Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift kvinde som har rundet de 50 år. Alle årene har været lykkelige, men de seneste år har mine tanker svævet omkring det seksuelle og det at gå ud over mine grænser.

Børnene er flyttet hjemmefra hvilket har gjort det muligt for min mand at tage lidt mere rejsearbejde og skaffe flere penge til at vi kunne nyde flere rejser og fælles oplevelser. Min mand er sommetider væk i 10 dage og i disse 10 dage er mine fantasier om at prøve mine grænser af, steget.

SEX I DAG?

Jeg er lidt overvægtig og med tunge bryster og 165 cm høj. Måske ikke det store skønhedsideal, men jeg ser nu og da mænd kigge efter mig, hvilket jeg tilskriver at mine tunge bryster fylder lidt i landskabet.

En aften efter mørkets frembrud og efter at have besøgt en veninde og min mand var ude at rejse kørte jeg ind på en rasteplads for at tisse. Der var røget en del vand og en enkelt øl indenbords og min veninde boede 1 times kørsel fra min egen bopæl. Rastepladsens toilet var blevet raseret og afspæret og der stod jeg og skulle så gudsjammerligt tisse. Jeg besluttede at gå op bagved i det nærliggende budskads og tisse. Jeg kunne se en enkelt bil på pladsen, men ingen personer i nærheden. Jeg gik ind i budskadset og trak trusserne af og satte mig ned og tissede. Mens jeg tissede kunne jeg mærke den friske luft mellem benene. Jeg nød øjeblikket så meget at jeg blev siddende lidt endnu i hugstilling efter jeg havde tørret mig med en serviet.

Pludselig kunne jeg se en mand komme forbi budskadset og han fik øje på mig. Jeg blev forskrækket og rejste mig op i en fart. Han stoppede op og vi stod og kiggede på hinanden uden et ord. Jeg var blevet liderlig af den friske luft mellem benene og jeg kunne se hans bælte stod åbent. Han havde sikkert haft samme ærinde i budskadet. Vi sagde ikke noget, men jeg kunne mærke en spænding stige imellem os. Vi kendte ikke hinanden og selv om vi gik fejl af hinandens hensigter, var den ikke længere end bare at køre sin vej. Han trådte et skridt frem mod mig mens han smilede lidt nervøst. Hans nervøsitet gav mig mod så jeg trådte også frem og rakte en hånd imod ham og trak ham med op til en bænk og bord. Hans hænder rørte ved mig og han befamlede mine bryster under den tynde sommerkjole. Jeg fik åbnet hans gylp og hans bukser faldt ned om anklerne på ham. Han var halvt erigeret kunne jeg se, så jeg trak hans underbukser ned og frem kom en blodfyldt pik, der var ved at gøre sig klar. Hans hænder søgte op under kjolen og op mod mine brystholder som han fik krænge op over brysterne. Nu kunne han ælte mine bryster og mine brystvorter blev med det samme store og stive. Jeg tog om hans pik og kørte forhuden tilbage på ham mens den anden hånd tog om hans tunge nosser. Han ville kysse mig, men jeg drejede hovedet. Ingen kys - kun røre. Hans anden hånd søgte ned mellem mine ben og hans langemand ramte min våde revne og gled let indenfor. Han rørte ved min klit der nu var vokset sig større og følsom og jeg kunne mærke varmen bølge op igennem min krop.

Hans pik var nu vokset til fuld størrelse og jeg satte numsen op på skovbordet og trak kjolen helt op så der var fri adgang til min skede åbning. Jeg lænede mig tilbage på albuerne og kastede nakken tilbage som tegn til at han kunne tage mig. Jeg mærkede hans ru hænder famle ved min åbning og også hans pik blive sat til. Så kiggede jeg ham direkte ind øjnene mens han trængte op i mig. En fantastisk følelse. Uforpligtigende som hvis jeg havde onaneret i min egen seng, blev jeg taget af en fremmed mand. Først nu så jeg at han havde ølvom og tyndhåret, men det var ligemeget. Han tog mig mere voldsomt og stødte hårdt op i mig. Mine bryster skvulpede i takt med hans stød og - tror jeg, var med til at den nu gik på ham. Han stødte dybt op i mig et par gange og jeg kunne nu se han tømte sig i mig da hans ansigt var fordrejet. Nu mærkede jeg også varmen i mit skød og lyden af smaskende våde kropsdele kunne nu høres tydeligere. Han stoppede med at støde op i mig og kigge lidt på mig mens han rørte mine bryster. Så trak han sig ud og jeg mærkede at han havde leveret en stor ladning i mig, for mine balder blev straks våde af hans sperm. Han trak underbukser og bukser op og vendte sig om og gik som om han havde gjort noget galt. For mit vedkommende var det ok, for jeg havde fået det jeg ville - en oplevelse uden forpligtigelse. Jeg sad lidt endnu mens jeg hørte han startede hans bil og kørte. Jeg var stadig uforløst og nød stadig øjeblikket. Min hånd søgte mit nu meget våde skød og med hans sperm på min klitoris, onanererede jeg mig nu til den største orgasme jeg længe havde fået. Efter et lille stykke tid rejste jeg mig op og mærkede hans sperm og mine safter løbe ned af mine ben som gned let op af hindenden mens jeg gik ned mod bilen.

Jeg kørte nu hjem og fik vasket sperm af mig og gik i seng.

Jeg havde overskredet en grænse og haft en fantastisk seksuel oplevelse. Helt uden riisiko - og det tændte mig at det var så let...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.