BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde skrevet meget sammen, den seneste tid. Jeg havde fundet dig på Facebook, Jeanette var en tidligere vens ex.

Jeanette var alene nu, men sine børn, og havde ikke rigtig fundet kærligheden igen. Hun tog det ikke så tungt, for du var sikker på at det nok skulle komme. Jeg tilbød dig, at jeg godt kunne hjælpe med lidt, hvis Hun savnede lidt real mand. Hun takkede pænt nej, for gifte mænd blev hun bare forelsket i også kom problemerne.

En aften jeg sad og hang over tv´et, og skrevet lidt med Jeanette, det var en meget lun sommer aften, og jeg spurgte hende om, om hun sov med vinduet på klem? "Normalt ikke" svarede hun." Øv, havde ellers tænkt mig at gå i søvne i nat" skrev jeg tilbage.

"Går du nogen gange i søvne?"

"Ja, hvis der er grund til det. Og det kunne jo være at jeg kom forbi dig"

"Ha ha, du kommer bare"

"Ja, nu må vi se, men huske at lade vinduet stå på klem"

"Ja, ja, det skal jeg nok"

klokken blev mange, og jeg gik i seng, lå og kunne ikke rigtig falde i søvn. Jeg kom til at tænke på beskederne som Jeanette og jeg havde skrevet. Fuck tænkte jeg, jeg prøver, jeg listede ud af sengen, og hoppede lige i et par bukser, og listede ud af døren, fandt min cykel, synes at 3 km måske var lige langt nok at gå i søvn.

Jeg kom hurtigt ned til Jeanettes hus, viste ikke rigtig om jeg skulle tage chancen, men listede da til sidst hen til vinduerne, fandt et der stod på klem, og ganske rigtigt, kunne jeg se at det var Jeanettes soveværelse.

Jeg åbnede forsigtigt vinduet, og kravlede ind. Stod lidt, og overvejet, næste træk. Hun lån med dynen lidt over sig, og det ene ben over dynen, så man kunne se at hun kun havde g-streng på.

Jeg tog bukserne af, og lagde mig stille ned ved siden af hende og lagde min arm om hende. Det gav et sæt i hende, også tog hun fat i min arm og træk dem om hende, og puttede sig rigtig ind til mig. Det gjorde at min pik rejste sig, og jeg kunne ikke lade være med at kysse hende på skulderen, og ned af armen, hun drejet dig rundt, så hun lå på ryggen. Hendes bryster lå blottede, og jeg kunne ikke lade være med at kysse dem, og lade tungen straffe vorten, det giver et sæt i hende, og hendes vejrtrækning bliver hurtigere og hurtigere. Jeg forsætter med at kysse hende ned over maven, mod hendes trusser, hun spreder forsigtigt hendes ben, og jeg forsætte langs trussekant.

Kan mærke at hun gerne vil mere, så trækker trusser til side, og kysser og slikker på skamlæber, finder klitten, og sætter tyngen på, og hun stønner højlydt. Hun spænder mere og mere, og til sidst visker hun "knep mig nu" det skulle hun ikke sige to gange, min pik var bare klar, så rejser mig op over hende, trækker hendes trusser af, og sætter pikhovedet mod hendes varme fisse. Forsigtigt glider den ind, jeg trækker mig lidt ud, også ind igen, til den er i bund. Hun vrider sig og stønner, og jeg begynder at kneppe hende i fast tempo. Der går ikke længe for hun overgiver sig til orgasmen, og holder mig fast, og beder mig om at komme nu. Jeg tømmer min pik oppe i hende, mens hendes orgasme er i gang. Da jeg er færdig med at sprøjte hendes fisse til, og hun er kommet ned på jorden igen, åbner Jeanette øjnene, og smiler. Vi kysser lidt, og lægger os til at putte igen.

Pludselig kigger jeg på dit ur, og opdager at kl. er 4.30, fuck, jeg må hellere komme hjem inden mit vækkeur ringer, så for lige kysset Jeanette en ekstra gang, også i bukserne igen, og ud af vinduet.

Jeg når lige at komme hjem under dynen, og få blodtrykket ned, inde uret ringer.

Senere på dagen, kom en besked fra Jeanette, med at, hun gerne så at jeg gik lidt mere i søvn, så skulle hun nok lade vinduet stå på klem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.