Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hmmm... Hvordan skal man starte sådan en historie? Jeg var nybegynder i det der med at chatte da jeg en dag fik kontakt med en sød fyr på nettet. Jeg havde hørt om det chatsted og havde besluttet at det var da et forsøg værd. Jeg har en kæreste som jeg elsker højt og aldrig i virkeligheden kunne drømme om at være utro imod....Men altså - det her med lidt fræk chat kunne jo ikke skade nogen vel?

Så jeg loggede mig på, opfandt et chatnavn og kastede mig ud i det - og som sagt kom jeg i kontakt med en sød fyr. Jeg fortalte ham at jeg ikke var interesseret i nogensinde at mødes, men at vi da godt kunne have lidt sjov på chatten. Så inden der var gået lang tid havde vi fundet et af de små to-personers-rum, hvor man kan være alene. Han spurgte mig hvor gammel jeg var og hvordan jeg så ud osv. Jeg løj mig til at være høj, slank, og blond, men inden der var gået længe havde han fortalt mig "at han nu ellers mest var til små, buttede piger", men at jeg jo lød meget sød, såå... Jeg fortalt ham ivrigt at jeg havde løjet og at jeg i virkeligheden var 166 og vejede 80 kg., og så gik legen for alvor i gang. Jeg var meget genert fordi det var "min første gang" på nettet, men inden der var gået 10 min. havde han fået mig til at smide både T-shirt og bukser. Han fortalte mig hvordan han ville kysse mig i nakken og massere mig, inden han ville tage mit tøj af og kysse mig langsomt på maven og ned af lårene, inden han ville lade sin tunge røre min knop... Jeg blev så liderlig, at jeg var nødt til at tage resten af mit tøj af og lægge et ben op på hver side af mit tastatur, så jeg rigtig kunne komme til at røre ved mig selv. Inden der var gået ret lang tid blev min skrift langsom og besværet fordi jeg havde så travlt med den ene hånd i mit skridt. Han spurgte frækt om han måtte ringe til mig i stedet for, så vi kunne høre hinandens stemmer. Jeg var ikke helt tryg ved det her med at ringe, så jeg spurgte om jeg kunne ringe til ham i stedet for - og det sagde han straks ja til... Jeg fik hans nummer og ringede lidt genert op til ham. Han tog telefonen og sagde på klingende jysk:" Det er Martin". Han havde den frækkeste, dybe stemme og vi begyndte straks i munden på hinanden at forsikre at det var første gang vi prøvede det her... Om Han talte sandt ved jeg ikke - jeg gjorde i hvert fald. Nå men vi fik hurtigt samtalen sporet i den rigtige retning og han begyndte frækt at fortælle mig hvad han ville gøre ved mig, hvis jeg var samme sted som ham. Han ville lade sine varme hænder massere sig ned af min ryg til han nåede min røv, hvor han ville lade sin hånd glide ind mellem mine baller og ned til punktet mellem min anus og min skede. Jeg blev endnu en gang så liderlig, at jeg var lige ved at komme, da han pludselig stoppede sin talestrøm og spurgte om vi kunne mødes? Jeg var nu lige på bristepunktet og parat til næsten hvad som helst, så jeg sagde ja og gav ham min adresse. I løbet af en time var han hos mig. Han bankede på min dør og jeg gik lidt forsigtigt ud og åbnede, men da jeg så ham var der ingen frygt længere. Jeg trak ham ind ad døren og kyssede ham lidenskabeligt. Hans fingre var overalt på min krop. Han lagde mig forsigtigt ned på gulvet og fjernede hurtigt og erfarent mit tøj. Han kyssede sig vej ned af min mave og mine lår og op igen indtil han nåede min grotte, hvor han slikkede, sugede og drillede indtil jeg fik min hidtil største orgasme.

Han blev hos mig hele weekenden og vi nåede at lære hinandens kroppe RIGTIG godt....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.