Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er nu snart 6 måneder sien at vi havde Nato Flådebesøg i Danmark og det kan ses på min kones mave. Hun mener godt nok at det er mig der er ophavsmanden men jeg er udmærket klar over sammenhængen, da jeg har oplevet hvordan tilstanden blev oprettet og det endda af flere gange.

Vi har været gift i 15 år og havde ingen børn og havde heller ikke planer om at få nogen da vi i flere år har levet hvert sit liv, mig selv med rejsearbejde, og min kone med hjemmegående husarbejde og lullet rundt i sovebyen. Der skulle være Nato flådebesøg over hele landet og vi have nogle repræsentative job igennem det verdensomspændende firma jeg arbejder i som også udfører transportopgaver for Nato (USA)

SEX I DAG?

Jeg var forbindelses officer fro et pat store USA krigsskibe og vi havde været til receptioner hele dagen. Jeg var ude i byen og vise officererne rundt og det ville blive meget sent inden jeg kom hjem, og det var ikke sandsynligt at jeg kom hjem den nat. Ud på morgenen kommer jeg alligevel hjem for at hente nogle ting jeg vil have med på kontoret tidligt næste dag. Der er en lille lampe der brænder i stuen og jeg lister mig stille ind igennem bryggerset og kan høre udenlandske stemmer. Det er typiske sydstatsstemmer og at det var en en neger var jeg heller ikke i tvivl om, det har jeg lært at høre på tonen igennem årene jeg har rejst i USA. Pludselig kan jeg høre at en CD starter og det er den der hedder ”You can leave your hat on”. Jeg går hen i gangen og døren til stuen er åben og derinde er min kone og svigermor som er en meget ungdommelig dame på 56 år og som kunne gå for at være min kones søster. Begge damerne er meget fulde kan jeg høre og det er i sig selv en bedrift

da min kone aldrig drikker for meget ellers. Hun er simpelt hen sippen over alle sipper der er så forbandet selvretfærdig at det halve ville være mere end rigeligt. Hun er 40 år gammel og ser hammer godt ud med meget store bryster lige som sin mor, lange flotte ben der godt nok er kraftige men også meget sexede og hun er altid pakket ind i sidste nye skrig i farvestrålende stramme gevandter der måske er beregnet til et par damer der er 30 år gamle og ikke henholdsvis 40 og 56 år.

Den havde fået med kæmpe høje stillet hæle og netstrømper for begges vedkommende, og selv med et par halvstore branderter kunne de gå på benene. På et par stole sad der 2 stk Løjtnanter fra flåden og de var ganske rigtig sorte begge to og de klappede i hænderne og min sviger mor rejste sig og begyndte et stripnummer og det kunne hun sgu godt have gjort for at leve af det. Hun var vildt sexet og den fik hele armen. Hun smed skjorteblusen først og og der var ikke noget med at hun fumlede med det, nej hun vidste helt præsist hvad hun gjorde. De kæmpe svulmende bryster kom til syne i en skrigende rød BH der kun bestod af halvskåle så man kunne se det overste af de kæmpestore brystvorter de to kvinder har. De dækker det yderstykke af brysterne og der er ikke ret mange kvinder der har det så det ser bare vildt liderligt ud. Hun løsnede nederdelen og den gled ned og man kunne se at hun havde dyre netstrømper på med en strømpeholder der var hæftet i strømperne et par steder, og hun tager fat i min kone og trækker hende op og jeg får et chok da hun begynder lige så professionelt at strippe som sin mor og hun er et naturtalent til det som hun viser sig at være til noget andet også.

Det er faktisk en tro kopi der kommer til syne her. Og jeg får et chok da jeg kan høre at der er en inde på badeværelset og når lige at glide ind iet værelse ved siden af , da der kommer en gut mere ud fra badeværelset og gå ind i stuen. Jeg går ud i gangen igen så jeg kan følge begivenhederne.

Min svigermor går hen og sætter sig over skrævs på skødet af en af gutterne og sidder og præsenterer brysterne for ham, og øjnene ruller rund i hovedet på ham og han griner til sine kammerater. Da jeg ser nærmere på gutterne kan jeg se at jeg havde mødt dem om formiddagen og at de blev præsenteret som de yngste løjtnanter i den Amerikanske europa flåde, og jeg kan godt se at de ikke er ret gamle.

Han lægger hænder ned under min svigermors røv og hun sidder nu med sine røvballer i hans hænder og lægger armene om halsen på ham. Han rejser sig fra stolen og stiller sig med hendes arme om halsen og hendes røv i sine hænder og hun slynger benene omkring livet på ham. Han vender sig om og sætter hende på spisebordet stadige med hænderne omkring hendes røvballer, og kysser hende med tungen dybt i hendes hals. Hun flytter hænderne ned og lukker hans livrem op og lyner hans bukser op og får dem løsnet så de falder ned omkring hans ankler og han har fat i hendes G-strengs trusser som han får lirket ned over hendes røv og af hende så de falder på gulvet. Hun har en hånd nede i hans underbukser og gør meget store øjne da hun får dat i hans jern inde i bukserne og siger højlydt til ham: OH BOY IS THIS BEATYFULL COCK FOR MEE ? YES IT’S THE ONLY ONE I HAVE DO YOU LIKE THEM BIG ?

THE BIGGER THE BETTER I AM NOT USED TO A BIG DICK SO PLEASE BE CARFULL YOU WILL HAVE TO WORK THIS POLE SLOWLY INTO MY LITTLE PUSSY !!

Hun trækker hans shorts ned og der kommer en kæmpe stor sort pik i sværvægtsklassen til syne. Hun læner sig tilbage og trækker ham hen og styrer hans kæmpe kølle til sine skamlæber og får den styret indenfor i varmen. Han lægger hænderne ned under hendes røv igen og begynder at pule min svigermor i meget lange stød der hurtigt bringer hans kæmpe lem i bund af svigermors fisse så saften tapløber ud af hende og hans kølle bliver smurt helt ind i saft og ser endnu mere faretruende sort og stor ud. En af de andre gutter har fat i min kone på samme måde og hun bliver lagt ned ved siden af sin mor på bordet, trusserne skrællet af og hans bukser bliver også lukket op og falder på gulvet mens min kone undersøger hans jern. Hun åbner munden på vid gab og gisper højlydt da hun får fat i hans pik og flår hans shorts ned så hun kan se jernet. Den er endnu større end den første og der er intet forhud på den det er bare en stor sort salami spegepølse på tykkelse med en barnearm.

Jeg er ikke underbemidlet med pik men denne her er næsten dobbelt så så lang og mere end dobbelt så stor som det jeg har og jeg føler mig for første gang i mit liv misundelig på en anden mand og hans værktøj, noget jeg aldrig har prøvet da jeg kan ting med min som ikke ret mange andre kan gøre troede jeg.

Hun lægger sig tilbage på bordet og han løfter hendes underliv op i luften så hendes fisse skiller en lille smule ad. Han stikker pikhovedet inden for i hendes fisse og begynder uendeligt langsomt at trykke mere og mere pik i hende medens hun stønner og vrider og vender sig og jamrer sig over at den er for stor, men dog alligevel låser benene på ryggen af ham skiftevis med at hun spreder dem helt vildt ud til hver side for at modtage nogle flere centimeter pik. Når han så har fået et lille stykke arbejdet i hendes trange fisse . Han kører nu bare frem og tilbage der hvor han har den nu og hun er i himlen. Det viser sig at han kan flydende dansk og han beroliger hende hele tiden og siger at hun skal slappe af så skal han nok kneppe hele sin store pik på plads i hende bare hun tager det roligt.

Svigermor vender sig om til den sidste gut og siger til ham at han skal komme hen til hende. Han kommer hen og hun får sammen med ham hans livrem åbnet og hans bukser ned og hans pik kommer til syne, og den er lige så stor som den hans kammerat boller min kone med. Hun tager fat omkring hans pik og trækker ham hen så hun kan komme til at sutte pik på ham.. Det er hun bare ekspert til, jeg har set når hun har suttet pik på svigerfar i et ubevogtet øjeblik på kontoret, så det er jeg godt klar over at hun kan. Han ruller med øjnene i hovedet og begynder at stå og snakke:

OOOHHH THESE FOGGING GOOOD DANISH LADIES THEY CAN GIVE A MAN ABLOW JOB! I HAVE NEVER BEEN SUCKED OF SO GODD IN MY LIFE.

Pludselig gør hun et trick jeg har set hende gore på svigerfar også, hun lukker munden helt tæt omkring hans jern, da han var lige ved at komme, og lukker hårdt sammen omkring hans lem så han ikke kan få den til at gå uanset hvor meget han arbejder med sit jern i hendes mund. Hun ligger stille med hans lem i munden og han har fundet ud af at han skal stå stille og vente på at det lægger sig. Efter næsten 5 minutters stilstand med hans jern låst fast imellem sine læber begynder hun igen og nu kan han holde uendeligt. Gutten der arbejder dybt i hendes fisse er tæt på at komme med en aflevereing da hun lukker sine ben omkring hans liv og fastholder ham dybt i hendes fisse helt fixeret i næsten 5 minutter, hvorefter hun begynder at ride ham igen. De to gutter tror nu at de er verdensmestre og begynder at køre pikken af for fuld kraft i begge ender af konen. Nu viser hun dem lige hvem der styrer forestillingen, da hun først lægger en hånd omkring røven på ham hun sutter pik på, og sniger en finger op i røven på ham, og med en lang negl påvirker et eller andet dybt i hans røv så han pludselig og ukontrolleret fyrer en kæmpeladning sperm af i hendes mund medens hun begærligt synker hver en dråbe af det der kommer fra ham. Han kan simpelt hen ikke kontrollere sine egne funktioner da han bliver ved med at sprøjte sæd i munden på svigermor 7 – 8 gange og hun hele tiden er klar til at synke hver et eneste sprøjt der kommer fra en soldat der ikke har fået sine nosser tømt i lang tid.

Da hun har fået hvad hun ville have i den ende lægger hun bene op over skulderne på ham der boller hende og tager fat under hans nosser med den ene hånd og masserer sækken på ham så han i løbet et øjeblik trækker den et stykke ud for at banke den i bund og tømme sine nosser helt i mange sprøjt dybt i min svigermors fisse som drikker hver en dråbe grådigt og suger det sidste ud af ham.

De to gutter der har ordnet svigermor må sætte sig ned og få vejret og hun vender sig om til sin datter og siger at hun skal nyde det når hun nu endelig får en gang pik hun kan mærke. Han er i mellemtiden kommet helt i bund af min kones fisse og hun sukker dybt hver gang han banker den i bund. Hun siger til sin mor at hun ikke bruger P-piller men at hun ikke kan få sig selv til at bede støderen om at trække sin pik ud for det gør så ubeskriveligt dejligt hver gang han har den i bund af hendes sultne kusse. Han tager fat under hendes ben og lægger dem over skulderen og arbejder hlet i bund med pikken og hun slapper lige af et øjeblik og så kan jeg se at den pludselig forsivnder helt op i hendes underliv og hun er selv klar over at han arbejder med sit pikhoved opppe i hendes livmoder. Han siger til hende at han skal til at komme nu og om det er i orden med et sprøjte oppe i hende. JA FOR GUDS SKYLD SPRØJT MIG FULD AF SÆD DEROPPE HVOR DET SKAL GØRE GAVN JEG HAR ALDRIG NOGEN S INDE FÅET SÅ GOD EN GANG PIK FØR I MIT UNDERLIV SÅ DU MÅ GERNE KOMME I MIG SKAT. Han siger til hende at det jo nok vil blive en lille sort baby men at det ikke hjælper at trække den ud nu da han allerede er kommet i hende 2 gange før og at han har sparet så meget sæd op i de sidste 5 måneder at han ikke kan holde igen på det.

Han kommer med en brølen og stønnen i dybet af hendes fisse og da han sprøjter besvimer hun et kort øjeblik for dog at tage imod hvert eneste sprøjt med en grådighed jeg aldrig har set før.

Sviger mor griber ham om kraven og siger til ham at hun også skal have en tur af hans store kølle. Hun sutter den op på ham og han boller hende fra sans og samling en sidste gang inden de alle tre forsvinder og jeg også forsvinder ind på kontoret byen.

3 dage senere kommer jeg hjem ved at min kone er ved at blive bollet fra sans og samlig i køkkenet af den store neger og han lægger hende ned på køkkengulvet til sidst og banker sin svaber i bund og sprøjter en sidste omgang sæd i hende da de skal sejle næste morgen.

Den er god nok med at hun er gravid, og jeg er lidt spændt på hvornår hun vil fortælle mig inden fødslen at det er 2 sorte små piger hun venter sig men vi får de hvor længe hun vil holde den gående inden hun tænker sig om. Hun har for øvrigt næsten kneppet mig halvt til døde hver dag siden de har været i byen og hun er med på det hele nu incl. At sutte pik og blive røvpulet og hele svineriet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.