Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi stod og skulle på ferie og havde i den anledning lånt svigermors' kærestes videokamera så vi kunne forevige ferien. Jeg kørte over og hentede det og Svend sagde at der lå en FILM fra deres tur til vesterhavet i sidste week-end som vi bare skulle slette. På vejen hjem blev jeg nysgerrig for at se filmen og stoppede på en rasteplads og satte mig til at se..

Den første del var det sædvanlige lidt rystede film fra her og der. Den næste "sene" starter med en pik der fylder hele skærmen, der er flot stiv pludselig kommer svigermors læber ind i billedet og kysser pikken hun åbner munden og slikker op og ned af pikken inden hun tager den i et langt tag til roden,  hun pumper op og ned af den store pik,  og her er tale om en pik over gennemsnittet ca.30 cm lang og vel 12 cm.
i omkreds. Svigermors mund ryger op og ned kun afbrudt når hun indimellem slikker på de store nosser, til sidst kommer pikken med et ryk og spermen vælter ud, der kommer vel 5-6 store ryk og derefter 2-3 mindre ryk,  svigermor sutter og slikker men kan ikke holde det hele i munden og til sidst er hendes ansigt næsten helt smurt ind i sæd.
Hun retter hovedet op og smiler til kameraet og siger : JEG ELSKER AT SUTTE DIN PIK ! herefter er der et ophold på båndet og jeg sidder med den største "boner" på, jeg er lige ved at slukke for filmen da der er nye billeder, denne gang sidder svigermor på en stol uden bluse på, hendes store patter hænger lidt men de sidder aligevel flot, Svend filmer og siger til hende at hun skal vise sig frem, svigermor sidder og ryster overkroppen så patterne svinger rundt, pludselig drejer Svend rundt og der står 2 ældre gutter og glor på svigermors show, de klapper og siger at hun er flot, de kommer nærmere, og stiller på hver side af svigermor, som begynder at tage dem i skridtet, De fisker deres pikke frem, den ene er normal men den anden er lige så stor som Svends, svigermor slikker sig om munden og begynder at sutte den almindelige,  efter 5 min kommer han med et brøl og svigermor flytter munden så han sprøjter hende i ansigtet, hun slikker pikken ren og vender sig om mod dem store pik som hun hele tiden har ornaneret på og sluger den store pik til roden.
igen efter 5 min.
kommer manden med et ryk og igen trækker svigermor læberne til sig og han sprøjter en enorm ladning sæd i hendes ansigt,  han kører pikken rundt i hendes ansigt så hun til sidst er totalt dækket med sperm,  hun smiler til kameraet og siger: NU MANGLER JEG BARE DIG SVEND! kameraet ryster og Svend kommer ind i billedet med sin kæmpe pik og stikker den direkte ned i halsen på svigermor og pumper løs til han kommer med et brøl og skyder en ladning sperm ned i hendes hals, hun trækker sig lidt tilbage og tager det sidste skud på hagen,  der bliver zoomet ind på hendes ansigt der er sølet ind i sperm og glider ned på de store patter der også er godt spermet til, svigermor siger: JEG ELSKER BARE AT SUTTE PIK, GID DER VAR FLERE PIKKE JEG KUNNE SUTTE ! ...
Herefter slutter filmen.
Jeg sidder med min pik i hånden og gnider det bedste jeg har lært, jeg starter bilen og kører ud til svigermors have, her går hun og roder i et bed, da jeg kommer ind siger hun: DET VAR EN OVERRASKELSE.
jeg siger hej og sætter mig på terrassen og hun henter en kold øl til os, jeg har videokameraet med og jeg siger til hende at jeg har set filmen, først bliver hun lidt rød i kinderne derefter siger hun : NÅR DU NU VED DET HELE KAN JEG VEL LIGE SÅ GODT GIVE DIG EN TUR OGSÅ! hun rejser sig og lægger sig på knæ og tager min pik frem, hun giver et lille gys da hun ser størrelsen og siger: DEN ER JO LIGE SÅ STOR SOM SVENDS! og går i gang med at slikke op og ned af skaftet og mine nosser, derefter tag hun den i munden og pumpede op og ned så jeg så sol, måne og stjerner. Jeg exploderede i en orgasme og svigermor slugte hele ladningen, hun kikkede op med et smil og sagde: DU ER ALTID VELKOMMEN I MIN MUND! og det har jeg benyttet mig af mange gange siden, jeg har aldrig fået lov til at kneppe hende, kun tage hende på patterne, men hun sutter mig gerne når jeg har lyst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.