Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min ven, Peters, mor, Tine, har aldrig været typen der var ung med de unge. Umiddelbart ville hun blive betegnet kedelig og gammeldags. For to uger siden fandt jeg ud af, at hun godt kunne tilbringe tid med unge uden at skille sig ud!
Det var en lørdag morgen. Jeg havde været til fest aftenen før og efter festen var jeg taget hjem til min ven, Peter. Da jeg var særdeles beruset fik jeg lov til, at overnatte i gæsteværelset. Jeg blev vækket næste morgen ved, at Peters far kom ind i gæsteværelset. Han skulle hente nogle fiskestænger, for han og Peters lillebror skulle på fisketur. Det var egentligt lidt pinligt og ligge der, for Peters familie vidste ikke, at jeg havde overnattet der. Jeg faldt i søvn igen men blev vækket da en dør blev smækket. Det må have været Peters far og lillebror der var gået. Nu lå jeg der og var vågen. Jeg havde en flaske vand og en spand stående på gulvet, hvis det nu skulle gå galt efter en sådan druktur. Uheldet havde dog ikke været ude og nu da jeg havde fået sovet havde jeg det helt fint. Jeg tog en tår af vandet og prøvede at lægge mig til at sove igen. Jeg lå og halvsov da døren ind til gæsteværelset forsigtigt gik op. Det var Peters mor der kom ind. Jeg spærrede øjnene søvnigt op da hun bekymret spurgte om jeg havde det godt. Hun kom hen og satte sig på sengekanten og mærkede mig på panden for at tjekke om jeg havde feber. Hun tog mig i hånden og spurgte om der var noget jeg ville have. I samme øjeblik blev hendes ene bryst synligt i den lettere åbenstående morgenkåbe. Hun havde små bryster (halve håndfulde) med små strittende brystvorter. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade vær´ med at kigge og da hun opdagede det fjernede hun hurtigt hånden fra min pande og lukkede kåben til. Da hun ville rejse sig holdt jeg fast i hendes hånd og hev hende ned igen. Nu kunne jeg mærke, at hun ikke var helt uinteresseret. Hun blev siddende og kiggede mig i øjnene. Derefter slap hun min hånd forsigtig og bandt sin morgenkåbe op. Jeg havde jo allerede set at hun ikke havde BH på, men til min store overraskelse viste det sig at hun intet havde på overhovedet. Nu kunne jeg se hun var tændt. Hun begyndte, at kærtegne sine brystvorter og de blev hurtigt stenhårde kunne jeg se. Hun slap sine bryster og satte sig overskrævs på mig, oven på dynen. Hun satte sig sådan, at hun holdt mine arme fast under sine ben. Hun spurgte lidt vredt om det var det her jeg havde tænkt mig. Jeg så målløs på hende, for hun ændrede sig totalt fra af være småliderlig til, at være mopset. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men man kunne se på hende at hun havde visse betænkeligheder ved at være hvor hun hvor. Hun havde jo sin mand og hun var jo også næsten tredive år ældre end mig. Jeg tog fat om hende og trak hende ned til mig. Jeg kyssede hende på munden og vores tunger begyndte at lege.
Nu var der ikke den store tvivl mere. Hun løftede sin krop og trak dynen af mig. Med et snuptag trak hun også mine boxershorts af. Nu lå jeg der med jern på imens hun trak sin krop op ad min krop så hun sad ved mit hoved. Forsigtigt tog jeg hende om ballerne og begyndte, at slikke hendes inderlår. Jeg kunne se, at hun var helt nybarberet, hvilket overaskede mig meget. Det havde jeg ikke forvente af en "kedelig" middelaldrende kontordame. Man kunne se på hende, at hun gerne ville vise det frem og pludselig udbrød hun at det var til ære for mig. Hun havde altså planlagt dette øjeblik, men var først nu blevet rigtig klar over om hun havde lyst. Og det havde hun! Hun var nu blevet så tændt af min slikken på inderlåret, at hun greb hårdt fat i min nakke og tvang min mund ind på hendes glatte, våde skamlæber. Jeg åbnede hendes fisse med min tunge og fandt hurtigt vej til klitoris. Da jeg ramte hendes klit smed hun sig bagover, men jeg holdt godt fast i hendes baller og slikkede videre. Det lykkedes mig dog at holde hende fast med en hånd så den anden hånd kom hurtigt ned i hendes skridt og hjalp til. Jeg slikkede videre mens tre af mine fingre var på vej op i hendes drivvåde fisse. Hun kom i et lille skrig som åbenbart har været højt nok til at vække Peter. Tine og jeg hørte ham lige uden for gæsteværelset og hun fik hurtigt lagt sig ned ved siden af mig og trukket dynen op over hovedet. Det bankede på døren og Peter kom ind. Man kunne se, at han stadig halvsov indvendigt. Han spurgte om jeg havde tømmermænd og jeg svarede hurtigt nej, imens jeg prøvede og dække for Tine. Heldigvis var Peter så søvnig, at han ikke opdagede noget og han sagde, at jeg bare selv kunne tage noget morgenmad. Han ville gå ind og sove videre.
Da han var gået ud samlede jeg mine boxershorts op fra gulvet og skulle til at tage dem på. Pludselig blev jeg stoppet ved en hånd der greb om min pik. Tine havde ikke fået nok efter sin første orgasme. Hun begyndte at køre min pik stiv igen, for den faldt hurtigt til jorden da Peter var kommet ind.
Tine hev mig ned i sengen igen og satte sig igen overskrævs på mig. Hun sad nu nede på mine ben og begyndte, at spille min pik. Der gik ikke lang tid før hun havde fået den op. Hun lænede sig ind over mig og gned sin mave rundt på min pik. Da jeg ikke havde fået sex i lang tid kom jeg pludselig ud imellem vores maver. Jeg troede nu, at hun ville tænde af på det og gå, men ggned bare sin slanke krop videre imens hun nu begyndte, at lege med min tunge.
Pludselig rejste hun sig op på knæ igen. Hun var slimet godt ind i min sæd, men det rørte hende ikke. Hun var helt væk i liderlighed.
Hun tog igen fat i min pik og kørte den stiv. Hun løftede sin krop ind over min pik og lod sin glatte fisse glide ned over min pik. Hun stønnede stillede og begyndte at ride mig blidt. Imens lavede hun nogle sammentrækninger i nogle muskler som satte godt skub i min pik og vist også hendes underliv, for hun begyndte ihvertfald at stønne kraftigere og kraftigere. Hun red hurtigere og hurtigere og da hendes muskelsammentrækninger klemte min pik i rytmiske bevægelser var jeg meget tæt på at komme igen. Med et skete det. Min sæd sprøjtede op i min vens 47 årige mor og hun fik en hæftig orgasme samtidig. Denne gang holdt hun dog skriget for sig selv så vi vækkede ikke Peter.
Da vi havde sundet os lidt lænede Tine sig ud over sengen for hun skulle nå sin morgenkåbe som jeg havde skubbet ind under sengen da vi hørte Peter vågne. Hendes faste røv strittede lige op i hovedet på mig og jeg kunne ikke lade vær´med at give den et kærligt klap. Hun hev morgenkåben ud og rejste sig fra sengen for at tage den på. Hun smilede kærligt til mig og gik ud af værelset med den åbne morgenkåbe over skuldrene. Ude fra badeværelset kunne jeg høre en bruser tænde. Jeg lå tilbage på sengen med klistret sæd på maven og fattede ikke rigtig hvad Tine egentlig havde gjort ved mig.
Jeg var lidt nysgerrig. Jeg ville gerne vide om hun havde følelser med i det eller om det bare var lyst. Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset for at spørge hende hvad der skulle ske i fremtiden. Hun havde ikke lukket døren og jeg kunne høre hende stønne under bruseren. Minsandten om hun ikke stod og legede med sig selv da jeg kom derud. Hun havde ikke hørt eller set mig igennem badeforhænget så da jeg pludselig lukkede døren og låste den stoppede hun brat med et chock. Hun må have troet, at det var Peter der kom derud, for hun var pludselig musestille under bruseren. Jeg gik hen mod det mørke badeforhæng man ikke kunne se igennem. Jeg trak det lidt til side ude i den ene side og der så jeg Tines veltrænede krop under det rindende, varme vand. Hun så slet ikke, at jeg kiggede ind for hun stod med ryggen til. Jeg stak en hånd ind og rørte blidt ved hendes runde balder. Hun vendte sig om og kiggede mig dybt i øjnene. Jeg trådte ind til hende og holdt hårdt fast i hendes arme. Hun så lidt skræmt ud, men jeg kunne se, at det tændte hende, at det pludselig var mig der tog initiativet. Jeg slap hendes arme og løftede hende op i hofterne. Hun hjalp til og gled stille ned over min pik. Jeg lænede mig op af væggen imens hun red på min pik i luften. Jeg sænkede hovedet og nappede lidt i hendes brystvorter. Hendes muskelteknik i fissen fik mig til at komme hurtigt og så tog hun over. Tine ville også komme en sidste gang. Hun fandt en shampooflaske frem og ville have mig til at kneppe hende med den. Jeg smed shampooflasken i brusekabinen og vendte hende lidt voldsomt om. Hun bukkede sig ned og jeg stak to fingre op i hendes fisse. Hun begyndte og stønne igen og da jeg stak flere fingre op i hende var hun helt ustyrlig. Hendes fisse udvidede sig så meget, at hele min hånd kunne komme derop. Hun kom i et voldsomt vræl og faldt sammen i brusekabinen. Jeg hjalp hende op og sammen vaskede vi os. Derefter gik jeg ind i gæsteværelset og fik tøj på. Så gik jeg ud i køkkenet for at spise morgenmad. Der sad Tine allerede i sin morgenkåbe. Vi sagde ikke meget til hinanden for pludselig kom Peter ud i køkkenet. Han satte sig ned og vi snakkede om alt muligt fra festen aftenen før. Da vi havde spist morgenmad alle tre gik Tine over til køkkenbordet og begyndte at skrive et eller andet. Jeg gik ud for at tage mit overtøj på og Peter gik i bad, så vi sagde farvel i entreen. Tine kom over til mig da Peter var gået. Hun gav mig et varmt tungekys og pludselig følte jeg en hånd nede i mine bukser. Hun kælede lidt for min pik og trak derefter sin hånd op hun gav mig et sidste kys og gav mig en seddel i hånden. Derefter fulgte hun mig til døren.
På vej hjem læste jeg sedlen. Der stod, at Hun havde nydt vores morgen sammen og om tre uger skulle Peter, hans lillebror og hans far på fisketur en hel Weekend.

Hun sluttede af med:
"Jeg glæder mig og regner med at se dig"
Deres fisketur er den kommende weekend så jeg glæder mig ret meget.
Efter weekenden må I jo høre hvordan den gik.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.