Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg nærmere mig snart de 50 år har været gift i 24 år med min dejlige kone. Vi har 2 børn sammen som er nået at runde de 20 år og er flyttet hjemme fra.
Vi var blevet inviteret til en fest hos nogle af vores venner og tog sammen af sted til festen. Der var en rigtig god stemning til festen og der blev drukket godt igennem under middagen. Efter spisningen var vi en del af mændene der stillet sig op i baren og der kom en masse shots på disken og stemningen var ret høj. I løbet af aftenen var jeg ude at danse et par gange hvilket jeg ikke plejer at gøre ret meget men følte ikke helt jeg kunne slippe helt. Min kone insisteret flere gange på at vi skulle ud at danse. Hun elsker til gengæld at danse og var på dansegulvet det meste af aftenen.
På et tidspunkt kom der en dame der er et par år yngre end mig hen og bød mig op til dans. Vi dansede et par danse og jeg prøvet at slippe væk igen, hun insisteret på at vi lige skulle have den næste dans med. Der kom et stille stykke musik og Susanne som hun hed, trak mig ind til sig og lagde sin arme rund om mig og vi begyndte at danse. Jeg lagde min ene hånd på hendes læn og vi prøvet at følge takten i musikken. Jeg kunne mærke Susannes krop mod min og var lidt i tvivl om hun flirtet med mig. Det føltes som om hun presset sit lår lige så forsigtigt mod mit skridt. Musikken stoppede og jeg takket for dansen og gik op til baren igen. De fleste var nu ude og danse og jeg stod og kigget efter min kone som danset på livet løs. Senere på aftenen og efter at jeg havde været ude og danse et par gange mere kom Susanne igen og bød mig op til dans. Denne gang var der mere fart over musikken og på et tidspunkt drejet hun sig rundt og gned sin røv mod mit skridt og kigget mig direkte i mine øjne hen over sin skulder. Vi danset videre og hun gjorde det et par gange mere ganske kort så der ikke var nogen der så det. Min pik var imellem tiden vokset i mine bukser hvilket jer ikke tror at Susanne var i tvivl om. Der kom heldigvis en stille sang igen og vi tog igen rundt om hinanden og begyndte at danse. Jeg så min kone gå ud af lokalet og på vej hen mod toilettet. Jeg kunne nu mærke Susanne presse sit skød mod mit og jeg gjorde det samme. Vi danset nu så tæt vi kunne uden at nogen skulle lægge mærke til det. Når jeg havde ryggen mod de andre, lod jeg min hænder glide ned på røven af Susanne for at klemme den og presse hende endnu tættere ind mod mig. Susanne kørte sin hånd ned imellem os og gav min pik et klem. Lyset var heldigvis blevet så dæmpet at ingen lagde mærke til os.
Musikken stoppede og jeg tog hendes hånd og sagde tak for dansen. Jeg gik tilbage til baren og i det samme kom min kone tilbage fra toilettet og kom op i baren til mig. Skal du bare stå og hænge her spurgte hun og bad mig lave en drinks til hende. Den fik hun og gik tilbage til det bor hvor hun sad. Der kom et par unge fyre op i baren og bestilte nogle drinks. Vi var lidt uenige om hvordan de skulle laves og stod og diskuteret lidt. Susanne kom i det samme op til baren og hørte vores diskussion. Jeg ved hvordan de skal laves og smuttet ind til mig i baren. Hun begyndte at blande drinksene men tabte målebægret ned på gulvet. Hun bukket sig ned for at finde det og hendes hånd tog fat om min pik nede under baren. Jeg gav et gisp fra mig og de unge fyre kigget på mig. Hun fandt målebægret og rejste sig og lavet drinksene færdig til de 2 fyre som gik igen. Hun stod foran mig bag den høje bardisk og presset sin røv tilbage mod min pik og kiggede ud i rummet som der intet skete i baren. Jeg lagde mine hænder omkring hendes hofter og lavet kneppe bevægelser mod hendes røv. Jeg trak op i hendes kjole og så et par smykke baller og en tynd sort G-streng mellem ballerne. Vi stod lidt og næsten kneppet hinanden da hun trak ned i kjolen og stillet sig ved siden af mig. Hvad skulle det være sagde hun til en af de andre damer i selskabet. Jeg havde ikke set at der kom nogen.
Da damen var gået igen, satte jeg mig ind på en hylde under bardisken og trak Susanne hen foran mig. Jeg trak lidt op i kjole og stak mit hoved op til hendes fisse. Der var ingen der kunne se mig her inde under disken så jeg trak G-strengen lidt til side og begyndte at slikke Susannes fisse som var helt glatbarberet og meget våd. Hendes underliv begyndte at køre rundt og jeg fandt hendes klitoris som jeg nu slikket hårdt. I det samme kom der en gæst som skulle have en fadøl. Susanne svaret manden lidt fraværende og skænkede en fadøl til ham. Han vil åbenbart gerne small-talke lidt men jeg kunne høre på Susanne at hun ikke var interesseret og han gik hurtigt igen. I samme øjeblik blev Susannes krop helt stiv og hun kom i en kraftig orgasme hvor safter løb ned i min mund. Hun hiv fat i mit hår og trak mig op på benene. Hold kæft hvor var det frækt stønnede hun i mit øre. Nu er det din tur hvisket hun og krøb ind under disken. Hun åbnet mine bukser og hiv min pik ud. Hun begyndte at slikke rund om pikhovedet og nulret mine nosser med den ene hånd.
Der kom nu et par af de gutter jeg tidligere havde drukket shots med op og spurgte om vi ikke skulle tag et par stykker mere. Jeg svaret at det kun blev et par stykker for jeg kunne snart ikke klare mere. Vi drak dem samtidigt med at jeg kunne mærke at Susanne var begyndte at køre munden op og ned ad min pik. Det var helt vildt frækt at få et blowjob af en kvinde jeg næsten ikke kendte mens jeg stod og drak shots med gutterne. Heldigvis kom deres koner og bad dem om at komme med ud og danse. Susanne havde næsten fået presset hele min pik ned i halsen og jeg kunne mærke at det snart var oppe over. Jeg støtte i mod og fik presset resten af pikken ned i hendes hals og begyndte at sprøjte løs i halsen. Det føltes som om jeg kunne blive ved og gav det ene sprøjt efter det andet ned i hendes hals. Hendes mund slap nu min pik og hun kom til syne oppe ved baren igen. Det var skønt sagde jeg til hende og fik mine bukser på plads igen. I det samme kom værtsparet ind med natmaden og vi gik begge ned til vores ægtefælder. Vi spiste og min kone mente at det var tid til at komme hjem. Vi gik rund og sagde farvel til de andre gæster. Vi fik sagt farvel til Susanne og hendes mand. Susanne rejste sig og sagde til manden at hun lige skulle på toilettet inden de skulle køre. Jeg undskyldte over for min kone at jeg også lige skulle slå en streg.
Da jeg kom ud til toilette, kom Susanne ud og jeg skyndte mig at trække hende ud ad bagdøren. Jeg presset hende op ad væggen og begyndte at kysse hende, hun presset tungen dybt ind i min mund og vi krammet hinanden voldsomt. Vi må finde en måde at mødes stønnede hun. Jeg vil mærke din dejlig pik i alle mine huler. Sagde hun det tænkte jeg, giv mig dit telefonnummer så finder jeg en løsning sagde hun og rev sig løs. Jeg gav hende mit nummer og vi gik på skift ind igen.
På vej hjem i taxaen tænkte jeg over hvad hun havde sagt. Det var aldrig lykkes mig at få lov at kneppe min kone i røven selv om jeg havde prøvet at lege og slikke hendes røvhul.

Et par dage efter kom der en sms fra Susanne, mød mig på Hotel Comwell i Køge på torsdag kl. 9:00. Jeg har lejet et værelse til hr og fru Hansen.
Jeg har fortalt min mand at jeg er nødt til at tag et par dage til København og hjælpe vores kontor derover.

SEX I DAG?

Jeg sad og funderet over hvad jeg skulle bruge af undskyldning over for min kone og fik samtidigt lidt dårlig samvittighed men kunne ikke glemme Susannes kommentar om pik i alle hendes huller.
Jeg skrev tilbage at jeg fandt en løsning og glædet mig til torsdag.

Få sex i dag

Jeg bildte min kone ind at der kom en udenlandsk leverandør til Køge torsdag og fredag og jeg derfor desværre var nødt til at tage af sted tidligt torsdag morgen.

Torsdag morgen stod jeg tidligt op, gik i bad og gjorde mig klar til at køre afsted. Jeg gik ind i soveværelset og kysset min kone farvel. Hun ønsket mig en god og sagde i sjov at nu skulle jeg ikke gøre noget dumt. Jeg kørte afsted med dårlig samvittighed og stiv pik.

Jeg ankom til hotellet 8:45 og gik ind i receptionen for at mødes med Susanne. Hun var altererede ankommet og fået nøglen udleveret. Vi kan først få værelset klokken 10:00 så skal vi ikke gå ind i restauranten og få noget morgenmad spurgte hun og gav mig et krav og et forsigtigt kys på kinden. Vi gik ind og fik noget morgenmad og fik en god snak. Hun fortalte at hun havde været gift med Jørgen i snart 20 år og at hverdagen fungeret helt normalt men at deres sexliv var gået i stå for et par år siden. Hun havde været utro et par gange men det havde været med nogle single fyre som mente at de skulle meget mere end dyrke sex sammen. Det var hun ikke klar til for hun elskede stadig sin mand og ville ikke flytte fra ham.
Hun havde derfor valgt mig da hun kunne se at jeg var godt gift og sandsynligvis heller ikke ville mere dyrke lidt uforpligtende sex. Susanne sagde at hun kunne mærke det på næsten med det samme at jeg tændte på hendes små diskrete berøringer da vi dansede. Det kunne jeg kun bekræfte hende i, begge dele.
Vi blev færdig med morgenmad og tog vores tasker og gik op på værelset. Undervejs fortalte hun at hun havde været liderlig efter at mærke min pik siden vi var til fest. Jeg kunne fortælle at min pik havde været helt stiv sin jeg kørte hjemme fra.

Vi kom ind på værelses og smed vores tasker ind på hylerne og tog overtøjet af. Jeg lagde nu først mærke til Susannes beklædning da hun havde beholdt jakke på da vi spiste.
Hun havde en kort sort skindnederdel (meget kort) der kun lige dækket hendes røvballer, et par høje sort skind sko og et par flotte selvsiddende nylonstrømper på. Derud over en hvid skjorte der var åbnet langt ned så der kom en flot kavalergang frem mellem brysterne der blev presset godt sammen af en sort blond BH. Jeg stønnede og sagde at hun så fantastisk godt ud og jeg havde lyst til at kaste mig over hende og voldtage hende med det samme. Du kan bare prøve, men hvis det skal være voldtægt, kræver det at offeret ikke er interesseret og det er jeg. Hun vente ryggen til mig og bukket sig forover for at tage skoene af, hendes nederdel krøb halv op på ballerne og jeg kunne se en sort G-streng mellem de flotte baller. Hun kigget på mig og grinet, jeg tror jeg havde tabt underkæben.

Susanne smed sig på sengen og spurgte om jeg havde fortrudt, at jeg ville voldtage hende.
Jeg kastet mig i sengen og begyndte at tungekysse hende mens vi kælede med hinanden. Jeg fik knappet et par knapper mere op i hendes skjorte og et par flotte bryster kom til syne i en flot BH. Kom sagde hun og tog min hånd og vi rejste os begge op. Lad mig klæde dig af sagde hun, så kan du bagefter fjerne alt den unødvendige indpakning fra mig bagefter. Hun begyndte igen at tungekysse mig mens hun knappet min skjorte af og smed den på gulvet. Hun kørte sine negle op og ned ad min brystkasse og slikket på mine brystvorter, hendes hænder fandt mit bælte som hun fik åbnet med en hånd, samtidigt med at den anden kørte ned i mine bukser og tog fat om min pik. Susanne stønnede i mit øre at min pik havde en dejlig størrelse og hun glædet sig til at prøve den af i alle sine huler. Hun fik nu flået bukser og underbukser af mig så de hang ned om mine ankler. Hun kysset mig ned af kroppen og satte sig på hug og begyndte at slikke min pik samtidigt med at hun havde hårdt fat om roden med den ene hånd. Jeg kunne mærke at hun ikke skulle forsætte længe inden jeg kom. Jeg havde gået og været liderlig i mange dage og ville snart komme. Stop stønnede jeg, jeg vil gerne vente lidt med at komme. Susanne kigget på mig og tog pikken til roden og rejste sig derefter. Jeg knappet de sidste knapper op i skjorte og flået den af hende. Hun tog selv sin nederdel af og stod nu foran mig i det skønneste sæt lingeri. Jeg var så liderlig at min krop smårystet over denne flotte kvinde der stod foran mig. Hun vendte ryggen til mig og bad mig om at åbne hendes BH.
Jeg efterkom hendes ønske og tog bh'en af hende, mine hænder søgte rundt om hende og greb fat i et par perfekt siddende bryster med et par små hårdere brystvorter. Jeg drejet hende rundt og begyndte at slikke og små bide hende i brystvorterne. Susanne stønnede at det var skønt og trak mig med bagud mod sengen som hun lod sig falde ned i. Jeg stod og betragtet hende, hold da kæft hvor er du flot, dyrker du meget motion, de bryster sidder lige hvor de skal. Susanne svaret at hun dyrket en del motion men at hun havde fået lavet bryster for et par år siden hvor de var begyndt at hænge en del og hun regnet med det dette kunne give lidt liv i manden, men han havde næsten ikke vist nogen interesse. Det var mest de unge fyre på stranden der kigget efter dem men de unge fyre gad hun ikke for de kom næsten i bukserne når på man viste dem sine bryster. Det var jeg da også tæt på før. Ja men jeg regner da med at du kan mange omgange sagde hun.

Jeg lænede mig ind over hende og begyndte at slikke de stive brystvorter. Jeg kunne godt ane et lille ar under begge bryster, jeg havde aldrig holdt om et par silikonebryster før og kunne ikke mærke noget anderledes. Jeg krøb længere ned og trak G-strengen til side og begyndte at slikke hendes våde skamlæber. Jeg kunne se at hendes safter stille løb ned mod hendes røvhul og jeg slikket forsigtigt på mellemkødet. Susanne stønnede at det var dejligt og jeg skulle blive ved mens hendes underliv blev mere og mere uroligt. Min tunge fandt hendes klitoris og hun stønnede højere og højere, blive ved åh det er skønt jeg kommer, jeg kommer.
Hendes ben lukket sig om mit hoved og hendes krop stivnet helt mens hun prustet som besat. Benenes greb løsnet sig om mit hoved og jeg forsatte mit slikkeri. Susanne stønnede at jeg skulle lægge mig på ryggen så vi begge kunne nyde hinanden.
Hun lagde sig henover mig med sin fisse placeret lige ud for min mund og bøjet sig ned tog fat om min stive pik og spillet den hårdt med begge hænder. Hun tog nu pikken i munden og suget sig helt ned til roden på den. Jeg havde aldrig prøvet en pige der tog min pik helt ned i halsen og det begyndte med det samme at rykke i den og jeg kunne mærke at jeg vil komme med det samme. Susanne kun også mærke det og holdt min pik dybt nede i hendes mund mens jeg sprøjte en stor mængde sperm direkte ned i hendes hals.

Hun trak munden af min pik og stønnede at det var en stor portion sperm jeg afleveret og at hun håber der var masser endnu. Jeg stak nu tungen inden for i hendes fisse og hun kørte sit underliv frem og tilbage over den mens hun igen begyndte at stønne dybt. Hendes underliv kørte længere og længere frem og tilbage og min tunge ramte nu hende røvhul hvilket fik hende til at stivne så min tunge kunne slikke rundt på lukkemusklen.
Susanne satte sig nu på hug med røvhulet direkte over min tungen. Stik tungen op og kneb mit røvhul med den stønnede hun befalende. Jeg adlød og spidset tungen og stak den ind i røvhulet. Susanne begyndte nu næsten at hoppe op og ned ad min tungen og stønnede at det var skønt og hun snart ville have noget større op i røven. Jeg kunne også mærke på min pik at den var mere end klar til at opfylde nogle af Susannes ønsker. Susanne flyttet sig nu ned til min pik stadig med ryggen mod mig, Hun gned pikken frem og tilbage mellem de våde skamlæber og satte så pikken mod fissehulet og presset sig ned over pikken. Det var så skøn en fornemmelse at jeg næsten så sol og stjerner. Da pikken var kommet i bund, blev hun siddende lidt inden hun begyndte at løfte fissen op og ned ad pikken. Vi stønnede begge og nød det fuldt ud. Susanne øget nu tempoet og jeg begyndte at støde i mod med pikken. Hun begyndte at stønne at hun snart kom igen og min pik var så skøn og passet perfekt i hendes fisse. Jeg kunne mærke hendes fisse strammet sig sammen om min pik og hun kom i en kraftig orgasme. Hun lagde sig ned over mig og jeg benyttet chancen for at kramme hendes skønne bryster mens hun stadig lå med min pik i sig og kom sig over sin orgasme. Hold kæft hvor var det skønt stønnede hun, jeg kunne slet ikke kontrollerer min krop. Nu er det sgu din tur til at bestille noget sagde hun og gled af min pik og rullet rundt og lagde sig på sengen med helt spredte ben. Kom så bank så den stive pik op i min liderlige fisse jeg kan ikke vente. Jeg smed mig mellem hendes ben og satte pikken til hendes fisse og banket den så hårdt op jeg kunne. Ja sådan skreg hun, bliv ved, det er så skønt at mærke din pik. Jeg kneppet løs i Susannes fisse og hun satte sine negle i mine baller og prøvet at hæve tempoet endnu mere, efter et stykke tid kunne jeg mærke min udløsning komme og jeg stønnede at det var nu. Kom i mig, jeg kommer også nu stønnede hun. Jeg banket pikken i bund og sprøjtet dybt inde i Susannes fisse samtidigt med at hun også kom igen. Jeg lagde mig ned over hende og mærket fisse løsne sit stramme greb om pik i takt med at Susannes orgasme klinget af. Hun stak sin tunge dybt ind i mit øre og stønnede jeg skal have mere inden vi skal ned at spise. Du skal prøve mit røvhul også.

Vi lå sådan lidt og min pik begyndte at komme til live igen af hendes frække snak og hendes knippe øvelser med fissen. Jeg begyndte at køre pikken frem og tilbage igen. Hun bad mig hoppe af da hun lige skulle på toilettet en gang. Mens hun var på toilette rejse jeg mig og kigget ud ad vinduet det vente ud mod vandet, Susanne kom ind igen og stillet sig ind foran mig med brysterne presset imod vinduet og røven mod min pik. Jeg er klar til at få noget pik i røven, det er ved at være meget lang tid siden at der har været en rigtig pik oppe og ikke kun min DILDO sagde hun. Bliv stående så skal du nok få din anale debut. Hun bukket sig lidt forover og rakte om og tog fat om min helt stive pik og satte den mod røvhulet. Jeg kunne mærke at hun havde smurt sit røvhul ind i glidecreme, hun begyndte nu at presse røven tilbage og efter et par forsøg glid jeg ind igennem lukkemusklen. Jeg har aldrig mærket noget så stramt om mit pikhoved før, det føltes som om der var blevet sat en stram elastik om. Susanne gav et lille vræl fra sig og stod og stønnede. Gør det ondt spurgte jeg så kan vi bare stoppe. Du skal fandeme ikke trække pikken ud før du får lov, jeg skal lige vænne mig lidt til din store pik inden vi forsætter. Jeg greb rundt om hende og tog fat om det ene bryst og niv hende i brystvorten og den anden hånd søgte ned og fandt hendes klitoris som jeg begyndte at masserer. Susanne begyndte at skubbe røven frem og tilbage over min pik og den kom længere og længere ind. Jeg kunne ikke længere hold min i pik i ro og begyndte at støde imod hver gang hun presset røven mod min pik. Vi stønnede om kap. Det strammet helt vildt om min pik og forhuden blevet revet frem og tilbage. Det gjorde ondt i pikken, men føltes også vildt skønt. Jeg var nu nået i bund og vi knepper løs, Susanne skreg at hun kom igen og klemte røvhulet så meget sammen om min pik så jeg næsten ikke kunne køre frem og tilbage. Hun blev helt slap så jeg måtte holde om hende for at hun ikke skulle falde sammen. Ååe bliv ved, mit røvhul er snart helt følelsesløst så gå bare til den. Kom med over sengen og knep mig færdige. Hun stillet sig på alle fire og strittet indbydende med røven. Kom så og voldtag mit liderlige luderrøv, knep mig som en hund. Jeg stillet mig henover hende og satte pikken mod hendes røvhulet og banket den hårdt i bund. Sådan, sådan mere, stønnede Susanne, jeg har aldrig haft så dejlig en pik i røven, kom så knep mig alt hvad du kan. Jeg kneppet løs og sveden drev af mig. Det føles helt dyrisk som hun ville kneppes og jeg råbe tag den, kan din røv klare mere, nu skal du få så du ikke kan lukke røven de næste dage. Jeg havde aldrig haft det sådan før men følte mig som en tyr der kneppet løs, Susanne var lige så pervers og skreg kom nu mere, giv mig så for helvede alt den pik du kan, jeg kommer squ snart igen. Jeg greb ind under hende og greb fat i hendes patter og rev hende i brystvorterne samtidigt med at jeg banket pikken ind og ud, nu skal du fandeme få sperm i dit liderlige luderrøvhul skreg jeg. Ja kom nu, knep mig, knep mig, jeg kommer, Åeeeeee for satan jeg kommer. Jeg satte det sidste stød ind og tømte pik i bunden af hendes røvhul.

Jeg trak pikken ud og smed mig på sengen. Det var vildt stønnede jeg, hold kæft hvor er min pik øm. Susanne gav mig et voldsomt tungekys og sagde: mit røvhul har aldrig været så gennemkneppet som det er nu. Det var vildt skønt men nu må vi heller tag et bad og få noget tøj på så vi kan komme ned at spise. Bagefter kan vi gå en tur langs stranden også se om vi ikke kan få lidt liv i din dejlige pik igen. Hun tog min slappe pik i munden og suget til. Derefter gik hun ud på badeværelses og råbte, vil du med i bad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.