Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Helene følte sig lidt ør og forvirret, da hun igen trådte ind i festsalen. Havde hun været så længe væk, at nogle havde bemærket det? Hun så, at den ældre tjener stod bag ved baren og talte ganske roligt med hendes svigerfader. Han lod som om intet var sket. Helene søgte hen til sin mand, som straks lagde armen om hende og trak hende ud til dans. Helene smilede glad til ham som en nygift jo også burde. Men hvad der var foregået – og så endog på hendes bryllupsaften, gjorde hende forvirret. Selvfølgeligt havde hun da set med forventning hen til, at bryllupsdagen også skulle indeholde sex. Men det skulle da være med hendes nye ægtemand. At det så var sket så hurtigt at hun ikke havde nået at tænke sig om og sætte sig imod og endog med en vidt fremmed og meget ældre mand som tjeneren, som nu stod der oppe, var ikke helt gået op for hende. At det var absolut fuldbyrdet, mærkede hun nu igen, idet noget fugtigt og klæbrigt sivede ud i hendes trusser. Hun gengælde det kærlige smil fra Jan og besluttede, at han bestemt intet skulle komme til at mangle i nat.

 

SEX I DAG?

Hvordan var det egentligt gået til? Det var sket på den måde, at hun et øjeblik havde været oppe på det værelse, hun havde fået stillet til rådighed. Hun havde været på toilettet, havde pyntet lid op på sin sminke og i spejlet set glad og stolt på sin store hvide brudekjole. Flot var hun. Da hun forlod værelset havde hun fået øje på billederne som hang på gangen. Hun havde været helt alene på den stille gang, medens hun kikkede på de gamle billeder, som åbenbart fortalte om egnens historie.

Pludseligt var denne ældre, noget mørklødet tjener, som hjalp til ved hendes bryllupsfest dukket op. Da han så hendes interesse for billederne, begyndte han at fortælle hende om dem, medens han ledte hende hen ad gangen, medens de i fællesskab så på dem. Uden at hun tænkte over det drejede de omkring et hjørne og væk fra lyden af festen nedenunder. Medens de stod og talte om billederne havde han stillet sig tæt bagved hende – til sidst meget tæt. Det forvirrede hende noget og da han lagde armene om hende og foldene sine varme hænder om hendes barm, begyndte hun at skælve uroligt. ”Hvor er du dejlig” hviskede han. Helene ville sætte sig imod, men da han lagde munden mod hendes hals, mistede hun modstand. Det blev kun til et par hvisken :”Neej – neej – åh nej” Han kyssede hende igen, denne gang længere nede på halsen og Helene mærkede at skønt hun ikke ønskede det blev svag i hans arme.

Uden at hun rigtigt opfattede det, ledte han hende hen til en dør, som han åbnede, tændte et svagt lys og skubbede hende ind et lille rum og lukkede døren. Helene så, at det var et linnedrum med sengetøj, håndklæder og lignende. Midt i rummet stor et bord med et grønt fløjlsklæde over. Tjeneren skubbede hende hen til bordet og ned over det. Inden Helene nåede at gøre modstand, mærkede hun, hvordan han løftede op i hende lange brudekjoles store skørt og lagde det op omkring hendes smalle liv. Hans varme hænder brænde mod hendes lår og hofter. ”Oh, hvor smukt” gryntede han ” små, fine trusser, blåt strømpebånd og dejlig skønhed, lige som en ung brud skal have” ”Nej, lad mig komme ud” stønnede hun, men da en hånd gled ind mellem hendes lår og rørte hendes skød, blev hun svagere og fugtigheden, som han mærkede sive ud i hendes trussespjæld, gjorde ham blot mere besluttet på sin hensigt. Helene mærkede hvorledes ham greb fat i hendes små trusser og trak den ned og blottede hende. Da han havde trusserne nede om hendes ankler, beordrede han hende til at løfte først det ene, så det andet ben for at få dem helt af hende. Da Helene gjorde et forsøg på at rejse op fra bordet, som hun stod bøjet over, blev hun igen presset ned over det og igen skubbede han hendes store hvide kjoleskørt op omkring hendes liv. Han anbragte sine fødder mellem hendes således at hun ikke kunne røre sig i den skrævende stilling, hun var tvunget i. Hun fornemmede, hvorledes han ivrigt arbejde med sine benklæder og inden hun fik gjort yderligere modstand, mærkede hun en brændende varm hud mod sin bagdel og en varm klump mod sit skød.

Med en hånd let på hendes ryg holdt han hende ned mod bordet medens han sank lidt i knæ. Et brændende varmt pikhoved lagde sig mod hendes kønslæber og med et tilfreds grynt skubbede han sig inden for og i løbet af et øjeblik var den unge brud spiddet på tjenerens varme tykke kølle. Straks begyndte han at kneppe hende i beslutsomme, faste stød. Helene blev nærmest løftet op således ar hun stod på tæer medens han pressede sin underkrop ind under hende og tvang hendes ben yderligere fra hinanden for at få den helt op. ”Åhh nej – åhh” stønnede hun. Det gjorde så godt og pikken, som var i hende og som hun overhovedet ikke havde set, vækkede hendes underliv til live og skønt hun ikke ville det, strømmede hendes kussesaft omkring pikken.

Helene nåede toppen. Hendes unge krop gennemrystedes af ekstase medens han med tilfredse grynt holdt sig helt i bund og hun fornemmede hans pumpen af varm klæbrig sæd, som i sprøjt efter sprøjt blev lagt dybt i hendes indre.

”Det var rigtigt godt” gryntede han, da han trak sig ud. ”Her” sagde han medens han rakte hende et håndklæde fra én af hylderne ” du vist hellere skynde dig tilbage til dine gæster inden du bliver savnet.

Roligt stod han og tørrede sin pik af inden han lukkede bukserne, hvorefter han hjalp hende ud af rummet og forsvandt meden under. Helene måtte igen tilbage til sig værelse og vaske sig i fissen og skifte trusser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.