Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er min første sexnovelle, så giv gerne feedback så jeg kan blive bedre :) Historien har nogle få sande elementer, men meget af det er fri fantasi. Jeg er en pige på 24 år, blond og buttet med D skåls bryster. 

Efter at have været under uddannelse uden at have været til tandlæge synes jeg nu at det var på tide at få dem tjekket, så  jeg fik en tid ved det tandlægecenter som min kæreste også benytter. Jeg kom derned sidst på formiddagen og regnede med at det var en mand der er dobbelt så gammel som jeg selv der skulle kigge på mine tænder. Der kommer en fyr på min egen alder ind i venteværelset og kalder mit navn. Efter et øjebliks tøven rejser jeg mig fra stolen og går hen til ham og trykker ham i hånden. 

SEX I DAG?

Han bærer briller der klæder ham, mørkt tykt hår og alm. af bygning. Jeg plejer ikke at kigge på andre mænd når jeg er i et forhold, men han er meget tiltrækkende og jeg kan mærke små ildninger i min mis.

Vi smalltalker lidt, han er nyuddannet så derfor er han så ung og fordi han har været så optaget af hans uddannelse har han ingen kæreste. Nå men jeg fik tjekket mine tænder og det ser fint ud, men der er et lille begyndene hul, som han anbefaler at jeg får lavet inden at det bliver til en rodbehandling.

Jeg får en ny tid til at få det lavet ugen efter også går min fantasi i gang, normalt har jeg ingen tanker om at være min kæreste utro, men jeg kan mærke at jeg må have min tandlæge.

Dagen for mit 2. tandlægebesøg kom endelig, jeg havde fundet en fræk push-up bh, en meget tætsiddende og nedringet top og en kort nedderdel med en lille g-streng. For at understrege min fyldige barm yderligere havde jeg taget mit korset på udenpå min top. Jeg så mig i spejlet og synes selv at det var frækt.

Jeg fik mig placeret på en stol i venteværelset og da min tandlæge som forresten hedder Peter, kom for at hente mig, fik jeg til min tilfredsstillese et meget anerkende blik, og jeg lagde mærke til at hans øjne hvilede meget på min kavelergang.

Jeg blev placeret i tandlægestolen og efter at han havde fundet de ting som han nu skulle bruge, kunne jeg se at hans øjne stadig flakker mellem at kigge på hans arbejde og min kavelergang der kun er blevet bedre efter at jeg er kommet ned at ligge. 

Da det er et lille hul får jeg en ordenlig gang lattergas og det hele går hurtigt, men jeg kan stadig se at han sender blikke til mine bryster. 

Efter at han er færdig med arbejdet, bliver jeg kørt op at sidde igen og han rækker mig hånden for at sige tak for i dag, jeg tager den og ligger den på mit bryst, mens jeg kigger ham dybt i øjenene. Jeg rejser mig op og kysser ham. Han virker til at være lidt i chok, men han besvarer hurtigt mit kys. Efter at have kysset liderligt går han hen og låser døren og jeg ser at der er en stor bule på hans bukser. Jeg går hen til ham og gnider min hånd op ad hans pik udenpå bukserne mens jeg kysser ham. Ikke nok med at han er dygtig til at være tandlæge, men hans tunge er også meget udforskende. 

Jeg kan mærke at g-strengen er ved at være gennemblødt af mine safter og jeg sætter mig på hug foran ham, mens jeg knapper hans bukser op. Han har nu helt overgivet sig og læner sig nu op ad skabene med øjenene lukkede og et dybt suk. 

Jeg får nu hans busker ned om anklerne på ham sammen med hans boksershorts og der stritter en stor stiv pik på omkring 20 cm, den stritter ikke lige ud i luften, den står op ad hans mave. Jeg tager hans pikhoved i munden og lader min tunge spille på hans pikhoved, mens jeg kærtegner hans nossere. Jeg kan høre at han nyder det, hans åndedræt bliver både tungere og hurtigere. Han stønner højt da jeg pludselig tager hans pik helt til roden og behandler hans pik som en sodavandsis, jeg slikker og suger og han nyder det. 

Jeg stopper lige så pludselig som jeg tog hans pik i munden og rejser mig og kysser ham. 

Nu er hans hænder overalt på min krop. Han har løftet mig op på et bord, han trækker mine trusser af og med et forsvinder hans hoved ned mellem mine ben og han begynder at slikke mig og han er rigtig god til det. Mens hans tunge leger med min klit finder hans fingre vej til mit våde hul og han begynder at fingerkneppe mig, hans anden hånd har fundet mit ene bryst og ælter det som det var en bolledej. Med et kommer jeg i kæmpe orgasme, det stortner helt for øjenene af mig, men han bliver ved med at bearbejde min fisse med fingrene. 

Jeg trækker ham op og kysser ham mens jeg vrider mit underliv så han slet ikke er i tvivl om hvad jeg vil. Han trækker mig ned af bordet og vender mig om. Mens han stadig ælter mine bryster støder hans store pik op i mig bagfra, han pumper hurtigere og hurtigere, da han til sidst trækker sig ud og kommer med et brøl på min ryg. 

Efter at have sundet os lidt, samler jeg mine trusser op og lægger dem ned i min håndtaske og han tager hans bukser på, der er ikke blevet sagt et ord siden at jeg sad i stolen. Jeg kigger på ham med et frækt smil og hvisker at det var godt. Han undskylder at han er kommet ud over mit tøj, men han prøver at fjerne det værste med et papirhåndklæde, men man kan nemt se at det ikke bare er sved, men heldigvis har jeg min jakke inde i lokalet, så reseptionisten ikke kan se det. Vi aftaler at det her ikke er sidste gang.

Jeg er nok en af de flittigste i Danmark til at gå til tandlæge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.