BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var efterhånden gået et stykke tid siden vi var sammen, og i den tid gik jeg til dels med dårlig samvittighed overfor min forlovede og så gik jeg også og blev lidt tændt hver gang jeg tænkte tilbage på det så der var lidt blandede følelser..

Men vi havde en aftale, så det var uden tøven jeg sagde ja til at komme og kigge på hendes pc, det havde jeg gjort flere gange før, ikke fordi jeg var ekspert, men jeg kunne da få det til at virke med lidt roden rundt i de forskellige parametre. Desuden havde vi jo aftalt at vi ikke skulle dyrke sex mere end den ene gang, så jeg var uden forhåbninger da jeg atter en gang trykkede på dørklokken ved hendes/deres hus.

SEX I DAG?

Hun åbnede hurtig døren, dog ikke så hurtigt som sidst, og lukkede mig ind i entreen. Efter et kram spurgte jeg: "Hvor står computeren?" og blev vist hen til apparatet som stod inde i stuen på et lille metal bord. Fejlen kendte jeg allerede, den ville ikke gå på nettet, selvom alt skulle være i den skønneste orden med udbyderen. Hun kom hurtigt med lidt at drikke og spurgte til hvordan kæresten havde det og hvordan det gik med bryllupsplanerne.

Jeg krængede jakken af og satte mig til rette i kontorstolen. Jeg havde cowboybukser på som strammer alle de rigtige steder, og desværre gør størrelsen på min pik at den altid kan ses igennem mine bukser, selv i slap tilstand. Dette tænkte jeg dog ikke nærmere over da det altid har være sådan. Men pigen ved min side var tilsyneladende af en anden mening, i hvert falde kunne jeg tit se hendes øjne gå fra pc skærmen og ned på mit skridt og tilbage igen. Jeg grinede indvendigt da jeg huskede hendes super lyst til min pik sidst og nu havde hun den inden for rækkevidde igen men var bundet af hendes egne løfter, Surt.

Sådan gik der vel 20 min indtil jeg lavede en ændring på pc'en der gjorde at den skulle genstarte, og da det ikke var en pc af nyeste dato ville det tage et stykke tid, så jeg lænede mig tilbage i stolen og strakte mig alt hvad mine 187 cm tillod. Dette gjorde så også det at mit lem blev endnu tydeligere i mine bukser, og det blev tilsyneladende for meget for hende, i hvert falde næsten råbte hun: "Jeg må ha den igen"!!

Hun flåede mit bælte op og hev så hårdt i bukselinningen at knappen sprang op og lynlåsen åbnede, alt sammen på én gang. Hun tog et fast tag i mine silke boxershorts, og med et hurtigt hiv blev de trukket ned omkring anklerne på mig sammen med mine bukser. Min pik var dog ikke nået at blive det mindste stiv så hun tog den hele i munden og kørte tungen rundt om den i munden, virkningen udeblev ikke og den blev hurtigt stiv som en gren, hvilket kun var med til at give hende et glimt i øjet da hun kiggede på på mig. Jeg rejste mig op og hev hende ind til mig imens vi kyssede hinanden dybt og inderligt, og vores tunger gik på opdagelse i hinanden, imens åbnede jeg hendes lille bluse og smed den hen i sofaen samtidig med jeg med den anden hånd åbnede hendes bh, så hendes dejlige bryster kunne komme ud og hilse, jeg kyssede ned af hendes hals, fortsatte ned over hendes kraveben og videre ned til hendes ene bryst som jeg kyssede hele vejen rundt om brystvorten som jeg tog i munden og kørte min tunge rundt om imens jeg sugede ganske let, hun begyndte at stønne sagte og trykkede mit hoved hårdere imod sine bryster, jeg kvitterede med at suge hårdere og bruge min ene hånd til at kæle for det andet bryst. Hun var nu ved at eksplodere, men hun skulle ikke have min pik endnu besluttede jeg mig for. Så jeg gik hen til kommoden og kiggede i alle skufferne, hvor jeg vidste der ville ligge 2 vibratorer i en af dem.

Da de var fundet gik jeg tilbage til hende, min pik strittede stadig lige ud i luften, og hun var nu så liderlig at hun slet ikke kunne holde sig i ro, imens jeg var i færd med at finde dildoerne havde hun siddet og kælet for sin clit med en hånd og den anden havde hun æltet sine bryster på skift med. "kom nu søde, knep mig, stik din store stive pik op i mig, gør et eller andet inden jeg brænder op" kaldte hun kælent til mig, jeg satte mig på hug ved siden af denne lækre skabning som kun tænkte på én ting lige nu: PIK.

Med den ene hånd skubber jeg hende ned og ligge på ryggen, og med den anden driller jeg hendes clit med den ene DILDO, hun begyndte straks at rotere med underlivet og hendes glatte mis for at få dildoen tættere på, men jeg havde ikke tænkt mig at hun skulle forløses sådan lige med det samme, så jeg satte mig overskrævs på hendes hoved, og stak pikken ned imod hendes ansigt. Hun begyndte med det samme at sutte den begærligt, med den ene hånd krammede hun mine nosser, og den anden var på vej ned til det ene bryst.

Hendes krop begyndte pludselig at sitre og hun stønnede højlydt at hun var ved at komme, så i det øjeblik huggede jeg dildoen helt i bund og så eksploderede hun i en kraftig orgasme, der fuldstændig drænede hende for kræfter. Jeg tog forsigtig dildoen ud og satte mig i stilling til at køre mig pik op i hende imens hun stadig lå på ryggen, hun forstod hurtig min hentydning og tog med et fast greb min pik og førte den op i sig. Jeg kørte den langsomt ud og ind, imens hun kælede for sin clit, jeg havde ikke langt igen før jeg kom, men jeg havde en plan, så ganske langsomt satte jeg farten op, og da jeg kunne mærke jeg var tæt på klimaks, trak jeg mig ud og satte mig over hendes mave og klemte hendes bryster sammen om pikken. Der skulle ikke mange stød til før jeg kom, sæden løb ud over hendes frække bryster og hun hjalp til med at malke det sidste ud, som hun med et frækt smil gned ud over sine bryster, og slikkede sine fingre... "Tak for endnu en god omgang" sagde hun... Det eneste jeg kunne finde på var: "selvtak, nu virker din pc da"

Kommenter endelig historien på min mail :D

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.