Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter vores succes, havde Julie og jeg ikke nogle økonomiske kvaler i et stykke tid, vi havde blandt andet fået fat i en bil. Men da pengene var ved at slippe op, måtte vi på den igen. Julie oprettede igen en profil på hjemmesiden, og igen gik der ikke lang tid inden der var en der bed på krogen. Manden var midt i 50'erne og kom fra nabobyen. I brevudvekslingen mellem Julie og manden, kom det frem at han drømte om "at være læreren som har en affære med en elev", så Julie havde anskaffet sig en skolepigeuniform.

Jeg havde været til undervisning, og da jeg kom, hjem kaldte Julie på mig, det kom inde fra stuen. Da jeg kom ind i stuen ventede der mig et fantastisk syn, Julie havde uniformen på. Kunne straks mærke reaktionen i min pik, som stille og rolig voksede. Nederdelen gik til midt på lårene, udskæringen var rund og gik fra kraveben til kraveben, og man kunne lige se toppen af bh'en i kavalergangen.

SEX I DAG?

Jeg stod med åben mund og polypper og mine øjne var ved at falde ud. Julie kiggede på mig og sagde: "Jo den går vist an". Julie gik ind i soveværelset og skiftede, mens jeg bare stod forstenet i stuen. Da hun kom ind i stuen igen skubbede hun til mig, og jeg "vågnede" igen. Hun havde taget et par af mine boxershorts, og en stramtsiddende trøje på, kunne se hun også havde smidt bh'en, hun så næsten lige så sexet ud. Efter vi havde spist og det var blevet aften, sad vi i sofaen, og planlagde det kommende forløb. Som noget nyt skulle jeg også være i nærheden af restauranten og tage billeder.

Julie havde kontaktet hendes veninde og der var to værelser klar til brug. Da det er gjort sætter vi DVD'en fra sidst på. Vi sidder begge og bliver småliderlig af det, og inde længe, sidder vi med en hånd i hvert sit skød. Jeg rejser mig, og begynder at tage bukser og boxershorts af, da hun sætter sig på hug foran mig, hun overtager stille og roligt åbner mine bukser, som falder til jorden. Hun slikker og gnider på min godt stive pik uden på boxershortsene og onanerer sig selv, mens hun kigger mig i øjnene. Efter et par minutter i denne dejlige behandling, tager hun mig med ud i køkkenet, hun sætter sig på køkkenbordet, og tager boxershortsene af så der er adgang til hendes fisse, jeg sætter mig på hug og begynder at slikke hende.

Da hun er kommet et par gange, stiller jeg mig op, fører pikken hen mod hende, presser den stiller og roligt ind, og begynder at kneppe hende. Efter et stykke tid, svinger hun benene omkring mig og armene omkring min nakke, og jeg bærer hende ind i soveværelset, hvor jeg lægger mig ned, og hum ridder mig. Inden længe kommer jeg langt op i hende, hun hopper af mig og slikker mig ren.

Det blev dagen hvor Julie skulle mødes med manden, de skulle mødes og spise og derefter på hotel. Om formiddagen havde jeg været på hotellet og sat udstyret til. Hjemme i lejligheden, var Julie også ved at være klar, hun havde pakket uniformen i en pose og taget en kjole på, som ikke efterlod meget til fantasien. Hun tog sin frakke på gav mig et knus og et klem på pikken, og gik ud af døren "du må have god fornøjelse, smukke!". Jeg skulle også til og af sted.

Med digitalkameraet i lommen gik jeg ned mod restauranten, hvor de skulle mødes. Lige overfor restauranten er byens park, så det gjaldt om at finde et sted hvor jeg kunne være i fred og tage billeder. Da jeg kunne se Julie komme gående med en mand, gemte jeg mig. Inden de gik ind, fik jeg taget et par billeder. Imens de var inde og spise ville Julie sende besked om hvor hans bil var parkeret og hvornår de gik derfra. Jeg fandt hurtigt hans bil, tog et billede af nummerpladen, og så var det bare at vente til de kom tilbage. Planen var at Julie skulle skifte til skolepigeuniformen inden de forlod restauranten, og når de kom tilbage til bilen, åbne frakken og vise manden uniformen, og at jeg så skulle får et billede hvor manden står ved siden af Julie i hendes herlighed.

Da det billede var taget skyndte jeg mig ud på hotellet, hvor veninden låste mig ind på værelset, hun skulle ringe, når de kom. Det varede ikke længe, så var de ankommet. De kom op på værelset, og manden fortalte hvordan det skulle foregå. Han ville sidde på sit "kontor" og Julie banke på en dør og komme ind. Som sagt, som gjort, Julie gik hen til ham, og som i et rollespil, havde de replikker, var ved at flække af grin af at høre dette.

Pludselig tog manden Julie i armen, og lagde hende og hans knæ, han trak hendes nederdel op og begyndte at smække hende. Som en del af skuespillet, skulle hun gøre modstand og sige nej, stop og lad vær! Han skubbede hende ned på gulvet, så hun sad ligesom den lille havfrue. Han åbnede bukserne, og ud hoppede en lille tyk pik frem. SUT DEN, nærmest råbte han, og hun begyndte stille og roligt at sutte ham.

Da hun havde suttet ham stive, hev han hende op, og lagde hende med ryggen på bordet, og benene ud over bordkanten. Han hiver ned i hendes uniform, så hendes bryster kommer fri. Han slikker og sutter lidt på dem, mens han onanerer. Han sætter sig på hug, og begynder at slikke hendes fisse. Jeg sidder og er helt væk, da der bliver banket på ind til mig. Jeg for op, går hen til døren, gennem spionhullet kan jeg se det er Julies veninde. Jeg åbner, og hun kommer ind. "vil lige se hvordan det går," sagde hun og kiggede på skærmen. Imens er manden begyndt at have sex Julie, han banker den op i hende frem og tilbage. Kan høre hun siger nej, nej, nej og stop osv.

Kan høre på venindens vejrtrækning at hun er blevet tændt af det. I mellemtiden er Julie og manden hoppet over i sengen og Julie er godt i gang med at sutte manden, for derefter at køre pikken op og ned mellem hendes bryster. Pludselig mærker jeg en hånd på min pik, det er veninden, hun åbner mine bukser og begynder at sutte min pik, jeg lidt i vildrede, Rikke, som veninden hedder, er virkelig god, og er jo selv godt liderlig af og se Julie bliver kneppet. Inden længe kommer jeg i Rikkes mund. Hun hiver op i sin nederdel, tager min hånd, og lader mig føle på hendes fisse, hun er drivende våd. Hun sætter sig over skrævs, og fører pikken op, nu sidder vi på en stol og knepper. Jeg kigger på skærmen imens, og når lige at se manden går på toilettet og Julie fiske hans pung frem og finde navn og adresse, inden jeg hiver Rikke af, og kommer ud over hendes ansigt. Manden kommer ud fra toilettet, og Julie går derind. "Tillykke, du har bestået Marlena" var alt han sagde, inden han tog tøj på og gik. Da Julie har sundet sig, tager hun tøj på og kigger direkte ind i et kamera: "Var Rikke god ved dig, skat?"

Da vi kommer hjem igen spørger jeg hvad det gik ud på, og Julie svarer at hun synes det var så synd for mig, at jeg bare kun skulle kigge på, så havde bedt Rikke om at tage sig af mig.

Et stykke tid efter lå der en pakke til Jan Toft Mikkelsen, med en DVD og et brev, i hans postkasse. Han sætter DVD'en i gang på sin computer, mens han læser brevet: "Hvis du ikke vil have denne FILM havner på internettet eller havner i de forkerte hænder, så bedes du lægge xx.xxx kr ved..." og kigger op på skærmen, hvor man tydeligt ser ham, godt i gang med at have sex med en ung rødhåret pige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.