BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var høj musik og en duft af øl og tobak. Glade mennesker, fulde mennesker også var der Fie. Denne lørdag aften, var hun ude med nogle gamle venner og veninder. Hun havde i den grad haft brug for en aften som denne. Ingen diskussioner, ingen evig tanke om HAM!- Søren. De spillede skomager, drak øl og skrålede med på de melodier de kunne. Aftenen og natten var ung endnu og Fie nød det til fulde. Fair play hed baren de var på, en bar på Amager- med både jukeboks, dart, dansegulv, spillemaskiner også billard bord. Folk kom og gik, og med udsigt til døren, så hun det meste der foregik. En lille flok mænd trådte ind af døren, af hvad hun kunne se, var de nok på udebane og helt sikkert tæt på alderspræsidenter denne aften. Hun skyder dem til at være på alder med.... Hun når ikke at tænke tanken til ende- bagerst i flokken ser hun ham – ja HAM. Søren, den mand der selv efter 3 år, stadig sidder i hende, som stadig invadere hendes indre. Den mand hun så skamløst og direkte, havde taget på hans kontor for et års tid siden. Deres øjne mødes, og ilden i hende brænder. Hun sender ham et smil, og bliver kaldt tilbage til hendes selskab. Det er hendes tur til at støde...

I løbet af den næste times tid, danser Fie med sine veninder på det lille dansegulv. Hun mærker hans øjne uanset hvor hun er og nyder det. Hun har selv godt spottet, at han sidder oppe i baren, og sender ham blikke når deres øjne mødes. Da ølglasset er tomt, vimser hun op til baren. Og selvom der er frit andre steder, vælger hun at stille sig mellem Søren og hans ven, strejfer hans lår med sin hånd, inden hun nærmest hænger sig ind over disken for at få bartenderens opmærksomhed. Fie vender sig mod Søren og smiler, siger hej til både ham og vennen. Søren mærker straks hendes væsen, og endnu stærkere nu, hun hænger der til højre. Han har lyst til at røre ved hendes velformede røv, tage hende lige her på disken. Han mærker sin begejstring i bukserne. Fie har henvendt sig til hans kollega, hun flirter åbenlyst med ham og Søren kan mærke irritationen, men før han når at tænke videre, er Fie blevet ekspederet og er på vej væk med 2 store fadøl. "Undskyld, du ved vel ikke hvor toiletterne er"? Han måtte finde på noget i en fart. "Jo, de ligger nede af trappen derovre" Fie peger og forstår godt hans hentydning da han bider sig i underlæben. Fra sit selskab, holder hun øje med ham. Venter på, han skal gå mod toiletterne.. Da hun ser Søren er væk fra sin stol, smutter hun uset fra sit selskab og gennem menneskemængden ned til toiletterne. Som altid er dametoilettet optaget, så hun stiller sig i venteposition – ingen Søren at se... døren går op og hun bliver hevet indenfor før hun når at opfatte det. Søren holdet hende tæt og kysser hende grådigt.. "Uhm, gin og tonic"? Spørger hun, da han lader hende trække vejret.. "Jep", han trækker hende ind til sig igen, kysser hende op og ned af halsen, napper hendes øreflip og hans hænder ælter den velformede røv . "Jeg har savnet dig" hvisker han." efter du var på mit kontor, har jeg ikke kunne koncentrere mig særlig godt. Fie, jeg må have dig HELT". Hun tog et kærligt men fast greb om hans voksende bule.. "Mmmm Søren, og jeg giver mig HELT, men ikke her på et wc. Jeg skal ha dig i en seng" svarede hun og lod sin tunge glide fra hans øre til enden af skjorte kanten. "desuden" sagde hun. "Så er jeg ret sikker på, at der er kø til toilettet". Hun rettede på tøjet og håret, kyssede ham dybt og tog fat i dørhåndtaget. "Fie! Jeg mener altså, at jeg SKAL have dig i nat" Deres lille toiletbesøg blev afbrudt af banken på døren. Han gik først, op af trappen og hen på sin plads i baren. Fie fandt sit selskab ved billardbordet.

SEX I DAG?

Aftenen gik og gæsterne på Fair play blev mindre, Søren sad nu alene tilbage i baren, Fies selskab havde tilsluttet sig et andet, så hun kunne med god samvittighed sige farvel.. Han så godt hun gav kram til højre og venstre, en veninde tog fat i hende og så alvorlig ud. Fie grinede højlydt, kyssede veninden og gik mod Søren. "Når, skal vi smutte herfra?" spurgte hun uden at kigge på ham. "Vi bliver nødt til at gå hver for sig, min veninde holder øje med mig – gider ikke noget drama". Hun bestilte et shot, drak det og vendte om og forsvandt ud i natten. Søren kom lidt efter hende, han var tændt og spændt på at mærke hende igen. Flere gange i løbet af aftenen havde han haft lyst til, at vælte hende over billardbordet og bare tage hende der..

"nå dér er du. Jeg troede du havde brændt mig af" Fir kom frem fra hjørnet. Han kunne se på hende, at hun var tændt. Måden hun ubevidst bed sig i læben og hendes kropssprog sagde det hele. "Kom" sagde han og tog hendes hånd "Vi finder en taxa, også kører vi hjem til mig. Familien er ikke hjemme, så ingen bekymring dér" Fie greb fat om hans hofter og puttede sit ansigt ind til hans brystkasse. Selvom der var larm fra natten i byen, hørte han hende hviske "Jeg glæder mig til at give mig hen til dig".

I taxaen sad de tæt, Fies hånd havde hurtigt fundet hans bule i bukserne og gnedet, så der knap var plads til den. Chaufføren kigge dårligt i bakspejlet, så hun lagde hans jakke over hånden og lynede ned, hev den frem og tog fat om den med et fast greb. "Fie" sagde han lidt bestemt " kan du ikke vente lidt" hun sendte ham et smørret smil og blinkede til ham. Med Langsomme bevægelser kørte hun hånden op og ned, lod hovedet blive helt frit, hvorefter hun kørte retur.. Han havde svært ved ikke at læbe hoveder tilbage og bare lade hende gøre sin ting. Han stønnede svagt og bad hende pænt og stille, om at pakke sammen inden de ville få en regning for rens af sædet. Desuden ville han gemme sin sæd, hun skulle sprøjtes fuld – igen og igen. Taxaen stoppede og Søren betalte. Fie var ikke helt klar over hvor de var. Hun havde jo været træt beskæftiget, så lokationen var hende en gåde. På vej op af havegangen, holdt han ikke hendes hånd. Nok i frygt for, om nogle naboer ville se dem. Men klokken var godt over midnat, og ud fra boligerne omkring dem, regnede hun ikke med, at der boede mange under 40.

Ligeså snart Søren lukkede døren bag dem, greb han fat i hende.. Kyssede hende grådigere end nogensinde før. Fie gengældte og hev hans skjorte over hovedet, åbnede knappen i bukserne. "Stop lige" hun kiggede forundret på ham. " Du sagde, at du ville have mig i en seng, så kom" Han trak hende ned i den anden ende af huset og åbnede døren til værelset.

Her duftede dejligt frisk, og den stille nat kunne høres fra det åbne vindue. Søren satte hende i enden af sengen, og puffede hende stille ned på ryggen. Forsigtigt afklædte hende – for hvert stykke med bart der kom frem, kyssede han den nøgne hud. Fie nød hans opmærksomhed, nød hans sensualitet, en side af ham hun endnu ikke havde oplevet. "Hold op hvor er du lækker" hans øjne var opslugt af den nøgne krop foran ham. Fie følte sig enormt blottet, alkoholen der brusede i kroppen fik hende til at slappe af og bare tage imod ham. Søren lænede sig ind over hendes krop, stadigvæk i bar overkrop og bukser. Kyssede og slikkede hende fra øreflippen, ned over Hals og brystkasse.. tungen dansede fra brystvorte til brystvorte, nappede stille i dem og bød Fies små suk, når tænderne fik fat. Videre ned af maven, og ved hårgrænsen stoppede han. "Kig på mig Fie" Han åbnede bukserne og stod snart helt nøgen foran hende. "Uhm, du er en lækker mand Søren" Hun fik ikke noget svar, han satte sig på knæ på gulvet og begravede sit ansigt i hendes skød. Hun krummede ryggen, da tungen begyndte sit arbejde. Søren var en gudeslikker, han vidste helt sikkert hvad han havde gang i.. Hun tog fat i hans hår, for at lade ham vide at hun kunne lide det. Idet hendes fingerspidser kørte igennem håret, lød han 2 fingre kører op i hende. Hun stønnede, åbenbart lidt for højt for han stoppede, sagde "Sysh Fie, vinduet" fortsatte så fingrene og tungens leg. Hun kunne mærke at hun var tæt på, det kunne han åbenbart også, for han øgede tempoet. "Åh bliv ved Søren, Ja lige dér" stønnede hun stille og greb bagud efter en pude hun kunne bruge som støjværn. Orgasmen kom rullende og hun lod den komme for fuld kraft.. "Mmmm Søren, jeg kommer nuuuu" lød det bag puden. Hendes krop rystede og det var svært at få kontrol over vejrtrækningen igen. Hun mærkede Sørens krop lægge sig ved siden af hendes. "Dejligt Fie, har du sprøjtet sådan før" han fjernede puden fra hendes ansigt og nød det blik hun havde i øjnene. " Øh sprøjtet? Nej aldrig før" hun smilede til ham, tog med den ene hånd fat i hans nakke, så hun kunne give manden et kys. Smagen af sig selv var hun vild med.. Hun fik rejst sig op på knæene da rystelserne var ovre og satte sig overskrævs på ham. Nu var det hans tur til at nyde hendes tunges arbejde.

Søren prøvede at holde sine øjne åbne, så han kunne se hendes liderlige blik, når hendes tunge ville gå på opdagelse. Nydelsen var for Stor, så han gav sig Hej, lod kroppen blive tung og tog så imod. Fra Hals, ned over brystkassen, til brystvorterne, hen over maven og fra navlen og ned. Den tur han lige havde givet hende, gav hun nu tilbage. Han kunne høre på hendes åndedrag, at hun var tændt, liderlig og havde overgivet sig fuldstændig. Lige inden hun tog hans pik i munden, rejste han hovedet og fandt hendes øjne. Hun kiggede på ham, med hovedet mellem læberne, så måtte han igen giver efter til Nydelsen, da hun tog ham i et stykke helt til roden. "Mmmm Fie" det var vådt og dybt. Bevidst om det åbne vindue, prøvede han ikke at stønne for højt, hvilket var svært. Hendes tunge og hånd gjorde et lækkert arbejde, han vidste han måtte stoppe hende, inden han ville aflevere sin sæd i hendes hals. Fie mærkede godt, han var tæt på.

Før han fik stoppet hende, stoppede hun selv. Hun kravlede ind over ham, kiggede ham i øjnene og lød ham smage sig selv ved et dybt langt kys. Imens de kyssede fik hun placeret sig rigtigt over den dunkende pik. Langsomt gled hun ned over ham, helt i bund. Hun satte sig oprejst på ham og blev siddende sådan et stykke tid. Sørens hænder tog fat i hendes bryster, de var ikke store, men lige præcis nok til en håndfuld. Fie rykkede frem og tilbage, først stille men øgede tempoet i takt med Sørens vejrtrækning. Hans hænder ændrede position til hendes hofter hvorefter han trak hende ned til sig, så han kunne styre tempoet. Han ville ikke komme for hurtigt, så han startede stille ud. "Det er så lækkert Søren, tag fat i Mine baller" hviskede hun i hans øre. Hans hænder tog hårdt fat i hendes velformede røv, hun gispede og bevægede sig nu med ham. Hurtigere end han kunne holde til. "Bliv ved Søren" tiggede hun nærmest, da han igen tog kontrollen og satte tempoet ned igen. "Men Fie, så sprøjter jeg" liderligheden var ikke til at tage fejl af i hans stemme. "Mmmm" var det eneste svar hun gav ham. Hun var så våd også stram. En finger fandt hendes endnu strammere hul og han lød den glide op. "Ååh Søren, så kommer jeg også. Knep mig hurtigere" Han gjorde som hun sagde, og kunne mærke hvordan hendes huller strammede om pikken og hans finger. "Kys mig Fie, lad mig se dig komme" I hendes øjne var vildskab og hendes orgasme rullede igen ind over hende. "Jah Søren, kommer for dig nuu" idet hun sagde dét, gav han efter for trykket og skød sæden af i dybe stød og blev ved til han var helt tømt. Fie faldt sammen over ham, her lå de lidt, uden at sige noget. Søren brød stilheden " du glemte vinduet" han smilede imens han sagde Det, så hun forstod godt, at det ikke var surt ment. "Ups" de kyssede og Fie trillede ned ved siden af ham i sengen. Søren rejste sig og forsvandt ud af værelset, ud fra Lyden af rindende vand måtte han være gået på badeværelset. Han dukkede nøgen op i døren. "Vil du med en tur under bruseren" dét ville hun. Hun ville nyde at sæbe hans krop ind, inden det blev rigtig morgen og hun skulle hjem.

Han kørte hende selvfølgelig i sin stationcar, kyssede hende inden hun forsvandt fra parkeringspladsen og ud i morgenens lys. Det havde været en dejlig nat og morgen og han vidste ikke, om de ville få hinanden at se igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.