Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En ganske normal dag, hvor jeg havde sent min søn i skole, mand var på arbejde, han arbejder som lastvognschauffør og er kun hjemme i weekenderne. Jeg selv går hjemme og passer hus og have. Jeg går meget op i vores have, og bruger rigtig meget tid på den, jeg søger altid for at få kørt haveaffald væk i hverdagen, så manden og jeg kan hygge os i weekenden når han er hjemme.

Denne her dag var som alle andre, jeg fik pakket traileren og begav mig ned til lossepladsen. I bilen sad jeg og tænke lidt en af pladsmændene på lossepladsen, han hed Johnny, han så pisse godt ud, når han rente rundt i bar overkrop i sine neonfarvet overalls. Han var en del genert, og jeg havde snakket en del med ham, når jeg kom ned med affald. Vi havde udvekslet mobil nr. og vi havde skrevet lidt sammen, i starten havde det været om alt muligt daglig dags halløj, han havde en kæreste og jeg er jo gift, så der skulle jo ikke være nogle såret hjerter.

SEX I DAG?

Jeg kom ned på lossepladsen, og kigget efter min private plads mand, men jeg kunne ikke se ham, øv tænkte jeg og gik i gang med at tømme traileren. Da jeg var færdig hørte jeg en stemme bag mig.

"Hej Søde, hvordan går det?"

Jeg vente mig om, og der stod Johnny, i hans neonfarvet overalls og bar overkrop, må indrømme at, jeg blev sgu lidt våd i fissen da jeg så ham.

"Hej, Johnny, troede ikke at Du var her i dag, du plejer jo altid at stå klar når jeg kommer"

"Jeg så godt at Du kom kørerne, men jeg har fået en praktikant, og Jeg skulle lige sætte ham ind i tingende"

"Okay, så bliver der måske mere tid til at servicere mig, når jeg kommer med næste læs" sagde jeg og smilede lidt frækt til ham.

Han lo lidt "Du har da ikke brug for service, Du plejer vel at klare dig selv i hverdagen, når din mand ikke er hjemme hele ugen "

Jeg blev helt rød i hovedet, havde ikke lige regnet med at den generte mand, kunne finde på at sige sådanne ting. "Øhh, måske" fik jeg frem stammet "Nå jeg må hellere hente næste læs"

"Ja, det er okay, skynd dig lidt, hvis Du ikke kan se mig når du kommer tilbage, så er jeg over i hallen der over"

"Okay vi ses" jeg skyndte mig ind i bilen, og kørte hjem af.

Jeg sad og prøvede at få styr på mine tanker, havde jeg misforstået det Johnny havde sagt? Fuck, jeg kunne mærke at mine trusser var ved at blive gennemblødt, jeg var sgu så liderlig, at jeg at havde lyst til at stoppe bilen og sidde og onaner. Jeg havde ikke fået sex af min mand, de sidste mange weekender, da der havde været så mange ting vi skulle klare når han var hjemme.

Endelig var jeg hjemme, jeg skyndte mig at fylde traileren igen, og inde jeg kørte igen, ville jeg lige skifte trusser, så gik ind i soveværelset og fandt et par nye, fik bukser og de våde trusser af, men skulle da lige køre et par finger ned mellem min skamlæber, og det sitret i mig, da fingerne kørte forbi min klit. Puha, jeg var våd, og havde bare lyst til pik, men havde jeg ingen i nærheden, og en DILDO havde jeg heller ikke, da min mand ikke ville have at jeg havde en, jeg måtte kun få hans pik i mig.

Fik mine bukser på igen, og fik sat kursen mod lossepladsen igen.

Jeg kom ned til lossepladsen igen, kunne ikke se Johnny, så kørte hen til hallen. Stod ud af bilen, og fandt et par gamle malerbøtter i traileren, og gik ind i hallen. Over i et hjørne stod Johnny.

"Hvor skal disse hen" spurgte jeg.

"Bare stil dem på bordet her over" sagde han "Det var Du længe om at komme med næste læs, skulle Du lige ringe til manden og få hjælp til at tage trykket" grinte han.

"Nej, det kan jeg sgu godt klare uden ham" Fuck, nu begyndte safterne at løbe ud af min fisse igen, jeg var bare så trængende.

"Nå, det er da dejligt, ellers servicere jeg da også gerne med det" grinte han

"Du kan vel ikke en skid, når det kommer til stykket " kom det ud af min mund.

"Du kan bare bare trække bukserne ned, og lig dig ind over bordet, så skal Du nok blive klogere"

Hvis jeg ikke havde været så liderlige, ville jeg havde vent mig om og gået min vej, men jeg tænkte, at det kun var for sjov, så jeg træk mine bukser ned, og lænede mig ind over bordet, så jeg stod og struttede med min røv med mine g-streng på. "hvor længe skal jeg ligge her, jeg har jo ikke hele dagen"

Jeg kunne høre at kan kom gående hen mod mig, lidt efter kunne jeg mærke han store hænder på min røv. Det gav et gys i mig, hvad havde jeg gang i, hvad ville der ske.

Meget mere fik jeg ikke tænkt på, da jeg hørte hans plastklips i hans overalls gå op. Jeg kunne mærke at hans ene hånd træk forsigtigt min g-streng til side, og pludselig kunne jeg mærke noget meget stort på vej ind mellem mine baller.

Fuck jeg var liderlige, følte at det tog en evighed inde jeg mærkede hans pik trænge ind i mig, da pik hovedet var inde i mig, kunne jeg ikke holde min stønnen tilbage, jeg savnede godt nok at få pik, lidt efter kørte han den helt i bund på mig, og jeg kom i en lille orgasme. Han begyndte at kneppe mig først langsomt og derefter lidt hurtigere, jeg nød det helt vildt. Jeg kunne mærke hans hænder begynde at køre op af min krop, op af ryggen, den ene hånd nåede min lås i min BH og på magisk vis, fik han åbnede den med en hånd. Hånden forsatte ind under mig, og jeg løftede mig lidt op så han nemmere kan komme til, han begynder at nippe og nuller min brystvorter, og jeg kan mærke endnu en orgasme på vej. Johnny begynder at stønne og jeg kan mærke at hans pik begynder at vokse i mig, og med at kommer vi begge i en kæmpe orgasme, jeg kommer så meget, at jeg kommer til at presse hans pik ud, og jeg sprøjter ud over ham.

Med et bliver vi stille, vi kan kun høre vores for pustet åndedrag. Jeg ser mig tilbage, og kan se at Johnny står med bukserne ned om anklerne og plader våd.

Jeg prøver at samle mine tanker, og skynder mig at trække mine bukser op, de er også blevet godt våde, men jeg skynder mig bare og løber hen mod udgangen, uden for ser jeg en skynde sig ind i personalets skurvogn. Hvad har nogle set os, jeg sætter mig ind i min bil og køre hjem.

På vejen hjem, flyver alt muligt igennem min tanker, hvad har jeg gjort, jeg har lige været min mand utro, hvad skal jeg gøre, jeg bliver jo nød til at fortælle ham det, hvordan skal jeg fortælle det.

Da jeg kommer hjem, skynder jeg mig ind på badeværelset, tager mit tøj af og skynder mig ind i bruseren, tænder for vandet og skyller mig, især mellem mine ben og i min fisse, bruger hånden til at vaske mig med, kan mærke at jeg stadig har hans sæd i mig, bliver nød til at smage på mine fingre, og smagen for min liderlighed til at bluse op igen. Jeg begynder at bruge strålen fra bruseren på min klit, og lidt efter kommer jeg i en lille orgasme igen.

Efter badet, for jeg tørret mig, og tage rent tøj på. Finder min mobil, og vil ringe til min mand, men der ligger en besked fra Johnny. Med rystende hænder åbner jeg den og læser. "Tak for et uforglemmeligt møde, håber at du er okay? Håber at det kan bliver mellem os"

Jeg står lidt og tænker, også svare jeg tilbage "Er okay, og tak, det skal nok blive mellem os"

Jeg glemte alt om at ringe til min mand.

Kommer muligvis en efterfølger, hvas der er stemning for det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.