Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For en del år tilbage arbejde jeg i et større firma i den interne IT afdeling, og dagligt skulle jeg supportere omkring 600 ansatte med diverse IT problemer.

Selv om der var mange mennesker får man jo efter hånden et fint forhold til de forskellige, og man snakker jo om lidt af hvert. Sådan var det også med Lis, ikke verdens kønneste pige, med nok til både gården og gaden, men med det dejligste smil og så var hun fræk i sin mund som ind i hel.... Jeg har et par gange været hjemme hos hende, fordi hendes hjemme opkobling drillede og det var lige på vejen så jeg kunne jo lige se på det, og så snakkede vi jo godt sammen. Hun var single, jeg var gift og vi kom da også til at snakke lidt om sex eller nærmere mangel på samme.

SEX I DAG?

Nå men en dag havde hun problemer på arbejdet med hendes maskine, og jeg gik selvfølgelig over for at hjælpe hende. Som altid snakkede vi om løst og fast, og da jeg var færdig spurgte om jeg bered villigt om der var andre jeg kunne hjælpe med. Så kiggede hun sig lige rundt (vi sad i åbne kontor landskaber) og sagde "Tja jeg trænger til en god gedin omgang pik!", hverken mere eller mindre og helt uden omsvøb. Lettere forlegen smilede jeg og sagde det var det noget værre noget og trak tilbage til mit kontor. Men jeg kunne sku ikke slippe tanken om at give den gas med hende. Vi havde lige fået installeret "Windows Messenger" på vores maskiner, og jeg havde også hende i mine kontakter. Så tilbage på pinden fandt jeg hende og skrev kort "Var det et tilbud eller en konstatering?" Der gik lidt inden hun svarede "Tja det kunne du lide at vide?"... "Ja for satan" var mit fantastiske svar .. Ikke noget svar ... Så gik der et par dage hvor der ikke skete noget, fik ikke noget sex der hjemme, og ja jeg var faktisk blevet godt gammeldags liderlig i hende.

Så en dag 10 min før jeg skulle ud af døren skrev hun at nu gjorde hendes maskine igen vrøvl når hun arbejdede hjemme fra, og da hun skulle have leveret et eller andet dagen efter ville hun gerne kunne arbejde hjemme fra. Hurtigt ringede jeg til konen, og spurgte om det var ok jeg kom lidt senere hjem? jojo skulle godt nok spise hos svigerforældrene men jeg kunne bare komme direkte, hvis ikke det tog for længe. Skrev til Lis at jeg kunne komme forbi om 30 min og se på problemet hvis hun var hjemme, det mente hun godt hun kunne klare. Så ned i bilen og hjem til hende.. Da jeg kom ind i hendes lejlighed, stod hun i stuen og røg en smøg vi snakkede lidt og jeg gik ind for at se på hende maskine som stod i soveværelset. Fandt hurtigt fejlen, og da jeg vendte mig om sad hun på sengen og smilede. Så tog fanden ved mig inden jeg havde set mig om lå jeg oven på hende og kyssede hende. Hun kyssede mig grådigt tilbage, og mine hænder fandt hurtigt hendes bryster og efter kort tid hendes skød. Hun sejlede.. Aldrig har jeg oplevede så våd en fisse .. kiggede på hende og hun nikkede bare, hvor efter jeg åbnede hendes bukser og trak bukser og trusser af hende. Så lå hun der med blottet underliv og spredte ben, jeg begravede mit ansigt i hendes våde fisse, slikkede hende, nappede hende og stak et par fingre op i hende, mens jeg gik i lag med hendes klit. Hurtigt begyndte hun at trække vejret tungt, og inden længe stønnede hun sin første orgasme ud i rummet. Men hun mit hoved fast som et skruestik, så jeg slikkede videre det bedste jeg havde lært og inden længe kom hun igen. Nu slap hun sig greb om mit ansigt og jeg fiskede min pik frem og begravede den i hende i et langt hug. Hendes ben røg bag om min nakkede og så pumpede jeg ellers min stive pik op i hende igen og igen.. Hun stønnede ganske tilfreds og lå med lukkede øjne og hev sig i patterne. Så kom hun igen.. Denne gang stivnede hun bare godt trak min pik helt op i seng.. Så kunne jeg ikke mere. Jeg sprøjtede min sæd så langt op i hende, at det nærmeste føltes som om mine nosser krængede indersiden ud. Sådan lå vi lidt, mig oven på hende med min nu halv slappe pik oppe i sig.

Så åbnede hun øjenene og kiggede på mig "Det har jeg fandeme trængt til længe!". Jeg smilede og sagde "Jamen jeg er da glad for du kan lide min support.". Desværre var jeg jo nødt til at gøre mig i stand og køre hjem til konen. Dog først efter jeg havde vasket pik hænder og ansigt.. Vi gentog det aldrig, dog fik jeg et enkelt blowjob i serverrummet et par dage efter. Men så fandt hun sig en kæreste og siden skete der ikke mere. Konen fandt aldrig ud af noget, men hun blev siden skiftet ud.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.