Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej alle. Dette er en historie fra det virkelige liv. Lidt kort om mig, Jeg er en lykkelig gift kvinde på 34 år, har 2 børn, og har været sammen med min mand i 12 år. For et års tid siden fik jeg en ny kollega på arbejdet, Margrethe på 55, som har været gift med sin mand i 18 år.

Hun brokker sig meget over sin mand, og efter lidt tid fandt jeg ud af hun tog på sommerferie uden sin mand, da han hellere vil sidde og spille computer. Det var ikke småting Margrethe lavede på disse ferier, hun havde en fast elsker i Grækenland, som var 15 år yngre end hende selv. Hun kom med detaljer over SMS, da hun var på ferie dernede. Ting som at hun var kommet til morgenmad, frokost og aften var ikke ualmindelige.

SEX I DAG?

Anyway, hun lagde nogle ret lækre billeder op på Facebook af sandstrande, kolde pool, og kølige drinks. Jeg kommenterede med at næste gang så ville jeg med, for det så virkelig afslappende ud.

Året efter, fik jeg talt med min mand om at tage på venindetur, med Margrethe, og det var helt fint med ham, han skulle nok sørge for det hele derhjemme, og han synes jeg fortjente at komme lidt væk fra det hele.

Som sagt, så gjort, jeg fik pakket en taske med tøj, bikini og et pænt sæt til når vi skulle ud og spise. Allerede i flyet på vej dertil talte Margrethe at han altså lige skulle mødes med sin græske elsker dernede inden vi tog ud og fik drinks. Det var okay med mig, for så kunne jeg slappe af med en bog ved poolen.

Allerede ved ankomsten til hotellet gik Margrethe op på et andet hotelværelse end vores eget. Så jeg fik pakket ud alene, og tog mig et langt bad, iførte mig min bikini og gik ned til poolen, med en god bog under armen.

Efter 2 timer kom Margrethe ned til poolen. Hun så helt afslappet ud og havde helt rødmosset kinder. Jeg spurgte om hun havde hygget sig, og hun kom med slibrige detaljer om hele seancen. Det var ikke småting. Hendes elsker var åbenbart helt vild udholdende, og kunne virkelig tilfredsstille Margrethe meget mere end hendes mand kunne. Jeg spurgte lidt ind til om hendes mand vidste noget om hendes udskejelser, og til det fortalte hun mig, at det gjorde han ikke. Han var lykkelig uvidende og det passede hende fint. Vi fik et par drinks, og talte om andre ting.

Om aftenen gik vi ud og spiste på en lokal restaurant, og under middagen ringede hendes elsker til hende. Hun spurgte mig, om det var okay han kom og fik et par drinks med os, og om jeg kunne holde tæt om hendes forhold, selv om jeg dybest set synes det var moralsk forkert. Det kunne jeg godt fortalte jeg. Det var hun meget taknemmelig for. Inden hendes elsker kom, spurgte hun mig om jeg nogensinde havde lavet noget udenfor forholdet. Det havde jeg ikke, og jeg fortalte jeg var relativt kedelig i den afdeling, til min mands store fortrydelse. Hun spurgte mig om tanken nogensinde havde strejfet mig, men det havde den slet ikke.

Hendes elsker kom efter ca 30 minutter, og allerede inden han havde sat sig, kunne man mærke den seksuelle tiltrækning imellem ham og Margrethe. De flirtede på det groveste, og på et tidspunkt kunne jeg fornemme at han havde hånden helt ned i Margrethes bukser. Margrethe spurgte mig, om det var okay de trak tilbage på hotelværelset. Jeg var lidt skuffet, men følte ikke rigtigt jeg kunne sige noget.
De gik, og jeg sad alene tilbage. Jeg havde heldigvis min bog i tasken, så jeg bestilte en drink mere og satte mig til at læse. Der gik ikke lang tid, før jeg blev træt og besluttede mig for at tage hjem.

Jeg vågnede dagen efter, og kunne konstatere at Margrethe havde overnattet på sin elskers hotelværelse, så jeg gik alene ned og spiste morgenmad og gik igen alene ned til poolen. Jeg må indrømme, at på dette tidspunkt var jeg enormt skuffet og ville egentlig hellere bare hoppe på det næste fly og tage hjem. Men Margrethe kom lidt efter, og sagde undskyld for at de bare gik igår. Jeg fortalte hende at det var okay, men det skulle ikke blive en ting hele ferien, for så gad jeg ikke være der mere. Det kunne hun godt forstå.

Det blev aften igen, og for at gøre det godt igen, besluttede Margrethe sig for at invitere mig på middag på en fancy restaurant. Det var lige ved at gå galt igen, for det viste sig at hendes elsker arbejdede på selvsamme restaurant som tjener. Hun holdt sig dog i skindet, da han var på arbejde, og vi havde en hyggelig aften med masser af vin og snak.

Klokken blev 22 og restaurante skulle til at lukke til vores store fortrydelse. Margrethes elsker kom ned og spurgte om vi ikke ville ud og få en fyraftensøl sammen med ham og nogle af hans kollegaer. Jeg kunne mærke på Margrethe at det ville hun gerne, så jeg valgte at sige ja tak til indbydelsen. Det viste sig dog hurtigt at mange steder var ved at lukke, så de kvindelige kollegaer tog hjem, men Elskeren spurgte om vi ikke bare skulle tage hjem til hans hotelværelse og få et par drinks der. Elskeren var sammen med 3 af sine kollegaer, så jeg tænkte det var okay. Så burde der da være en chance for at Margrethe kunne holde sig i skindet.

Vi ankom til hotelværelset og Elskeren lavede drinks til os alle. Det viste sig at være ret hyggeligt, i en stund. Så trak Margrethe og hendes elsker sig ud på badeværelset, og jeg var tilbage med disse græske gutter, der talte med gebrokkent engelsk. Vi kunne dog kommunikere, og vi fik nogle drinks. Jeg blev ret fuld, og efterhånden kunne man høre Margrethe og elskeren gå til den ude på badeværelset. Jeg gjorde tegn til de andre fyre at jeg ville smutte ned på mit hotelværelse, da jeg syntes det blev lidt for meget. De var enige og vi forlod værelset.

Da vi kom ud, var der en af gutterne der sagde farvel, da han skulle til at hjem. De to andre spurgte om jeg havde nogle ting i minibaren på mit værelse, og spurgte om vi ikke skulle gå derned og drikke lidt videre. Det var fint for mig, så længe jeg bare slap for Margrethes og hendes elskers lyde.

Jeg havde aldrig fået fat i fyrenes navne så jeg spurgte hvad de egentlig hed, og at det var lidt pinligt jeg ikke kunne huske det. Alonso og Pietro hed de

Vi kom ned og jeg fandt et par glas frem, og vi fik lidt champagne. Jeg satte mig i stolen og fyrene satte sig på sengekanten. De talte lidt frem og tilbage på græsk, hvilket jeg ikke forstod noget af. De hoppede lidt op og ned på sengen, så den knirkede. Det grinede de lidt af, jeg grinede med, bare for at være med. Jeg tog mig til nakken, da jeg havde lidt ondt i den. Alonso mærke til det, og fik fortalt at han faktisk var uddannet massør, og om han skulle hjælpe mig af med mine smerter. Det ville jeg til at starte med ikke have, men han forsikrede mig at han ikke var ude på noget. Jeg blev overtalt og jeg satte mig omvendt på stolen så han kunne stå op og massere mig. Han var ret godt til det, og det var faktisk rart. Det fik mig til at tænke på min mand, der også var sindssygt god til at massere. Pietro fortalte at hans lejlighed var uden vand i øjeblikket, så han spurgte om han ikke måtte låne badet, så han kunne tage et bad inden han skulle hjemad. Det kunne jeg ikke se noget problem i, så det fik han lov til.

Alonso masserede videre, og han spurgte om jeg ikke ville lægge mig over på sengen, så han kunne tage ordenligt fat. Jeg var lidt påpasselig med at sige ja, men kom i tanke om, at han havde forsikret mig, at han ikke var ude på noget.

Så han fik mig overtalt og jeg lagde mig over på sengen, på maven så han kunne komme i dybden. Jeg skulle dog smide toppen sagde han, så han kunne komme til hele ryggen. Jeg tøvede, men han var flink til at kigge væk imens jeg gjorde det. Så jeg smed toppen, så jeg kun havde nederdel på og jeg havde stadigvæk støvler på. Jeg lagde mig ned igen, og han satte sig ved siden af mig og begyndte at massere. Han kom virkelig i dybden, og min lænd fik en ordentligt omgang, så jeg blev helt afslappet. Derefter begyndte han på min baglår, og der måtte jeg stoppe ham og spørge hvad han havde gang i.

Han forsikrede mig igen, og at det var en del af det hele. På dette tidspunkt ved jeg ikke om det var alkoholen eller min naivitet det spillede ind, men jeg hoppede på det. Det var jo en god omgang massage. Han spurgte mig om jeg havde noget olie, men jeg havde kun en fugtigheds creme med, men han sagde det var ligeså godt, men det kunne godt ødelægge det sorte stof på min nederdel, så han spurgte om jeg ville tage den af. Heldigvis havde jeg denne aften ikke taget g-strengs trusser på, så jeg gjorde det, da jeg ikke ville have ødelagt min dyre nederdel til 2500 kroner.

Han påførte creme på min ryg og gav lige min ryg en tur inden han gik igang med benene.
Det var helt fantastisk. Pietro kom ud fra badet med et håndklæde om livet, og spurgte om han skulle hjælpe til med massagen.
Alonso forklarede mig, at ham og Pietro arbejdede sammen om dagen som massører, og de tilbød en dobbelt massage, så hele kroppen, altså både ryg og ben kunne blive behandlet samtidigt på den halve tid. Dermed kunne de køre dobbelt så mange kunder igennem på en dag.
Det ville jeg gerne havde så Alonso gik igang med min ryg og Pietro gik igang med mine ben. Jeg hæftede mig ved at Pietro ikke tog tøj på inden han gik igang, men havde blot et håndklæde om livet. Tænkte dog ikke videre over det.

Pietro masserede mine baglår, og der var et par gange hvor han kom lige lovlig tæt på mit underliv. Han bemærkede det på daværende tidspunkt ikke selv. Men jeg kunne mærke jeg blev en lille smule fugtig. Jeg tænkte på min mand. Tænkte for mig selv, at jeg lige måtte hygge mig lidt alene når de var gået. Strejfningen af mit underliv blev lidt hyppigere, og Alonso kom lidt længere ud på siden af min ryg, så han strejfede kanten af mine bryster.

På dette tidspunkt tror jeg det gik op for Pietro af jeg var blevet våd forneden, og han koncentrerede sine håndbevægelser langt oppe mod mit underliv. Jeg kunne mærke Pietros lem på mit ben. Eller jeg tror ihvertfald det var det. Jeg var blevet småliderlig nu, og lod dem bare massere mig.
Pietro lagde hurtigt mærke til at jeg ikke protesterede, og begyndte at koncentrere sig om mit underliv. Jeg begyndte at stønne svagt og det lagde Alonso mærke til. Så han stak sine hænder ind under mig, og begyndte at befamle mine bryster. Jeg ved til dags dato ikke hvad der gik af mig den aften, om det var alkoholen der gjorde min dømmekraft utrolig dårlig skal jeg ikke kunne sige. Men Alonso fik mig vendt om, så han også kunne massere min forside.

Han fik smurt creme ud over mine bryster, og æltede dem godt grundigt med hans store hænder imens Pietro gik til angreb på mit underliv. Pietro begyndte at slikke mig, og jeg begyndte virkelig at nyde dobbelt massagen. Alonso rejste sig fra mig og senge og begyndte at knappe sine bukser op. På dette tidspunkt i mit liv havde jeg ikke været sammen med andre end min mand i hele vores forhold, og nu stod der en græsk mand og var ved at tage sine bukser af.

Jeg vidste jo godt hvor dette bar hen, og jeg havde alle muligheder for at stoppe det, men jeg gjorde det ikke.

Han smed bukserne og jeg kunne se på hans boksershorts, at han var meget hård. Han kom hen mod mit ansigt, og kiggede ned på mig. Jeg kiggede skiftevis på ham og hans underliv. Tror jeg så lidt skræmt ud, men samtidig også lidt forventningsfuld. Jeg stivnede. Pietro slikkede løs. Alonso tog min hånd, og førte den og til kanten på hans boksershorts. Han fik mig til at trække ned, så hans stive pik fløj ud. Den var stor og tyk. Større end min mands.

Få sex i dag

Han tog sin tommelfinger, og trak lidt ned i min læbe, så jeg åbnede munden. Han tog godt fat om sin pik og lagde den forsigtigt på min tunge. Jeg slikkede lidt tilbageholdende på hans pik, men det varede ikke længe før mine læber omsluttede spidsen af hans pik. Inden jeg vidste af det, havde jeg hele hans pik i min mund, og jeg suttede forsigtigt på den.

Det varede ikke længe før Pietro dukkede op på den anden side af mig. Han smed håndklædet, og han var også mere end klar. Hans pik var ligeså stor, omend lidt større.
Pietro tog fat i mit hoved og drejede det over mod ham, og der gik ikke længe før min læber også omsluttede hans pik. Jeg suttede lidt frem og tilbage, alt imens Alonso gav mig finger for neden.

Alonso trak sig lidt tilbage imens jeg suttede Pietros pik. Han gik over og tog sine bukser og fiskede et kondom op af sin lomme og påførte det sin pik.

Han kom tilbage til sengen, og fik min trusser helt af. Han bad mig om at sætte mig op på alle fire. Det gjorde jeg. Pietro var foran mig. Han tog fat i nakken på mig, og stak sin pik ind i min mund.

Alonso førte sin pik ind i min nu smask våde fisse, og begyndte at køre stille og roligt frem og tilbage. Det var fantastisk. Havde aldrig fået sådan en behandling før. Men jeg må indrømme, at jeg nød det. Tanken om min mand derhjemme var blevet fjern nu. Alonso begyndte at støde dybere op i mig, og jeg tror jeg fik min første reelle skede orgasme. Jeg sprøjtede ihvertfald safter udover hans pik, imens jeg stønnede højt. De grinede begge to og sagde et eller andet til hinanden på græsk som jeg ikke forstod. Men Alonso kneppede bare videre og endnu hårdere.

Efter lidt tid hvor jeg blev taget hårdt bagfra af Alonso, byttede Pietro plads med Alonso. Alonso lagde sig foran mig og han stiv pik stod ret op, og han gjorde tegn til at jeg skulle begynde at slikke. Jeg begyndte at slikke hans skaft, imens jeg kiggede ham i øjnene. Kunne mærke min indre "slut" var begyndt at komme frem. En følelse jeg ALDRIG nogensinde har haft før, heller ikke med min mand.

Pietro påførte sig også kondom. Han slikkede min fisse bagfra lidt, og gik så ellers igang med at kneppe mig hårdt lige fra starten. Pietro tog fat i min hestehale, imens jeg slikkede og suttede Alonso.

Efter lidt tid, rejste Alonso sig, imens Pietro tog mig hårdt bagfra. Jeg kunne se ud af øjenkrogen at han hentede min creme og gav den til Pietro. Pietro tog en ordentlig håndfuld og smurte det ud over min røv. Hans fingre blev så glatte at han uden problemer kunne føre en finger op mit røvhul. Jeg kom igen i en ordentlig orgasme, da han ramte mit g punkt, så jeg skreg endnu højere end før. Men Pietro blev bare ved med at kneppe min fisse med hans stive pik, og hans finger i min røv.

Alonso sad i stolen og spillede pik, imens han sagde noget til Pietro på græsk som jeg ikke forstod. Men da han havde sagt det, trak Pietro sig ud og lagde sig på sengen og beordrede at jeg skulle ride ham. Jeg satte mig på hans pik med ryggen til ham, og red ham.

Pietro tog godt fat om mine hofter og førte mig op og ned af hans stive pik. Alonso stillede sig op i sengen, og førte sin stive pik i min mund som suttede og slikkede lystigt uden at tøve. Jeg kom igen.

Jeg vendte mig om så jeg stadig sad på Pietros pik, men kunne jeg se ham i øjnene imens jeg red ham. Alonso gik om bag os, og stak en finger i min røv, imens han spillede den af på sig selv. Det varede ikke længe før Alonso satte sig på knæ bag mig, og førte sin pik op i min røv. Jeg fik den helt store tur. Imens jeg havde Pietros pik i min fisse, havde jeg samtidig også Alonso oppe i min røv.
Sådan kneppede de mig, i hvad der føltes som en evighed. En fantastisk evighed. Jeg kom op til flere gange, og var pænt udmattet efterhånden. Men Alonso og Pietro var ikke færdige med mig endnu.

De trak sig ud og lagde sig begge på sengen, og ville nu gerne suttes lidt. Jeg gav efter. Jeg var også ret øm, så en pause fra selve sex akten var tiltrængt. Jeg suttede dem begge på skift i lang tid. De var meget udholdende, disse græske gutter.

Efter lidt tid, ville Alonso gerne kneppe mig igen, så jeg lagde mig på ryggen og han tog mine ben på nakken så at sige, og kneppede mig dybt. I mellemtiden sad, Pietro i stolen og onanerede. De byttede plads et par gange, og jeg kom igen. Flere gange. Jeg havde aldrig oplevet at komme så mange gange i træk før.

Det var varede ikke længe før disse gutter ikke kunne holde til mere, og imens Pietro kneppede mig bagfra som det sidste, kunne jeg mærke Alonso kom i munden på mig. Følelsen af hans varme sæd i min mund, fik mig til at komme atter engang, og imens jeg kom, trak Pietro sig ud af min fisse og førte pikke op min røv og kneppede mig vanvittig hårdt. Det endte med han trak sig ud, skyndte dig op til mit ansigt, og sprøjtede mit ansigt til med varm sæd, og jeg suttede ham ren.

Alonso gik i bad, og Pietro tog sit tøj på, kyssede mig farvel og tog afsted. Jeg lå på sengen og var lamslået over mig selv. Den dårlige samvittighed kom nu skyllende, men jeg fik ikke lov til at være i mine tanker ret længe før Alonso kaldte.

Jeg gik ud til ham i badet, og kunne se han allerede havde stiv pik igen. Han beordrede mig ind under bruseren, og han rengjorde mig det varme vand. Han slukkede vandet og pressede på mine skuldre, så jeg kom ned på knæ. Hans pik dinglede ude foran mit ansigt. Jeg begyndte at slikke ham igen. Kunne mærke han blev hårdere og hårdere. Efter lidt tid, tog han fat i mig og rejste mig op, smækkede mig nærmest op af væggen og gik direkte igang med analsex på mig. Han kneppede mig hårdt i røvemn i 5-10 minutter før han sprøjtede sin varme sæd op i min røv. Det var på dette tidspunkt jeg fandt ud af han ikke havde påført sig kondom igen, men det gjorde intet. Vi tog et bad sammen, og han tog sit tøj og forlod hotelværelset.

Jeg sov 13 timer og jeg vågnede først ret sent på eftermiddagen dagen efter. Jeg mødre Margrete ved poolen, og hun spurgte hvor jeg blev af. Jeg gik hurtigt til bekendelse og sagde hvad der var sket.

Hun vidste det godt. Hun kunne se på mig jeg havde fået god sex. Men hun fortalte mig også, at når man først havde fundet sin indre "slut" så var det svært at gemme den væk igen, og det havde hun indset for længe siden. Hun havde også ret.

For de næste mange dage på ferien, mødtes jeg med Alonso og Pietro igen og igen, og fik den sammen behandling igen og igen, hver gang Margrethe mødtes med sin egen elsker.

Der var også dage hvor Alonso og Pietro ikke havde mulighed for at mødes. Disse dage satte jeg mig i hotelbaren, og faldt i snak med andre fyre. Lad mig bare afslutte historien med at sige; jeg har fået mere fremmed pik som en gift kvinde, end jeg gjorde før jeg blev gift.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.