til at gå lidt oftere på toilettet på arbejde og lidt tidligere i seng derhjemme. Hun gik glad og frejdig ud i køkkenet til ham.

Det gibbede i ham. Hun havde virkelig været om sig i dag. Hendes hvide pagehår sad perfekt og omkransede hendes smukke ansigt med de lavendelblå øjne, der var diskret fremhævede af blåt og sort og passede så smukt sammen med den højrøde læbestift der gjorde hende ekstra sexet at se på. De rødmalede brystvorter strittede frem over den halve BH. Han nåede ikke at se mere før hendes læber sluttede sig til hans. Det var et vådt og varmt kys.

- Stå nu helt stille, så skal jeg være rigtig sød ved Dig, hun hviskede ham i øret, mens hun åbnede hans morgenkåbe.
Kenneth lænede sig mod køkkenbordet, hver en muskel i hans krop var spændt. Bente sørgede for at hendes brystvorter hele tiden rørte ved ham, mens hendes tunge varsomt kravlede ned over hans hals, bryst og mave. Hun lod brysterne kæle hans pik inden hun forsigtigt tog den til side og kyssede hans tatovering på maven. Bente kunne mærke, at han ikke havde langt igen. Hun slap pikken og kravlede ned til hans nosser. Det gøs i hende da hun mærkede den ladning sæd, hun om et øjeblik ville fremtrylle. Den ville kvæle hende, det ville løbe over. Hun slikkede sig op til pikhovedet og tog det i munden.

Kenneth gav et grynt fra sig. Han stønnede, det gjorde ondt i pikhovedet, det spændte og brændte. Han kiggede ned og så sin pik forsvinde i og komme frem af Bentes mund.
- Stop, stop, hviskede han. Følelsen af afmagt tog over. Det var næsten væmmeligt, han havde kvalme. Bente holdt inde, havde kun pikhovedet i munden. Nu kom det. Hun mærkede det bankede og rykkede i ham. Sæden kom i lange sprøjt - havde han feber så varmt det var?

Kenneth mærkede spændingen tog af. Han trak sig ud af Bentes mund, vendte sig om og knækkede sammen over køkkenbordet. Hun lod ham være, lige nu var han som et ulykkeligt barn, sønderknust til ukendelighed - af glæde - han ville ikke røres ved, orgasmen var ikke færdig endnu. Hun elskede ham. Han var alt for hende, hendes uberegnelige hersker og hendes lille kælegris. Og han elskede hende, Bente - fra den sødeste frække tøs til grædende nådetryglende slavinde, som han beskyttede med hud og hår.

Han tog sig sammen, lukkede badekåben, bukkede sig ned og tog de færdige bækforeller ud af ovnen. De havde som brødet fået tilpas. Han anrettede fadene på bordet og vendte sig mod Bente, der smilede lykkeligt til ham. Han smilede tilbage.
- Jeg glemte vist at se om Du er en artig pige.
Bente så ned i gulvet, hun havde været dum. Kenneth glemte aldrig. Kunne hun undskylde sig med hans dejlige pik, kunne hun ...? Det var for sent.
- Buk Dig over stolen der, han pegede på stolen ved bordenden, spred benene og løft nederdelen op.
Hun gjorde som befalet. Bente var våd som en skovsø efter regnvejr.


Middagen var pragtfuld. De snakkede om ferien de havde haft sammen og berettede om deres liv på arbejdet. De nød at sidde sammen og spise, have god tid og bare være dem selv.
- Og så synes jeg vi skal tage til stranden i morgen. Det er længe siden sidst, Kenneth smilede.
- Det, det kan vi da godt, øh jeg mener, det ville være pragtfuldt, Bentes stemme rystede en smule. Ville han gøre det igen? Lade hende optræde nøgen med røde, stadig ømme striber på numsen og lårene. Hun blev kold og varm. Hun så hans varme smil, det gibbede i hende. Hvor mange gange havde hans fyldige læber ikke dækket hende under svedige kys? Og havde de ikke været overalt på hendes nøgne krop varme, våde søgende og findende. Bente kunne næsten mærke hans tunge på vej ned af hendes mave, da deres øjne mødtes.

Bente kiggede Kenneth i øjnene. De skinnede klart, og alligevel var det som om der lå en sløret hinde over dem. Bente blev ved med at se ham i øjnene, hun var klar over, at nu var det forbudt at skjule sig ved at kigge væk. Han ville have fuld kontrol over hende. Hver en følelse der gik gennem hendes hjerte og krop var hans, hver en tanke der for gennem hendes hjerne kunne han læse som en åben bog. Hun synes hun så en FILM i hans øjne, hun selv var eneste medvirkende. Jo, Kenneth så på hende.

- Nå, har Du været en sød og artig pige siden sidst?, Kenneth skænkede dem begge et glas vin, rejste sig og begyndte at tage af bordet.
Bente blev siddende, hun var ikke blevet bedt om at rejse sig. Hun holdt øjnene på ham og tav. Hun så han stivnede ganske let ved hendes tavshed. Han syntes næsten at vokse. Han blev roligt stående og skyllede servicet af, stillede det pænt i bunker så det var let at vaske op den næste dag. Bente sank en klump, da han langsomt vendte sig om.
- Har Du ondt i halsen? Stemmen var rolig, men han gemte en svag skælven i kroppen. Hendes næsefløje vibrerede let og åndedrættet blev kortere.
- Nej, nej slet ikke, hun smilte forsigtigt, jeg har opført mig pænt. Jeg trænger bare sådan til at være sød ved Dig, hun gjorde stemmen kælen, rakte armene ud mod ham og rejste sig.
- Sid ned, stemmen var hård og kommanderende.
Bente løftede nederdelen og genkendte følelsen af den bare numse på stolesædet.
Han kiggede på hende, studerede hendes holdning. Kiggede. Et halvt minut, måske længere. Hendes øjne veg ikke fra hans, mens han blot kiggede og tænkte. Han så intenst på hendes bryster. Hun var ikke i tvivl om hans tanker. Han havde intet sagt, siden han befalede hende at sætte sig.

Han gik langsomt hen til spisebordet og satte sig ved bordenden. Deres øjne mødtes med få centimeters mellemrum. Bente følte, at det var umuligt at flygte. Hun rykkede uvilkårligt med øjnene for at se sit råderum. Hun vidste, der intet var, det var forbudt at kigge bort. Kenneth havde set det.
- Du lyver jo, stemmen var kort og konstaterende, har jeg ret? Han lænede sig tilbage, drak en tår af glasset og tændte en cigaret altsammen uden at tage øjnene fra hende.
- Hvorfor gør Du det? Du ved, Du vil blive straffet.
Hans stemme var stadig rolig, men smilet om hans mund havde ændret sig.
- Du er klar til en omgang klø, når jeg har røget færdig. Af sted, hans stemme var kold og beordrende. Følelserne, varmen, ophidselsen måtte han gemme til senere. Spændingen fortog sig en smule, da Bente rundede køkkendøren, for at gøre sig klar inde i stuen.

Først tog hun nederdelen og BH´en af, derefter stillede hun lænestolen ud på gulvet, således at lyset faldt på ryggen af den. Det ville blive her, hun utvivlsomt skulle smage ridepisken, når han mente hun var klar til det, og det kunne tage sin tid. Hun gik hen til det gamle skab, åbnede det og trak vejret lidt heftigere, da hun åbnede deres skuffe. Hun tog lædermanchetterne frem og bandt en rundt om hver ankel og hægtede en kæde i øjerne på dem, inden hun gentog processen på håndledene. Dog satte hun kun en kæde i om håndledene, gik derpå hen under den store krog i loftet. Bente var klar. Hun ventede.

Kenneth rejste sig, skoddede cigaretten og gik roligt ind i stuen. Bente var yndig, som hun stod midt på gulvet, let skælvende og med øjnene rettet mod hans. Han standsede et øjeblik og nød synet af hende, inden han firede krogen ned fra loftet og lænkede hendes hænder til den og trak op til hun havde armene højt over hovedet. Han slikkede og kyssede hendes højre armhule og mærkede, at det virkede på hende. Duften af en let parfume og følelsen af nybarberet skind pumpede blod ud i pikken.
- Ikke nu, tænkte han, nu tager Du det roligt.
- Spred benene, han havde endnu kontrol over stemmen, og Bente spredte benene, så han uden besvær kunne lænke dem til krogene i fodpanelerne. Hun kunne stadig røre sig, men kun nok til at vride sig under de slag der måtte komme.
- Står Du godt min tøs? Kenneth smilede, svaret var givet, men han elskede at høre hende sige ja. Han stod bag hende ganske tæt uden at røre hende.
- Jeg er træt af systemet Smukke, stemmen var kølig, det er snart hver eneste gang jeg må give Dig klø. Hvad i alverden havde Du tænkt Dig?
- Jeg, jeg gør hvad jeg kan, Bente vidste at den måde ordene faldt på stod eller rettere hang hun i en alvorlig situation.
- Det bliver den bareste numse Du nogensinde har fået klø i. Han stod stadig bag hende.
Bente stivnede. Hvad nu? Hun holdt øjnene øverst på hans ryg, mens han gik ud på badeværelset. Hun kunne høre, han hældte vand i et fad og tog noget ud af skabet. Hun var forvirret, dette kendte hun ikke. Hvad ville han gøre, hvad mente han med "den bareste numse", kunne den blive mere bar?

Kenneth kom ud fra badeværelset, han bar et halvt opfyldt vandfad i hænderne. Bente kiggede ham intenst i øjnene, men så kun det svage smil han havde om munden. Han gik om bag hende og satte vandfadet på gulvet. Roligt dyppede han hænderne i det varme vand og fugtede hendes numse. Bente gøs. Det var en dejlig fornemmelse, men hvad skulle der ske?
Han tog en dåse barberskum op af lommen, rystede den kraftigt, sprøjtede lidt skum i hånden og smurte forsigtigt skummet ud på Bentes numse. Det hele var blødt og glat, og han gav sig tid til at lege lidt med hendes numsehul, inden han skyllede hænderne, rejste sig og gik om foran hende. De kiggede hinanden dybt i øjnene. Han løftede armene og tog om hendes manchetter, bøjede sig frem, fandt hendes mund og kyssede hende dybt. Dybere og dybere, mens han lod fingrene glide ned over hendes arme og hals. Længere nede legede han med hendes brystvorter. Længe og krævende indtil de var helt stive og strittende. Han kunne mærke, hun havde gåsehud på det brune område bag vorterne. Pludselig sugede han hende hårdere ind til sig og mærkede hendes varme tunge dybt i munden. Langsomt begyndte han at klemme hendes brystvorter mellem tommel- og pegefingre. Hårdere og hårdere til han mærkede hun stivnede.
Bente begyndte at stønne. Hun var varm og rådvild. Den bareste numse, barberskummet, Kenneths hede kys og hænder der legede uhæmmet med hende. Han sugede hende stadig ind til sig, mens han lod hænderne glide ned over det følsomme stykke ved nyren, hen over lænderne og ned til hendes kusse. Forsigtigt trak han skamlæberne fra hinanden og stak begge pegefingre op i hendes våde kusse. Han slap favntaget med Bentes mund uden at fjerne fingrene og så hende strengt i øjnene. Hendes øjne veg bort.
- Kig på mig, kommanderede han. Fortæl mig hvem Du er, og fortæl mig hvorfor Du er så våd mellem benene, når Du hverken har spurgt ensidige fået lov til at være liderlig?
- Jeg hedder Bente og min krop og sjæl tilhører Dig. Jeg er våd og liderlig fordi Du kysser og kæler mig. Åh - Kenneth, jeg ved jeg er ulydig, og at Du må straffe mig, men hvorfor...
- Ro!
Bente tav. Kenneth trak en tøjklemme op af hver lomme og satte en på hver af hendes brystvorter. Hun jamrede højlydt. Han gik et skridt tilbage og nød at hun faldt til ro, inden han gik om bag hende og trak en barbermaskine op af lommen. Han dyppede den i det varme vand og begyndte at barbere de små beskyttende dækhår af hendes numse. Oh, så glat barberstålet gled over hendes glatte former.
Bente mærkede det hede barbervand og stålets gliden hen over balderne som lyn igennem sig. Efterhånden som barberbladet fjernede skummet og de beskyttende hår, blev hun sig sin numse mere og mere bevidst. Nu forstod hun, hvad han mente med "den bareste numse". Uh, det ville kunne mærkes, især hvis han ville afslutte hendes afstraffelse med ridepisken.
Da han var færdig med barberingen, skyllede han hendes numse ren for de sidste rester af barberskum, men udlod at tørre hende. Numsen ville blive ekstra følsom, som luften fik fat i den. Han gik ud på badeværelset, tømte og skyllede fadet. Han gav sig god tid. Bente løb ingen steder.

Hun så søgende i hans øjne da han kom ind i stuen igen. Han gik roligt hen til skabet og tog en nihalet pisk frem. Han så beundrende på den, trak den gennem venstre hånd, sukkede svagt og kiggede på Bente.
Hun kiggede med store øjne på pisken - det gøs i hende. Han plejede at bruge den på hendes bryster, og han holdt ikke op før klemmerne faldt af. Klemmerne, klemmerne, klemmerne - det gav et sug i maven ved tanken om den smerte det voldte, når de røg af. Det var værre end at have dem på. Det gjorde rigtig ondt, og alligevel kunne hun mærke at tanken fik det til at kilde mellem benene.
- Du skal se på mig, ikke på pisken, Kenneths stemme var hård og kommanderende. Bente var totalt prisgivet hans forgodtbefindende. Hun var på alle måder tilgængelig. Brysterne strittede frem, hendes kusse var åben og våd og hendes barberede numse var nøgen og rundede dejligt bagud.
Han kiggede på hendes bryster, hævede pisken og tog sigte. Han stod længe og hørte Bentes åndedrag blive kortere, efterhånden som angsten for og ophidselsen over slagenes magt trængte ind i hende.
Pludselig for pisken gennem luften. 1-2-3 gange ramte den hende mellem brysterne. Han ventede 10 sekunder. Atter for pisken gennem luften - højre bryst, venstre bryst, højre bryst, venstre bryst, 5 slag til hver. Slagene sad præcist på ydersiden af brysterne. Kun snerterne ramte, brysterne dirrede og klemmerne blev siddende. Bente stønnede, smerten gjorde hende vild og varm. Blev han ved, og hvor længe?
Kenneth gik op på hendes højre side. Hendes øjne fulgte hans. Hun kunne se hvad han tænkte og prøvede at gemme brysterne, men det var totalt umuligt, som hun var lænket. Han lænede sig fremover som for at kysse hende. Hun lukkede øjnene og gjorde munden klar, men han trådte i stedet et skridt tilbage og lod pisken suse ned over hendes bryster fra oven. Først højre, så venstre. Han slog og slog, brysterne blev røde og Bente begyndte at give lyd fra sig. Små skrig og stønnen undslap hendes læber. Han slog til hendes lyde fik det til at rykke i pikken på ham.
- Du skal ikke lukke øjnene, men kigge på mig. Hvor tit skal jeg sige det? Hans stemme var hård og kommanderende. Han gik atter om foran hende. Han holdt pisken ned langs benet. Nu var det tid til at tage brysterne nedefra. Det var svært, hvis klemmerne skulle blive siddende. Han lod pisken kæle op og ned af hendes krop, mens han nød at hendes øjne fulgte hans. Der var stadig frygt i dem, men den var nu ved at blive overvundet af varme og overgivelse. Han trådte tre skridt tilbage, gik lidt i knæ og snertede pisken op under hendes bryster.
Bente skreg, det gjorde ondt, ondt, ondt. Hans måde at trække pisken tilbage på, så kun snerterne ramte, var yderst effektfuld. Han slog til brysterne var helt røde underneden, før han holdt en pause. Han mærkede et par sveddråber i tindingen...
Der gik lidt inden Bente faldt til ro, men endelig hang hun stille i kæderne. Kenneth vidste at han snart skulle tage klemmerne, hvis hun ikke skulle få ondt i armene, så da hun et øjeblik var uopmærksom på, hvad han foretog sig og i stedet koncentrerede sig om sin egen liderlighed, trådte han et skridt tilbage, svang pisken og slog klemmerne af. Først højre, så venstre bryst.

Bente skreg og skreg endnu højere, da klemme nr. 2 røg af. Hendes øjne var vildt opspilede, og det var tydeligt at hun var helt i sin egen verden. Der gik lidt inden hun faldt til ro, og inden hun nåede at opfatte, hvor Kenneth var havde han suget sig fast til hendes læber, og hans hænder tog et fast greb i hendes nybarberede numse. Hun gengældte hans kys og mærkede, hvordan hans hænder gik på vandring op af hendes balder og ryg. Hans ånde var hed, hans hænder ivrige og under hans morgenkåbe kunne hun mærke hans stive pik, som han gned hen over hendes mave. Han tog fat i hendes kussehår og trak i dem, mens han langsomt gik i knæ og lod tungen glide med ned af hendes hals. Han slikkede rundt om hendes bryster og tog skiftevis det højre og det venstre bryst i munden, mens han sugede, som ville han sluge hendes brystvorter.
Bente var ved at gå til. Alt hvad han gjorde jog gennem hendes krop og ned mellem benene. Hans tunge der gled ned langs siderne og hen over hendes mave var ubeskrivelig og overvældende som den væske der nu begyndte at løbe ned af hendes inderlår. Kenneth slap taget i hendes kussehår og trak skamlæberne til side, mens han lod tungen glide ned til hendes klitoris, som han begyndte at slikke på og bide i. Han stak tungen op i hende og vendte tilbage til kilderen. Han kunne have hele kussen i munden, mens han sugede og slikkede samtidig. Bente begyndte at klynke, og med et spændtes alle muskler i hendes krop, hun hylede højt og klaskede sammen i kæderne. Kenneth løsnede hendes ben, rejste sig og firede hende ned fra loftet. Bente faldt sammen som en slatten klud, hun græd...

Kenneth satte sig i den stol, Bente havde sat frem. De kunne ikke se hinanden. Kenneth slappede af, og efter et par minutter kom Bente kravlende, hun kiggede op på ham. Hendes blik var varmt og ømt.
- Jeg elsker Dig, hviskede hun.
- Det glæder mig, svarede han. Rejs Dig op og tag kæder og manchetter af. Bente gjorde som befalet og stod derefter foran ham.
- Læg Dig på knæ, tag min pik i munden, vær god ved den og hør hvad jeg siger.
Bente lagde sig lydigt ned, åbnede hans morgenkåbe, tog hans stive pik frem og bukkede sig ned over den. Hendes mund var varm og våd og hun suttede det bedste hun havde lært. Kenneth vred sig, det var rigtig dejligt, men det skulle ikke være nu, og alligevel havde han tid til lidt mere.
- Rejs Dig, kommanderede han. Læg Dig over ryggen på stolen, strit godt med numsen og sut videre.
Bente gjorde som befalet.
- Unge dame, hans stemme var helt rolig til trods for at Bente suttede på hans pik som en vanvittig, det er tid til Din straf. Du har ikke opført Dig særlig pænt her på det sidste, så derfor vil jeg bruge ridepisken på Din åh så bare numse - uden at varme den op først. Han mærkede at Bentes mund om pikken strammedes en ekstra gang.
Hun var fuldt ud klar over, hvor følsom hendes numse var efter barberingen. Hver en bevægelse i luften kunne mærkes på den, men hun protesterede ikke. Hun suttede febrilsk videre ved tanken om kolde klø, kunne hun få den til at gå på ham nu, kunne hun måske sidde normalt i morgen. Men han kendte hende og trak sig ud af hendes mund, rejste sig og tog ridepisken, som hang på en krog på reolen.
- Rejs Dig, og buk Dig pænt hen over stolen, Du ved præcist hvordan jeg vil have Dig.

Ridepisken var kort og kraftig. Den havde et fast og præcist slag, der alt efter humør kunne lave lette striber, der hurtigt forsvandt eller striber der kunne holde sig til næste fredag. Det var den sidste slags Kenneth havde i tankerne, mens han stod og betragtede Bentes dejlige numse. Hun stod nydeligt bøjet over ryggen på lænestolen. Hendes runde former stod frit til skue. Hendes kusse sad dejligt i højden og var våd og åben. Han kunne ikke stå for fristelsen og åbnede morgenkåben.
Det gibbede i Bente, da han begyndte at gnide pikhovedet op og ned mellem hendes skamlæber. Ville han bolle hende rigtigt? Han havde jo fri adgang til hende. Hun spredte benene lidt mere og kravlede længere op på stoleryggen, så han lettere kunne komme til. Hvis han ville. Hun stønnede sagte og rykkede med underlivet, mens han gned pikhovedet mod hendes kilder. Hun mærkede, at han langsomt trak pikken tilbage mod hullet. Åh ja, nu ville han bolle hende, men pludselig var han væk.
Bente stod optændt og våd med sin bare numse lige i vejret. Nu ville hun få klø. Hun vidste det. Kenneth var helt varm nu. Han ville slå hårdt, og det ville svide brænde og gøre ondt. Meget ondt, men Bente ventede med numsen i vejret. Det snurrede i hovedet på hende ved tanken om de bølger af smerte, der ville fare fra hendes numse op gennem ryggen, gennem hovedet og tilbage gennem brysterne, hen over maven for til sidst at eksplodere i hendes skød.
Han lagde ridepisken på hendes numse og gned den frem og tilbage over hendes balder. Hun stod helt rigtigt nu, han kunne mærke hendes krop stivne, balderne strammedes en smule. Hun vidste hvor han ville ramme.

Kenneth trak langsomt pisken tilbage, holdt den roligt og tog sigte. Han trak vejret dybt og roligt, ventede et øjeblik før han i et ryk lod pisken hvine gennem luften. Den susende lyd gjorde ham vanvittig, og lyden af slaget hen over Bentes balder sammen med hendes sammenbidte skrig fik ham til at koge. Slaget sad midt mellem toppen af hendes numse og det øverste af hendes strømper. Han havde endnu 11 slag tilbage i tankerne. 5 over og 5 under samt et ekstra, hvor han var startet. Det første faldt på Bentes lår lige over strømpekanten.
- Auuuu, Bente vred sig. Det sved og brændte, og hun måtte tage sig i agt for ikke at flytte sig. Det kostede altid ekstra slag, hvis hun ikke holdt stillingen. Slaget trak ind i kroppen, og hun faldt til ro. Hun mærkede en brændende varme om de steder pisken havde ramt. Hun vidste, at Kenneth ventede til hun var helt rolig, 20 sekunder, 30 sekunder, 40 sekunder...., Bente nåede ikke at tænke længere før det næste slag, som et lyn, ramte hende på toppen af numsen, og inden hun nåede at give lyd fra sig faldt der 2 slag mere. Hun skreg højt, højere, højere mens hun vred sig hen over ryggen på stolen. Det gnistrede for øjnene og kroppen skiftevis spændtes og slappedes. Smerten var stor, og der gik lang tid før den forvandledes til en gloende hede. Hun var virkelig nøgen nu og alt føltes endnu skarpere da Kenneth bukkede sig ned og pustede hende forsigtigt hen over balderne.
Han rejste sig. Gåsehuden mellem Bentes striber var fantastisk, og duften fra hendes kusse, der var drivende våd, gjorde ham vild, men han ville vente. Vente til hendes ende var dækket af røde striber. Over alt skulle den være brændende varm at se på og røre ved, før han ville tage hende. Han ventede til hun faldt helt til ro og lå helt stille. Hun åndede tungt, og det var som om der hele tiden var en svag skælven mellem hendes lår.
Han hævede pisken til skulderhøjde, tog sigte og ramte 1-2-3 gange med få centimeters mellemrum og stillede sig til at nyde hendes krop vride sig i kampen mellem smerte og vellyst. Hun skreg højere end før, og han var klar over, at med den kraft han førte slagene, var hun på toppen af sin ydeevne.


- Rejs Dig
Hun gjorde som beordret.
Hun vendte sig og så Kenneth lige i øjnene, som han havde lært hende. Der var ingen protest i hendes øjne. De havde et glødende slør over sig, og hun så ud, som om hun var ved at gå i opløsning. Hun var i en verden, der kun tilhørte de to. Han kiggede tilbage i hendes øjne, tog sin badekåbe af og smed den over i et hjørne. Han gik hen til hende og begyndte at kæle for hende. Op langs siderne og ned langs ryggen, hen over maven op til hendes bryster. Han tog i vorterne og klemte blidt i dem til hun begyndte at sukke. Han gik lidt i knæ og stak pikken ind mellem benene på hende. Den blev våd af hendes safter, mens han kørte den frem og tilbage over hendes skamlæber. Han standsede først da hendes knæ begyndte at skælve.
- Du er ikke færdig endnu. Vend Dig om og buk Dig over stolen igen, og denne gang spreder Du benene ordentligt. Er det forstået, stemmen var stadig hård og kommanderende.
- Ja, hviskede Bente. Hun bøjede hovedet, vendte sig om og gjorde som hun havde fået besked på. Hun spredte benene godt og løftede numsen op i vejret. Det var tydeligt for hende at mærke, hvor de sidste slag ville ramme. Luften om balderne føltes anderledes der hvor pisken endnu ikke havde danset, og hun var klar over, at han nu ville lukke af for de steder, hvor hun endnu ikke brændte.
Kenneth stillede sig ved siden af hende. De sidste slag ville han give hende et af gangen. Hårdt,bestemt, med snert og med 30 sekunders mellemrum, så hun lige kunne nå at komme sig inden næste slag. Han løftede pisken og slog......slog......slog. Det sidste slag lod han falde med ekstra kraft.
Han lod hende falde helt til ro.
- Kom op til mig. Kenneths stemme var varm og blød, nej hed, glødende, dirrende, krævende. Ordene gled som mælk på silke op over hendes numse, ned over ryggen, ind gennem ørerne og kravlede ind i kroppen til de nåede hendes hjerte.
Hun lukkede øjnene et øjeblik. Hun var varm indefra og udefra. Hun rejste sig, vendte sig om og et øjeblik så de hinanden dybt i øjnene.
- Åh, Kenneth, Kenneth, Kenneth, hviskede hun knapt hørligt inden de kastede sig i armene på hinanden. De stod længe i omfavnelsen, kælede hinanden og lod hænder og fingre søge overalt på deres kroppe, inden han løftede hende op og bar hende ind i soveværelset, og lagde hende forsigtigt på sengen. Han lagde sig blidt oven på hende, og hun spredte benene så han kunne trænge ind i hende.

Hun var først lidt snæver, så han stak kun pikhovedet indenfor og kneppede hende blidt med det, men pludselig pressede han sig helt i bund. Bente gav et gisp fra sig, da hun mærkede ham helt oppe. Nu skulle de bolle rigtigt. Hun løftede benene højt, så han kunne mærke hendes varme numse på lårene. De havde ingen hæmninger nu. Ingen af dem var rigtig klar over, hvor de var, men det var dejligt. Rigtig dejligt...........

De kyssede hinanden under bruserens forfriskende vand. Kenneth holdt Bente om numsen. Den var varm, og striberne han havde sat der var tydeligt at mærke, hvilket satte hans blod i gang med at løbe mod pikken.
- Lad os bliv tørret og komme i seng igen, hans stemme var allerede sløret af liderlighed.
- Ja, lad os det, hun var lige så hed som han.
- Tager vi til stranden i morgen, Bente smilede mens hun tørrede sig i håndklædet.
- Ja lad os det, lad os få en rigtig lækker weekend sammen.
- Alt hvad Du siger, hun tog ham i hånden, kom så skat, vi skal ind og elske.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.