Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var en 17årig fyr og boede i et stille og roligt kvarter, i udkanten af byen, sammen med min far. Alle vores naboer var ældre par, hvis børn allerede var flyttet hjemmefra. I huset ved siden af, boede der er dame på cirka 40. Hendes mand havde forladt hende et par år tidligere. Hun var meget flot af hendes alder, med langt mørkt hår, dybe brune øjne, og en smuk moden krop.

Jeg havde tit fantasier om hende, og det bedste var når hun glemte at trække gardinerne for til hendes soveværelse, så jeg kunne se hende klæde om.

En aften mens jeg stod og lurede, opdagede hun mig, men i stedet for at blive sur og trække gardinerne for, smilede hun for mig, og tog hendes BH og trusser af. Jeg blev meget liderlig og rød i hovedet, og viste ikke om jeg skulle blive stående eller løbe. Men mine ben var slået helt væk under mig, så jeg kunne ikke bevæge dem. Hun drejede et par gange rundt for at vise mig hele hendes krop. Lidt efter var hun væk igen, og jeg stod måløs over episoden.

Dagene gik, og jeg tænkte konstant på hendes flotte krop. En dag, da jeg kig ude i vores baghave, så jeg hende ligge på en madras i haven. Hun havde en rød bikini på, så passede hende helt perfekt. Jeg skulle lige til at gå ind igen, da hun fik øje på mig, og vinkede mig over til hende. Jeg stod lidt og overvejede hva jeg skulle gøre, da jeg valgte at gå over til hende.

Hun kiggede mig dybt i øjnene og spurgte om jeg ikke ville hjælpe hende med noget inde i huset. Jeg sagde selvfølgelig ja, for ikke at virke uforskammet, men tænkte hele tiden på hendes nøgen krop.

Da vi kom ind sagde hun jeg bare lige kunne sætte mig i sofaen og vente lidt, så ville hun lige gå ud og klæde om. Ti minutter snere råbte hun, at jeg skulle komme ind til hende i rummet til venstre. Da jeg kom ind så jeg at det var hendes soveværelse, og ville gå ud igen, men hun havde stillet sig bag døren, og lukket og låst den, lige efter jeg var trådt ind.

Hun havde taget sort BH, trusse og hofteholder på, og stod nu og stirrede mig dybt i øjnene.

Hun skubbede mig ned på seng og spændte mine ben og arme fast, i hvert så hjørne, hvorefter hun klippede alt mit tøj af. Jeg var helt rundt på gulvet, men meget ophidset og liderlig. Hun sagde at jeg ikke på hverken råbe eller skrige, for så ville jeg blive straffet. Hun begyndte at slikke og kysse mig over hele kroppen, nippe mig diverse steder. Hun kig ud et kort øjeblik, og kom tilbage med en strap-on DILDO på sig. Hun spyttede mig i røven og kørte et par fingre op, til at starte med, og så kørte hun dildoen hårdt op i mig. Hun pumpede hårdt ind og ud, mens hun kaldte mig hendes lille slave. Det gjorde ubeskriveligt ondt, men var samtidig fantastisk dejligt. Efter lidt tid, lagde hun sig til at sutte min pik. Jeg kom hurtigt på grund af min ophidselse, og som straf spyttede hun alt mit sperm tilbage i min mund. Det var slimmet og varmt, men frækt.

Hun kiggede på mig og sagde at det var på tide at jeg kom på arbejde, så hun tog trusser af, og satte sin våde skede op til mit hoved, og jeg begyndte at slikke. Safterne væltede ned i mit hoved, og hun stønnede højere og højere, indtil hun kom i en orgasme.

Lidt efter kig hun igen, og denne gang kom hun tilbage med et par klemmer og en butt-plug. To sekunder efter var klemmer sat fast på min brystvorter, og butt-plugen var sat op i min røv. Sådan lod hun mig ligge i en halv times tid, før hun kom tilbage igen. Mit lem var flad af udmattelse, men efter hun kærtegnede den lidt, var den stiv igen. Hun satte sig oven på mig, og ført min pik op i hendes skede. Hun startede med at køre op og ned langsomt, og så hurtigere og hurtigere, det var som om der kig en demon op i hende, og vi kom begge på samme tid, i en voldsom orgasme. Efter det lod hun mig gå, men sagde jeg skulle være klar til en ny omgang, når hun blev liderlig igen....hvilket der ikke gik lang tid før hun gjorde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.