Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kender I det, at man starter ud, med de bedste intentioner og tingene så ligesom får deres eget liv. At man, selv om man godt ved bedre, bare ikke synes at kunne stoppe det man har gang i ??

Jeg er gift, og anser også mig selv, for at være i et lykkeligt ægteskab. Jeg ved godt, at jeg indimellem bliver lidt frustreret over vores sexliv, men som regel finder jeg afløb for det, og så kører det fint igen. Jeg skriver feks. erotiske noveller, ellers bruger jeg mine små batteri hjælpere lidt oftere end normalt. Der er massere af måder at finde afløb på, uden at det involverer andre end mig selv.

SEX I DAG?

Denne gang startede det ligesom det plejer. Med den lille ekstra kløe, der bare måtte tilfredsstilles. Det startede så uskyldigt, og faktisk var det jo ikke mig der gjorde noget galt.... i starten.

Jeg har nogle gamle veninder, som jeg mødes med på chatten. Det har vi gjort i flere år. Det er så hyggeligt, og så er det god tidsfordriv, når nu manden arbejder om natten, og jeg alligevel tilbringer afterne alene. Det startede som det plejer. Jeg loggede ind, og snart efter chattede vi løs. På en eller anden måde undslipper der mig lidt af min frustration. Jeg tænker ikke rigtig over det, lukker bare lidt damp ud, som vi nu gør. Pludselig er der en der sender en privat besked, og det går op for mig, at rummet vi bruger, ikke er lukket for andre.

"Hvad pokker" er min første reaktion. Han ligger ikke fingrene imellem.  Han spørger mig direkte om jeg har prøvet at blive tilfredsstillet over chatten. Mine ord, dine fingre, skriver han. Tankerne kværner rundt i hovedet. Jeg er i tvivl, for er det ikke utroskab? Jeg spørger og svaret kommer promte. " Hvordan kan det være det. Du er i et rum alene, du ved ikke hvordan jeg ser ud. Det hele foregår oppe i dit hoved, og den eneste der rører ved dig, er dig selv!!" Åhh, jeg er fristet og han har jo ret, jeg er jo alene. Uden at sige ja, prøver jeg bare at småflirte lidt. Det er faktisk spændende. Det bliver ved lidt flirten den aften, mens jeg stadig chatter med veninderne ved siden af.

Aftenen efter logger jeg igen på, velvidende, at mine veninder og jeg først har aftalt at mødes derinde ugen efter. Han er der og gud hvor er han bare lækker. Sjovt, at man kan finde en mand lækker, uden at have set ham, men det gør jeg. Han trykker på nogle knapper i mit hoved, der går direkte i skridtet på mig. Han får mig op og køre, og inden jeg ved af det, mødes vi på chatten hver aften. For første gang i mit liv, sidder jeg foran en computer uden tøj på. Han dirigerer mine fingre, og det er så frækt, at mærke fingrene glide rundt på kroppen, og bare forestille sig, at det er hans fingre.

En aften får jeg besked på at finde 2 klemmer og sætte dem på mine brystvorter. Jeg skal klemme dem hårdt sammen siger han. Jeg gør det, og smerten gør mig til min store forbløffelse mere liderlig end nogensinde. Mine fingre slår på en måde ikke rigtig til længere. Så tænd dit webcam, siger han. Jeg ved ikke, men da han siger jeg bare kan pege det nedaf, så han ikke kan se mit ansigt, lader jeg mig overtale. Jeg er også nysgerrig efter at se ham, men jeg kan kun se hans krop. Ligesom mig, skjuler han ansigtet. Hans krop er alt hvad jeg havde forestillet mig. Han styrer mig igen, fortæller at jeg skal lade fingrene glide op i grotten og lade tommelfingeren klemme klitten. Efter lidt tid, med hans stemme der konstant ophidser mig, får jeg besked på at tage klemmerne af, mens fingrene skal blive ved med at køre ind i mig. Hele min verden eksploderer, da klemmerne kommer af, og jeg får en orgasme ulig nogen, jeg tidligere har prøvet. Jeg stønner og jamrer og han ser det hele på webcam.

Da jeg kommer til mig selv igen, får jeg en besked fra ham. Han spørger hvordan Kenneth har det. Fint, skriver jeg tilbage, og først da jeg har trykket på send, går det op for mig, at han ved hvad min mand hedder. Jeg bliver først lidt desorienteret, men så sætter panikken lidt ind. Herefter følger en  samtale, og dum som jeg er, glemmer jeg at webcam stadig er tændt. Jeg får at vide, at hvis ikke han skal sende videoen med min orgasme til Kenneth, så skal jeg gøre lidt for ham nu. Hvordan, spørger jeg ham, og finder ud af, at han vil have at vi skal mødes.

Jeg er vildt frustreret, men pokkers også, er jeg ligeså pirret som jeg er frustreret. Jeg kunne jo nok godt have trukket mig ud her, men, fanden tage mig, jeg vil sgu have ham. Jeg vil mærke hans hænder i stedet for mine egne, og jeg vil fyldes ud, af hans store stive lem.

Det er fantastisk. Farligt og liderligt, og han opfylder alt hvad jeg forestillede mig.

Vi ligger i hans seng, hans store hænder stryger over min krop, klemmer mine bryster. Hans tunge leger med min, mens han synes at udfordrer mig, til at give slip på mine hæmninger. Han fører mine hænder ned til hans skridt, og de får deres eget liv. Stryger og kæler, klemmer blidt om ham. Han brummer dybt i halsen, og lyden giver mig lyst til at høre ham rigtigt. Jeg lader mig glide ned af ham, tager fat om hans stav, og lader tungen køre helt fra rod til spids. Han smager godt, og jeg tager ham helt i munden. Nu stønner han og jeg føler triumfen indeni. Suger hårdt og klemmer om hans pung. Opbygger min egen liderlighed med smagen af ham i min mund. Han tager fat i mit hår, hiver hårdt, og smider mig på sengen. Fortæller mig, at alle de gange vi har chattet, er det det her, han har haft for øje. Mig, hæmningsløs i hans seng. Tiggende om at han skal tage mig, fylde mig, tilfredsstille mig.

Han har nået hans mål. Jeg tigger, og åhh, hvor jeg trænger. Han kigger bare på mig, med hånden om hans store lem. Nu er jeg ved at tude af frustration. Han smiler, ligger sig over mig, og hamrer ind i mig i et dybt stød. Mens han er helt i bund, siger han til mig, at nu er jeg hans. At selv om min mand måske ejer min krop, så vil mit sind altid være hans. Nu støder han igen og igen, dybt, hårdt ind i mit dampende indre, og alt jeg kan gøre, er at skrige min orgasme ud, mens han tømmer sig i mig.

Jeg havde aldrig til hensigt at være min mand utro, jeg elsker ham. Men ganske rigtigt er mit sind ikke længere hans. Det er ikke engang mit eget. Det er styret af en mand, der kan få min krop til at synge som ingen anden. Der, hver gang jeg har sex med min mand, lurer i mit baghoved, og lover at få mig til at synge igen. Jeg kan ikke lade være, og selv mod bedrevidende, selv med den risiko det indebærer, må jeg se ham igen, må mærke ham igen

Jeg ved det er forkert, men vær søde ikke at dømme mig for hårdt. I må da også kende til den magt kroppen kan have over en.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.