Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og jeg havde lige købt et kolonihavehus, for vi var blevet trætte af at være indespæret i en 2-værelses lejlighed uden mulighed for at komme ud når solen skinner. 

Da jeg bare går hjemme så har jeg meget tid til at gå derude og nusse. En dag hvor det var rigtig varmt besluttede jeg mig at tage en tur derud for at solbade lidt. Jeg er normalt meget genert, og selvom jeg er alene så er nøgen solbadning ikke noget jeg gør, men fordi det var så varmt og fugtigt i vejret så besluttede jeg at den grænse skulle brydes, så mig på solvognen af med blusen og mine shorts, så jeg nu lå jeg topløs med en lille g-streng og syntes at det hele var lidt frækt og mine hænder begyndte at gå på opdagelse, jeg betragtede mine brystvorter mens de trak sig sammen og blev hårde og mere følsomme, mærkede hvordan varmen bredte sig mellem mine ben og mine fingre kunne til sidst ikke holde sig fra min hårde knop og der gik da heller ikke lang tid før at varmen bredte sig og min krop blev spændt som en flitsbue og jeg kunne mærke de søde ildninger pulsere gennem min krop og jeg stønnede min orgasme ud. Efter at have sundet mig lidt besluttede jeg at g-strengen også skulle væk og jeg tog musik i ørene og placerede mig på solvognen igen og lidt efter sov jeg. 

SEX I DAG?

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg sov, men jeg vågnede ved den følelse af at blive betragtet. Jeg slog øjenene op og kiggede mig omkring og der stod min tidligere svigerfar, altså han er ikke rigtig min svigerfar, han er min svigermors tidligere kæreste, han stod og betragtede mig fra indgangen til vores have. Han har en have lidt længere nede og ville lige se om der var noget han skulle ordne i vores have, og nu stod han åbenlyst og nød synet af mig.  Han er en tynd mand, men man kan tydeligt se hans muskler under huden, så han ser faktisk godt ud af en 46 årig mand.

Orgasmens dovenskab var stadig i min krop og det var den eneste grund til at jeg ikke fór op for at dække mig til. 

Jeg vinkede ham over. "Kan du lide hvad du ser?" 

"Umhum" var det eneste der kom fra ham. 

Lystfølelsen lå stadig og ulmede i kroppen på mig. "Så kom herhen og rør ved mig" 

Jeg kan se rådvildheden i hans øjne, men lysten kan ikke holde ham tilbage og jeg kan mærke hans kraftige hænder på min krop. De krammer mine store bryster og stryger nedover min krop. Jeg trækker mine ben lidt op så hans hånd kan være mellem mine ben. Pludselig mærker jeg hans tunge på mit ene bryst, han er en erfaren elsker kan jeg mærke, så mens hans tunge leger med mit bryst mærker jeg igen den søde varme samle sig om min hårde knop mellem mine ben, som hans fingre pirrer. Han bliver modigere og lader sin mund finde min og han kan umuligt være i tvivl om at jeg er tændt, jeg er så våd som jeg aldrig har været før. 

Han har nu som jeg fuldstændig overgivet sig til lystfølelsen og hans tunge glider ned af min hals over mit ene bryst, ned af min mave og han ligger sig nu på knæ og spreder mine ben yderligere og jeg mærker hans tunge på mit inderlår, han pirrer mig ved at nærme sig det punkt der skriger på berørring, men som ikke får det, min stønnen kan vidst høres vidt omkring, efter at have pirret mig i uendelig lang tid, finder hans tunge det rette punkt og hans fingre leger med mit smaskvåde hul. Alt for kort tid efter ruller en orgasme større end jeg nogensinde har oplevet gennem min krop, han har fundet mit g-punkt, og jeg kan mærke at jeg sprøjter for første gang i hele mit liv. Hele min krop gennemrystes af orgasmens sødme, det sortner for mine øjne og det prikker i hele min krop og min puls synes at samles om et punkt og jeg kan høre mig selv skrige. 

Da jeg får synet tilbage opfatter jeg at min "svigerfar" er ved at tage sine shorts af, som ser ud til at stramme gevaldigt og der åbenbarer sig et dejligt syn. En stor stiv pik, større end min kærestes og jeg tager den i munden og sutter det bedste jeg har lært, jeg lader min tunge lege op ad skaftet og spille over pikhovedet. Hans hænder nusser min ryg men meget fraværende. Hans hoved er lænet bagover og han stønner dæmpet. 

Han er meget utålmodig og trækker sig ud af min mund og jeg vender mig om og stritter med røven som får et klap og jeg kan mærke hans pik presse sig ind i min stramme og våde mis og han kommer helt i bund. Jeg kan mærke at jeg er helt fyldt ud og det er den dejligste følelse jeg har følt længe. 

Han støder langsomt men kommer helt i bund hver gang. Han krammer mine balder og giver dem et klap og jeg stønner højt. 

Pludselig kan jeg mærke en af hans fingre lege med mit bagerste hul, han fugter den med mine egne safter og presser hans finger ind. Han fingerknepper min røv samtidigt med at han sætter tempoet op i min fisse. Jeg kan igen mærke at en orgasme igen er undervejs. Han har nu 2 fingre i min røv hvor han nu også har sat tempoet op og jeg kan mærke hele min krop ryste igen og jeg kan næsten ikke holde balancen mens han fortsætter med at kneppe mig i begge huller mens hele min krop gennemrystets af en kæmpe orgasme. Jeg troede ikke at det var muligt at jeg skulle sprøjte 2 gange på samme dag, men det var lige hvad der skete. Jeg skriger af liderlighed og den eneste grund til at jeg ikke falder sammen er fordi hans ledige hånd holder mig om livet. 

Jeg hører i min omtågethed at han brøler mens hans sperm bliver pumpet op i min våde fisse. han falder sammen over min ryg og stønner at det var det frækkeste han længe har oplevet og jeg mærker at hans nu slappe pik glide ud af mig. Han finder noget papir og tørrer mig og hans fingre kan ikke lade være med at lege lidt, men jeg er alt for træt til at reagere med andet end en svag klynken og han opfanger min bøn om at lade være. Efter at have fjernet de synlige spor efter vores frække oplevelse tager han hans shorts på igen, men jeg har slet ikke kræfter til at rejse mig. Han smiler til mig, og klapper mig kærligt på kinden og der er ingen ord mellem os. Han går tilbage til hans have og efter en time rejser jeg mig tager tøj på og pakker mine ting sammen og kører hjem til min kæreste.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 100 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.