Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie udspiller sig da jeg for et par år siden flyttede ind i overetagen i et hus, som var bygget om til lejlighed. Super lækkert og lige det jeg trænkte til efter at have boet i et gammelt nedslidt bolig byggeri. Huset lå på en stille vej og folkene på vejen sagde pænt goddag når jeg mødte dem på gaden. I huset overfor boede et par i starten af fyrrene med deres børn. Konen var en flot slank kvinde der så ud til at holde sig godt i form. Hun smilede altid venligt til mig når hun mødte mig på gaden.

En aften i min sommerferie hvor jeg sad og så tv i min stue kom lysten pludselig over mig og jeg fandt computeren og pikken frem og fik mig en spiller. Da jeg var færdig rejste jeg mig og gik i seng splitter nøgen. Næste morgen stod op kørte jeg ned og handlede. Da jeg kom hjem stod nabokonen og baksede med nogle tunge krukker som hun skulle om i haven. Jeg spurgte om jeg skulle hjælpe hende og hun sagde ja tak. Jeg fik bakset hendes krukker om i haven og svenden kom frem på panden. Hun bød mig indenfor på en kold øl og det sagde jeg jo selvfølgelig ikke nej til. Da vi sad i sofaen kom jeg til at se rigtig på hende. Flot ansigt med nogle naturlige søde begyndende rynker, en hvid top der dækkede over noget der lignede et par c-skåls bryster. En denim nederdel der skjulte en fyldig bagdel, men som gik ned i nogle faste lår. Vi sad og snakkede og nød øllen. Hendes mand var på arbejde og hendes børn var på ferie ved bedsteforældrene, fandt jeg ud af. Hun var selvstændig fotograf og arbejdede hjemmefra. Da øllen var drukket, rejste jeg mig og var klar til at gå over til mig selv, da hun pludselig sagde 'tak for kigget i går aftes'. Jeg blev liidt paf og vidste ikke hvad hun mente. Hun smilede lidt frækt og sagde 'det så hyggeligt ud, men burde en ung mand som dig, virkelig være nød til at gøre det selv?' Så faldt ti-øren. Hun havde kunne kigge direkte ind i min stue og se mig sidde og hive i pikken. Jeg sad og tænkte lidt, men besluttede mig så for at gå med på legen. 'Næ, det synes jeg jo heller ikke, men jeg må jo ikke være attraktiv nok til de unge piger' (Jeg er 27 år, 178cm høj, lysbrunt hår, brune øjn,, et venligt ansigt og en lille smule mave, så er ikke den typiske model type) Hun lagde hovedet på skrå og sagde 'Det forstår jeg ikke for jeg synes da at jeg var en flot ung mand'. Hun gav mig elevator blikket og endte ved mit skridt og tilføjede, 'med et dejligt vedhæng'! Jeg takkede for de pæne ord og sagde at så vidt jeg kunne se så var hun også en rigtig flot kvinde, men havde jo lidt svært ved at udtale mig om det da jeg jo kun havde set hende med tøj på. Smilede til hende og vi stod og kiggede lidt. Tænkte at, nå nu sender hun mig sikkert hjem, hun havde jo mand og børn og var noget ældre end mig.

SEX I DAG?

Ligesom jeg skulle til at gå sagde hun 'jamen det må vi jo gøre noget ved så!' Hun tog mig i hånden og førte mig op ovenpå til soveværelset hvor hun satte mig på sengen. Så gik hun over og trak gardinerne for og jeg nåede lige at se direkte ind i min egen stue. Hun satte noget stille musik på og begyndte at bevæge sig i takt. Langsomt dansede hun foran mig og begyndte stille at hive toppen over hovedet. Hendes maveskid var stadig stramt og man kunne ane lidt strækmærker efter de to graviditeter. En rød BH kom til syne og min vurdering af et par c-skåls bryster viste sig stadig at være god nok. Hun begyndte at knappe sin nederdel op og vendte bagdelen, bukkede sig forover og lod den langsomt glide ned over hendes faste baller. Kunne lige ane en rød g-streng der forsvandt ned i revnen. Hun vendte sig om og nu opdagede jeg at BH og trusser var svagt gennemsigtige og skjulte et par stive vorter og en let behåring om hendes mis. Hun løste BH'n og lod de naturlig bryster komme ud i det fri. De hang lidt, men ikke meget af en der har ammet 2 børn. Hun satte sig på en stol, krængede trusserne ned om anklerne og skjulte hendes mis med hænderne. Jeg sad i sengen og var blevet godt begejstret for mit eget lille private strip show og bulen i mine shorts var ikke til at overse.

'Du er en meget flot og attraktiv kvinde' sagde jeg. Hun smilede og sagde 'tak, det ved jeg'! Hun var forbandet fræk og selvsikker og jeg blev endnu mere vild. Så sagde jeg 'Nu så du jo mig spille pik, så jeg skal jo også se dig lege, så vi komme til at stå lige!' Med det samme spredte hun benene og førte to fingre op i hendes mis. Jeg kunne se safterne løbe ned af hende med det samme og hun bengyndte straks at stønne. Fuck et lækkert syn, at sidde og se denne dejlig kvinde pumpe to fingre op i hendes mis mens hun kiggede frækt på mig. Jeg begyndte at klæde mig selv af. Om ikke for andet, så kunne jeg jo altid få mig en spiller. Hun rejste sig og skubbede mig ned på ryggen. Lagde sig på knæ og begyndte at sutte min stive pik. Først langsomt, kælende for hovedet med læber og tunge, mens hendes hænder kælede for skaftet. Så tog hun den i munden og tog mig dybt første gang. Jeg var i himlen, det var det bedste blow job jeg nogensinde havde fået. Hun spillede min pik mens hun suttede, legende med tungen og kom med slubre lyde. Jeg fik sagt at hun skulle ligge sig så jeg kunne slikke hende imes, og hun var ikke sen til at imødekomme mig. Foran mit ansig var nu den dejligste mis med to lækre skamlæber der allerede var lidt hævede og våde. Jeg snusede hende duft ind og satte langsomt min tunge til hendes revne. Hun gispede lidt og satte sig så helt ned over mit ansigt. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært. Hendes safter flød ned over mine kinder og ned i min mund. Begyndte at give hende finger samtidig. Hun stønnded endnu mere og begyndte at sutte mig endnu hårdere. Sådan lå vi og suttede og slikkede hinanden. Hun begyndte at stønne mere og mere og havde svært ved at konsentrere sig om min pik og da jeg førte endnu en finger op i hende gik der ikke lang tid inden hun skreg sin orgasme ud i rummet og hendes safter flød ud over mit ansigt. Hun faldt sammen og lå lidt og sundede sig. Så rejste hun sig og sagde at nu skulle jeg jo ikke snydes og bad mig stille mig foran hende. Så satte hun sig på knæ og tog min pik i munden nok engang. Jeg troede ikke det kunne blive bedere, men hun suttede og sugede og spillede min pik som jeg aldrig havde forestillet mig muligt og der gik ikke lang tid før jeg skød min ladning i munden på hende. Hun prøvede at sluge det hele men jeg holdt hendes hovede mod mit underliv og store dele af det kom ud mellem hendes læber og dryppede ned på hendes bryster. Aldrig havde jeg kommet så meget og aldrig havde jeg prøvet sådan et BJ. Vi lagde os på sengen og sundede os. Hun begyndte at stryge mig på min ømme pik og den begyndte langsomt at blive stiv igen.

 

Hvad der derefter skete, det kan vi jo tage en anden god gang;-)

Håber i nød min lille fantasi, kom gerne med ris/ros.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 84 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.