Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er delvist bygget på ægte hændelser:

Jeg havde kendt hende længe, vi havde været kollegaer og allerede dengang havde vi et godt øje til hinanden, hun havde kæreste dengang, jeg var single. Vi flirtede lidt i arbejdstiden, og havde også engang kysset, men mere blev det aldrig til da hun ikke kunne gå fra ham.

SEX I DAG?

Men efter en del år med sporadisk kontakt skete der pludselig noget i vores "forhold". Vi begyndte at snakke om sex, og blev derefter mere vovet som tiden gik. Hun var nu gift, og har 2 børn og jeg har en forlovet

En dag på arbejdet skrev jeg til hende at jeg ikke var sikker på at hun ville kunne klare at jeg kneppede hende, dette ville hun dog gerne prøve i virkeligheden. Og selvom jeg var forlovet og med planer om bryllup inden for nær fremtid så kunne jeg ikke afslå tilbuddet...

Vi aftalte at mødes hjemme hos hende den følgende fredag, jeg havde sendt hende billeder af min stive pik, for at holde hende varm til jeg skulle hjem til hende og jeg fik billeder af hende som kunne forberede mig på hvad der ventede mig.

Dagen oprandt og jeg var nybarberet både for oven og for neden, så banen var kridtet op til fest. Jeg ringer på døren og den blev næsten åbnet inden jeg nåede at slippe knappen. Foran mig stod nu en GUDE lækker pige, iført en stram sort BH som lige præcis afslørede hendes store E skåls bryster, sorte g strenge og intet andet. Straks begyndte det at påvirke min pik, hvilket ikke slap forbi hendes opmærksomhed

"mmmm, den der har jeg glædet mig til at sutte søde" sagde hun, imens hun smækkede døren bag mig og straks satte sig på hug foran mig og åbnede mine bukser. min pik næsten sprang ud i hovedet på hende, så stiv var den allerede, hun trak forhuden tilbage og blotlagde hovedet som hun satte sin tunge på og kørte den frem og tilbage i et stadig stigende tempo. Lige med et sugede hun hele hovedet i munden og tog den til roden, imens hun lavede synkebevægelser med tungen. Dette var lige før det var for meget for mig men da jeg var lige ved at sprøjte, hev hun den ud og begyndte nu at massere mine boller, imens hun nappede i strengen bag på pikhovedet. "Du ville gerne komme 1 gang inden vi knepper så du kunne holde længere ikke søde?" spurgte hun imens hun listede pikken i munden igen, jeg nikkede det bedste jeg har lært imens jeg tænkte på at jeg ikke mindes at have fået et bedre blowjob i mit liv. Da hun kunne mærke det var tæt på begyndte hun at tage hånden til hjælp og skiftevis spillede den af på mig og suttede den af på mig. Jeg nåede lige at sige "jeg kommer" inden hun tog den helt til roden og lod mig sprøjte hende helt nede i halsen...

"åhh, det var godt" sagde jeg imens jeg kiggede mig omkring i huset for at se hvor sengen var, men hun var langt foran mig og tog et fast greb i min halvslappe pik og hev mig ind i soveværelset. "Kunne du se jeg kunne tage dine 21 cm på en gang?" grinede hun med et glimt i øjet jeg aldrig havde set før. "ja" var det eneste jeg lige kunne finde på at sige, men hun havde ret, jeg havde ikke troet hun kunne.

"læg dig på sengen" befalede jeg, og hun lagde sig på ryggen.. Jeg satte mig overskrævs på hendes mave, og hev hendes Bh op så jeg kunne slikke og kysse hendes lækre bryster, jeg vidste fra vores Sms flirt at hun kunne lide at blive kysset på halsen, og blive nappet på brystvorterne, så jeg lagde ud med at gå efter guldet. Det virkede på et øjeblik og efter at have ligget og slikket og nappet hendes bryster udelod virkningen sig da heller ikke på min pik, den begyndte at blive stiv igen, men jeg ignorere det, da jeg først måtte smage på hendes våde fisse.

Jeg kyssede mig vej fra hendes begærlige læber som blev ved med at hviske " knep mig, knep mig med din store pik søde, pleaaase..." men jeg fortsatte bare ned over hendes store bryster, hen over maven som bevægede sig hurtigt op og ned i takt med hendes åndedræt, og ned til hendes våde skød. Jeg slikkede længe omkring hendes kilder, men til sidst gik jeg til den, der gik ikke længe før hun spændtes i en bue, og hun skreg en orgasme ud imens hun hev mig i håret...

"Nu vil jeg ha din store stive pik, søde" næsten befalede hun.. Som befalet stillede jeg hende op på alle 4 så jeg kunne ælte hendes bløde bryster og samtidig banke min nu meget stive pik op i hende.. Jeg besluttede mig for at NU skulle hun fandme ha, så jeg bankede den op i et stød og uden at lade hende vænne sig til størrelsen, så kneppede jeg hende i et afsindigt tempo, så hun tiggede og bad om jeg satte farten ned alt imens jeg nev hende lidt i hendes stive brystvorter, pludselig uden advarsel kom hun så kraftigt at min pik blev presset ud af hendes fisse og hun kollapsede på sengen. Hun vendte sig om på ryggen og dette benyttede jeg til at sætte mig på hendes mave og presse hendes lækre bryster sammen om min pik, sådan brystkneppede jeg hende et stykke tid til hun var kommet lidt til sig selv, hvorefter hun begyndte at gnide sin kilder og sutte min pik hver gang den var i nærheden af hendes sultne mund... Efter et stykke tid med dette vendte jeg mig om og begyndte nu at stikke min tunge op hendes stadig drivvåde fisse og imens jeg vædede min finger med hendes safter og kørte den i små cirkler rundt om hendes andet hul. Imens tog hun min dunkende pik under kærlig behandling, og for anden gang den dag tænkte jeg på min kæreste endnu havde meget at lære på det punkt. Hun kunne dog også sutte en pik så englene sang, men min veninde under mig tog den til roden, alt imens hun kælede for bollerne.

Inspireret af min omgang med hendes bagindgang kunne jeg pludselig mærke noget omkring mit hul, prøvende blev den stukket længere ind, og da mine ringmuskler gav efter havde hun 2 fingre i mit indre som hun langsomt men sikkert masserede min prostata med, virkningen udeblev ikke i et sekund, min pik blev hård som beton i hendes mund, og hun lod tungen glide hen over det blodfyldte hoved som hun nu kun lige kunne gabe over... " Nu skal du kneppe mig, og du skal kneppe mig hårdt, knep mig som du knepper din kæreste" hviskede hun alt imens hun nappede i mine boller og suttede hårdt på min pik. Jeg vendte mig om lagde mig på siden og trak hende ind til mig med ryggen til. Hun spredte sine velformede ben og førte alle 21 cm op i sit gloende indre som efterhånden tiggede på at blive fyldt ud.

Først lod jeg kun hovedet bevæge sig frem og tilbage i skedeindgangen, hun prøvede konstant at hugge røven bagud så jeg ville komme helt op i hende, men jeg flyttede mig med så det ikke lykkedes hende, sådan kneppede jeg hende et stykke tid til jeg kunne mærke at hun snart ikke kunne holde til at blive drillet mere, så tog jeg pikken ud og førte den op til hendes stjerne, som jeg satte den til og pressede langsomt staven ind. Hun slappede af og pga. hendes safter på min pik gled jeg hurtigt ind, jeg lod hende lige vænne sig til størrelsen hvorefter jeg langsomt begyndte at kneppe hende i langsomme dybe stød, imens kælede min ene hånd for hendes kilder, og den anden kælede for hendes ene bryst. Hun stønnede højt, og bad min tage hende HÅRDT og brutalt så jeg rejste hende op på alle 4 igen og kørte pikken helt ind så mine nosser klaskede imod hendes klit. Under mig kunne jeg mærke hendes fingre prøve at kæle for mine boller, men pga tempoet måtte hun nøjes med at spille på sin spændte kilder og kramme sine bryster på skift.

Da hun fået endnu en orgasme, kunne jeg mærke jeg ikke havde langt igen, hun kunne også mærke dette, og hoppede af min pik i en fart og vendte sig om og suttede mig af, den ene hånd krammede mine boller så det var lige på grænsen til at gøre ond, imens den anden hånd var på vej ned for at stimulere mit hul endnu engang. Hun havde dog kun lige nået at få en finger op, da jeg kom i et brag af en orgasme, jeg følte jeg sprøjtede i 2 min i træk og der var så meget sperm at hun ikke kunne nå at sluge det hele, hvorfor noget af det løb ned over hendes bryster og ned på hendes mave, det tog hun dog igen med en finger og suttede den sultent til den var ren igen, samme behandling fik min pik, sammen med et langt og vådt kys.

Vi blev efter dette enige om at det kun var for denne ene gang, men mon vi kan holde os fra hinanden...

Send mig endelig kommentarere, hvad du synes om historien

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.