BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har opdateret jer, så her kommer min historie fra min sommerfest jeg var til for nylig.

Min mands og mit sexliv er relativt dødt for tiden, da min libido har været lig nul, det sidste lange stykke tid, så jeg har ikke haft lyst eller overskud. Det var blevet tid til jeg skulle til sommerfest med mit arbejde, og min mand var, ikke overraskende, meget nervøs for at jeg skulle afsted. Jeg fortalte ham at han intet havde at frygte, da det jo var ham jeg var gift med. Og så tog jeg afsted, og mødtes med en veninde til predrinks.

SEX I DAG?

Da vi ankom til festen var jeg i fest humør, og vi hyggede og dansede og drak en masse drinks. Jeg sad til bords med en kollega, Peter. Han hældte drinks på mig, og jeg blev ret sp fuld. Da klokken nærmede sig lidt over midnat, sagde jeg at nu ville jeg hjem, og ville ringe efter en taxa. Peter tilbød, at jeg kunne spare pengene, og han ville følge mig hjem, så jeg kunne blive bare lidt ædru inden jeg kom hjem. Jeg sende en sms til min mand om jeg tog afsted nu, men at jeg ville gå hjem.

Peter og jeg begyndte at gå, og han trak cyklen ved siden af mig. Jeg slingrede lidt på vejen hjem, men Peter sørgede for jeg ikke faldt. Vi kom igennem en park der var ret mørk. Jeg fortalte Peter at jeg lige skulle tisse, og om han ikke lige kunne holde vagt. Det gjorde han, og jeg gik ind imellem buskene for at tisse. Lidt efter kom Peter ind, han skulle også tisse, så han stillede sig ikke ret langt fra mig. Jeg gjorde mig færdig, og kunne se stadig se Peter stå ved træet med sin ven i hånden. Jeg spurgte om alt var okay, og han sagde at han faktisk ikke skulle tisse. Jeg kunne se at han kørte hånden frem og tilbage. Jeg blev lidt befippet over at se ham stå med den i hånden, da han vendte sig om, og kunne se han var helt hård. Jeg blev også lidt tændt, og det var helt sikkert pga alkoholen. Han fortalte at han havde hørt fra min anden kvindelige kollega, at jeg har problemer med libidoen, så han ville bare prøve og se om han kunne få den igang igen, når nu min man ikke kunne. Jeg fortalte at jeg ikke var interesseret, men han fortsatte og spurgte om jeg ikke gerne ville røre den. Jeg begyndte at grine, og syntes han var helt fjollet. Men jeg gjorde det alligevel, imens jeg var helt færdig af grin. Jeg kunne mærke i min hånd at han blev hårdere og tykkere. Han begyndte at kysse min hals, og jeg grinte da det kildede, og bad ham om at stoppe. Han stoppede ikke. Jeg stoppede med at grine, men fniste nu kun.

Han fik mig ned på knæ, og hans pik var nu lige ude foran mine læber. Jeg gav ham nu et decideret handjob. Jeg syntes det var komisk det her. Han tog sin hånd ned til min mund og bad mig lige om at slikke hans finger. Jeg grinede og tog fingeren i munden. Han syntes det var frækt. Det var mørkt, og han byttede sin finger ud med sin pik. Jeg havde nu hans store tykke pik i munden og begyndte at slikke ham.

"Tænkte nok jeg kunne få min pik i munden på dig", sagde han.

Jeg var pænt våd og pænt liderlig nu og jeg fortsatte med at sutte hans store stive pik. Min telefon ringede pludselig og det var min mand. Jeg tog den og fortalte at jeg var halvvejs hjemme, imen Peter onanerede foran min mund. Da min mand talte, suttede jeg pik på Peter. Da samtalen var slut, rejste jeg mig op og stillede mig op af træet med røven skubbet bagud. Peter tog et kondom på, og trængte op i mig. Han gled lige ind i min sjask våde fisse, og begyndte nu at gennemkneppe mig, og jeg stønnede.

"Nu er det ikke så meget at grine af længere, hva?" sagde Peter.

Han tog godt fat og kneppede mig det bedste han havde lært.

"Så var din libido vist ikke så svær at få op, hva? Du er da en lille luder når du ikke er sammen med din mand." sagde han.

Jeg fik fremstammet et "Knep mig, tag mig", og han kneppede endnu hårde. Han tog mig nu analt.

"Det her får din mand vist ikke lov til, du er vildt stram" sagde han.

Jeg kunne mærke han 24 cm dybt opppe i mig. Det var så rart. Især når man han en mand der kun har 14 at gøre godt med.

Han kneppede mig hårdt og længe og kom dybt oppe i mig. Han sagde han havde en ladning mere, men at jeg skulle sutte hans pik. Jeg satte mig på knæ og suttede hans pik helt til roden, og han kom ganske hurtigt igen, og jeg slugte hele hans ladning.

Da jeg kom hjem og lagde mig ved siden af min mand, kunne jeg mærke Peters sæd flyde ud af røven på mig. Min mand opdagede intet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.